Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis Depay over beste teamgenoot: ‘Voor mij was hij buitengewoon’

Laatste update:

Memphis Depay is het gezicht van Red Bull Four 2 Score Nederland. De sterspeler van Atlético Madrid en het Nederlands elftal daagt zes captains uit om de beste teams samen te stellen en het op 9 juni in Rotterdam tegen elkaar op te nemen. In aanloop naar het 4-tegen 4-voetbaltoernooi sprak hij met Voetbalzone over zijn beste teamgenoot en beste tegenstander. Ook vertelde Memphis hoe je de beste Four 2 Score-speler wordt.

Wie is de beste speler waar je mee hebt gespeeld?
Arjen Robben was voor mij echt een hele grote speler. Hoe hij trainde, maar ook de wedstrijden, zijn dribbels. Vooral tijdens het WK in 2014 was hij buitengewoon. Zijn goal tegen Spanje tijdens de eerste wedstrijd in Brazilië… Hij werd in de diepte gestuurd en sprintte Sergio Ramos eruit. Kappen, draaien, keeper voorbij en afmaken. Hij was gewoon een monster.”

Wat is de beste wedstrijd die je ooit hebt gespeeld?
“Mijn doelpunt in de laatste minuut tegen Paris Saint-Germain (2-1 in 2018, red.) met Olympique Lyon is mij bijgebleven. Dat was een moment van beslissing. Ook de goal zelf was een van mijn beste momenten. Wanneer je zo’n doelpunt maakt is dat mooi voor jezelf, maar het is nog mooier om te zien hoe de mensen in het stadion uit hun dak gaan. Of hoe je medespelers en de staf er ook van genieten, want je doet het samen. Het smaakt extra zoet als je iedereen ziet nagenieten in de kleedkamer.”

Red Bull Four 2 Score
Red Bull Four 2 Score daagt voetballers uit om op een klein veld hun kwaliteiten te tonen tijdens een 4-tegen-4-wedstrijd. Een wedstrijd duurt tien minuten, er is geen keeper, en doelpunten in de eerste en laatste minuut tellen dubbel. Op belangrijke momenten scoren loont dus! Memphis vroeg zes captains om de beste teams van Nederland samen te stellen en het op 9 juni tegen elkaar op te nemen tijdens Red Bull Four 2 Score in Rotterdam. Onder anderen Steven Bergwijn en Orlando Engelaar zullen elk een team selecteren en coachen. De winnaars van de finale krijgen een ticket voor de World Final in het Duitse Leipzig komende zomer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch echt wel een voetballer van de 'nieuwe' generatie. Vaak verguisd, maar zou het prachtig vinden als hij de topscorer van het Nederlands elftal zal worden.

7 april 2023 om 17:33

Topscoorder van de armoede ja. Terecht vaak verguisd want laat het te vaak gewoon afweten.

7 april 2023 om 17:54

Elke speler in Oranje is armoede als we het vergelijken met onze vorige lichtingen. Alleen De Vrij, Van Dijk en De Ligt hadden misschien gespeeld in 2010 en daar houdt het op. Het huidige Oranje is afschuwelijk

7 april 2023 om 18:04

We weten dat je geen fan bent van Frenkie Japie, maar ook die had zeker gespeeld Is ook de belangrijkste speler van t huidige oranje.

7 april 2023 om 18:07

Dat lijkt me niet. Van Bommel en Nigel De Jong waren veel beter destijds. We hebben het wel steeds over Memphis, maar ik heb Frenkie op het EK en WK ook niet gezien

7 april 2023 om 18:09

Nee joh gekkie. Waren pure afbrekers, maar zat totaal geen voetbal in.

7 april 2023 om 18:14

Van Bommel verstuurde nog wel eens een dieptepass. Dat zie ik Frenkie niet doen. Die gaat een half uur lopen met de bal en geeft dan een tikkie breed of terug over 3 meter. Vergeet niet dat Van Bommel en Nigel omgeschoolde aanvallende middenvelders waren. Die konden echt wel voetballen

7 april 2023 om 18:41

Carrière van MvB en Nigel de Jong kan Frenkie de Jong nog nie aan tippen.

7 april 2023 om 18:42

@ Inke , ik ben enorm fan van Frenkie en hij is onmisbaar in het huidige Oranje, maar je doet Van Bommel en Nigel de Jong nu toch wel ernstig tekort. Die konden veel meer dan alleen maar een bal afpakken en inleveren. Zeker Van Bommel, dat was de spelverdeler. Daarnaast stond altijd een breker.

Ik denk net als Japie dat Frenkie het nog wel lastig had kunnen krijgen als die twee nog gespeeld hadden. Ze zijn zo complementair. Frenkie had dan moeten concurreren met Nigel de Jong. Dat zegt ook wel iets. Want voor doelpunten en assists, crosspasses, en dieptepasses, hoef je ook niet naar Frenkie te kijken. Als je dan nog iets verder terugkijkt naar de Seedorfs, Davidsen, en Cocus van deze wereld, dan mist Frenkie toch ook wel veel hoor.

Snap wel dat Japie (en Gullit bijvoorbeeld ook) zo streng zijn richting Frenkie. Ze zijn meer gewend. Ik ben zelf al lang blij dat er iemand is die Oranje bij elkaar kan houden als cement tussen de stenen.

7 april 2023 om 19:30

Van Bommel en De Jong pure afbrekers? Nee, dan heb je ze echt nooit zien spelen, dus roep je maar wat. Sorry hoor Inke, maar hier schiet je wel heel ver mis.

Robben is voor mij ook de absolute uitblinker van die generatie. Sneijder en RVP waren ook wereldtop, maar Arjen Robben maakte voor mij gevoel altijd het verschil.

7 april 2023 om 17:50

Voor mij ook. Het begon met de grote vier ( Van der Vaart er ook nog bij ) , maar naarmate de jaren vorderen blijft er maar één echt bij. Tot op het laatst de beste.

Gewoon een enorm goede speler die wordt aangepakt vanwege zijn trekjes. Met het karakter van Robben zou hij dat niet krijgen. We mogen hoe dan ook enorm blij zijn met Memphis. Toch één van de beste Nederlandse aanvallers van deze generatie.

7 april 2023 om 17:44

Doe me dan maar weghorst

7 april 2023 om 18:00

Enorm blij? Overdrijven is ook een vak. Met een type robben moeten we enorm blij zijn. Niet met iemand die alleen kan uitblinken tegen de faroer eilanden en grossiert in balverlies tegen de toplanden.

Dat trainen en de mentaliteit van Robben wordt door heel veel van zijn oud teamgenoten benoemd. Zo vaak terugkomen van een blessure en er altijd meteen weer staan is ook wel echt uitzonderlijk. Dat hij ipv uitdijen achter de analistentafel na z'n carrière een marathon loopt kenmerkt ook wel waarom hij top was tot het einde en jongens als Vaart en Sneijder tot ze eind 20 begin 30 waren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren