Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Memphis blikt glunderend voor camera terug op heldenrol in laatste minuut

Laatste update:

Memphis Depay heeft gereageerd op zijn eerste treffer voor Atlético Madrid. De aanvaller was invaller in het duel met Celta de Vigo en wist in minuut 89 het winnende en enige doelpunt van de wedstrijd te maken (0-1). De Oranje-international kende tot het duel van zondagavond een onfortuinlijke fase bij de club en begon nog niet in de basis. Zondag was Memphis echter van cruciaal belang voor los Colchoneros en dat stemt tot tevredenheid bij de Moordrechter, die zegt te hopen op meer speelminuten na zijn glansrol.

Atlético had het bijzonder lastig in Vigo en kwam meerdere keren goed weg. Na de rode kaart voor Stefan Savic, die de doorgebroken Haris Seferovic neerhaalde, leek een goed resultaat een utopie. Memphis was tien minuten daarvoor ingevallen en leek ook het verschil niet te kunnen maken tegen de stugge defensie van de thuisploeg. Vlak voor tijd kreeg de voormalig PSV'er echter een gouden kans, nadat een gekraakt schot van Yannick Carrasco voor zijn voeten belandde. Memphis schoot vervolgens uit de draai raak. "Het was een moeilijke wedstrijd", blikte hij terug voor de camera van Movistar. "We hebben wat kansen gecreëerd in de eerste helft, maar niet veel. We hadden het moeilijk. Ik ben heel blij met de drie punten en met mijn eerste goal voor deze club."

"En ook nog eens in de laatste minuut", vervolgde de opgetogen Memphis, die wist dat het lastig zou worden na de rode kaart voor Savic. "Na die rode kaart probeerden we kansen te blijven creëren en gevaarlijk te worden in de counter. Memphis begon namens zijn relatief nieuwe werkgever nog niet in de basis. "Ik ben naar deze schitterende club gekomen om doelpunten te maken. Ik hoop op meer kansen om nog meer te scoren en belangrijk te zijn voor mijn team. Iedereen was heel blij met mijn eerste doelpunt en dat maakt mij ook gelukkig. Mijn teamgenoten zijn fantastisch, ze helpen me enorm en hebben me met open armen verwelkomd. Ik ben heel gelukkig hier."

"Ik ben hier net gekomen, wil hard werken en mijn voeten laten spreken. Ik ben erg hongerig en hoop een belangrijke rol te spelen in de volgende wedstrijd", sloot hij af. Atlético speelt zijn eerstvolgende wedstrijd op zondag 19 februari. De ploeg van trainer Diego Simeone ontvangt dan Athletic Club in het eigen Estadio Wanda Metropolitano. In Europa spelen de Madrilenen dit seizoen geen rol meer, daar zij in hun Champions League-groep als laatste eindigden. Atlético is tevens uitgeschakeld voor de Copa del Rey, waardoor een zo hoog mogelijke eindklassering in LaLiga het resterende doel is. De huidige vierde plaats die het momenteel bezet zou aan het einde van het seizoen kwalificatie voor de Champions League betekenen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mooi voor Memphis. Hopelijk motiveert dit hem en verovert een plekje in het elftal. Voor Oranje is het noodzakelijk dat hij speelt. Veel smaken hebben we helaas niet.

13 februari 2023 om 00:32

Ik zal nu misschien van alle kanten worden belaagd, maar ik heb een hele andere mening.
Ik weet niet of het noodzakelijk is dat hij speelt. Ik vind het zo jammer dat we geen één topspits hebben.
Hij is eigenlijk altijd belangrijk gemaakt door alle coaches van oranje.
Hij was altijd onbetwist, omdat hij technisch gezien de beste spits is die we hebben.
Maar daardoor is hij altijd naast zijn schoenen gaan lopen. Altijd de ster uithangen. Dat is in principe niet erg, maar dan moet je het ook waarmaken als het erop neerkomt.
En dat heeft hij in mijn ogen niet.
In grote of belangrijke wedstrijden, met name op toernooien is hij gewoon altijd onzichtbaar en heeft nooit de kar kunnen trekken. En als grote ster van oranje wordt dat wel verwacht van je sterspeler.
Wanneer het niet loopt dan moet hij gewoon niet naast z’n schoenen lopen, en altijd maar voor zichzelf, terwijl een medespeler vrij voor de goal staat. Als je dan voor eigen succes gaat, dan moet je m maken ook.
Ik heb bij hem altijd het gevoel dat hij wil laten zien wat hij allemaal kan.
Zo zie je maar bij Barca lukte het niet (ook niet in het begin toen hij wel meer speeltijd kreeg), omdat er simpelweg veel betere spelers zijn.
Als Depay dezelfde mentaliteit zou hebben als Weghorst, zou ik het al veel meer waarderen.
Een CR7 is ook een ster, en is misschien ook een grote ego, en een haantje, maar zijn mentaliteit was nooit iets op aan te merken als het nodig was.
Ik vergelijk nu natuurlijk niet Depay met Ronaldo op technische vlak, maar mentaliteit bij een sterspeler.

13 februari 2023 om 00:52

Onze veelgeprezen Frenkie was ook onzichtbaar op het EK en WK. Heeft hij dan ook een slechte mentaliteit?

13 februari 2023 om 05:49

Nou ik zal je eens flink gaan belagen. Memphis is voor Oranje misschien wel gewoon 1 van de beste spitsen die we ooit gehad hebben. v Persie en ook v Nistelrooy presteerde gewoon bleu in Oranje, maar mensen kijken dan alleen naar clubniveau en dat is blijkbaar andere koek. “De ster uithangen” en “op grote toernooien onzichtbaar”. Over het algemeen is hij gewoon net iets anders dan de gemiddelde Nederlander met zijn hobby’s, maar doet hij met zijn stichting ook goede dingen behalve een hoed dragen en rappen. En dat hij onzichtbaar is op grote toernooien komt voornamelijk door de speelwijze van bondscoaches de Boer en v Gaal. Die maakten samen iedereen onzichtbaar met afbraakvoetbal. Hopelijk onder Koeman weer betere tijden en denk dat Memphis daarin zeker nog een rol kan spelen.

13 februari 2023 om 05:59

Lul toch niet zo met je naast zijn schoenen gaan lopen. Depay heeft een uitstekende mentaliteit. Hij gedraagt zich prima en is al jarenlang een van de sterkhouders van Oranje. Nergens blijkt uit dat hij de grote ster uithangt of dat hij zich beter voelt dan dat hij daadwerkelijk is. Prima teamspeler in en buiten het veld. Aanvallers gaan soms nou eenmaal voor eigen succes. Dat gehaat op hem elke keer slaat nergens op.

13 februari 2023 om 09:18

@Japie
De reactie van Japie waarvan je wist dat deze zou komen. Je plaat loopt een beetje vast. Volgens mij gaat het hier over jouw idool, niet over Frenkie. Maar blijkbaar kun je niet kritisch naar de voetballer Memphis kijken, zonder drogredenen aan te dragen, of de aandacht op een ander te willen verleggen.

Frenkie was nergens omdat Frenkie eigenlijk alleen maar achteruit kon. Waarom? Omdat de spits niet aanspeelbaar was, of deze continue bal verlies leed. En ja, ook Frenkie was ondermaats, net als Depay! Alleen kan ik wél inzien dat Frenkie slecht speelde. Maar goed, dit is een topic over Depay, misschien moeten we het bij dat onderwerp laten, als je dat lukt.

13 februari 2023 om 12:06

@nora1911 Het was een oprecht vraag aan @mvbfan. Als volgens hem een slechte eindronde spelen teken is van een slechte mentaliteit, dan geldt dat voor meer van onze Oranje sterkhouders blijkbaar en dan licht ik juist Frenkie eruit, omdat hij door veel mensen op dit forum wordt gezien als de beste speler van Oranje. Ik ben wel degelijk kritisch op Memphis, maar wat mij vaak opvalt is dat hij langs een andere meetlat wordt gelegd dan andere spelers

13 februari 2023 om 13:26

Memphis is wel gewoon op en top prof. Daar moet je zijn mentaliteit op beoordelen vind ik. Dat hij andere hobby's heeft, geen doorsnee kleding draagt en niet altijd even goed overkomt voor de camera moet je hem niet op afrekenen en doet niet ter zake.
Wat mij wel opvalt is dat er altijd veel kritiek is op spelers van oranje. Zelfs de nu alom geprezen grootheden van de vorige generatie zoals Robben en V Persie kregen voortdurend kritiek tijdens hun periode bij oranje.

13 februari 2023 om 15:45

Frenkie voetbal mee met barca maar doet niets bijzonders wordt de hemel ingeprezen, zucht

Leuk voor hem, werkt altijd wel lekker zo'n eerste goal na niet al te lange tijd.

13 februari 2023 om 07:23

Precies! Daarnaast komt er van de zomer een nieuwe trainer en staat iedereen weer op nul.

Oké als mensen Depay zo erg verdedigen dat hij de belangrijkste aanvaller is, kan iemand mij vertellen waar hij was op het EK 2021 en WK 2022?? Want op de momenten Memphis Depay nodig hebben is die er nooit.

Afgelopen wk hebben we meer gehad aan 10 minuten Weghorst, dan 5 wedstrijden van Depay.

13 februari 2023 om 08:23

Nee klopt, maar heb het over de spitspositie, want Depay als 10 of op de flanken zou misschien wel kunnen, maar als spits rendeert hij gwn niet genoeg tegen de toplanden.

13 februari 2023 om 07:50

In die 10 minuten Weghorst speelden we met 10 aanvallers…

13 februari 2023 om 08:22

2021: De Boer
2022: Van Gaal
Beiden gaven een show "hoe niet aanvallen" weg met hun afbraakvoetbal. Als je Memphis op een eiland zet, komt er niet veel van terecht nee. En ook nog eens het WK spelen na een lange blessure. Afijn, ik vind ook dat er een topspits moet komen, maar als die er niet is, doet Depay het nog lang zo slecht niet. Het zou pas van armoedig niveau zijn, als Weghorst je eerste spits is.

Je kan zeggen wat je wilt over Depay, zijn cijfers in oranje zijn uitstekend. 2e op de ranglijst Topscorer aller tijden van Oranje, met een gemiddelde van 0,50 doelpunt per wedstrijd. Hij heeft nog 7 goals nodig om van Persie te evenaren… daarnaast is het niet Depay zijn schuld dat hij er niet stond afgelopen WK. Wat wil je als je het hele seizoen geblesseerd bent? Een speler gaat zelf niet roepen dat hij niet op een WK wil spelen. Van Gaal had hem of niet moeten selecteren of Depay als breker moeten gebruiken. Dan had je Jansen of Weghorst als eerste spits gehad. Ook dan waren we geen wereldkampioen geworden overigens… Ook op dit forum waren de meesten het er over eens dat heel Oranje flets speelde (lees: afbraakvoetbal), dan is het niet fair dat nu alleen Depay hier op afgerekend wordt.Hij heeft de schijn tegen, vanwege zijn uitspattingen (rappen, hoedje op, hij laat graag zien dat ie geld heeft), daardoor vergeten mensen dat ie gewoon goed kan voetballen en dat hij toekomstig topscorer aller tijden van oranje wordt.

Zou goed voor hem zijn als dit eindelijk weer eens voor een positieve flow gaat zorgen in zijn voetbal!

Memphis scoort en nu is hij weer een topspits pfff. Vind het een prutser ! Vind hem helemaal niks ! Het is een en al Ergernis als je naar hem kijkt. Gebrek aan beter daarom staat hij op het veld in oranje. En bij Atletico Madrid is het ook maar afwachten, maar hij krijgt zijn poen toch wel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren