Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Megadeal Chelsea en AS Roma op losse schroeven door eisen Dzeko’

Laatste update:

De kans is groot dat Edin Dzeko zich in de nabije toekomst niet gaat aansluiten bij Chelsea. Naar verluidt willen the Blues de spits samen met Emerson Palmieri ophalen bij AS Roma voor een totaal bedrag van zestig miljoen euro, maar de onderhandelingen zouden in de afgelopen 48 uur op een kritiek punt zijn aanbeland vanwege de eisen van Dzeko.

Zowel Italiaanse als Engelse media melden dat Dzeko weigert naar de Premier League-club te verkassen, tenzij hij een contract tot medio 2020 krijgt aangeboden én een hoger salaris krijgt dan dat hij nu krijgt aangeboden. Chelsea wil naar verluidt niet akkoord gaan met de eisen van de 31-jarige Bosniër, mede vanwege de relatief hoge leeftijd van de aanvalsleider.

Ook zou Dzeko denken dat hij weinig aan spelen toe gaat komen op Stamford Bridge vanwege de aanwezigheid van Álvaro Morata, die voor minimaal 62 miljoen euro Real Madrid afgelopen zomer achter zich liet voor de Londense club. Volgens onder meer Il Tempo moet er binnen 24 uur een beslissing komen van Dzeko, anders gaat Chelsea snel zoeken voor alternatieven.

Verwacht jij dat Edin Dzeko AS Roma deze winter gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dzeko wil voor 2,5 jaar tekenen, maar Chelsea wil voor 1,5 jaar volgens mij. Ik snap die regel echt niet voor de oude spelers..

26 januari 2018 om 19:37

De prijs kwaliteit verhouding is gewoon niet correct dan. Naast een transfersom moeten ze hem dan ook nog 2.5 jaar salaris betalen met een grote kans dat hij niet presteert of aanzienlijk minder. Bij spitsen boven de 30 gaat het niveau bijna altijd zwaar omlaag en dat is gewoon geldverspilling als je dat op voorhand al weet.

26 januari 2018 om 19:41

Dzeko kan imo 2 jaar mee. Het is geen drama als hij niet komt, maar ik ben bang dat we dan weer voor spelers als Carrol ofzo gaan. Chelsea wil Giroud huren, maar dan moet Auba wel naar Arsenal.

26 januari 2018 om 20:05

Arsenal gaat Giroud nooit verhuren aan Chelsea. Giroud wil ergens veel spelen en is een echte Gunner.

Wel 60 miljoen betalen willen betalen maar hem niet een contract tot 2020 willen geven? Bijzonder allemaal. Ten eerste omdat Dzeko dat geld niet waard is en ten tweede omdat chelsea 60 miljoen wil uitgeven maar hem dus niet 2 jaar wil behouden?

26 januari 2018 om 19:21

Zit nog een andere speler bij die 60 miljoen

Als ik Dzeko was en er kwam zo'n gekke Engelse club voor me in de race, dan probeerde ik er ook een financieel slaatje uit te slaan. Je weet maar nooit wat het oplevert .

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren