Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Meevaller lonkt voor Ajax: ‘We zijn niet optimistisch gesteld’

Laatste update:

De kans is groot dat Harry Kane beide duels met Ajax in de halve finales van de Champions League mist, zo laat Mauricio Pochettino vrijdag doorschemeren op een persconferentie. De aanvalsleider van Tottenham Hotspur liep tien dagen geleden tegen Manchester City een enkelblessure op en komt mogelijk dit seizoen helemaal niet meer in actie.

Kane ging op 9 april in het eerste duel met Manchester City in de kwartfinales van de Champions League lelijk door zijn enkel. Diverse Engelse media speculeerden direct dat het seizoen van de Engelse spits erop zou zitten en Pochettino erkent dat dat weleens waarheid zou kunnen worden. "We zullen het van dag tot dag bekijken. We zijn momenteel niet optimistisch gesteld, maar Harry Kane blijft Harry Kane: alles is mogelijk", vertelt de Argentijnse manager van de Londenaren op een persconferentie.

"Hij voelt zich verdrietig en is teleurgesteld over de situatie, zoals iedereen bij de club. Ik heb met hem gesproken en we zullen het van dag tot dag moeten bekijken. Op dit moment is het simpelweg onmogelijk om een datum te plakken aan zijn terugkeer", vervolgt Pochettino. "Of hij dit seizoen nog in actie zal komen? Misschien als we de finale van de Champions League halen, maar we zullen het zien. Op dit moment is zijn situatie niet top, maar dat is normaal een paar dagen na het oplopen van een blessure."

Tottenham speelt dit seizoen nog minimaal zeven wedstrijden, achtereenvolgens tegen Manchester City (Premier League), Brighton & Hove Albion (Premier League), West Ham United (Premier League), Ajax (Champions League), Bournemouth (Premier League), opnieuw Ajax (Champions League) en Everton (Premier League). De finale van de Champions League wordt op 1 juni gespeeld in het Wanda Metropolitano van Atlético Madrid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Meevaller'. Dacht dat iedereen er wel vanuit was gegaan dat hij niet mee zou doen. Desalniettemin zou ik r alsnog niet te makkelijk over denken. Tottenham heeft dit jaar zonder kane meer gewonnen dan met kane. Natuurlijj wordt t zonder son eenvoudiger, maar ik denk dat tottenham ook zonder son een uitstekend elftal op de been kan brengen.

19 april 2019 om 17:14

Natuurlijk een uitstekend elftal, maar kwalitatief wel minder.. Son en Kane gaan gewoon gemist worden..

19 april 2019 om 17:19

Voor 1 wedstrijd dan he, ook nog het thuisduel. In de Arena is hij er weer gewoon bij.

19 april 2019 om 17:22

Weet ik, zeg ik dan dat Son er 2 wedstrijden niet bij is?

19 april 2019 om 18:12

Naar mijn mening wordt Son overschat. Hij maakte tegen City een belachelijk goed ddoelpunt (2e van de 2e wedstrijd). Echter waren de andere twee nogal regelrechte keepersfouten. Het voetballend hart: Erikssen en Delle Alli zijn er wel bij. Daarnaast heeft Tottenham een meer dan solide verdediging, ze zullen echt meer dan vol aan de bak moeten. Ik ben erg benieuwd, het zullen weer twee spannende wedstrijden worden.

19 april 2019 om 19:24

@jappano

ik snap wel wat je zegt wat betreft de wedstrijden tegen City, maar Son heeft in de Premier League en ook in voorgaande CL wedstrijden laten zien dat hij wel degelijk heel veel kwaliteit heeft. overschat wil ik hem zeker niet noemen

19 april 2019 om 19:36

Jappano, son flikt het elke keer op belangrijke momenten. Die gast heeft zoveel vechtlust, heerlijke speler.

19 april 2019 om 17:18

Voordeel is dat Spurs de 1e wedstrijd thuis speelt. Als de 1e wedstrijd in Amsterdam was hadden ze kunnen afwachten maar thuis wordt er verwacht dat zij het spel zullen maken.

Geneuzel in de marge. Doet Ronaldo wel of niet mee? Hij doet mee en Ajax gaat verdiend door.
Gaat Ajax zijn niveau halen, maakt het niet zo veel uit wie er in het veld staan.

19 april 2019 om 17:46

Maar chielini deed niet mee. Die is voor het team nog wel iets belangrijker. Is de Ramos van Juventus. Zonder die gasten ligt de verdediging van hun ploeg op een hoop.

19 april 2019 om 18:35

En zo is er altijd wel wat. Real Madrid was uit vorm en miste Ramos de 2e wedstrijd.
Juve miste Ronaldo en Chiellini....

Chiellini zou een enorme hekel hebben gehad aan een snel draaiende spits als Tadic...reken maar. En Ajax versloeg met Veltman en Sinkgraven. (ik vind persoonlijk) geen toppers en bijna het hele jaar geblesseerd geweest. Iedereen mag wel kritisch zijn, maar het blijft zuur over komen.

19 april 2019 om 19:05

@dutch
Zo is er inderdaad wel altijd wat.
Als Heracles van Ajax wint dan ligt het aan Ajax volgens Ajax supporters. Wint Ajax van real dan komt het vooral door Ajax.
Zo worden er constant verschillende criteria gebruikt wat het beste uitkomt.
Maar zodra iemand schrijft dat ajax geluk heeft gehad met blessures van de tegenstander dan is de wereld te klein.

19 april 2019 om 20:39

Ach Bombanera. Ajax mist toch ook een Tagliafico en een Mazraoui wat belangrijke backs zijn. Je verwacht van een Juventus of Madrid toch wel dat zij 1 of 2 spelers kunnen opvangen zoals zelfs Ajax kan? Het omlaag praten van de prestatie van Ajax omdat de tegenstander wat spelers mist is echt onnozel.
Maar blijkbaar doet het pijn bij sommige.

19 april 2019 om 23:24

wat bombarda zegt zit wel een kern van waarheid in. de maatstaven passen we aan aan de situatie zoals het een iemand uitkomt. blijft een knappe prestatie van ajax uiteraard.

20 april 2019 om 12:50

Zeker waar.. we gaan uit van eigen kracht, boeit geen reet wie r bii de tegenstander op t veld staan, zolang wij ons spel maar kunnen spelen

Tottenham is zeer gehavend. Ook Son ontbreekt de eerste wedstrijd. Ik vraag me gelijk af: bij het ontbreken van Kane en Son, wie gaan de doelpunten dan maken? Sissoko is ook nog eens een twijfelgeval. Dit is het gevolg van een zomer zonder transfers. Ik vind het knap hoe ver ze zijn gekomen en had totaal niet gedacht dat ze City zouden verslaan. Son gaat naar mijn mening nog meer gemist worden dan Kane. Ben benieuwd hoe Tottenham gaat aantreden de eerste wedstrijd.

Iets zegt met dat de finale Liverpool - Ajax gaat worden.

19 april 2019 om 17:18

Llorente, Dele...

19 april 2019 om 17:20

Moura? Scoorde laatst nog een hattrick en is als hij speelt heel doeltreffend. Alli heeft ook bewezen over scorend vermogen te beschikken en Llorente is altijd een gevaar met zijn lengte, in combinatie met de voorzetten van Eriksen

19 april 2019 om 18:20

Die hattrick is gescoord tege de nummer laatst en higaun heeft daar ook 2x gescoord.

19 april 2019 om 18:35

Ja maar kijk eens naar de goals. Vooral die derde was zo knap ingeschoten. Moura is trouwens wel twee keer sneller dan Higuain

19 april 2019 om 23:25

higuain is over, als je net gekocht bent voor 90 mil en je durft met een pens op de 1e training te komen, dan ben je een broodvoetballer. sowieso was snelheid/acc nooit zijn kracht, leeftijd speelt m nu ook parten.

20 april 2019 om 11:29

Over moura maak ik me geen illusies, die kan europees niets betekenen voor de club, zeker niet in de halve finale van de CL. Mooi van de hattrick, maar het was maar tegen een al gedegradeerde club.

19 april 2019 om 17:23

Als je woensdag zag hoe makkelijk dat middenveld van Spurs overlopen werd na de blessure/wissel van Sissoko, dan zou dat toch ook wel koren op de molen van Ajax zijn.

19 april 2019 om 18:07

Overlopen worden door City is dan ook geen schande, het kan de beste overkomen

19 april 2019 om 17:57

Als er dan mist is en het wordt 5-1 lijkt me dat prima ;-) Moet Sjakie zijn relaas van dat duel ook weer 100 keer herhalen haha.

en nu het nieuws? Het was toch einde seizoen voor Kane. En daar hoort volgens mij de CL bij. Het zou een verrassing zijn als hij wel speelt. Persoonlijk vind ik spurs voorspelbaarder met Kane.

19 april 2019 om 17:21

Voorspelbaarder? Ja. Beter? Ja, ook. Met Kane is Tottenham beter. Hij scoort zo makkelijk en is zo goed.

19 april 2019 om 19:01

Daar twijfel ik aan, als Kane niet meedoet spelen Son, Eriksen en Lucas een stuk beter dan wanneer hij wel meedoet.

19 april 2019 om 23:26

valt mij op, ze krijgen meer vrijheid en vleugels om te spelen bij afwezigheid van kane.

vol vertrouwen die wedstrijden in ! lucas en llorente voorin met eriksen en dele . winksy en sissoko als Cm's en in de return Sonny. komt goed ! vind ons meer dynamisch met llorente op het veld omdat het vaker de flanken op kan met die boom in de spits . kijk er naar uit ! Coys!

19 april 2019 om 17:19

Winks ging Ajax toch ook niet halen en Sissoko was toch ook een twijfelgeval?

19 april 2019 om 17:32

moussa word niet ingezet tegen city maar zou vast wel tegen ajax beschikbaar zijn . dier en aurier ook terug . winksy is een twijfelgeval inderdaad . in elk geval zou ik zelf eerder wanyama en sissoko opstellen om het fysiek te spelen .

19 april 2019 om 20:18

Aurier tegen Neres. Dat wordt smullen voor Neres. Arrier heeft zijn beste tijd wel gehad. Ik geef hem 75% kans op een kaart als hij speelt

Ik denk dat Spurs behoudend gaat spelen. als je ziet dat ze tegen City achter de feiten aanliepen en 4 doelpunten om de oren kregen , is het eigenlijk een klein wonder dat ze door zijn. Als ze zo spelen tegen Ajax , dan vrees ik ze niet.

19 april 2019 om 17:20

Ze scoren er zelf toch 3 ook?

19 april 2019 om 17:21

Waarvan 2 wel echte cadeautjes van Laporte....

19 april 2019 om 18:48

En de gene die 2 keer scoorde is er de eerste wedstrijd niet bij., plus dat er wat fouten aan vooraf gingen door City .
Daarom denk ik ook dat ze niet zo gaan spelen als tegen City

19 april 2019 om 23:27

geef ajax goede kansen, 50/50, afhankelijk van de vorm van de dag, schorsingen en wie net het geluk mee heeft in beslissingen, vorm.

Klinkt misschien raar, maar Ajax moet echt waken voor onderschatting. Na Real en Juventus is dit 'maar' Tottenham. Echter kan ook Tottenham op een goede dag iedereen van de mat spelen.

19 april 2019 om 20:49

Helemaal mee eens. Ik had ook liever City als tegenstander gehad. Nu denkt iedereen dat ze al met een been in de finale staan, terwijl Tottenham echt een sterke ploeg heeft.

Als Ajax het nu in de eerste wedstrijd alvast maar een voorschot neemt op de finale, ipv kansen niet verzilveren.

19 april 2019 om 17:33

Idd, 1e wedstrijd zou het mogelijk moeten zijn om de 0 te houden en er zelf vol overheen te klappen met 2- 3 goals

2e wedstrijd ga je met Son erbij zo 1-2 goals tegen krijgen dus je moet een buffer hebben

19 april 2019 om 23:28

hoe scherp zullen ziyech en neres zijn, tegen juve was het niet geweldig. als ze dat kunnen verbeteren, gaan ze zeker door.

Ajax moet het slim aanpakken en weer in de underdog positie gaan kruipen. Tottenham heeft een transferbudget van ruim 350 miljoen en Ajax maar van 90 miljoen. Bovendien heeft Tottenham misschien wel de grootste titelfavoriet van het winnen van de CL dit jaar uitgeschakeld met Manchester City.

19 april 2019 om 18:16

@cantona, inderdaad. Ajax moet gewoon weer het underdog's uniform uit de kast halen. Hetgeen Eric Ten Hag feitelijk al gedaan heeft met het benoemen van het megaverschil tussen de transferbudgetten van beide clubs.

19 april 2019 om 19:27

Leuk en aardig om die verschillen in transferbudgetten te noemen, maar kijk naar de daadwerkelijke feiten betreft uitgegeven transfers. Spurs heeft geen ene cent (of pond) uitgegeven.

Hoe je het ook wendt of keert, het niet mee kunnen spelen van Harry Kane bij Tottenham Hotspurs scheelt een slok op een glas whiskey. Het gevaar moet bezworen dat Ajax en zijn aanhang, na de successen tegen Real Madrid en Juventus, in een bui van misplaatste overmoed gaat verwachten ook wel even te zullen afrekenen met de Spurs.

19 april 2019 om 17:42

Ajax moet ze zeker niet onderschatten. Laat Tottenham maar de favoriet zijn.

Je kan beter een spits missen dan het hart van je verdediging en middenveld. Ik denk dat de uitwedstrijd een tactisch spel gaat worden in de zin van 0-0, 1-0 of 0-1.

al was er een 80% kans dat kane het haalt voor de return dan zou ik als poch zijnde nog altijd dit als antwoord geven we zien wel

19 april 2019 om 18:00

Inderdaad. Heb ook het gevoel dat ze met Kane nog wel iets proberen uit te broeden. Ligt ook aan uitslag eerste duel natuurlijk.

19 april 2019 om 23:30

daar gaan heus wel spuiten of iets anders in als kane nodig blijkt te zijn voor de return. dit is ook een once in a lifetime opportunity voor tottenham

Hopelijk is Sissoko snel terug. Wat een powerhouse is dat zeg. Ik verheug me op een duel tussen hem en De Ligt, al denk ik dat Sissoko wel sterker is

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren