Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Meerdink cancelt Promes niet: AZ-spits krijgt lachers op zijn hand op TikTok

Laatste update:

Social media vormen anno 2023 een hoeksteen van de samenleving. Topspelers als Lionel Messi, Memphis Depay en Cristiano Ronaldo, maar ook clubs uit binnen- en buitenland geven (bijna) dagelijks via Instagram, Twitter of andere internetkanalen een inkijkje in het reilen en zeilen. Bijzondere voetbalmomenten gaan bovendien razendsnel de hele planeet over. Voetbalzone zet de gekste, mooiste en opvallendste posts op social media in de rubriek VZ Social op een rijtje.

Mexx Meerdink heeft op geheel eigen wijze laten weten dat zijn vakantie is geboekt. De negentienjarige aanvaller, die dit seizoen zijn doorbraak beleeft bij AZ, plaatst in zijn ‘story’ op TikTok een video waarbij hij kiest voor een opvallend achtergrondnummer. In de video, die tijdelijk zichtbaar is, valt te zien dat Meerdink met een vriend in de auto zit terwijl het nummer ‘Hard Gaan’ van DJ Wale en Quincy Promes door de speakers galmt. In Nederland loopt een strafzaak tegen Promes wegens het neersteken van zijn neef, maar de aanvaller van Spartak Moskou is nog altijd bezig met zijn voetbal- en muziekcarrière. Voor het WK was Promes samen met Memphis Depay te horen op het album van de populaire rapformatie SFB. Meerdink luistert zijn muziek klaarblijkelijk nog altijd graag.

De TikTok-story die Meerdink woensdagavond plaatste zorgt voor veel reacties.

Meerdink krijgt zoals onder vrijwel al zijn posts op sociale media wederom reacties met een humoristische ondertoon. “Lekker bezig Mo. Wat gaat de bestemming worden? Casablanca of Tanger?”, reageert een van zijn volgers. De Achterhoekse aanvaller krijgt sinds zijn debuut veel reacties over zijn accent. Willem van Hanegem kwam onlangs in zijn column voor het Algemeen Dagblad nog op voor de jonge spits. “Die jongen krijgt kritiek vanwege zijn accent van de straat. Laatst was ik in Winterswijk, daar komt hij vandaan. Toen zei ik ook dat hij zijn haar wat anders zou kunnen doen. Met een knipoog. Laat die gozer zichzelf zijn, kijk naar zijn voetbal”, aldus de Kromme.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Qua accent en gedrag lijkt dit een kopie te worden van onze redder des Vaderland Noa Lang. Dat hoop ik voor hem, ons en de rest van deze planeet absoluut niet.

4 mei 2023 om 13:56

Mwohhh ik vind Meerdink een stuk bescheidener overkomen dus dat spreekt in zijn voordeel... We gaan het meemaken!

4 mei 2023 om 13:57

Vreselijk dat zoveel van die gasten op deze manier moeten gaan praten.

Bij Jong PSV loopt er ook zo een, vreselijk irritant.

4 mei 2023 om 14:17

Haha Jason van Duiven bedoel je? Heeft er ook een handje van inderdaad. Maar die komt dan ook uit Almelo, dat is bijna geen Nederland meer 😉

4 mei 2023 om 14:23

Heeft ook te maken met de jongens uit het team waar je in speelt. Het broertje van een maatje van me speelt bv in de jeugd bij AZ, is zo Nederlands als je het maar hebben kan, en komt ook terug van de training met een accent, totdat iemand zegt dat hij normaal moet praten. Vriend van m'n broertje idem, was altijd een hele 'nette' jongen, maar praat ondertussen ook met een accent en draagt z'n haren anders, sinds hij in de jeugd bij AZ zit. Is imo verder niks mis mee, maar dat valt wel op.

4 mei 2023 om 14:31

Maar echt Nedersaksisch nou ook weer niet. Eerder berbers..
Overigens: Van centrum Eindhoven naar Belgie: 23 kilometer. Van centrum almelo naar Duitsland: 30 kilometer

4 mei 2023 om 14:34

Meerdink is geboren en getogen in Winterswijk en dat ligt nog dichter bij Duitsland dan dat Almelo dat doet. Sterker op zaterdagen en (duitse) feestdagen lijkt Winterswijk in Duitsland te liggen !!

4 mei 2023 om 14:45

Het mooie centrum van Almelo is al multicultureel genoeg, daarvoor hoef je de grens niet over 😉

4 mei 2023 om 16:54

Heb je ook een hekel aan Tukkers en boeren dan? Nergens voor nodig om met zo een accentje te praten

4 mei 2023 om 17:09

De keeper die ons de beker heeft bezorgd zondag is er ook erg goed in.

4 mei 2023 om 16:25

Ik hoop nog steeds op een voorhoede van Memphis, Lang en nu Meerdink er bij. Kan niet wachten op de interviews.

4 mei 2023 om 16:50

Ik kan me ook wel storen aan dat accentje en populaire gedoe op de socials, maar Noa Lang vind ik toch wel van een andere orde. Die combineert het met een zeldzame hoeveelheid arrogantie en vervelend gedrag op en naast het veld. Bij Meerdink is het volgens mij allemaal wat luchtiger en die is op het veld gewoon bezig met voetbal.

4 mei 2023 om 18:55

Tja, te veel Bouhkari om hem heen gehad denk ik.

" wederom reacties met een humoristische ondertoon. “lekker bezig Mo. Wat gaat de bestemming worden? Casablanca of Tanger?”,"

Komisch dat dit opeens wel humoristisch kan zijn, maar andere grapjes absoluut niet kunnen en het land dan gelijk op achterste van hun benen staan.

Verder dacht ik over kritiek op Promes zoals titel staat, alleen kan ik wederom niet Meerdink cancelt Promes niet met de rest van het artikel rijmen.

4 mei 2023 om 15:28

Misschien is het wel een Marokkaanse volger die ook Mo heet of in Tangier of Casablanca woont. Het is weer een heerlijk suggestief stukje van Voetbalzone met een wervelende titel.

Ach accent dit of dat kan me niet zoveel schelen, maar wat ziet die eruit als een debiel.
Tja tis een beetje een Noa Lang, zolang die maar goed kan voetballen want is dat telt.



Haha mooi deze Meerdink is een positieve jongen en weet mensen te verbiã±den zowel online als offline!
Dit soort spelers zijn de toekomst en is een uithangbord voor een mooie, sociale en inclusieve club als AZ! #trots #AZ!

4 mei 2023 om 19:40

Indd heel inclusief om een crimineel te promoten.

Ik begrijp werkelijk waar niet waarom jongeren van tegenwoordig zich presenteren als een totale m***. Neppe accentjes die dom overkomen, rare outfits die triest overkomen. Wat is er mis gegaan op school of thuis? Kijk eens naar Khalid Kasem of Nadia Moussaid, zelfs als je opgroeit in een gezien waar Nederlands niet de eerste taal is kun je jezelf toch behoorlijk ABN leren.

4 mei 2023 om 18:46

ABN is niet cool, maar wel nodig natuurlijk voor een fatsoenlijk solicitatie gesprek.... Laten we zeggen dat dit soort jongens en ook andere jongens die moeite hebben met ABN gewoon hulp nodig hebben en we die moeten bieden zodat zij ook een normale kans gaan krijgen in NL. Het is dat deze knul kan voetballen, maar andere zou hij het heel lastig krijgen.

Voor deze jongen is het ook wel zielig. Hij denkt waarsschijnlijk dat hij stoer overkomt met een Marokaans accent, maar het tegendeel is waar. Hij zet zichzelf met zijn gedrag en kleding juist keihard voor lul. Respect verdien je door duidelijk te praten en je mening goed beargumenteerd over te brengen. Hij zou eens moeten kijken hoe een ABN sprekend persoon als Wesley Sneijder of zelfs Badr Hari door gewoon duidelijk te praten respect verdienen.

Hoe kan je die video van hem bekijken dan?
Ben totaal niet van zijn tiktok en zijn account komt niet aar voren als ik op Mexx Meerdink zoek

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren