Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Meer onduidelijkheid over toekomst Yilmaz door opvallende woorden teamgenoot

Laatste update:

Het is nog altijd onduidelijk waar de toekomst van Fortuna Sittard-spits Burak Yilmaz ligt. De aanvoerder van de Limburgers zou volgens teamgenoot en vriend Dogan Erdogan meerdere aanbiedingen op zak hebben, zo liet de Turkse middenvelder na afloop van het met 2-0 gewonnen duel tegen Vitesse weten tegenover de camera van ESPN. Ook geeft Erdogan duidelijkheid over de reden van de absentie van Yilmaz.

Yilmaz speelde zijn laatste wedstrijd voor Fortuna op 9 april van dit jaar, toen in de Johan Cruijff ArenA met 4-0 werd verloren van Ajax. Volgens de ervaren afmaker zelf kampt hij met blessureleed, maar Fortuna-trainer Juliano Velazquez zegt dat Yilmaz er vanwege ‘technische redenen’ niet bij is. Ploeggenoot Erdogan vertelt na afloop dat de spits ‘echt geblesseerd is’, maar meer kan hij niet zeggen.

De 77-voudig international van het nationale elftal van Turkije ligt tot medio 2027 vast in Sittard. Het plan is dat hij na het seizoen 2023/24 zijn schoenen aan de wilgen hangt en vervolgens een andere functie binnen de club gaat bekleden. Of die plannen doorgaan, is onduidelijk. “Er zijn veel aanbiedingen voor hem, ook van de nationale ploeg, maar ik weet niet wat hij gaat kiezen”, aldus Erdogan.

Eerder deze week brachten verschillende Turkse media naar buiten dat Yilmaz een aanbieding van de Turkse bond heeft ontvangen. Hij moet bij de Turkse ploeg de rechterhand worden van Adbullah Avci, die op het punt staat om Stefan Kuntz op te volgen. Yilmaz was tot vorig jaar nog de aanvalsleider van het Turkse nationale elftal, maar nam na de uitschakeling in de strijd om een WK-ticket afscheid.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon afscheid nemen van die vent. Doet zich voor als een hele grote meneer, maar presteert geen klote. Om over zijn professionaliteit nog maar te zwijgen.

7 mei 2023 om 22:21

Dankzij burak staat fortuna zo hoog in het rechterrijtje, waar degradatie meer in de lijn der verwachting lag. Hij heeft bij fortuna een professionaliseringsslag gerealiseerd, een tijd lang de trainingen en tactieken op zich genomen, en in het veld met en zonder de bal de verdediging zo lastig gemaakt dat z'n teamgenoten ook konden shinen. Als je fortuna zou volgen, dan kon je het ook waarnemen

7 mei 2023 om 22:28

Zonder duidelijke redenen gewoon wegblijven van trainingen of wedstrijden en dan mag zijn trainer daar één of ander lulverhaal aan hangen. Met zijn 'blessures' had hij ook gewoon op de tribune kunnen zitten. Hij zit verdomme niet bij de zondagamateurs waar je wel even kan kijken of je zin hebt om te komen.

7 mei 2023 om 22:34

Dit klopt totaal niet, Yilmaz heeft juist enorm matig gepresteerd en voor enorm veel onrust gezorgd

7 mei 2023 om 23:11

Net zoals de vorige keer moet ik toch echt zeggen dat je de grootste onzin verkondigd wanneer je zegt dat degradatie in de lijn der verwachtingen lag bij Fortuna. Net zoals je de invloed van Burak overdrijft. Doet het prima, niet slecht, maar zowel hij en Fortuna hadden toch meer verwacht van hem.

8 mei 2023 om 12:12

Van Fortuna werd helemaal niet degradatie verwacht. Naast Yilmaz namen ze Ozkayub en goede spelers van middenmotors NEC en Go Ahead over. Ze doen het oke, maar zeker niet goed.

8 mei 2023 om 13:53

@bocherief. Wat een onzin verkondig jij elke dag opnieuw. Word je niet moe van jezelf?

Fortuna is heel veel beter af zonder hem, strik erom en wegwezen!

Het blijft een mega stunt dat Fortuna Sittard deze Turkse halfgod binnen heeft weten te hengelen. Dat het Yilmaz tegen is gevallen lijkt me dan ook niet meer dan logisch. En met zijn opgebouwde status gaat hij erop deze manier mee om, dat kan. Niet netjes uiteraard. Hij was ook nergens te bekennen ondanks zijn blessure, moedigt zijn teamgenoten niet eens aan. Dan blijft het toch een beetje een onemanshow. Het was ook te mooi om waar te zijn voor Fortuna. Nu bouwen aan een stabiel elftal.

7 mei 2023 om 23:36

Sorry. Maar halfgod en stunt? Hou op met me. Deze knakker heeft alleen nog maar iets in de Turkse liga gepresteerd. En dat is van een erbarmelijk niveau. De beste man denkt een halfgod te zijn. Maar komt we hier achter dat hij er ze hele leven eigenkijk geen pepernoot van kon op een paar rare uitspattingen na. En nu is hij gefrustreerd. Lijkt mij ook als je hele leven een leugen blijkt te zijn.

8 mei 2023 om 01:57

Nou nou, daarmee doe je hem echt te kort. Als Nederlander zou je goed moeten weten dat hij toch wel een goede spits was. 3 wedstrijden tegen Nederland, 5 goals. 33 goals gemaakt in 1 seizoen, dat heeft niemand gepresteerd in de afgelopen 25 jaar in de super lig. Was altijd belangrijk voor het nationaal elftal. Galatasaray ook hoogst persoonlijk kampioen gemaakt en dit doorgetrokken in de CL waarin hij meedeed om de topscoorderstitel. Geëindigd achter Ronaldo en Lewandowski en op gelijke hoogte met Messi, met stuk minder wedstrijden. Was dat jaar zelfs genomineerd voor In het Team Of The Year. Hele grote bijdrage gehad in het kampioenschap van Lille in Frankrijk waarmee hij de kampioenschappen van PSG heeft verbroken.

8 mei 2023 om 16:52

Hoe kan je zoveel onzin in 1 comment plaatsen? Verkondigen dat hij z’n hele leven er niks van kon, dan ben je gisteren begonnen met voetbal kijken, een troll, of blind.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren