Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé trekt grootse vorm door met dubbelslag in aanloop naar Barça

Laatste update:

Paris Saint-Germain heeft zich zaterdagavond zonder al te veel moeite geplaatst voor de kwartfinale van de Coupe de France. De ploeg van Mauricio Pochettino was op bezoek van Stade Brest met 0-3 te sterk, mede door een ijzersterke Kylian Mbappé. De aanvaller toonde andermaal zijn waarde met twee treffers en lijkt klaar voor de return tegen Barcelona in de Champions League van aanstaande woensdag. Mitchel Bakker speelde de volledige wedstrijd.

De bezoekers schroefden het tempo vanaf het eerste fluitsignaal op en werden daarbij geholpen door de thuisploeg. PSG-huurling Bandiougou Fadiga liet zich de bal kinderlijk eenvoudig ontfutselen, waarna Mbappé tijd en ruimte kreeg om op de rand van het strafschopgebied uit te halen en de bal snoeihard in de linkerkruising joeg: 0-1. PSG had vijf minuten later al de kans om de score verder uit te bouwen, toen Bakker een fijne steekpass in huis had op Julian Draxler. De Duitser faalde echter en zag zijn inzet ternauwernood geblokt worden.

GELUID AAN om dit prachtdoelpunt van Kylian Mbappé te horen binnenvliegen! ????

Geplaatst door voetbalzone op Zaterdag 6 maart 2021

De ploeg van Pochettino had in de eerste helft weinig te duchten van Brest en raakte via Mbappé tien minuten voor rust de paal. De aanvaller werd vrij voor doelman Sébastien Cibois gezet door aanvoerder Marco Verratti, maar mikte diagonaal op het aluminium. Het bleek de aanzet tot de tweede treffer van de Parijzenaars, die op slag van rust alsnog volgde. Draxler kreeg de bal ternauwernood bij Pablo Sarabia na een solo over dertig meter, waarna de spits koel bleef en met links ineens raak schoot in de rechterhoek: 0-2.

Na rust veranderde het spelbeeld amper en waren de beste mogelijkheden voor de nummer twee van de Ligue 1, die via Mbappé dichtbij de derde treffer waren. De aanvaller snelde voor zijn directe tegenstander langs en ging alleen op doelman Cibois af, maar schoot op de voeten van de sluitpost. Een kwartier voor tijd besliste Mbappé alsnog het duel, toen hij de bal op aangeven van Verratti met de borst over de doellijn drukte. In de slotfase deelde PSG nog enkele speldenprikjes uit, maar gescoord zou er niet meer worden.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie zal er op dit moment beter zijn? Haaland of mbappe

6 maart 2021 om 23:23

Ik denk dat Haaland met wat betere teamgenoten beter dan Mbappe kan worden, maar durf niet te zeggen wie beter is momenteel. Vind beide namelijk ontiegelijk sterk spelen en ze lijken elkaar gewoon naar een hoger niveau te slepen net als Messi en Ronaldo.

Mbappe heeft nu wel stuk volwassenere spelers om zich heen en de voorhoede is ook een van de top 3 in Europa (vind City en Bayern iets completer). Dat kan ik niet over Dortmund zeggen, dus wellicht blinkt Haaland in een team met betere spelers om hem heen meer uit dan Mbappe. Ik zie hem eerlijk gezegd niet lang bij Dortmund blijven. Hij je gretig en wilt prijzen winnen en Dortmund lijkt zelfs de CL ticket in gevaar te brengen dit seizoen.

7 maart 2021 om 09:07

Mbappe is completer daar waar Haaland de echte afmaker is, ik denk dat je het zo het beste kan uitdrukken . Dat maakt dat Mbappe op meer aspecten beter is, breder inzetbaar is en dus de betere is

Tijden dat enkel Ronaldo en Messi wekelijks in de nieuws kwamen lijken voorbij. Het zijn nu echt de jongere spelers Haaland en Mbappe die zich naar de top forceren, met nog daarbovenop Lewandolski die nog de touwtjes in handen heeft. Wel mooi om te zien dat wij als fans dus niet een sombere periode tegoedmoet hoeven te gaan na retirement van Ronaldo en Messi haha.

Niet om een Ronaldo vs Messi discussie te starten, maar ik ben best benieuwd wie in de beurt van Messi komt qua spelstijl, want de bovenstaande drie die ik benoem vind ik meer op een type Ronaldo. Enkel Neymar heeft beetje de spelstijl van Messi, maar anders kan ik zo een twee geen actieve jonge speler noemen die de kenmerken van Messi heeft.

6 maart 2021 om 23:31

Misschien gek dat ik het zeg maar qua speelstijl vind ik pedri misschien wel een beetje in de buurt komen?? Hij kan als messi niet speelt misschien op de 10 spelen, want ik denk dat hij ook wel goede aanvallende kwaliteiten heeft, maar dat hij omdat messi daar al speelt iets meer op de middenveld opereert edit: na wat nadenken moet ik dit trg nemen, want messi heeft veel meer snelheid en zijn dribbel is ook veel gevaarlijker. Qua spelinzicht lijken ze misschien wel op elkaar

6 maart 2021 om 23:35

Welke kenmerken? Messi heeft/had er namelijk wel behoorlijk veel. En bij ieder groot talent wat ik momenteel kan bedenken ontbreken er wel een aantal van die kenmerken.

6 maart 2021 om 23:39

Tja het einde nadert inderdaad voor Messi en Ronaldo. Daarom geniet ik nog met volle teugen tussen beide. Ben ermee opgegroeid dus dan is het natuurlijk extra speciaal. Mbappe en Haaland gaan in mijn ogen ook inderdaad de nieuwe supersterren worden. Maar ben zeker benieuwd naar toekomstige talenten. Je weet nooit wie er gaan doorbreken

6 maart 2021 om 23:52

Qua niveau niet, maar qua speelstijl vind ik Phil Foden erg op Messi lijken. Allebei linksbenigen die het liefst vanaf het middenveld of hangend op rechts spelen en naar binnen gaan om het spel te verdelen of te scoren. Niet alleen qua posities vind ik ze vergelijkbaar, maar ook de manier waardoor Foden dribbelt en spelers voorbij komt vind ik lijken op de manier waarop de jongere Messi dat deed.

7 maart 2021 om 08:37

Foden is alleen niet zo snel, en ik zie hem liever op het middenveld al is daar geen plaats nu met De Bruyne, Bernardo en Gundogan die allemaal geweldig spelen. Hij doet het echt niet slecht op de vleugel, en is veel doelgerichter dan velen misschien denken. Ik vind de vergelijking met Messi alleen wel iets te ver gaan, als is het moeilijk om uit te blinken in een City als momenteel. Voor Mbappe en Hâland is dit makkelijker.

7 maart 2021 om 17:47

Foden is nog jong, maar het wereldniveau spat er af. Nu al een klasbak!

Voor het eerst in ongeveer 20 wedstrijden dat ik Mitchel Bakker wat minder vond.

7 maart 2021 om 09:10

Want Brest is minder dan een Eibar bijvoorbeeld. Dat gehuil om een beter competitie altijd, ga iets nuttigs doen

7 maart 2021 om 10:00

Ik ben er vrij overtuigd van dat Brest minder is dan Eibar. Eibar heeft de afgelopen jaren bewezen een taaie opponent te kunnen zijn en enkele spelers zijn nu gerenommeerde krachten in de Spaanse (sub)top.

7 maart 2021 om 09:33

Je weet dat het niet in de “Franse farmersleague” was maar in een bekerduel?

Mbappe is 100 keer beter dan s
Haaland, zag gisteren haaland spelen die is alleen goaltjedief maar mbappe is goaltje dief en dribbelaar.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren