Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé spreekt uit zijn hart: ‘Ik heb problemen, maar niet met hem’

Laatste update:

Kylian Mbappé ontkent dat hij in de clinch ligt met Luis Enrique. De sterspeler van Paris Saint-Germain werd tegen Stade Rennes na 65 minuten naar de kant gehaald en bleef vrijdag tegen AS Monaco (0-0) in de rust in de kleedkamers achter, hetgeen de speculaties over een verkoelde relatie voedden.

Waar menigeen dacht aan een blessure bij de Franse aanvaller, gaf Enrique na afloop van het duel aan dat het een bewuste keuze was om zijn sterspeler te wisselen. Mbappé besloot opvallend genoeg om enkele selfies met fans te nemen en vervolgens plaats te nemen op de tribune, waar zijn familie zat.

“Dit was honderd procent mijn beslissing”, zei Enrique. “Vroeg of laat moeten we eraan wennen om zonder Kylian te spelen. En als trainer is het altijd mijn doel om de beste oplossing voor het team te vinden. Dit vond ik deze keer het beste.”

Dinsdagavond na het Champions League-duel met Real Sociedad (1-2 winst), waarin Mbappé een hoofdrol opeiste met twee treffers, kwam het 'conflict' tussen beide kemphanen opnieuw ter sprake.

"Er is geen probleem", aldus Mbappé bij Canal+. "Ik heb problemen, maar daar is de coach er niet één van." Le Parisien wist enkele dagen geleden nog te melden dat Mbappé en Enrique de laatste tijd opvallend weinig woorden met elkaar wisselen.

Mbappé is vooral blij met het bereiken van de volgende ronde in de Champions League. "Dat was de doelstelling, we zijn erg blij. We wilden ons kwalificeren, winnen en de wedstrijd makkelijk maken."

Na een kwartier spelen vond Mbappé voor de eerste keer het net. Tien minuten na rust verdubbelde hij de score. "We scoorden snel en brachten onszelf niet in groot gevaar, behalve op het einde, maar dat zullen we ons niet herinneren."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zal ongetwijfeld wel de voorzitter zijn dat Luis Enrique aandraagt Mbappe te wisselen.waarom zou je als Luis Enrique anders je sterspeler wisselen? Kampioen wordt je wel maar elk puntverlies is kritiek in Parijs.

PSG kan zonder Kylian meer collectief worden dan met hem (hoe goed hij ook is).
Goed dat Enrique dit doet.

Voor Kylian is de break-away ook goed om naar de echte elite te gaan (PSG had mooie spelers in de jaren'90, maar voetbal in het algemeen was mooier met meer verdeling van sterren over teams)

Ik geloof Enrique niet. je kan juist nog een half jaar met hem samenwerken. Volgend seizoen heb je de voorbereiding om te oefenen. Een team als PSG lost dat echt wel op.

Lijkt me toch een heel logische uitleg van Enrique. Kampioen worden ze toch wel. Dan is het heel begrijpelijk dat hij andere jongens in de competitie de kans geeft om zichzelf een beter beeld van hen te vormen voor komend jaar als Mbappé er niet meer is. Plus je houdt hem blessurevrij en fit voor de champions league. Al denk ik niet dat psg de kwaliteit heeft deze te winnen. Maar met een fitte Mbappé in vorm ben je nooit kansloos.

Je hebt een van de beste spelers ter wereld, Deze laat je toch altijd voetballen lijkt me?

Wennen voor het volgende seizoen word als reden gebruikt, maar denken we niet allemaal dat PSG er een top bedrag tegenaan klapt, en voor een nieuwe spits gaat?

Dan kun je wennen wat je wilt, maar die nieuwe spits moet toch weer ingepast worden. Dus ik zou zeggen gewoon laten spelen.

PSG en die voorzitter zijn gewoon op hun pik getrapt. Die denken dat ze Mbappé wel in Parijs kunnen houden. Wat extra miljoenen en privileges er tegen aan. Mbappé lijkt mij een liefhebber en groot fanaat van Real Madrid. Hopelijk laat hij dat ook zien en verkast hij naar Madrid, het zou hem sieren. Een ezel stoot zich niet 2x aan dezelfde steen lijkt mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren