Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mbappé bewijst wederom sterrenstatus en dirigeert Frankrijk naar ruime zege

Laatste update:

Frankrijk heeft dinsdagavond de interlandbreak overtuigend afgesloten. In het Stade Pierre-Mauroy nam Kylian Mbappé les Bleus bij de hand tegen Zuid-Afrika, dat op een flinke 4-0 nederlaag werd getrakteerd. Mbappé was verantwoordelijk voor zowel de 1-0 als de 3-0; met name de eerste treffer was van grote schoonheid.

Vanaf minuut één waren de bezoekers een speelbal voor de Franse machine. Met 71 procent balbezit en 3 schoten op doel in de zak bracht Mbappé de ploeg van Didier Deschamps op voorsprong. Antoine Griezmann chipte de bal vanaf rechts richting de jongeling, die rustig kon klaarleggen op de rand van het zestienmetergebied. Mbappé krulde de bal vervolgens prachtig in de verre kruising achter doelman Ronwen Williams: 1-0.

Na ruim een halfuur verdubbelde Olivier Giroud de marge. De routinier ontving de bal van Griezmann en draaide zich met een pirouette vrij, alvorens met links in de verre hoek te schieten.
Ook na rust bleef Frankrijk het tempo dicteren tegen de kansloze opponent. Williams behoedde Zuid-Afrika echter lang voor erger, door goed te redden op pogingen van Mbappé, Giroud en rechtermiddenvelder Jonathan Clauss; Lucas Digne had het ongeluk dat hij met zijn volley de paal trof. Een bevlieging van Mbappé bracht de Zuid-Afrikanen toch verder in de problemen.

Siyanda Xulu zag geen andere manier dan een overtreding om de aanvaller af te stoppen, en Mbappé ging zelf achter het leer staan. Williams dook nog in de goede hoek, maar kon de lage schuiver niet stoppen: 3-0. In het resterende kwartier liep Frankrijk zelfs nog uit naar 5-0. Eerst tikte Wissam Ben Yedder op aangeven van collega-invaller Paul Pogba de 4-0 binnen, toen Khuliso Mudau nog direct rood pakte voor een vuile charge op Digne. Mudau hoorde de Franse fans nog eenmaal juichen: Mbappé dolde drie verdedigers om vervolgens Matteo Guendouzi het slotakkoord te gunnen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSG heeft goud in handen. Maar niet voor lang meer…

29 maart 2022 om 23:48

Denk zeker nog 2 jaar

30 maart 2022 om 01:00

Je schrijft hoop verkeerd.

Tegen Zuid Afrika… snap ik

30 maart 2022 om 00:33

En toch lukt het niet iedereen. Doe jij ‘t hem na dan?

30 maart 2022 om 13:39

@mokuku, ik denk het wel.

Deze jongen is wat mij betreft momenteel gewoon de beste ter wereld. Gevolgd door Salah, Benz, Lewa en naar mijn gevoel 1 of 2 spelers van City maar er steken er gewoon geen extreem bovenuit dit seizoen

30 maart 2022 om 11:58

Na 2 goals tegen C land Zuid Afrika? Kijk dat je hem boven Benzema zet begrijp aangezien veel madridistas hem stiekem niet moeten. Maar Mbappe boven Salah en Lewa is ronduit lachwekkend. Is niet eens topscorer in die waardeloze farmers League met nota bene een team van 1 miljard om zich heen. Waan van de dag dit. Mensen zien blijkbaar wat ze willen zien. Een diep verlangen dat Mbappe de beste moet zijn, 2 goals in een nietszeggend oefenpotje is dan blijkbaar genoeg om hem boven 3 spelers die aantoonbaar beter zijn te plaatsen. 1 sprint en z'n fans komen al klaar.


Gênant.

30 maart 2022 om 13:24

Ik wil hierbij wel duidelijk maken dat ik vermoed dat enkel hij en sergioramosh4 van de madrista’s mbappe beter vindt dan benzema. Dat is natuurlijk lachwekkend.

30 maart 2022 om 13:32

Touché.

Ik had het genuanceerder moeten brengen: een kleine groep van de madridistas. Maar idd zoals je zegt is het lachwekkend om een PSG speler na welgeteld 2 goals tegen C land z-Afrika doodleuk boven je sterspeler te plaatsen die trouwens volgens vele dit seizoen de beste voetballer, met de nadruk op voetbal, ter wereld is. Maar goed dat jij afstand neemt van dit soort fanboyisme gezuig. Mijn beeld van madridistas in het algemeen is weer wat bijgesteld.

30 maart 2022 om 13:42



@jeffrey, ik vind Bergwijn ook beter dan Mbappe. Die maakte 2 goals tegen A- / B land Denemarken.

Mbappe is goed hoor, maar vooral in rennen en afmaken. Niet onbelangrijk als spits overigens.

30 maart 2022 om 13:56

Ehhm okeee.... Ik zou persoonlijk zelf niet zover gaan om Bergwijn boven Mbappe te plaatsen. Dat is weer iets teveel van het goede laten we maar zeggen. Punt was dat na 1 of 2 goals van Mbappe de hyperbolen al om je oren vliegen en de media volledig OMG WTF!! 😲 gaan. Voor de rest wel een topspeler hoor in mijn optiek. Alleen Salah, Benz, Lewa staan daar makkelijk boven. Feit.

30 maart 2022 om 15:44

Als de ligue 1 farmers league is wat is die afschuwelijk eredivisie dan? Die Fransen hebben grootste talenten fabriek van afgelopen pak m beet 8 jaar. Kijk hoeveel goede voetballers uit die league komen. Denk goed na voordat je iets zegt met je farmers league..
De eredivisie is een stront league

30 maart 2022 om 15:46

We hebben het gisteren gezien bij Salah..

30 maart 2022 om 16:42

Nee, na 3 jaar top presteren. Dat jouw geheugen niet verder gaat dan gisteren is niet mijn probleem. Het snappen dat ik hem boven benz zet maar lachwekkend dat ik hem boven Salah en Lewa zet? Dat is pas kansloos.

verder is het niet echt serieus te nemen om mij als een gekke fanboy weg te zetten (nadat ik notabene een speler van een andere club boven de ster van mijn club zet...) om vervolgens aan te pappen met een van de grotere clowns onder Madrid-fans op dit forum.

30 maart 2022 om 17:37

Afgelopen 3 jaar hebben Lewa, Benzema en Salah of meer of iig net zoveel goals in de UCL dan Mbappe. Dus over de afgelopen 3 jaar bezien is het onmogelijk om hem boven deze 3 klasbakken te plaatsen. Cijfers in die matige competitie met dat zooitje huurlingen van dat miljarden team zijn moeilijk serieus te nemen vergeleken met de PL, Benz met waardeloze aanvoer in La Liga etc.

Oh nee hoor, het is pas echt lachwekkend dat je hem boven Benzema zet aangezien die beter is dan zowel Lewa als Salah. Alleen ik legde de context erachter uit dat diezelfde Benzema tot de dag van vandaag nauwelijks credits krijgt van een kleine groep madridistas, dus vandaar begreep ik je treurig genoeg wel.

30 maart 2022 om 17:44

@Congo. Vergeleken met de top 3 competities is Ligue 1 uber League een vrij lachwekkende competitie die alleen dankzij de coëfficiënten van miljarden team PSG met heel veel moeite op de 5e plek bungelt en zelfs werd ingehaald door Portugal. Omdat de Eredivisie waardeloos is wil niet zeggen dat de Franse farmers League daarom dus goed is.

Over Salah, dat hij een penalty mist omdat dat jaloerse* racistische tuig onder de Senelagese fans (zie AD artikel vandaag) hem verblind met verboden lasers is hij opeens slecht volgens jou? Salah heeft meer goals assists in de de PL, vele malen zwaarder dan Uber League 1, en tevens 3e topscorer in de UCL in tegenstelling tot Mbappe. Dus nee, Salah is natuurlijk een tandje hoger dan Mbappe. Ps: volgens jouw redenatie is Mbappe waardeloos omdat hij een cruciale penalty miste op EK.

*Die Senegalezen zijn overduidelijk jaloers omdat Salah hun idool Mane al letterlijk sinds 2017, 5 seizoenen, in de schaduw zet met ieder jaar betere cijfers. Doet ze pijn blijkbaar dus daarom beledigde ze hem, bekogelde hem, spandoeken met f**k Salah etc.

30 maart 2022 om 18:38

Nou de ligue is sowieso lichtjaren verder dan de eredivisie en je kan het niet vergelijken met de top 3 competities(behalve PSG dan). Maar wat ik meer bedoel te zeggen dat men altijd zo lachwekkend doet over de ligue 1 en het een frames league noemt maar wat voor voetballers uit die ligue komen dat zijn alles behalve farmers. Ik vind het meer een talent league dan een farmer league hoor..
Over Salah heb je gelijk.

30 maart 2022 om 20:10

@JeffreyTen eerste scoren ook niet alle topspelers persé 2 keer of zelfs 1 keer tegen zwakke teams in elke wedstrijd dus moet je wel gewoon nog scoren, aangezien dergelijke wedstrijden ook weleens verloren gaan(zie Italië).Ten tweede heeft hij niet de meeste doelpunten, maar is hij wel veruit bij de meeste doelpunten betrokken omdat hij ook een karrenvracht aan assists levert.Ten derde is het eerder waan van de dag of op basis van 2 keer scoren tegen een zwak team te vergeten dat hij tegen de sterkste topclubs in de CL ook met doodsgemak scoort. Ik plaats tenminste Benzema boven Mbappe, maar Lewandowski en Salah? Minimaal gelijk. Je hoeft ook niet een absolute topspeler als matig neer te zetten om andere topspelers op een voetstuk te plaatsen. Dat is vrij respectloos naar beide kanten.

30 maart 2022 om 20:24

"Je hoeft ook niet een absolute topspeler als matig neer te zetten om andere topspelers op een voetstuk te plaatsen"

LOL, zelfs begrijpend lezen is te moeilijk voor sommige blijkbaar: "Voor de rest wel een topspeler hoor in mijn optiek"


En je praat over een karrenvracht aan assists terwijl Salah dit seizoen in een competitie vele malen zwaarder én meer goals heeft én net zoveel assists heeft. Oftewel betere cijfers dan Mbappe maar toch is Mbappe gelijk, correctie, zelfs minimaal gelijk? Wat Salah doet is vele malen moeilijker. Lewa idd lastig aangezien hij absurd veel kansen per wedstrijd krijgt, voetballend niet bij de absolute wereldtop en Bayern in de niet bijster hoog aangeschreven Buli natuurlijk ook vrij spel heeft. Wel een topspits uiteraard, maar toch wel de enige wie vanwege z'n geprivilegieerde positie nuance behoeft.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren