Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maurizio Sarri zet Matthijs de Ligt op de bank bij officieus debuut

Laatste update:

Matthijs de Ligt zal even geduld moeten hebben voordat hij zijn officieuze Juventus-debuut kan maken. La Vecchia Signora speelt zondagmiddag in het kader van de International Champions Cup namelijk tegen Tottenham Hotspur, maar Maurizio Sarri heeft de van Ajax overgenomen verdediger in eerste instantie op de reservebank geposteerd.

Voor Sarri wordt het treffen met the Spurs eveneens zijn eerste serieuze wedstrijd als trainer van de kampioen van Italië. De van Chelsea overgekomen oefenmeester geeft in eerste instantie de voorkeur aan een centraal duo bestaande uit aanvoerder Leonardo Bonucci en Daniele Rugani.

Onder de lat heeft hij bovendien plek ingeruimd voor de teruggekeerde Gianluigi Buffon, waardoor eerste keus Wojciech Szczesny ook op de bank begint. De ervaren doelman is de enige nieuwkomer in de basiself, aangezien Adrien Rabiot eveneens niet in de basiself is opgenomen.

De Ligt krijgt in de dug-out verder gezelschap van onder meer de van Sassuolo overgenomen Merih Demiral, Gonzalo Higuaín en een aantal talenten. De van Arsenal overgekomen Aaron Ramsey ontbreekt nog in de selectie aangezien hij herstellende is van een blessure.

Opstelling Juventus: Buffon; De Sciglio, Bonucci, Rugani, Cancelo; Can, Matuidi, Pjanic; Bernardeschi, Mandzukic, Cristiano Ronaldo

Opstelling Tottenham Hotspur: Gazzaniga, Walker-Peters, Alderweireld, Tanganga, Georgiou, Winks, Skipp, Lamela, Alli, Son, Parrott.

Wie denk jij dat er gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou hem ook op de bank zetten tegen Tottenham.

21 juli 2019 om 13:28

Omdat hij anders scoort?

21 juli 2019 om 13:49

Dit is gwn een grapje natuurlijk (CL halve finale doet nog altijd pijn)

Weet iemand waar aaron Ramsey is?

21 juli 2019 om 13:10

Blessure.

21 juli 2019 om 13:13

Classic Ramsey

21 juli 2019 om 13:12

Staat nota bene vermeld in het artikel 😉

21 juli 2019 om 13:13

Is er inderdaad net bij gezet ja, stond er eerst nog niet

21 juli 2019 om 13:16

Stond er meteen van het begin hoor.

21 juli 2019 om 14:10

In het alternatieve universum van Ilse niet

Die titels toch altijd. 'Maurizio Sarri zet Matthijs de Ligt op de bank bij officieus debuut.' Dan is het dus geen debuut. Pas bij een invalbeurt of basisplaats kan je het een debuut noemen.

21 juli 2019 om 13:14

Nee maar de coach heeft aangegeven dat De Ligt sowieso speeltijd zal krijgen, dus hij gaat wel zijn debuut maken vandaag.

21 juli 2019 om 13:16

Vandaar, bedankt. Ben benieuwd.

21 juli 2019 om 13:14

Dat komt omdat Sarri recent heeft gezegd dat Matthijs sowieso gaat spelen. Het is dus al zeker dat hij gaan debuteren vandaag.

21 juli 2019 om 13:20

Volgens mij wordt er Sarri zijn eigen debuut mee bedoeld.

21 juli 2019 om 13:40

Debuut in de wedstrijdselectie, pik.

21 juli 2019 om 15:00

Het officieuze debuut van Sarri zelf natuurlijk.

Tja, mag laatste kwartier invallen om de winnende te maken voor wraak. Is ook niet verkeerd .

Wel mooi overigens dat Buffon nog terug kon naar Juventus om nog een jaartje poging op de CL te doen. Ik gun hem wel een CL, maar niet zolang Barcelona meedoet hehe. Echter zie ik deze volwassene mannen van Juventus dit seizoen echt als een gevaarlijke kandidaat voor de titel. Ben enorm benieuwd hoe de nieuwe spelers het zullen doen onder nieuwe trainer.

lol weer sensatie zoeken om niets

allereerst is dit een oegenpot waarbij de hele ploeg wsl wrodt gewisseld tijdens te rust en ie alsnog zn debuut heeft.

en daarenboven is ie letterlijk nog geen 3 volle dagen in juve dienstverband

lijkt me niet zo vergezocht dat rugani en bonucci starten.

nee juve gaat ff 80miljoen voor een speler neerleggen om ie dan niet te gebruiken. waardeloze sensatiezoekers!

Ik heb jaren serie c gevoetbald bij Padova toen ik er studeerde: kan jullie vertellen dat Italianen best chauvinistisch zijn en dat mensen uit eigen land een streepje voor hebben (Rugani/de Sciglio/Chielini). Als t goed gaat zullen ze er ook een tijdje aan vasthouden. De Ligt is immers pas 19 en kan ervaring opdoen.

21 juli 2019 om 13:25

Ah Michel Kreek! (of toch stiekem Leonard van Utrecht? Dat zijn volgens mij de enige twee Nederlanders in dienst van Calcio Padova geweest)

21 juli 2019 om 13:28

Jeugd mss?

21 juli 2019 om 14:16

Of gewoon een hele rijke fantasie, dat kan ook!

21 juli 2019 om 16:18

Letterlijk ''Jaren Serie C gevoetbald bij Padova''. Dat is geen jeugd en ook geen andere divisie

21 juli 2019 om 13:28

Aan de geboortedatum op je profiel te zien ben je dan wel een hele snelle student. Hoogbegaafd zeker?

21 juli 2019 om 14:20

Ik heb jaren top sport gedaan n ik kan je vertellen dat de beste gewoon speelt. N coach heeft geen ruimte voor sentiment anders is hij zo zn baan kwijt

21 juli 2019 om 14:57

Ik heb jaren op de bank gezeten en kan je vertellen dat ie lekker zit.

Hij zit dus gewoon op de bank, en kan later mogelijk invallen?



Matthijs is nog geen eens een week aangesloten bij Juve, spreekt geen Italiaans en kent al zijn teamgenoten nog niet goed. Deze jongen wordt gewoon rustig gebracht en krijgt sowieso minuten van Sarri. Gaat allemaal goedkomen.

Weet iemand waar het uitgezonden word?

21 juli 2019 om 13:37

Helaas niet op Foxsports ook niet op Ziggo sport schandalig voor woorden alleen maar klote herhalingen...

Ik zei gisteren al dat ik stiekem een beetje zal lachen als De Ligt op de bank terecht komt. En nu gebeurt het gelijk de eerste officieuze wedstrijd al. Lol.
Het is niet te hopen voor Mathijs dat dit een indicatie zal zijn voor de rest van het seizoen want dan had hij echt beter naar Barcelona of PSG kunnen gaan.
Het zou zomaar kunnen dat Sarri voor meer ervaren verdedigers gaat kiezen.

21 juli 2019 om 22:54

man nog geen 3 volle dagen in juve , amper enkele malen met de groep getraind en jij trekt daar volledige conclusies uit?

juventus is dat soort van ploeg dat ff 80m reserve heeft staan om zomaar voor de fun uit te geven aan een reservespeler?
mensen die dis soort onzin geloven mogen zichzelf geen voetbal fan noemen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren