Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maurice Steijn noemt 2 dingen waar hij nog hoop uit put na afloop van Klassieker

Laatste update:

De druk op Maurice Steijn zal na de met 0-4 verloren Klassieker tegen Feyenoord alleen nog maar zijn toegenomen. Zelf reageerde de Ajax-trainer na afloop van het duel voor de camera van ESPN op de volgende nederlaag die zijn ploeg leed. Steijn blijft vertrouwen houden dat zijn ploeg de weg omhoog zal vinden, gaf hij daarbij aan.

“Je ziet aan de wissel die we hebben gedaan (Chuba Akpom voor Anass Salah-Eddine, red.) dat we in ieder geval probeerden iets te forceren”, blikt Steijn na afloop van Ajax - Feyenoord terug in gesprek met Hans Kraay junior. “Maar na dertig seconden krijg je al een grote kans tegen en binnen drie minuten is het 4-0. En dan weet je wel dat de wedstrijd definitief gespeeld is. Het was natuurlijk al een heel zware opgave, maar het is wat het is.”

Vervolgens krijgt Steijn van de ESPN-verslaggever de vraag welke dingen hij op de training van Ajax steeds beter ziet gaan, die de buitenwereld niet ziet. Een duidelijk antwoord op die vraag geeft de trainer niet, maar hij vertelt wel waar hij hoop uit put. “Ik hou me nog even vast aan gedeeltes tegen Olympique (Marseille, red.) en tot aan de 0-2 tegen Feyenoord.”

“Dat is niet veel, hè?”, reageert Kraay jr. “Daar moet je je op dit moment aan vastklampen”, aldus Steijn. “De clichés zijn al naar voren gehaald, we hebben de groep nu pas echt bij elkaar. Wel weinig trainingsuren, maar in de uren die we hebben moeten we gewoon aan de slag met z’n allen. Dat ziet er bij vlagen echt wel aardig uit, maar in de wedstrijden zien we dat nog niet terug. En dat moet heel snel komen, dat is duidelijk. We moeten nu zorgen dat we zo snel mogelijk wedstrijden gaan winnen, punten gaan pakken en omhoog op die ranglijst. Dat is mijn verantwoordelijkheid.”

Vertrek Sven Mislintat
Over het ontslag van directeur voetbalzaken Sven Mislintat afgelopen zondag wil Steijn weinig kwijt. “Daar ga ik niks over zeggen. Er is zoveel gebeurd deze week, en ook vlak voor de wedstrijd is er nog iemand afgetreden (RvC-voorzitter Pier Eringa, red.). De wedstrijd is nu gespeeld, ik ben blij dat we dit nu af kunnen sluiten. Vanaf straks gaan we ons volledig richten op RKC. We moeten door, en we gaan ook door."

Denk jij dat Maurice Steijn dit Ajax nog op de rit gaat krijgen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Hij mag hopen dat de selectie nog voor hem wil spelen. Ik heb niet het idee dat de spelersgroep het hem aanrekent. Die gasten zien onderling ook wel dat het een lastige groep is om tot een geheel te krijgen. Ik verwacht dat hij nog wel even mag blijven zitten.

Normaal ben ik tegen het ontslaan van een trainer na een paar maanden, maar hier zit echt totaal geen perspectief in. Ik snap er niks van dat Steijn zo buiten schot blijft. Er is totaal geen idee of tactiek te bekennen bij dit Ajax, op het geven van blinde lange ballen na dan. Dat de media niet kritisch wil zijn (vanwege bepaalde contacten wellicht) snap ik nog ergens, maar dat supporters harder schreeuwen om het vertrek van RvC leden en voorheen Mislintat vind ik opmerkelijk. Onder deze trainer gaat dit niet meer goed komen.

27 september 2023 om 16:00

Je hebt een blik spelers opengetrokken waarvan niemand hier overtuigd is. Daarnaast heeft de huidige trainer niet mede mogen bepalen. Hij krijgt dus een gala aan vreemden die hij moet aftasten en Mislintat kon niet eens regelen dat de selectie ruim op tijd compleet was. Steijn laten zitten is de juiste keuze om rust over het eerste te houden. Ontsla je die nu, dan is de chaos in de bovenste lagen heel dicht bij de selectie. Daarnaast moet je dan wel iemand meteen kunnen aanstellen met een grotere staat van dienst waar de spelers in vertrouwen. Gezien het wespennest is dat lijstje nu ook klein. Ik zou geen wanhoopsbeslissingen nemen op het moment.

27 september 2023 om 16:04

De supporters zijn wel degelijk kritisch hoor. Ken oprecht geen enkele mede supporter die wil dat Steijn blijft.

27 september 2023 om 16:09

De rust in de selectie? Deze man kraakt zn spelers een voor een af? Daarnaast rust door de lagen heen? Wat bedoel je daarmee? Deze man heeft keer op keer laten zien dat hij er niks van kan en iedereen bus gooit voordat hij kritisch naar zichzelf kijkt. Ongelofelijk dat zon coach ooit bij ajax heeft mogen coachen.

27 september 2023 om 16:20

Van mij mag Steijn ook weg, maar de belangrijkere vraag is: WIE gaat hem opvolgen? Het is makkelijk om te roepen dat hij weg moet, maar dan?

27 september 2023 om 16:48

Jordy Cruijf heeft nog geen aanbieding gehad en wilt weer het veld op. Heeft ook gelijk ervaring als scout dus is win win.

27 september 2023 om 17:30

Ik vind het ergens ontzettend sneu dat Steijn de dupe is geworden van een koopzieke TD, en je hebt gelijk dat ie het ook maar moet redden met allerlei spelers die hij niet heeft gekozen, maar zijn situatie is onhoudbaar tov de huidige selectie, z’n objectiviteit is volledig weg. Helemaal opnieuw beginnen is denk ik de enige optie, (helaas) met de huidige selectie, ook al geloof ik dat mannen als Sutalo, Sosa, Mikhautadze, het voetballen heus niet in een dag verleerd zijn.

27 september 2023 om 17:50

@Tovermars, ik denk dat Ajax nu ambitie moet tonen. Je zou kunnen kijken of Zidane er oren naar heeft, maar die spreekt volgens mij niet eens Engels. Anders zou je Jonk kunnen halen, die heeft echt Ajax DNA. Reiziger gun ik het wel, maar ik denk dat hij op dit moment gewoon nog te onervaren is.

27 september 2023 om 19:19

Vind je het gek dat hij zijn spelers afkraakt? Zelfs Sparta had vorig seizoen een beter selectie. Zo vaak krijg je niet de kans om bij een top 3 ploeg de manager te zijn en als dan 1 persoon alles saboteert, dan is het logisch dat je vooruit verdedigd. Overigens was Ajax zondag helemaal niet zo slecht. Met 2% meer geluk sta je gewoon 2-0 voor ipv 0-2 achter. Voetbal zit vaak in details en ja het is toch wel een verschil als een 2e klasser de bal probeert binnen te tikken of wanneer Tadic dat doet.

27 september 2023 om 22:16

"Ontsla je die nu, dan is de chaos in de bovenste lagen heel dicht bij de selectie" oprechte vraag maar wat bedoel je hier nu precies?

27 september 2023 om 16:46

Wat kan hij in godsnaam doen aan deze resultaten? Krijgt op de laatste dag vd transfermarkt nog even wat binnen en dan wordt er geroepen dat het team compleet is. Ze kunnen amper trainingsuren maken want die klote interlands komen tussendoor dan blijken Sutalo en Avila alleen hun eigen taal machtig en geen Engels en dan draait de knvb een programma in elkaar dat geen ruimte geeft tot wennen. Excelsior uit zaterdag middag in de bloedhitte (wat je ook kon verwachten) op dat plastic zou iedereen puntverlies hebben geleden, Fortuna uit die een Sparta moment lijken te hebben (dat kon niemand weten) dan meteen na de interlands Twente uit (waarom niet thuis na al 2 keer uit) en dan na een zware donderdag tegen het fitste top team van Nederland nog steeds niet ingespeeld .. kijk naar de opbouw van duels van de 2 cl deelnemers daar wordt je jalours van als Ajacied… kijk naar het komende programma ook loodzwaar .. je kan het je trainer niet verwijten wel de TD (ontslagen) RVC (stapt ook op) en ook zeker de KNVB met het achterlijke programma.

27 september 2023 om 19:21

Precies en wat we allemaal nog wel vergeten is dat vorig jaar Feyenoord na speelronde 5 of 6 door alle analisten werd afgeschreven. Het werd uiteindelijk eenvoudig kampioen. Voetbal is te vaak emoties.

27 september 2023 om 22:20

Snap prima dat je dat als Feyenoord fan vindt. Maar dan gaan de Ajaxieden even door in de realiteit als je t niet erg vind. Iedereen die Steijn nog zit te verdedigen heeft dr echt de ballen verstand van.

28 september 2023 om 07:09

Het is Ajacieden...
En ik kan geen trainer bedenken die wel wilt en ook beter kan met deze selectie.

Oooh dus waaraan ziet Steijn dat Ajax iets wilde? Aan zijn eigen wissel. Wat is dit voor zelfbevlekkerij? En dan noemt hij de meest absurde wissel ooit, het eruit halen van een back die 5 minuten heeft gespeeld en er sowieso nooit ingebracht had moeten worden, die er alleen in kwam omdat Steijn zo nodig een vete met Mislintat moest uitvechten ten koste van het team. Ongekend. En wat gaat er goed op de trainingen? Dat weet hij ook niet? Als je dat niet weet, wat doe je er dan nog?

27 september 2023 om 16:04

Lijkt er op dat hij een vete uitvecht over de spelers die hij juist voor zich moet winnen om er een team van te maken. Mocht dit echt het geval zijn, dan moet hij zeker alleen daarvoor al de zak krijgen.

Opzich is het goede nieuws dat we deze week maar 1 tegendoelpunt hebben gehad

27 september 2023 om 15:52

Nog wel ja.

27 september 2023 om 16:06

Je weet dat de week altijd op zondag begint?

27 september 2023 om 16:10

El Barto, nee hoor. Zondag is de zevende dag, is immers de rustdag😁en dat is immers na gedane arbeid.

27 september 2023 om 16:16

In Nederland begint de week officieel op maandag.

Alleen als je het oude testament gaat raadplegen kom je uit op “zondag is de eerste dag”.

27 september 2023 om 16:23

@Eduard1962

Klopt, alleen is dat stukje het oude testament. En de joden hebben op de zaterdag de sabbath (rustdag).

Maar ik denk dat praktisch gezien iedereen de maandag als eerste dag beschouwd.

27 september 2023 om 17:10

Mijn kalender op mijn telefoon geeft toch echt Zondag als eerste dag ;-) (Samsung)

Steijn was blij dat dit voorbij en hij verder kan kijken naar Rkc. Lol, zijn niveau tegenstander zo te zien. Wat een armzalige coach!

Ja wat moet je anders als Steijn zijnde? Die man is ook echt niet te benijden. Als je kijkt naar wanneer de meeste spelers binnen zijn gekomen, heeft hij eigenlijk helemaal geen voorbereiding gehad. Daarnaast ook nog de pech met Twente en Feyenoord heel vroeg in het seizoen.

27 september 2023 om 15:54

Er zijn ook spelers die wel vanaf het begin aanwezig zijn en ook geen idee hebben wat ze moeten doen op het veld, daarnaast welke trainer denkt even na 3 trainingsdagen 6 aankopen in te passen. Het excuus voorbereiding is na 3 maanden echt niet meer geldig zeker als je de laatste weken alleen Alvarez/kudus/timber 1 op 1 moet vervangen de rest van het elftal stond er grotendeels al.

Het ligt echt niet allemaal aan hem, maar ik ben overtuigd dat zelfs met een betere selectie hij hier niks uit gaat halen. Het feit dat we nu afgestraft worden en vorig seizoen het Feyenoord 3x moeilijk gemaakt hebben is puur het ontbreken van mannen als Alvarez, Tadic en Klaassen (puur zijn energie), en kwaliteitsspelers als Timber en Kudus. Nu is het een gemankeerde coach met een bijzonder matige selectie.

27 september 2023 om 15:58

Ik denk nog steeds dat het geen gemankeerde selectie is, maar een gemankeerde coach. Pieter Zwart heeft een hele mooie analyse gemaakt van het eerste uur Ajax tegen Feyenoord. Ajax deed precies alles wat je juist niet moet doen tegen Feyenoord. Opbouwen via backs terwijl feyenoord daar juist op loert. Lange ballen en mega ruimtes op het middenveld. Zijn hardste constatering Ajax was Ajax niet meer. Geen enkele middenvelder wilde de bal hebben. Zijn verklaring daarvoor, nogal logisch als je trainer je zo voor de bus gooit bij een mindere prestatie. Geef de bal maar niet, dan kan ik geen fouten maken en mag ik blijven staan. Dar is de coach van Ajax......

27 september 2023 om 16:26

Ook vorig jaar wilde de middenvelders in de opbouw de bal niet hebben. Zo Taylor weet ook dat hij amper duelkracht heeft en daar makkelijk de bal kan verliezen, alleen het probleem is dat zijn ego zo groot is dat die wilt spelen.

Het zijn gewoon angsthazen al moet ik zeggen dat er bij vlagen in de eerste helft tegen Feyenoord nog wel redelijk werd gevoetbald. Grootste probleem zijn toch wel de aankopen die gewoon te kort komen voor het niveau. Er is er geen enkele bij die tot nu toe heeft laten zien goed genoeg te zijn. Wederom 20+ miljoen uitgegeven aan een verdediger die gewoon te kort komt dat is de 2de jaar oprij.

Achterin is enkel Hato goed genoeg om met lef te spelen en te durven voetballen. Op het middenveld is enkel Berghuis goed genoeg voor Ajax, en voorin is dat gewoon niemand. Geen enkele Ajacied voorin zou bij Feyenoord in de basis staan en op het middenveld is het enkel Berghuis voor Stengs. Achterin is het wederom Niemand, Hato zou bankzitter zijn bij Feyenoord gezien zijn leeftijd.

Op doel zijn alle 3 de keepers van Feyenoord beter dan Gorter.

Enige hoop is dat spelers zich ontwikkelen maar dan kan je beter van Gaal aanstellen. Slechter dan hoe het nu gaat kan het toch al niet en van Gaal kan goed met jonge spelers werken en brengt discipline en structuur in de ploeg.

Het is dan wel enkel gebaseerd op krediet dat Steijn moet vertrekken want hij kan met dit zooitje er niet meer van maken, het is gewoon dat Steijn in het verleden nooit echt aanvallend heeft gespeeld

27 september 2023 om 16:17

Kudus en Klaassen waren er gewoon bij hè in het begin. Liep het toen lekker? Nee

27 september 2023 om 16:22

Met Kudus won je tenminste nog van die Bulgaren. Met Alvarez had je er ook nooit vier om de oren gekregen in de Arena.

27 september 2023 om 17:03

Met hun gewoon gewonnen van Heracles en Ludogorets. Zonder hun nog niets gewonnen

27 september 2023 om 18:29

Het ligt wel voor een groot deel bij hem. Steijn heeft gewoon de kwaliteiten niet. Ook al speelt die met een groep die al sinds het begin er is dan nog komt het er niet uit. Hij heeft gewoon geen tactisch plan en een duidelijke speelwijze om dit Ajax te laten voetballen. Zelfs tegen laagvliegers krijgt die problemen. Aankopen zoals Sutalo lijken onder hem niet eens te kunnen voetballen. Dat zegt wel genoeg over Steijn...

Als Steijn nou niet elke keer als een lompe zoutzak in de dug-out zit maar eens coachend langs het veld gaat staan, zoals Dave Vos bijvoorbeeld bij jong doet, dan zou ik nog enigszins vertrouwen in hem hebben. Maar zo laks en neergeslagen hij er elke keer bijzit plus het vreselijke spel dan heb ik liever een andere trainer.

27 september 2023 om 15:54

Omdat hij gewoon niet weet wat hij moet doen. Er komt geen zinnig woord uit bij zijn interviews. Van mij mag hij heel het jaar blijven zitten uiteraard maar als Ajax slim zijn zetten ze hem per direct op non actief.

27 september 2023 om 16:02

Dit is inderdaad ook zo'n ergernis. Dan zit hij weer met Maduro naar die ipad te kijken omdat hij zelf niet snapt wat er gebeurt. Om daarna bijna te verdwijnen in de dug-out en zijn eigen chagrijn. Al die nieuwe spelers, klaagt hij dan, ja coach ze dan eens. En dan maakt hij Bergwijn aanvoerder, die zegt zelfs nog meer dan Steijn, maar dat is ook niet iemand die het even neerzet.

Het is best grappig hoe Steijn wijst naar zijn wissel om aan te tonen dat hij tenminste iets heeft geprobeerd. Leuk, linksback eruit gehaald voor een spits. En dan gaat hij het vervolgens hebben over het weggeven van een levensgrote kans en vervolgens het incasseren van de 4-0. Er is incompetent zijn en er is wat Steijn nu doet bij Ajax. Kijkende naar Sparta nu krijg je ook het idee dat de prestaties daar meer de verdienste zijn van de organisatie, van het collectief dan van de trainer, die uiteindelijk best matig bljkt te zijn.

Je moet roeien met de riemen die je hebt, maar Steijn probeert er een gat in zijn eigen boot ermee te slaan met de verwachting dat het allemaal vanzelf wel weer boven komt drijven. Maar ja, mensen denken oprecht dat het niet aan hem ligt, dus hopelijk vinden ze dat bij Ajax ook en dan blijft dit feestje nog iets langer duren.

27 september 2023 om 16:08

Haha die bootvergelijking is leuk gevonden. Eens met je over Steijn bij Ajax. Wat hij bij Sparta deed blijft gewoon goed werk, maar ook goed werk bij Sparta maakt hem niet geschikt voor wat hij nu moet doen bij Ajax.

27 september 2023 om 16:40

Ja dat vond ik ook een ietwat domme opmerking.
Lijkt te impliceren dat falen oké is, mits je maar probeert.
Ergens is dat wel waar, maar breng het dan wat slimmer.
Hij had ook gewoon kunnen zeggen dat ze risico namen, want wat heb je te verliezen.
Bij 0-4 snapt iedereen dat het over is en dan doe je er weer een verdediger bij om een complete afstraffing te voorkomen.

Overigens was het denk ik slimmer als hij dit gewoon als een oefenwedstrijd beschouwde waarin je in hetzelfde systeem blijft spelen. Wat dat betreft lijkt hij inderdaad continu de verkeerde keuzes te maken. Het heeft er alle schijn van dat de druk hem te groot is en dat hij dus te weinig bagage had om hier aan te beginnen. Zal voor hem lastig worden om dit op de rit te krijgen en een nieuwe middelgrote club te vinden.

Hoe dan ook, hij hoort nog wel een paar wedstrijden de kans te krijgen. Iedereen ziet dat de kwaliteiten gering zijn en de communicatie matig. Daarnaast, na een nederlaag tegen RKC thuis of een andere middenmoter snap ik het dat je de coach ontslaat, maar na een nederlaag tegen de titelfavoriet snap ik dat niet.
Met deze spelers die nog maar een paar weken bij elkaar zijn kun je misschien beter voor de dag komen, maar dan verlies je nog steeds dik. Feyenoord begon het seizoen stroef, maar scoort toch gemiddeld 4 a 5 goals per wedstrijd. Dat is gewoon een geoliede machine, terwijl Ajax de machine vol zand heeft.

Aanstaande zaterdag tegen RKC. Dat gaat ook gewoon weer moeilijk worden voor dit Ajax.
Er zit echt helemaal geen systeem in, dat mag je Steijn toch echt wel aanrekenen.

Momenteel is het echt pure armoede. In alle opzichten. Die mogen echt een jaar of twee weer gaan bouwen aan een heel nieuw team.

Steijn is nu vanaf juli bezig, tuurlijk heeft hij zijn selectie nu pas compleet, maar wat ik mij afvraag voor wat voor soort voetbal staat Maurice Steijn? Iets wat bv bij Arne slot en Peter bosz veel sneller zichtbaar is. Ajax staat toch altijd bekend om zijn positie spel iets wat je nu totaal niet ( meer) ziet, heb Steijn lang het voordeel van de twijfel gegeven, maar denk toch dat hij het niet op de rit gaat krijgen

Het feit dat hij het vele balbezit als zijnde 'goed' zag. Geeft wel aan dat hij tactisch echt niet het niveau heeft dat bij een topclub als Ajax hoort.

Maurice Steijn tijdens de persconferentie over punten waar hij zich aan vasthoudt: "we hadden na afgelopen zondag 69% balbezit, dat verbaasde me wel maar dat is iets waar we ons aan vast kunnen houden."

Yep.. balbezit. Daar win je wedstrijden mee. Ik denk dat Maurice niet heeft gezien dat Feyenoord meer speelde, Ajax liet komen om het vervolgens uit te spelen?

Daarnaast ook verbazingwekkend dat hij in deze wedstrijd op links Sosa, ASE en Avila gebruikt en rechts Gaaei en Rensch. 3 wissels alleen al op de backs. Tactisch vernuft. En tijdens de persco ook nog Gaaei gigantisch afvallen en Rensch de nummer 1 rechtsback noemen. Pfff..

27 september 2023 om 16:23

Hij valt elke aankoop af. Sommigen krijgen zelfs de kans niet eens. En spelers die er al waren die mogen wel wekelijks 90 minuten langs alles verprutsen ( Brobbey, bergwijn)

27 september 2023 om 18:43

Hij heeft ze allemaal speeltijd gegeven en niet 1 heeft er overtuigd. NIET 1 !!
Wel met je eens dat Bergwijn en Brobby er ook niets van bakken, maar dat was al vorig jaar duidelijk. Jouw idool is aangesteld om betere spelers te halen en is er in geslaagd om voor 110 miljoen jong ajax materiaal te halen.

Op elkaar ingespeeld raken kan langer duren dan je denkt. Bij heerenveen met kees van wonderen wil dit ook niet lukken.
Steijn krijgt toch wel de kans t/m kerst?

Ja geantwoord, omdat ik het hem gun.
Vooraf dacht ik dat deze woorden alleen maar zijn gezegd om een zak geld mee te krijgen (zijn goed recht overigens). Maar het komt op mij over dat hij er oprecht nog in gelooft. Ja het is heel slecht en hij gebruikt de clichés ook niet hoofdzakelijk, maar benoemd ze zijdelings, wat ik goed vind. Het is ten slotte waar. Je mag meer verwachten, maar het is niet ondenkbaar dat het met een andere coach niet veel beter zou zijn.

Marciano Vink zal hem trouwens wel de hand boven het hoofd houden. Zei hij niet dat de prestatie van Steijn met Sparta groter was dan die van Slot? Echt waanzinnig om dat te stellen, Sparta had een leuk elftal met bovengemiddeld goede spelers voor Sparta.

Enfin, ik vind oprecht dat hij nog een paar duels de kans moet krijgen.
Spreek vooraf met elkaar af wat je wilt zien. Resultaten zijn dan niet leidend, maar progressie.
Als het spel niet beter wordt over 3 wedstrijden is het schluss.

De eerste paar regels zeggen alles over ajax nu. " je krijgt binnen 30 seconden een grote kans tegen en binnen 3 minuten sta je 0-4 achter". Dat zegt heel wat over kwaliteit en instelling.... man man...

Als je 14e staat als Ajax kan je inderdaad omhoog kijken.. Omlaag staat er niet zo gek veel....

RKC een directe concurrent… wie had dat gedacht?

Snap niet hoe Steijn er nog steeds zit. Wat een waardeloze coach is het ook. Na maanden nog steeds niet een beetje het idee hebben van hoe die Ajax wil laten voetballen. Die kerel heeft gewoon de kwaliteiten er niet voor. Je hebt het zelfs moeilijk tegen laagvliegers. Dat zegt wel genoeg. Tuurlijk krijg je aankopen van Mislintat in je strot geduwd maar dan moet je er alsnog beter mee kunnen spelen dan dit. Zelfs met de spelers die hij al vanaf het begin had kan hij er niks mee. Omdat die totaal geen tactiek en een duidelijke speelwijze heeft...

Van me er druk om te maken ben ik vervallen in mijn schouders er voor ophalen. Dit jaar is voetbal voor Ajax aanhangers alleen maar ergernis. Dat valt nog te behappen maar het zieke gedrag rond het voetbal word ik per jaar meer boos om. Voor de rest van dit seizoen lekker op andere zaken richten. Hooguit een beetje VZ volgen en af en toe een samenvatting meepakken. Zal ooit wel weer goed komen en dan nemen we wel weer een abonnementje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren