Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Matthäus haalt Podolski en Inter door de mangel: ‘Nu een middelmatige club’

Laatste update:

Internazionale zit achter Lukas Podolski aan. Dat vindt Lothar Matthäus, landgenoot van Podolski en oud-speler van Internazionale, geen bijster goede zet. Matthäus (tussen 1988 en 1992 actief in Milaan) vindt Podolski geen bijzondere speler en het doet hem pijn om te zien dat Internazionale geen absolute grootmacht meer is op het wereldtoneel.

/

“Podolski en Internazionale zouden zeker bij elkaar passen. Het zijn grote namen die succes hebben gekend in het verleden”, begint Matthäus in gesprek met de Hamburger Morgenpost. “Het doet me echter pijn om te zien hoe de vlag erbij hangt bij Inter. Het is niet meer dan een middelmatige club, dus Podolski komt terecht bij een middelmatige club.”

Podolski gaf onlangs te kennen te willen vertrekken bij Arsenal, omdat hij zelden tot nooit speelminuten krijgt. “Wat Podolski zoekt, is niet belangrijk”, sneert Matthäus. “Het is belangrijk wat Arsenal wil, want Podolski heeft gewoon een contract. Bij Bayern München vluchtte hij ook al weg. De enige club waar hij een basisspeler was, is 1. FC Köln. Je kunt niet altijd anderen de schuld geven als het mis gaat. Dan zijn anderen gewoon beter.”

Zie jij Internazionale nog als een grootmacht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Maar Podolski is toch niet eens zo slecht? Hij is een best goede afmaker en zeer dreigend in de 16.

29 december 2014 om 15:18

Mwah kan heel anoniem zijn maar ook heel aardige dingen doen. Gewoon niet goed genoeg voor de top. Je ziet wel dat als hij belangrijk wordt gemaakt, en veel wordt aangespeeld dat hij veel beter rendeert. Was echt een mannetje bij koln.

29 december 2014 om 15:19

Hij heeft alleen bij fc koln en tijdens het wk in 2006 goede wedstrijden gespeeld. Bij Bayern niet bijster veel laten zien.

29 december 2014 om 15:21

Best een goede afmaker is het understatement van 2014. Hij is een sublieme afmaker, voor de rest is hij in de meeste dingen matig. Als 2e spits kan hij wel veel ploegen iets bijbrengen, want hij heeft niet zomaar 100+ caps voor wereldkampioen Duitsland.

Hij past gewoon niet in het systeem van Arsenal en heeft de pech dat Alexis ook liefst als 2e spits speelt. Matthaus klinkt wel erg hard, hebben ze ooit ruzie gehad?

29 december 2014 om 17:07

Belgunner, podolski heeft een goed en hard schot, maar vind hem geen sublieme afmaker hoor. Nooit een topscorer geweest of iets dergelijks. Middelmaat ten top. Met een hele hoop interlands wel. Vaak op de bank bij Duitsland maar toch.

29 december 2014 om 18:59

@zizou ik vind dat je er volkomen naast zit. Is de op 1 na beste afmaker ter wereld. Onlangs hebbenvstats dst bewezen. Zijn conversion rate is dus de op 1 na beste ter wereld. Tis exact zoals belgunner beweerde, past niet volledig in het systeem van Arsenal maar is op belangrijke momenten wel doorslaggevend geweest. Kan voor bijna iedere club een aanwinst zijn.

29 december 2014 om 15:24

Podolski heeft het eigenlijk alleen bij Köln en het nationale elftal behoorlijk gedaan, maar dat is ook weer enkele jaren geleden, zijn laatste periode bij Köln was goed, maar wel bij een degradant, daar opvallen is natuurlijk makkelijker dan bij een goede subtopper als Arsenal.
En als je het daar al niet kunt redden heb je (denk ik) niets meer in de top te zoeken, dus is het verstandig om naar een club als Inter te gaan.

29 december 2014 om 16:16

@ fcdh079
@ wandering
Podolski deed het nog behoorlijk in zijn tweede seizoen bij Bayern München ondanks weinig speelkansen. Dat was in 2007/2008 onder trainer Hitzfeld.
Klinsmann was diegene die Podolski heeft gedegradeerd. Toen Heynckes daarna aangesteld werd als interim bij Bayern, draaide het weer bij Podolski.

29 december 2014 om 16:31

In dat seizoen heeft hij redelijk vaak gespeeld ja, maar heeft niet 1 wedstrijd de volle 90 minuten gespeeld, heb het ff opgezocht,
hij is in dat seizoen 8 x in de basis gestart en heeft 17x mogen invallen, in totaal 950 minuten gespeeld en 5x gescoord, dat is voor Bayern begrippen redelijk, maar ook niet meer dan dat.
Hij deed het juist het laatste seizoen bij Bayern iets beter, toen heeft hij 14x in de basis gestaan en 10x ingevallen 6x gescoord
Vind het een net niet speler, niet slecht, maar net niet goed genoeg.

29 december 2014 om 16:53

Matthaus heeft absoluut gelijk. Pedolski is 1 van de weinige spelers die met het nationale elftal altijd goed deed, maar in clubverband deed hij het altijd matig.

29 december 2014 om 17:49

Je bedoelt in clubverband bij de top, bij Köln heeft ie namelijk zeer verdienstelijk gespeeld. Je komt niet zo maar in het nationale elftal als speler van een club als Köln, dan moet je toch wel wat presteren. Bij Bayern is ie geflopt en bij Arsenal is het zeker geen vaste waarde, maar toch heeft ie bij Arsenal z'n waarde nog wel af en toe bewezen. Het is gewoon geen topper, maar niet alle spelers hoeven en kunnen toppers zijn toch? Het is gewoon niet erg netjes gebracht door jouw naamgenoot.

29 december 2014 om 21:41

Het probleem is dat die Poolse Pedolski van mening was dat hij wel een topper is. Matthaus verteld hem hier de waarheid en dat is alleen maar goed.

Ja Podolski en Affelay gaan Inter weer naar de top brengen xD ik ga er vanuit dat dit geruchten zijn, want anders wordt er vast en zeker een scout binnenkort ontslagen...

29 december 2014 om 16:05

Voor dit Inter zouden Podolski en Affelay gewoon prima aankopen zijn. Inter moet niet denken dat ze absolute topspelers kunnen halen dus moeten ze het met iets mindere spelers zoals hun doen..

29 december 2014 om 16:56

Dit inter moet zeker blij zijn met Pedolski en Affelay. het zijn spelers die, mits invorm, het verschil kunnen maken in de Serie A.

29 december 2014 om 17:07

Mits in vorm inderdaad... Deze jongens zijn al jaren niet in vorm en spelen eens in de zoveel tijd een leuke wedstrijd waarin je ziet dat ze talent hebben. echter zijn beide voorbeelden van spelers die op jonge leeftijd al over de top zijn, en deze waarschijnlijk niet meer zullen halen.

29 december 2014 om 17:09

Affelay is wel gebrand om terug te keren bij Oranje. Ik geloof dat hij echt alles zal doen om weer de oude te worden.

29 december 2014 om 20:12

Affelay is puur middelmaat, Inter wil Yarmolenko staat te lezen hier, das een aanwinst.

29 december 2014 om 21:42

Als ze Yarmolenko kunnen halen, dan moeten ze dat zeker doen.

29 december 2014 om 23:52

Bij Afellay zet ik toch mijn vraagtekens. In potentie zal hij best een toevoeging zijn, maar ook bij Olympiacos mag hij weer vertrekken. Blijkbaar is hij dus of niet zo goed, of gewoon een vervelende kerel. Beide zou ik als Inter zijnde niet heel erg op zitten te wachten.

Podolski is en blijft gewoon een zeer goede aanvaller. Of blijven dit duitsers onder elkaar dat moddergooien naar elkaar?

Matthäus heeft 100% gelijk. De manier waarop die het zegt kan wellicht wat vriendelijker.

29 december 2014 om 16:21

Waarom vriendelijker? Het is de harde waarheid. Hadden ze maar beter moeten scouten, ipv 8 miljoen uit te geven aan Schelotto en 10 miljoen aan Belfodil om maar even op te noemen. het is gewoon de schuld van het bestuur, zij zijn hier verantwoordelijk voor.

29 december 2014 om 16:26

“wat Podolski zoekt, is niet belangrijk”, sneert Matthäus. “het is belangrijk wat Arsenal wil, want Podolski heeft gewoon een contract."

Kan vriendelijker.

29 december 2014 om 17:46

Inter afbranden hoeft niet vriendelijker, maar één speler bij naam noemen en die zo afbranden vind ik niet bepaald netjes. Podolski is geen absolute topper, maar heeft bijna overal wel zijn waarde bewezen. Nu lijkt het een beetje alsof Matthaus hem wegzet als een speler die eigenlijk alleen goed is voor de kelder van de Buli, terwijl hij een periode heel goed is geweest voor het nationale elftal en ook bij Arsenal nog zijn waarde heeft gehad. Wat is er mis mee om een goede 12e man te zijn, maar nooit de echte top te kunnen halen? Laten we anders lacherig gaan doen over de trainerscarriere van Matthaus, alsof daar zijn voetbalkunde uit blijkt. Misschien is Matthaus jaloers dat een speler met minder kwaliteiten dan hij, toch meer mooie clubs achter zijn naam heeft staan. Ik zou anders niet weten waarom je een landgenoot zo te kijk zou moeten zetten.

Toch opmerkelijk dat velen het normaal vinden dat een club een speler aan zijn contract houdt, maar dat als een speler een aflopend contract niet wilt verlengen, ze chantagemiddelen gebruiken, zoals een speler degraderen naar de 2de of soms zelfs 3de ploeg.

Ongelofelijk wat een armoedig elftal dat Inter heeft. Op Kovacic na loopt daar ook niks bijzonders rond. Podolski had gewoon terug moeten keren naar Duitsland, gewoon na zijn geliefde FC Koln.

29 december 2014 om 16:37

Handanovic, Icardi en Kovacic, meer is het (helaas) niet.

29 december 2014 om 17:00

Vind het wel vreemd dat Vidic zijn niveau totaal niet meer haalt, is toch een topverdediger naar mijn mening. Zo oud is hij toch niet. ik ben verder ook wel van Hernanes gecharmeerd, maar de 3 die jij noemt zijn toch wel de enige lichtpuntjes.

29 december 2014 om 18:20

@bianconeri_

Je vergeet Hernanes en Medel. Vooral laats genoemde wordt onderschat. Voor de rest is het allemaal brandhout.

Inter is geen middelmatige club, het is een grote club die middelmatig presteert, groot verschil.

29 december 2014 om 18:21

Volledig mee eens. Foza Inter!

Tja de hoogtij dagen zijn voorbij, het geld is op, Inter moet het hebben van haar talenten en jeugdopleiding de komende jaren. Je kan echter niet alleen talent in een elftal hebben, daarom zijn spelers als Vidic, Palacio ook nodig. Zou dit daarom ook geen onaardige aankoop vinden, kan de jeugdige spelers een hoop bijbrengen.

Heb beetje het gevoel dat podolski ze beste tijd wel hent gehad en over inter.. tja dat is in mijn ogen geen schim meer van het team dat onder de hoede was van mourinho.. mooie club mooie historie maar in de Serie A zijn ze voorbijgestreefd door Napoli Fiorentina en As Roma .. en met As Roma bedoel ik dat ze ze er nu ver achter liggen ipv dat ze paar jaar geleden gelijkwaardig of misschien wel beter waren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren