Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Mark van Bommel niet in beeld: ‘Heb hem nooit gesproken en nu ook niet’

Laatste update:

René Hake is tot in ieder geval de winterstop de hoofdtrainer van FC Utrecht en voorzitter annex eigenaar Frans van Seumeren sluit niet uit dat hij het seizoen afmaakt in De Galgenwaard. De preses van de Domstedelingen benadrukt tevens dat er momenteel geen andere coaches in beeld zijn. De meermaals genoemde Mark van Bommel is niet in gesprek met Van Seumeren en consorten, zo klinkt het. De voormalig PSV-trainer werd onlangs bij FOX Sports nog in verband gebracht met de trainersfunctie in Utrecht, met Wesley Sneijder als assistent.

"Een aantal trainers heeft zich aangediend", vertelt Van Seumeren zondagochtend in de online talkshow van Voetbal International. "Het is fijn dat trainers graag bij FC Utrecht willen komen. Dat was in het verleden weleens anders." Om gelijk een duidelijke kanttekening te plaatsen: "Ik heb Mark van Bommel nooit gesproken trouwens, nu ook niet. Anderszijds, we hebben gezegd dat we Hake een kans willen geven, dan moet je ook hem ook een kans geven. Het is niet zo dat we Hake na een eventuele nederlaag tegen Feyenoord, waar ik niet vanuit ga, ontslaan. We zijn niet met andere trainers bezig."

FOX Sports: Van Bommel neemt Sneijder bij nieuwe club mee als assistent

De voormalig PSV-coach zou eventueel kunnen terugkeren in de Eredivisie.Lees artikel

Van Seumeren snapt desondanks de roep in Utrecht en omstreken om een ervaren trainer naast Hake. "Een beetje harde trainer zou goed zijn. Maar aan de andere kant is Hake een fantastische trainer, zoals hij het gedaan heeft met Jong FC Utrecht. Tegen Jong PSV (1-1, red.) waren we de bovenliggende partij. Bij FC Twente heeft hij het goed gedaan, hij is toen zevende geworden. Daarna is daar de paniek uitgebroken en is het seizoen is verloren gegaan. Toen is Hake ook niet meer succesvol geweest bij die club."

De Utrecht-voorzitter noemt Hake zelfs 'een type-Ten Hag'. De huidige Ajax-coach kan overigens nog steeds op veel waardering rekenen van Van Seumeren. "Het is de beste trainer met wie ik hier heb samengewerkt", looft hij de oefenmeester die FC Utrecht begin 2018 inruilde voor Ajax. "Hij heeft de basis gelegd voor de stap naar de subtop. Het was verschrikkelijk jammer dat hij vertrok, maar dat was niet tegen te houden. Met John van den Brom was het anders, dat is geen Erik ten Hag", aldus Van Seumeren.

Zou Mark van Bommel bij FC Utrecht passen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me ook niet logisch, heeft tenslotte nog niets gepresteerd en utrecht heeft onrealistische ambities.

29 november 2020 om 11:18

@JK-Ajax ik heb niets met Utrecht, maar voor het seizoen had ik ook meer verwachtingen. vd Brom is best een goede trainer. Qua spelersmatriaal had ik ze verwacht als best of the rest. Beter dan Heerenveen, Willem2 en Vitesse.

Fransje, met een leuke selectie moet je wel een serieuze trainer aanstellen...met JvdB was geen click maar de Hake.. is echt niets

John van den Brom, dat is geen Erik ten Hag... Oeps, die zit. Wat moet Valentijn Driessen hier nu weer mee?

Het blijft jammer hoe het met Mark is gelopen bij Psv. Met het huidige materiaal had hij er absoluut meer uitgehaald dan Schmidt. Ik geloof echt heilig in de trainerskwaliteiten van Mark, mits hij zelfkritisch blijft. Als je ziet hoeveel Frank verkloot en alsnog bondscoach wordt, dan verwacht je dat Mark hier ook wel terecht komt op termijn.

29 november 2020 om 11:44

Frank werd in zijn eerste 4 jaar 4 keer kampioen als ik het goed heb, met eigen jeugd, waar v bommel een keer een kampioenschap had verspild en daarna in de clinch lag met het bestuur. Is niet te vergelijken.

29 november 2020 om 11:49

Mark van Bommel haalde 83 punten met Psv, en deed bijna tot het einde mee om de titel. En dat tegen het beste Ajax van dit decennium. Dat is een grotere prestatie dan waar Frank kampioen werd met 69 punten. Uiteraard had Frank minder materiaal tot zijn beschikking, maar dat had zijn concurrentie ook. Je ziet dat Frank vooral tactisch te kort komt, waar hij constant Europees werd uitgeschakeld door mindere ploegen. Ik heb groot respect voor beide heren en wens ze een goede trainerscarriere toe!

29 november 2020 om 11:59

Misschien had Van Bommel het ook wel goed gedaan, alleen vind ik het vergelijk met Schmidt onnodig. Die doet het voor mijn gevoel ook best goed. Je kunt in een paar maanden geen wonderen verwachten met veel nieuwe spelers en het hele coronacircus. De remontada tegen Paok kan een belangrijk markeringspunt zijn.

29 november 2020 om 12:18

Daar heb je gelijk in Falcao1984, ik moet even 1 jaar +/- wachten tot ik die vergelijking kan maken.

29 november 2020 om 12:26

Juist. Als trainer moet je ook een beetje door schade en schande wijs worden. Ik vind dat onze vier topclubs momenteel allemaal prima trainers hebben die goed bij die clubs passen.

Ik had hem wel genomen. Uit alle hoeken hoor je dat dit een fantastische trainer is enkel hebben veel mensen iets tegen v bommel om een of andere reden. Ik heb het altijd een fantastische speler gevonden enkel moet je naast hem een ervaren assistent zetten die hem kan corrigeren. Zou hem graag als opvolger van advocaat zien maar dat zou ook weleens fraser kunnen worden

Met de zogenaamde ambities vasthouden aan Hake. Het wordt steeds lachwekkender bij utrecht.

Vind het eigenlijk wel bizar als je naar de selectie kijkt van Fcu, waar ze nu staan en wat voor voetbal ze spelen. Tuurlijk ligt het ook aan een trainer, maar ook aan de motivatie van spelers.
Elia, Kerk, Janssen, Gustaffson en Maher zijn in mijn ogen wel de spelers die méér bepalender moeten gaan zijn om er ook maar iets van een mooi seizoen te gaan maken. In combinatie met durf en lef van de andere spelers moet het wel gaan lukken ben ik van mening.

Haké vond ik bij FC Twente ook maar een watje en vind ik in dit geval bij Utrecht een type Mark van Bommel wel goed passen omdat hij toch wel een winnersmentaliteit heeft. Onervaren is hij wel maar denk op dit moment voor Utrecht geen slechte optie.

Ben benieuwd hoe Utrecht het opneemt tegen een 'vermoeid; Feyenoord.

Trainers bieden zich aan omdat ze waarschijnlijk ook gewoon werk willen of nodig hebben.
Wel fijn dat je een vijvertje creëert waaruit je kan vissen.
Utrecht heeft toch al jaren een leuke selectie maar komt nooit echt helemaal uit de verf.
Misschien naar eens goed selectief zijn in het aanstellen van een coach, ik denk dat Utrecht beter kan dan wat men laat zien of Janssen, Maher, Kerk, Gustafson,etc....moet echt middelmaat zijn of lager.

Leek mij wel de kans waard om mark aan te stellen bij Utrecht
Ondanks zijn ontslag bij PSV deed hij het daar uitstekend vond destijds zijn ontslag niet terecht

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren