Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marco Reus meldt zich af voor EK: ‘Deze beslissing was erg moeilijk’

Laatste update:

Marco Reus gaat niet met Duitsland naar het Europees kampioenschap komende zomer, zo laat de 31-jarige aanvaller van Borussia Dortmund weten in een statement op Instagram. Reus acht zich fysiek gezien niet in staat om op het toernooi te spelen en heeft afgezegd bij bondscoach Joachim Löw. Sport1 meldt dat Mats Hummels juist wél mee zal gaan naar het EK.

"Na een ingewikkeld, vermoeiend en uiteindelijk godzijdank succesvol seizoen heb ik samen met de bondscoach besloten niet naar het EK te gaan", schrijft Reus, die het seizoen toch nog geslaagd vindt, omdat hij zich met Borussia Dortmund ternauwernood wist te kwalificeren voor de groepsfase van de Champions League. De aanvaller is als vanzelfsprekend teleurgesteld over het missen van het EK. "Deze beslissing was erg moeilijk voor mij, omdat ik altijd vol trots voor mijn land speel."

"Maar na een heel intens jaar voor mij persoonlijk en het bereiken van mijn doelen bij BVB, heb ik de beslissing genomen om mijn lichaam de tijd te geven om te herstellen", vervolgt Reus, die na jaren van blessureleed eindelijk een volledig seizoen kon spelen. Hij staat in de huidige jaargang op 48 duels, waarin hij 10 keer scoorde en 14 assists gaf. "Ik ga de pauze goed gebruiken om het nieuwe seizoen optimaal te kunnen starten. Ik wens Jogi en ons team het allerbeste voor het EK en ik zal jullie aanmoedigen."

Tegenover de afzegging van Reus staat waarschijnlijk de terugkeer van Hummels. De 32-jarige centrumverdediger van Dortmund werd tweeënhalf jaar geleden door Löw bedankt voor bewezen diensten, maar wordt volgens Sport1 nu teruggehaald. Eerder maakte BILD bekend dat waarschijnlijk ook Thomas Müller zijn comeback gaat maken bij het Duitse elftal. De selectie wordt woensdag bekend. Eerder moest ook Barcelona-doelman Marc-André ter Stegen vanwege een knieblessure afzeggen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Wel een consequente coach die Low. Eerst de oudere spelers afschrijven omdat ze zogenaamd schuldig waren aan jouw wanprestaties als coach en nu het niet beter gaat en je ze nodig hebt weer selecteren

18 mei 2021 om 19:59

En terecht toch? Wat moet hij dan doen, vindt het juist klasse dat hij zijn fout durft toe te geven. Je hebt zat coaches die laten hun spelers nog steeds links liggen tegen beter weten in. Overigens in die tijd was het niet meer dan normaal Hummels en Müller waren 2 jaar geleden echt heel matig. vooral Müller heeft zich onder Flick echt weer herpakt.

18 mei 2021 om 20:10

zeker terecht maar ik vond het onterecht dat Low ze destijds afserveerde en zo de indruk wekte dat de uitschakeling de schuld was van de oudere spelers, waardoor die spelers het symbool werden en een beetje de kop van jut voor het falen van Duitsland

18 mei 2021 om 20:17

Helemaal mee eens! Het was een onterechte beslissing om ze te laten vallen, maar wees een kerel en wijk dan niet af van je principes... Nu ben je in mij ogen niet meer serieus te nemen.

Marko Reus de eeuwige afwezige echt zonde dat hij zo vaak geblesseerd is of niet fit.

Hummels heb je geen reet aan. Wat een matige verdediger is dat geworden. Duitsland top middenveld een aanval maar de achterhoede niks bijzonders. Dat maakt ze in mijn ogen geen titelkandidaat.

18 mei 2021 om 20:03

Mwah ik ben het niet met je eens. Hummels is nog steeds een prima verdediger en als je de alternatieven ziet snap ik dat Low hem meeneemt. Je wilt toch echt niet met zo'n drama als Antonio Rüdiger aankomen zo dadelijk.. De defensie is inderdaad het zorgenkindje maar met Hummels voeg je wel een solide speler toe

18 mei 2021 om 21:40

Misschien zou je eens wat meer Bundesliga moeten kijken, Hummels speelt gewoon een sterk seizoen. Is zo ontzettend belangrijk in de opbouw en als leider. Met ruimte in de rug is het wat link maar hij staat zo vaak goed opgesteld. Het is alleen enorm balen dat tegenwoordig al die kids hun mening baseren op het spelletje FIFA waarin hij, terecht, te traag is. Dat projecteren ze dan op de werkelijkheid zonder ook maar een wedstrijd te kijken.

Jammer hij had toch best meegekund als wisselspeler lekker het laatste half uurtje spelen, wel mooi dat Duitsland wat meer ervaren spelers terughalen waarmee ze succes behaalde want de selectie hoort een goede mix van ervaring en talent te zijn. en je kunt simpelweg niet om Muller heen lekker het Bayern middenveld opstellen Muller Goretszka en Kimmich en dan Gnabry Sane en Havertz/werner voorin. ze hebben ook nog een top keeper dus de verdediging is hun zwakste linie

18 mei 2021 om 20:06

Goeie opstelling! Alleen misschien een kroos en gundogan afwisselen met goretzka

18 mei 2021 om 20:12

kroos is overbodig Kimmich kan die lange ballen ook geven en Muller geeft al die assists dus dan heb je een loper nodig zoals Goretzka, en ze spelen alle 3 al samen en zijn dus perfect op elkaar ingespeeld. maar Gundogan zou ook een prima optie zijn in plaats van Goretska want hij scoort dit jaar erg veel bij City

Sneu voor Reus, moest met een blessure thuis blijven in 2014 en 2016. Zonde om hem steeds maar weer met nieuw blessure leed aan de kant te moeten zien zitten.

Volgens is hij nog vaker geblesseerd dan Robben. Maar maakt niet uit dat Reus niet mee gaat, genoeg andere goede spelers op zijn positie.

Echt enorm zonde dat hij zo vaak niet beschikbaar is. Eigenlijk een beetje hetzelfde verhaal als Robben; als je kijkt wat voor een niveau ze hebben aangetikt ondanks alles blessures, ga je je afvragen waar ze hadden gestaan als ze altijd fit waren geweest.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren