Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Marcel Brands is de afgelopen jaren van pispaal naar held gegaan'

Laatste update:

Stan Valckx kijkt reikhalzend uit naar aanstaande zaterdag. Wanneer PSV wint van Heerenveen, sleept het voor het eerst sinds 2008 weer de landstitel binnen. De voormalig verdediger van de Eindhovense club schrijft dat succes voor een belangrijk deel toe aan technisch manager Marcel Brands.

/

Valckx, tussen 2004 en 2008 in dienst als technisch manager bij PSV, ziet dat er in zeven jaar tijd veel veranderd is. "Een verschil met toen vind ik wel dat er nu in de media en sociale media veel meer naar directeuren en trainers gewezen wordt. Bij PSV is Marcel Brands de afgelopen jaren van pispaal naar held gegaan", zegt hij in het Eindhovens Dagblad.

In zijn tijd werd er minder op de man gespeeld zegt Valckx, die er tevens op wijst dat hij bij zijn begin in 2004 in een 'gespreid bedje' terechtkwam. "De komst van spelers als Farfán, Alex en Gomes en de terugkeer van Phillip Cocu pakte geweldig uit", rakelt hij op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De afgelopen jaren van pispaal naar held? Hij wordt puur door dit jaar ineens door een bepaalde groep als held neergezet terwijl dat de grootste onzin is die je maar kan verzinnen. Hij heeft jaren fouten gemaakt en omdat hij nu toevallig 2 goede spelers erbij heeft gehaald is hij ineens een held? Echt de waan van de dag weer. Volgens mij is het maar een matige technisch manager die nu gewoon wel het geluk heeft dat twee spelers snel van toegevoegde waarde waren. Afgelopen jaren heeft hij tientallen miljoenen over de balk gegooid omdat ze direct kampioen moesten worden en mede daardoor moesten ze plotseling die deal met de gemeente maken omdat ze anders gewoon een Feyenoord of zoals nu een Twente achterna waren gegaan.

16 april 2015 om 12:04

Marcel Brands heeft veel dingen fout gedaan daar ben ik het mee eens. Maar je kunt niet ontkennen dat hij dit jaar wéér een goede selectie heeft afgeleverd met nu ook een goede verdediging voor Eredivisie begrippen. De verdediging is dan wel dezelfde als vorig jaar maar je ziet duidelijk dat die jongens stappen gemaakt hebben. Uiteindelijk is het succes van een technisch directeur nogal afhankelijk van het succes van het team.

Als hij Isimat weet vast te leggen heeft hij in mijn ogen weer een goede deal gesloten. Zo vind ik Arias ook een goede deal en Guardado heeft hij ook goed gedaan. Het aantal dingen wat hij minder heeft gedaan zijn er natuurlijk veel meer de afgelopen jaren. Maar laten we voor de PSV supporters hopen dat hij door heeft gekregen dat een team zonder fatsoenlijke verdediging niets waard is en de lijn van de afgelopen twee jaar doortrekt.

Ik ben benieuwd waar hij mee op komt dagen als vervangers van Wijnaldum en Depay.

16 april 2015 om 12:50

Met dat geld kan ik het ook wel. Enige knappe is Guardado, en hij zit er al vijf jaar. Verder is het beleid matig en is zijn de resultaten gebaseerd op kopen. Niks mis mee, ze hebben het geld immers, alleen moeten we niet net gaan doen alsof het zo'n goede TD is.

16 april 2015 om 13:26

Aankopen waren wisselvallig inderdaad, al zijn ze dit seizoen wel heel goed. De verkopen echter zijn altijd heel ggoed geweest. Hij heeft de afgelopen jaren altijd het maximale uit onderhandelingen kunnen halen. Vind dat zeker wel knap.

16 april 2015 om 16:24

@hangover96: Een technisch directeur zit er om beleid uit te voeren. Dat is meer dan enkel de aankopen.

17 april 2015 om 09:47

Iedereen bij psv was/is toch blij met; Maher, Narsingh, Mertens, Strootman , van Bommel, Willems, Wijjnaldum, Arias, Guardrado, de Jong. Hij heeft deze spelers toch weten te strikken, psv had vaak de betere individuele spelers maar werd geen kampioen... logische aankopen. Waarbij je in mindere maten ook Matavz, Schaars en Lens kan rekenen. Verdedigers is altijd moeilijker en daarover was dan ook weinig tevredenheid, tot dit jaar natuurlijk.. want psv heeft na mijn mening de beste verdediging van het land! Verder heeft hij speler altijd voor veel geld weten te verkopen en liet hij ze niet voor een 1 jarig contract vertrekken

16 april 2015 om 12:05

Niet waar wat je zegt over de plotselinge deal met de gemeente. Het is aan Reker te wijten dat die deal nodig was. Overigens ben ik het wel eens met je dat de aankopen van Brands bijna allemaal ongelukkig zijn uitgepakt.

16 april 2015 om 12:09

Je bent niet helemaal op de hoogte, totaal niet zelfs. De deal met de gemeente heeft helemaal niets met Brands te maken. Dat is een erfenis van het tijdperk van Raay.

Daarnaast heeft Brands een positief handelsbalans en dus nooit schulden gemaakt, weer een faal van je. De miljoenen aan Strootman en Mertens hebben zichzelf dubbel en dik terugverdiend.

En bij Psv worden geen spelers toevallig gehaald, de enige waarbij dat enigszins van toepassingen is, is Guardado. Brands zat al jaren achter Arias en de Jong aan, toevalstreffers dus!

16 april 2015 om 12:16

Nee Brands is gered doordat hij Mertens en Strootman goed heeft binnen gehaald en er zoveel op verdiend heeft want daarnaast heeft hij miljoenen laten verdampen door heel veel waardeloze spelers binnen te halen voor veel te veel geld. Hij heeft PSV hierdoor gewoon in de moeilijkheden gebracht want als je weet dat de club problemen heeft door van Raay dan ga je niet zoveel geld uitgeven met een enorm risico en dat is gebleken.

Edit: net even gekeken eind vorig jaar was zijn transferbalans ondanks de verkopen van Mertens en Strootman nog steeds 7 miljoen negatief.

16 april 2015 om 12:26

De deal werd gesloten toen Brands nog moest beginnen. Het klopt gewoon helemaal niet wat je zegt.

16 april 2015 om 12:40

Dan heb ik het fout wat betreft die deal. Des te erger maakt het dat hij dan direct daarna eventjes zoveel geld uittrekt voor transfers terwijl er net zo'n discutabele deal is gemaakt. Het is gewoon zwaar verantwoord geweest en PSV heeft gewoon geluk dat het niet volledig verkeerd is gegaan.
Zo moeilijk voor je om gewoon toe te geven dat Marcel Brands tot nu toe over het algemeen gewoon een matige technisch manager te noemen als je puur kijkt naar hoeveel geld hij weggegooid heeft. Wees trots dat PSV kampioen wordt met een goeie ploeg en dat Marcel Brands eindelijk goeie aankopen heeft gedaan dit jaar maar stop alsjeblieft met hem neer te zetten alsof het een goeie TM is.

16 april 2015 om 12:40

Brands begon 1 juli 2010, grond deal was 25 mei 2011 een feit.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=138300

16 april 2015 om 12:42

Zoals ik hierboven zeg dan is het toch des te erger dat hij dan eventjes miljoenen uitrekt voor transfers terwijl PSV op dat moment in zwaar weer verkeerde qua financiën?

16 april 2015 om 12:45

@sjoerd1987, je hebt altijd het risico dat dure speler faliekant mislukt of dat hij bijvoorbeeld zeer zwaar geblesseerd raakt. Achteraf is het makkelijk praten maar dat Brands destijds bijvoorbeeld Zanka van Kophenhagen kocht was helemaal niet zo raar, er waren toen meerdere clubs (inclusief Ajax) die ook voor hem in de race waren. Die jongen speelde uitstekend bij Kopenhagen, maar hij raakte geblesseerd en hij werd niet meer de oude.

16 april 2015 om 12:56

Ik vind het een goeie TM. Dat jij niet vind wil nog niet zeggen dat ik het toe moet geven. Als je verhaal gewoon feitelijk onjuist is dan heb ik geen enkele reden om je daarin te volgen. Vertel mij dan eens, welke spelers waren een risico? Waar is het bijna mis gegaan. Ik ben echt heel erg benieuwd.

16 april 2015 om 12:58

Inderdaad. Dan moet Brands dus binnen een half jaar 60 miljoen schuld hebben gemaakt. Zeer aannemelijk.

16 april 2015 om 13:08

Moet je wel duidelijk zijn, want die deal heeft Brands gesloten en niemand anders. Schuld heeft die niet opgebouwd, misschien deels.

16 april 2015 om 13:13

Ik dacht ook dat Brands bij die deal betrokken was maar Bieroloog vertelde mij anders. Klopt dus toch niet wat hij zegt. Gaat mij er gewoon om dat hij teveel risico heeft genomen waarbij er teveel spelers gewoon mislukt zijn. Helemaal dus als je weet hoe noodzakelijk die deal van 30 miljoen was voor Psv.
Dan ben je in mijn ogen gewoon niet geslaagd als technisch manager. Dat is de reden dat ik aangeef dat ik het raar vind dat men nu ineens doet alsof hij een goede manager is. Alleen omdat er nu 2 aankopen echt goed uitpakken?

16 april 2015 om 13:24

Juli aangetrokken bij PSV en Mei jaar erop deal, is niet zijn fout. Wel aankopen als Matavz Dereijk en ga maar even verder.

16 april 2015 om 13:32

Het is maar net hoe je wilt praten. Je kan zeggen heel hoog risico?, maar volgens mij draait PSV gewoon positieve cijfers en dat zonder de Champions League. Iets wat Ajax wel 4 jaar heeft. En dan kunnen ze hard roepen dat ze 100 miljoen op de bank hebben, dat is puur te danken aan Champions League.
Zie artikel
http://www.vi.nl/nieuws/ajax-verdient-27,6-miljoen... 4x 26 miljoen is al 100 miljoen. Betekend dus dat ze voor de rest nergens wat aan verdiend hebben. Wat is dan goed beleid?

Dan even over de gemeente, dat zit blijkbaar nogal hoog bij Ajacieden, maar feit is wel dat Ajax heefl veel geld uit sponsoring krijgt uit genationaliseerde bedrijven Aegon, ABN amro? Hier hoor je nooit iemand over. Terwijl het in Eindhoven gewoon een lening is en dus word terug betaald.

En dan over aankoopbeleid, Ajax heeft net zo veel punten als afgelopen jaar, volgens mij is de club die geluk heeft gehad Ajax. PSV heeft nu al meer punten dan het aantal punten waar Ajax afgelopen 4 jaar mee kampioen is geworden.

16 april 2015 om 13:46

Brands heeft wel veel geld uitgeven, en ook slechte aankopen gedaan. Als we het dan vergelijken met Overmars: die is juist heel zuinig, maar heeft ook slechte aankopen gedaan. Het risico van slechte aankopen is er altijd. En de juiste weg zal wel in het midden liggen, niet te zuinig en niet te veel uitgeven.

16 april 2015 om 13:55

Ik had het over die gronddeal en dat heeft Brands gedaan. Alleen die schuld hebben voornamelijk voorgangers gedaan. Brands heeft wel meer slechte aankopen gedaan. Bij Overmars vind ik het over het algemeen nog wel mee vallen, meestal huurden ze spelers die het niet haalden. Zoals die 2 van Barca. Op zich doet die dat wel slim, voor weinig geld toch iets proberen en dan met optie. De aankopen van het laatste jaar wil ik nog niet afschrijven want zijn nog vrij jong. Waar PSV flink heeft betaald voor dejong heeft Ajax Milik eerst gehuurd met optie tot koop. Wat je Brands wel heel erg kwalijk kan nemen, is dat die spelers als Strootman eerst heeft laten lopen en daarna duur gekocht van Utrecht, terwijl die jaar ervoor al bij PSV op de korrel was.

16 april 2015 om 14:07

Niet waar. Brands heeft die deal helemaal niet gesloten. Dat is Tiny Sanders. Waarom wordt hier zoveel onzin verkocht.

16 april 2015 om 14:09

Je haalt nu zoveel door elkaar. Tiny Sanders is verantwoordelijk voor de grond deal. Geen onzin aub.

16 april 2015 om 14:11

Randje16 verkoopt onzin. Het was de deal van Tiny Sanders. Brands heeft echt helemaal niks te maken met de financiering van de club Psv. Dat is zijn afdeling totaal niet. Brands is verantwoordelijk voor de selectie, niet voor de begroting van psv.

16 april 2015 om 14:15

Het heeft geen zin om hier een discussie aan te gaan. Er wordt toch niet geluisterd en alles wordt door elkaar gehaald. Brands had niet eens iets met die deal te maken.

Psv en daarmee Marcel Brands doen het gewoon heel erg goed. Vanaf de deal met de gemeente is er schoon schip gemaakt en is er geen enkel groot risico meer genomen. Dit was ook een van de voorwaarden van de gemeente. Daarnaast heb je gelijk dat elke club hetzij direct, hetzij indirect wordt gesteund door de gemeente.

16 april 2015 om 16:29

Als je ziet welke spelers brands gehaald heeft voor welke bedragen, en ziet voor welke bedragen hij ze verkocht heeft, dan kan je niet ontkennen dat hij het gewoon goed gedaan heeft.

Dat een aantal aankopen (en dan vooral verdedigers) mislukt is, dat kan altijd gebeuren? Soms moet je een gokje wagen.

Ik als PSV fan zou absoluut op dit moment geen andere naam op zijn positie willen zien. En als het ruk was, had ik dat ook gewoon gezegd.

16 april 2015 om 17:03

Mooi verwoord. Zo denk ik er precies over. Met Marcel Brands weet je ook gewoon zeker dat er goede vervangers voor Depay en Wijnaldum komen. We hoeven niet bang te zijn voor Zimlingetjes.

17 april 2015 om 00:05

Vind ik ook. Brands is verantwoordelijk voor de invulling van de selectie en de laatste jaren leverde dat geen sportief succes op (vooral door de slechte verdediging en onbalans in de selectie), maar zakelijk waren de transfers wel op orde. Nu staat er gewoon een heerlijke selectie die op het punt staat kampioen te worden.

Dit jaar moet Brands zo goed mogelijk zaken doen om Depay en Wijnaldum te vervangen. Aangezien het PSV nu financieel voor de wind gaat zijn alle voorwaarden aanwezig. Als Brands het goed doet houdt PSV €20 miljoen over en heeft het een sterkere selectie. En met Guardado en straks Isimat-Mirin voor onder de €3 miljoen lijkt hij goed op weg...

16 april 2015 om 12:17

De enige fout die hij heeft gemaakt is jarenlang te weinig aandacht te besteden aan de verdediging. Hij heeft dan misschien wel miljoenen uitgegeven maar hij heeft elk miljoen ook verdriedubbelt door zijn goede verkopen. Het enige, in mijn ogen terechte, kritiekpunt was de verdediging neerdere jaren.

16 april 2015 om 12:51

Ik ben het niet met je eens, ik als PSV supporter heb vanaf het begin achter Marcel Brands gestaan. Mede dankzij Tiny Sanders en Marcel brands is PSV er weer financieel bovenop gekomen en dat is een knap staaltje vakmanschap. Daarnaast hebben ze hele mooie transfersommen weten te realiseren voor spelers als o.a Mertens, Strootman, Dzudzsák, Lens, Pieters en zelfs Marcelo wisten ze voor een leuk bedrag van de hand te doen.

Die deal met de gemeente komt overigens niet door Brands en Sanders maar door financieel wanbeleid van hun voorgangers.

De tijd van 2004 tot en met 2008, toen kreeg PSV het zelfs nog voor elkaar om in de halve finale van de Champions League te staan. Die dekselse Ambrosini, potverdikkie ik baal nog steeds!

Ik weet niet of hij degene was die spelers als Derijck en Marcelo aantrok maar als dat het geval was dan is het logisch dat je de pispaal bent. Nu gaat het goed al moet ik zeggen dat de meeste aankopen weinig verassend zijn. Meestal Nederlandse spelers die het of niet gered hebben in het buitenland of bij kleinere Nederlandse clubs.

16 april 2015 om 12:24

Met weinig verrassende aankopen een fluwelen revolutie aan het wankelen brengen noem ik wel verrassend. Kan beter spelers halen die het net niet in het buitenland hebben gered (de Jong niet in Duitsland en Engeland en Guardado niet in Spanje) dan spelers die het wel hebben gered zoals Eto'o, Sana en Zimling.

16 april 2015 om 17:27

Beetje raar dat jij dan 2 geslaagde spelers noemt van PSV en 2 mislukte spelers van Ajax. Zo kan ik ook zeggen dat je beter jeugd kan halen met El Ghazi en Bazoer dan de spelers die PSV gehaald heeft met Jozefzoon en Hiljemark ofzo. Sinds Brands bij PSV werkt is Ajax altijd nog vaker kampioen geworden dan Psv.

Brands maakt nu verstandigere keuzes dan overmars. Psv is dit seizoen veel beter uitgebalanceerd dan ajax wat teveel op de jeugd gokte. Hopelijk hebben overmars en co nu geleerd van hun fouten.

16 april 2015 om 12:23

En wat zei je vorig seizoen dan? PSV gokte toen ook op jonge spelers en faalde erger dan Ajax dit jaar. Kortom van je fouten leer je eventueel. Of ben jij de type die meteen alles goed doet? Zo heey. Je ziet nu ook dat Marc en Co nu zoeken naar spelers waarvan je al wat mag verwachten. Gudelj / propper. En wie weet nog meer. Maar vooral je mening laten afhangen van 1 seizoen zonder prijzen en de eerste serieuze prijs sinds jaren bij PSV.

16 april 2015 om 12:44

Het verschil is alleen dat Psv pas sinds het aanstellen van Cocu met de toekomst visie bezig is (en dat klopt, dat was vorig jaar) en dat Ajax er al 4 jaar mee bezig is. Klopt dat ze van de fouten moeten leren, maar ze hadden ondanks de kampioenschappen wel al moeten zien dat het spel er bij Ajax niet beter op werd en de Europese subtop al helemaal mijlenver uit het oog was

16 april 2015 om 13:38

Ajax speelt alleen dit seizoen en vorig seizoen bagger. Daarvoor vond ik Ajax gewoon prima. Vorig seizoen deden ze het in de CL niet eens zo slecht, maar ja in de EL is het bagger ja.

Ajax won titels en heel veel geld (mede door het niet kwalificeren van de nr 2 voor de CL en het verkopen van zelf opgeleide spelers) en wat deed Ajax? Ze investeerde minimaal en behaalde het maximale resultaat. Want dat is de landstitel en derde in de CL groep (voor een Nederlandse club).
Waarom zal je dan opeens super goed investeren? Vooral als de fans toch een feestje vieren aan het einde vh seizoen. Wie is zo dom ?
Je houdt de fans namelijk gewoon tevreden. Dat goed voetbal valt niet al te veel op als je niks winst en ook andersom. Als je bagger speelt en toch wint, dan zullen de meeste echt niet klagen.

16 april 2015 om 17:14

@lee; wellicht omdat de meerderheid van de voetballiefhebbers al lang aan zag komen dat het er bij Ajax niet beter op werd?
Lijkt me juist struisvogelpolitiek door niet te investeren wanneer het qua resultaten goed gaat.

17 april 2015 om 07:47

Qua voetbal niet nee, maar qua resultaat doet Ajax het zowel Europees als nationaal gewoon beter, alleen is PSV nationaal velen malen sterker geworden. Neemt niet weg dat Ajax hoe lachwekkend het ook klinkt het beter doet dan vorig seizoen.

En als je de jeugd een serieuze kans wilt geven, dan lijkt het me logisch dat je niet serieus investeert als de resultaten goed zijn, want hoe je het went of keert mede door onze jeugdopleiding/jeugd scouting zijn we de afgelopen jaren niet afgezakt tot een nog slechtere niveau. Fischer in zijn debuutjaar, Eriksen, Vermeer, Van Rhijn, Klaassen, Jantje, Toby, Vurnon, Blind, noem maar op. Mede door deze jongens die eerst @ de toekomst waren begonnen werden we kampioen. Dat is niet gebeurt door een aankoop.

Maar om waarschijnlijk die stap richting 80 punten te maken in een seizoen zijn wel gerichte aankopen nodig, maar dat was voorheen niet nodig. En voor hetzelfde geldt is dat volgend seizoen ook niet nodig. Who know's? Not me.

Respect voor Brands. Laat hem daar nog maar vele jaren zitten.

Stop er eens mee om iemand een held te noemen die zijn werk, waarvoor hij meer dan dik betaald krijgt. naar behoren uitvoert. Dit geldt ook voor voetballers.
Onder een held versta ik iemand die met gevaar voor eigen leven, zonder er baat bij te hebben, mensenlevens redt.

16 april 2015 om 12:39

Je was me voor. :-) Helemaal gelijk, hoor!

16 april 2015 om 13:53

Ik sluit me hierbij aan. Is een 'baas' dan vanaf nu ook alleen maar de eigenaar van een bedrijf/leidinggevende? Ik vind dat het alleen geldt voor 'held'.

Held? Hij heeft zijn leven toch niet geriskeerd om ander mens of dier te helpen/redden. Het is maar voetbal waar we over lullen.

Naast Defour gegrepen, Bakkali verknalt. Maar wel kampioen. Dan is het wel goed zeker?

16 april 2015 om 12:59

Hij heeft niet naast Defour gegrepen, hij wilde gewoon niet te veel betalen. Plan B was Guardado en daar wordt hij om geprezen.
En Bakkali, tja. Het was een grote fout om hem 15 wedstrijden te laten spelen waardoor hij niet meer bij Jong PSV meer mee mocht doen. Maar die Bakkali heeft behalve zijn eerst 5 wedstrijden nooit laten zien waarom hij als een talent bekend stond. Luie voetballer, ongeïnteresseerd, ook bij Jong Psv.

16 april 2015 om 13:04

Bakkali verknallen is de beste stap die Brands ooit heeft gezet. Hier zou Brands een standbeeld voor moeten krijgen.

16 april 2015 om 17:04

Yep als je kampioen wordt is het hosanna, iedereen is geweldig en iedereen heeft dat altijd gevonden. Lachwekkend natuurlijk om Brands een held te noemen, kijken wie hij uit de hoge hoedt trekt om Depay te vervangen.

16 april 2015 om 17:33

surreal,

Als je wint, heb je vrienden
Rijen dik, echte vrienden
Als je wint, nooit meer eenzaam
Zolang je wint

En dat laatste mag Brands niet vergeten. Zolang je wint. In Amsterdam en omstreken vinden ze plots dat Frank er ook niks meer van bakt.

Brands kreeg altijd al complimenten voor zijn verkopen. Zelfs Marcelo wist hij zonder verlies te verkopen, wat een hele kunst was. Nu zijn verkopen ook nog eens goed uit lijken te pakken is hij gewoon heel belangrijk voor Psv. Dat PSV vorig jarig in elkaar zakte was een overschatting van de jeugd, in combinatie met een onervaren coach. Wat iedereen opeens vergeet is dat PSV 2 jaar geleden een vermogen aan transfergelden heeft binnengekregen, zonder veel te investeren. Daarna bleek het team te onervaren. De coach is gegroeid en het team is gegroeid en versterkt.

Ik heb zelf nooit begrepen waarom Brands niet in de verdediging investeerde, dat was mijn enige punt van kritiek. Voor de rest is hij gewoon een toponderhandelaar (aankoop+verkoop), die mag nog jaren blijven van mij.

16 april 2015 om 13:06

2 Jaar geleden waren ze een soort van gedwongen om de inkomsten niet direct weer uit te geven. Na de financiele malaise was dat even niet te verkopen aan het publiek. Door die inkomsten niet direct uit te geven staan ze er nu ook weer perfect voor.

Ik vind dat ook. Hij heeft in het begin fouten gemaakt maar hij doet het echt goed. Daar kunnen ze bij Ajax een voorbeeld aan nemen met hun fluwelen revolutie

Een goed en slim beleid voor het aantrekken van die topspeler guardado. En ook isimat mirin lijk me een top aankop nog jong en een stuk beter dan rekikje

Blijkbaar weer de waan van de dag die regeert. Jaren lang heeft Brands lukraak spelers gekocht en een beleid was ver te zoeken. Nu valt alles een keer toevallig op zijn plek en zou Brands het goed gedaan hebben en een held zijn. Er kan een compliment uitgedeeld worden betreffende Guardado, voor de rest waren het allemaal aankopen die mijn demente oma van 95 ook nog had kunnen bedenken. En als die na jaren falen allemaal tegelijk een keer wat laten zien, wordt je in onze matige competitie kampioen, zo simpel is het.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren