Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Marca pakt uit: 'Rafael Benítez veroordeeld: 'ahora o en junio''

Laatste update:

Rafael Benítez staat hooguit één seizoen voor de selectie van Real Madrid, zo verzekert Marca zondag. Volgens de meest verkochte sportkrant van Spanje is de opvolger van Carlo Ancelotti nu al veroordeeld, sentenciado: aan het voortijdige vertrek van de oefenmeester moet volgens Marca alleen nog een datum worden gekoppeld. Ahora o en junio (Nu of in juni), zo kopt de sportkrant.

Na het debacle tegen Barcelona (0-4) van zaterdagavond is de knoop over de continuïteit van Benítez min of meer al doorgehakt, zo stelt de krant. Het bestuur van Real Madrid is het vertrouwen in de oefenmeester volledig kwijt. Benítez is na ruim drie maanden de controle over de selectie van los Merengues kwijt, 'als hij daar überhaupt controle over heeft gehad'. Hij is er niet in geslaagd om het elftal van een identiteit te voorzien, ook al verschuilde de coach zich in het beginsel achter de goede resultaten.

Voorzitter Florentino Pérez zette Benítez voor de selectie om 'een nieuwe impuls' te geven, maar Real Madrid heeft nu al een achterstand van zes punten op Barcelona, won slechts zeven van de twaalf competitieduels, speelt geen overtuigend voetbal en de 0-4 nederlaag tegen de aartsrivaal is de spreekwoordelijke druppel die de emmer heeft doen overlopen. Real Madrid zit volgens Marca echter met een dilemma: moet Benitez nu vertrekken of aan het einde van het seizoen?

Hoewel de spelers stuk voor stuk publiekelijk beweren achter Benítez te staan, is dat volgens de sportkrant allerminst het geval. Zo zou er absoluut geen klik zijn tussen de oefenmeester en Cristiano Ronaldo. Men vreest nog meer misstappen als de relatie tussen technische staf en selectie niet beter wordt en daarom is een deel van het bestuur vóór het onmiddellijke vertrek van Benítez. Pérez is van plan om deze week met enkele spelers, de technische staf en enkele vertrouwenspersonen te praten. Hij is er nimmer voorstander van geweest om midden in het seizoen van technische staf te veranderen.

Mooie video! Wat er voorafgaand ging aan de 0-4 van Luis Suárez!

Posted by voetbalzone on zondag 22 november 2015

Denk jij dat Rafael Benítez hooguit een seizoen voor de selectie van Real Madrid zou staan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Welke idioot ontslaat ook Ancelotti en haalt deze gast in huis. Ik snap echt niet dat zulke keuzes zomaar gemaakt kunnen worden. Dit kon je tien jaar geleden al aan zien komen, maar Real flikt het weer om de meest onbegrijpelijke dingen uit te voeren. Heeft het te maken met commercie, want ik kan geen ene enkele andere reden bedenken waarom Benitez is gekomen ten koste van Ancelotti.

22 november 2015 om 11:34

Ancelotti: held van de spelers, held van het publiek, held van real.... Waar zag perez iets anders? Zoooo zonde en zoals verwacht gaat deze trainers wissel heeeeel duur uitvallen voor Real. Denk niet dat ze ook maar een prijs gaan pakken. Onbegrijpelijk hoe 1 man de club zo kan verkloten en dan bedoel ik vooral perez. Zsm weg met die slang

22 november 2015 om 11:45

EINDELIJK. Iemand hier die ook ziet dat Perez moet oplazeren. Benitez ook weg en low halen!!!

22 november 2015 om 15:23

Ik ben een madridfan met hart en nieren, ik kan me geen real zonder Ronaldo bedenken maar ik zeg dat hij beter moet vertrekken. Wat die man voor Real heeft gedaan is niet normaal en als er dan niet een beetje naar jou geluisterd word moet je vertrekken! Ronaldo verdient beter!

22 november 2015 om 18:53

De meeste Madridfans hebben hart en nieren
Ik denk dat je niet veel medestanders zal hebben door te zeggen dat Ronaldo beter moet vertrekken. Ik ben er meestal niet voor om een trainer te ontslaan maar ik krijg de indruk dat de tijd van gaan voor Benitez is gekomen. De competitie duurt nog lang en er kan nog van alles gebeuren maar ze staan nu al 6 punten achter.

22 november 2015 om 11:57

Ancelotti had in 1 seizoen geen èèn prijs gewonnen, als dat niet lukt bij Real word je automatisch ontslagen

22 november 2015 om 13:10

Niet als je daarvoor la deciama haalt en iedereen van je houd... Ook al coach je dan Real! Perez is gewoon een rare snuiter nog erger dan blatter maar heeft gelukkig alleen iets iver real te zeggen. Verder ontlopen deze twee elkaar niet veel en is al het realisme verdwenen

22 november 2015 om 11:57

Couldn't agree more! Ancelotti was DE ideale trainer voor real madrid. Kan niet begrijpen dat je dan Benitez haalt. Nota Bene de man die meer ploegen kapot heeft gemaakt dan beter

22 november 2015 om 18:59

Die idioot is de man die Real Madrid als beste kan leiden. Ik vind het een kwal van een vent maar hij is een verdomd slimme zakenman en een betere zal men voor zijn taak niet zo snel vinden.

22 november 2015 om 22:11

Was een goede zakenman zeker. Is alleen totaal doorgeslagen zoals de meeste die teveel macht krijgen helaas.

Dit zagen we allemaal van te voren aankomen. Volgens mij is er nog nooit zoveel verweer tegen de aanstelling van een coach geweest, als tegen deze Benitez. De spelers voelen dit ook en dat werkt denk ik al demotiverend.

Helaas voor Real Madrid, dit lijkt al een soort van verloren seizoen.

Dit kan ook niet langer zo doorgaan. Benitez is gewoon niet de coach voor Real. Sowieso heeft hij de laatste jaren weinig goeds laten zien met z'n teams. En iedereen wist ook vooraf dat Benitez aanstellen een slecht idee zou zijn. Wat een grap! Ancelotti ontslaan en Benitez er voor in de plaats zetten...

Benitez weg? Wat te denken van perez, die haalt hem binnen wat een grappenmaker is het ook.

22 november 2015 om 11:26

Wat heeft het voor nut als de spelers niet in de tactiek en strijdplan van de coach geloven.

Real eindigt bij de laatste 16 van de CL. Is in Januari al klaar in de copa del rey en eindigt 4e plaats voorronde CL met Benitez.

Hoe erg wil je het nog hebben.

22 november 2015 om 14:27

Ik zie real echt niet winnen. Ze hadden al heel veel geluk datzelfde va psg konden winnen en als. De wedstrijd belangrijker wordt dus in de knock-out fase zie ik real zeker verliezen over 2 wedstrijden van barca Bayern psg city

23 november 2015 om 12:55

Real madrid is gewoon heel zwak dit jaar en je kan dit proberen te ontkennen of excuses te zoeken maar het is gewoon een feit.

En omdat real madrid 3 jaar geleden bayern heeft vernederd gaan ze nu winnen? heel logisch om die vergelijk te maken aangezien de speelstijl/spelers/coach hetzelde is gebleven bij beide teams de voorbije jaren

Ik zie real madrid geen finale spelen hoor dit jaar. Maar we zullen zien wie er gelijk heeft op het einde van het seizoen he :D

ongeveer zoals je voor el classico zei: "madrid gaat sowieso winnen" haha

Ik voorspeldr dit in Juni en het kwam uit. Vanaf dag een stond meerendeels van de selectie niet achter Benitez.

En straks raak je je beste spelers kwijt mocht je niet met wat beters komen.

Ik zie de grote clubs al komen trekken aan Bale James Ronaldo Varane Pepe Modric ect.

22 november 2015 om 12:18

Dan hadden de spelers Benitez ook de kans moeten geven. Geen enkele speler is groter dan de club. Als dit als wraakactie van de spelers naar Perez voor het ontslaan van de spelers bedoeld is, is dat vooral sneu voor Benite. Hij kan daar zelf ook niet veel aan doen.

22 november 2015 om 14:29

Grappig dat mensen dit afschrijven als een wraak actie va' de real Madrid spelers. Ze hebben gewoon een pandoering gekregen en ze hebben dit 100%zeker niet expres gedaan. Dit tekent gewoon hoen zwakke verliezers jullie zijn.

22 november 2015 om 18:24

Het gaat om motivatie en niet dat ze expres willen verliezen. Als je niet gemotiveerd bent maar wel een wereldprestatie moet leveren tegen Barca dan ben je als team kansloos. Alleen gemotiveerde teams die geloven in elkaar en de tactiek vd coach hebben kans om Barca te verslaan.

Ja ik weet niet in welke bui Perez was, maar hij heeft heel Madrid genaaid door Ancelotti te ontslaan. Niet dat Benitez slecht is, maar deze klus is te groot voor hem. Bij Real horen met alle respect toptrainers met uitstraling. Een Klopp, van Gaal, Ancelotti, Mourinho, Conte of Low en dan kom je uit met alle respect bij een Benitez.

22 november 2015 om 12:20

Low en Conte hebben met alles respect ook geen geweldige uitstraling. In elk geval niet die van de de andere trainers die je noemde. Overigens kan je Guardiola ook bij de trainers met uitstraling zetten.

22 november 2015 om 15:38

Guardiola heeft een 'besmet' verleden. Vandaar dat ik hem niet noemde in mijn lijst. Ik vind Conte echt wel een goeie trainer net zoals Low dat ook is. Die twee hebben veel bereikt. De een met Juventus/bari en de ander met die Mannschaft.

Benitez is een leuke trainer voor de subtop met alle respect, maar voor grote clubs als Real Madrid, Barca, Bayern Munchen, Manchester City, PSG is hij het niet. Ik denk dat Perez zomer 2016 afscheid van hem neemt en een toptrainer naar voren zal schuiven.

22 november 2015 om 15:40

Vakman of niet, dit kan gewoon niet. Verlies wordt door de Madristas geaccepteerd maar niet als je zo afgaat tegen een 'normaal' Barcelona.

Real madrid is niet zo maar een voetbal ploeg. Dat is een instituut de grootste ploeg van de wereld. Het spel van verleden jaar en nu is een wereld van verschil. 21 november in het bernabeu was gwn een schande. Carlo ancelotti is een top trainer. Hoe durf je een trainer te ontslaan die in een mum van tijd real schoon hft gmkt? Benitez is sert een trainer maar helemaal niet van het niveau real madrid. Die moet echt eruit real gaat gwn zakken. De spelers merken dat er klopt iets niet. Kheb vdg telefoot bekeken franse post. Zelfs franse analysten zeiden maar wat doet benitez daar hij is gewoon real kapot ant maken en florentino perez man man. Ik hoop dat je inziet dat hij dik fout Was. 80000 supporters belachelijk gmkt. Heel madrid was boos en nog boos sert maar 2 matchen verloren maar kijk naar het spel en vooral het aanval dat is gwn om te wenen

Het zal niet de laatste keer zijn dit seizoen dat Real een top match verliest. En dat allemaal dankzij 2 man. Perez (omdat hij zo lomp is om Ancelotti te ontslaan) en Benitez (omdat hij gewoon een slechte trainer is). Bale boven James en/of Isco verkiezen als aanvallende mid. centraal. Die moeten dan maar op rechts waar ze niet tot hun recht komen. Carvajal op de bank zetten voor Danilo. Wat een keuze's!!! Hij kan zijn spelers niet motiveren, dat zie je gewoon aan het spel van Real dit seizoen!!

Begrijp nog steeds niet wat er destijds werd gedacht. Ancelotti vervangen door Benitez. Echt een raadsel waarom dat werd gedaan. Toch een zonde als je zag wat Ancelotti inmiddels had opgebouwd in zijn korte periode daar.

Laten we zeggen dat alle grote kansen benut waren door beide teams. Dan had Real Madrid er 2 gemaakt en Barcelona 7. Zou nog een mooiere uitslag zijn geweest.

In de 71ste minuut hadden ze de 5de doelpunt moeten maken. Weet alleen niet waarom Messi het aan Suarez gaf ipv Neymar die er beter voor stond. En dan had je nog Munir die de bal niet eens aannam maar in 1 keer schoot. Ja hij had het recht om te schieten, maar had het moeten aannemen. En vlak voor de rust bij de rebound via Marcelo's hoofd... Rakitic had niet zomaar in het wild moeten schieten... had eerst aan moeten nemen, schijnbeweging maken en dan de bal in de rechterhoek moeten schieten.

Ik hoop dat wanneer ze de beelden terugkijken, dat ze leren van hun 'foutjes'. Waar ik blij mee ben is dat ze met de wedstrijd groeien. Munir is nog te jong om af te rekenen. Het is normaal, hoe meer speeltijd je iemand geeft hoe beter die wordt. Kijk maar naar Sergi Roberto. Volgens mij werd hij vaak gepositioneerd op de plek van Iniesta, maar nu kan je zien dat zijn plek gewoon het best is op rechts, maakt niets uit waar.

Straks krijgen ze nog Arda en Vidal en ze willen nog een speler erbij halen. Wordt wel moeilijk met deze mooie team. Tja, als Neymar geblesseerd raakt dan hebben ze idd niemand die het best op zijn positie kan spelen. Zelfde geldt voor Suarez.

Moet je maar normaal doen en deze faalhaas niet aanstellen. Je weet vantevoren wat je krijgt en niemand zat op deze trainer te wachten. Sterker nog, iedereen wist dat dit alleen maar kon mislukken.

22 november 2015 om 12:15

Ronaldo en Benzema ruimte maken voor Hazard en Aguero. En bijna iedereen kan zien dan er geen chemie is tussen Benitez en Real.

22 november 2015 om 12:25

Benitez had met een cvm moeten spelen. James, modric en kroos is kansloos tegen het middenveld van barca. Al helemaal als cr7 en Benzema geen stap achteruit zetten. Bale probeerde het maar tevergeefs. Ook werd er collectief geen druk gezet. Middenveld en verdediging durfde niet door te dekken. Dan wordt je als aanvaller helemaal scheel getikt.

Ik weet niet of dat dit het plakband Benitez was of dat de spelers het niet hebben uitgevoerd. De opstelling kan je wel op Benitez conto schrijven. Danilo is erg zwak. Zowel aanvallend als verdedigend. Bale centraal is een grap want hij heeft ruimte nodig. Marcello eruit voor caravajal ipv Danilo is totaal niet te volgen. Geldt ook voor James ipv isco. Isco is een loper. Hierdoor kon barca hem heerlijk opwachten. Hij komt vanzelf een speler tegen. Verder was Ronaldo zeer matig. Als hij goals maaktnhebnje er letterlijk niks aan. Jammer om te zien hoe hij wegglijdt.

Een bescheiden mening van een liefhebber.

22 november 2015 om 13:38

Vorig seizoen speelde ze met zelfde basiself op rechtsback en de keeper na

De enige reden dat real vorig seizoen aan het eind minder werd was door blessure en geen waardige bank om het op te volgen. Met deze bank ha ancelotti hooguit 3 wedstrijden verloren heel het seizoen. King ancelotti

22 november 2015 om 12:58

Kap nou eens met die smoesjes over blessures, moet je kijken welke spelers Barca de afgelopen weken allemaal gemist heeft. Die hoor je toch ook niet? Messi, Iniesta, Rakitic, Rafinha, Alba en Alves. Dat is de halve basis! En de bank van Real zit gewoon vol goede voetballers hoor, Isco, Varane, toen nog Coentrao en ga maar door.

Hij heeft t in drie mnd al verknald..zn grootste fout is dat hij modric en kroos onzkr heeft gemaakt door casemiro in te passen. gisteren probeerde hij t herstellen, maar t is te vroeg om zo te spelen tegen barca. Teveel niet fitte spelers en geen vertrouwen

Danilo voor carvajal is niet te begrijpen btw. Al heeft carvajal vorig jaar wss de finale verknald voor real tegen juve, is hij n goede back..danilo zn passing is gewoon slecht

Ronaldo is exposed..nu kan je zien wat hij kan en wat hij niet kan. Bale heeft tenminste twee open kansen gecreerd voor real..

Tsja, die chaos krijg je met dat enge megalomane mannetje als voorzitter. Galbak.

Iedereen is schuldig bij Real. Benitez natuurlijk als het toppunt. Maar de stabiele factoren zoals Varane en Modric zakte zelfs door de ondergrens. Dit voelt echt als een lesje, hopelijk voor iedereen. Gefeliciteerd Barca, prachtige pak slaag uitgedeeld aan ons, wauw gewoon.

Hala Madrid

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren