Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maradona verbaasd: ‘Waarom heeft Argentinië mij dan niet gebeld?’

Laatste update:

Gerardo Martino wordt waarschijnlijk de nieuwe bondscoach van Argentinië, maar Diego Maradona vraagt zich af waarom hijzelf niet in beeld is geweest om Alejandro Sabella op te volgen. De oud-stervoetballer van onder meer Napoli en Barcelona was tussen 2008 en 2010 ook al de keuzeheer van zijn vaderland.

/

“Het team heeft geen trainer. Ik heb voor Argentinië gespeeld. Als Brazilië Dunga contracteert, waarom heeft Argentinië mij dan niet gebeld?”, aldus Maradona in gesprek met Olé. “Hoe dan ook, ik ben gelukkig in Dubai en hoef voor niemand door de knieën te gaan.” De 53-jarige Maradona was in het seizoen 2011/12 de coach van Al-Wasl en bleef na zijn ontslag in de Verenigde Arabische Emiraten hangen.

Pluisje vindt het jammer dat het Argentinië niet is gelukt om het WK in Brazilië te winnen; de Zuid-Amerikanen werden in de finale met 1-0 geklopt door Duitsland. “Ik wil niet onaardig zijn naar Sabella of de spelers, maar ik denk niet dat Argentinië ook maar één WK-wedstrijd overtuigend heeft gewonnen. Die was er gewoon niet”, besluit Maradona.

Wie zou een betere bondscoach voor Argentinië zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nou puur vanwege het feit dat je ook niks gepresteerd hebt met Argentinië als trainer zijnde.
geweldige voetballer geweest, maar hij ziet ze nu wel een beetje vliegen.
Verder snap ik ook niet waarom Dunga weer is aangesteld. Maar wellicht verrast Dunga ons nu wel

8 augustus 2014 om 20:12

Ik betwijfel dat Dunga de 1e keus was.
Hij is het denk ik geworden omdat niemand anders wil.

9 augustus 2014 om 02:48

Alejandro sabella was ook een slechte trainer hij had geluk met zijn topselers in het veld,verder was sabella zo'n type die van topspelers profiteerde en zelf al het roem en rijkdom wilde
Kijk maar naar de boete die fifa argentinie heeft opgelegd bij elk interview tijdens het WK 2014 moest hij twee spelers meenemen dat heeft hij niet gedaan.
Dat ze naar de finale waren gegaan kwam het meest door de aanval van Di Maria en de verdeging van Mascherano
En messi zou dan derde plaats zijn

Pfff... Fantastische voetballer maar heel irritant mens.
Ik erger me kapot aan hem

Was een geweldige voetballer, maar als coach is hij niet zo goed.

Maradona is slechts een naam. Als trainer totaal niet overtuigd van deze man. Zijn arrogantie en uitlatingen brengen hem meer op de voorgrond dan zijn tactische vaardigheden als trainer in dit wereldje.

De vorige keer dat je bondscoach was, miste Argentinië het WK zowat. Doe
even normaal man.

Ze hebben je niet gekozen omdat je een arrogante, bemoeizieke kwal bent die het voetbal maar niet los kan laten en altijd maar in het nieuws wilt komen

Omdat je een trainer van niets bent, beste Diego.

Dat je een goede speler was wilt niet zeggen dat je automatisch ook een goede coach zult worden, dat hebben we wel gezien tijdens zijn vorige ambtstermijn bij Argentinië. Ik geef 'm overigens wel gelijk om het feit dat de Argentijnen geen enkele wedstrijd op het WK overtuigend heeft gewonnen. Maar niemand zou om het spel janken als ze het WK hadden gewonnen.

Zijn voetbalcarrière was fantastisch, maar dat ken je niet echt over zijn trainerskwaliteiten zeggen. Heeft in mijn ogen ook niet de uitstraling daarvoor, meneertje ratelt graag zodat hij in beeld blijft. Gewoon een en al onrust.

Hij houdt de media graag aan een lijntje.

Maradona is mijn idool maar ben het met de meesten eens, hij is geen trainer!!!

In Dubai zou ik het ook wel lekker hebben. Mooie bankrekening. Alles er op en dr aan. Perfect Pluisje.

8 augustus 2014 om 20:15

Hij moet nu alleen nog een reality-programma maken, zoals Jean-Marie Pfaff. Ik zou het "de Maradona's in Dubai" noemen.

Prima televisie volgens mij, en een mooie afsluiter van zijn carrière.

Dat ze deze man nog een podium geven om te praten zeg. Die man moete ze samen met van hanegem en van hooijdonk in een kamer opsluiten. Praten alle 3 alleen wartaal

Misschien omdat het een waardeloze coach is en alleen wat oliedollars heeft opgehaald en verder niets gepresteerd?

Maradona was wel degelijk goed als bondscoach en is er uit gegaan tegen 'n sterk Duitsland. Z'n team speelde goed voetbal. Nu heeft ie vaker clubs getraind, zou 'm graag weer zien als Bondscoach. Mensen verwarren rare dingen zeggen met de waarheid vertellen. Maradona is gewoon absoluut niet diplomatiek maar wel eerlijk.

Als je coach bij Argentinie Maradona is, ben je elke wedstr 200 geconcentreerd.

8 augustus 2014 om 20:37

Wat een onzin zeg. Het is gewoon een loser als coach en nogmaals heeft een hoop dollars opgehaald bin rijke sheiks. Niet te veel aandacht aan hem besteden. Ik begrijp niet dat hij nu nog zo veel aandacht krijgt. Het enige waar hij nu nog goed in is is coke snuiven. Verder preteert hij niets meer.

Alsjeblieft laat hem weer da team gaan coachen, kan ik weer eens in een scheur liggen om alle domme dingen die deze man roept. Wat een mafketel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren