Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Gakpo ontvangt fraai compliment: ‘Oudste jongen van 24 die ik ooit heb ontmoet’

Laatste update:

Jürgen Klopp is lovend over Cody Gakpo, zo blijkt uit een video op het YouTube-kanaal van Liverpool. In het fraaie staaltje content van the Reds loopt verslaggeefster Join Rubi Deschamps een dag mee met de Eindhovense aanvaller. Ook komt de Duitse manager van de Engelse grootmacht aan het woord, die na negen maanden al helemaal weg is van Gakpo.

Klopp noemt Gakpo onder meer ‘de oudste jongen van 24 die hij ooit heeft ontmoet’. “Hij is ongelofelijk aardig, ongelofelijk slim. Toen ik Cody ontmoette was hij aanvoerder van zijn oude club in Eindhoven (PSV, red.). Na tien minuten heb je ook wel door waarom.”

Presentatrice Deschamps haakt in. “Ik denk ook dat het komt doordat hij zo lang is, daardoor vergeet je hoe jong hij is.” De welbespraakte Klopp reageert op geheel eigen wijze met een grapje. “Vanuit jouw perspectief is iedereen groot!”

Ibrahim Afellay
De video van Liverpool is goede reclame voor PSV, daar de Brabantse club meermaals terugkomt in het kijkje achter de schermen in Gakpo’s leven. Ook wanneer de vleugelspits wordt gevraagd naar zijn grote inspiratiebron.

Gakpo keek als kind graag naar Afellay, met wie hij uiteindelijk vier wedstrijden zou samenspelen. “Waar ik vandaan kom zijn we allemaal voor PSV. In het team hadden we Afellay. Hij speelde voor PSV, en daarna voor FC Barcelona, dus iedereen in de stad wilde hem zijn.” Gakpo benadrukt dat Afellay tijdens zijn tweede termijn belangrijk was voor de jonge spelers bij PSV.

De Eindtovenaar werd ook geïnspireerd door filmpjes die zijn vader liet zien. “Toen ik begon met voetbal had ik de naam van Diego Maradona op mijn shirt. Ik trainde veel met mijn vader. Ik denk dat Maradona en Pélé vroeger zijn helden waren, want hij liet mij altijd filmpjes van hen zien. Daardoor leerde ik ze kennen, ze waren geweldig”, aldus Gakpo.

Uit de reacties op de video, die inmiddels ruim 128.000 keer is bekeken, blijkt opnieuw dat Gakpo ook in Liverpool populair is. In januari van dit jaar maakte de negentienvoudig international van Oranje de overstap naar Engeland. PSV ontving 42 miljoen euro voor Gakpo, die op Anfield tot medio 2028 tekende.

Hoewel Gakpo in de afgelopen periode een aantal wedstrijden moest missen wegens een blessure, is hij een absolute aanwinst voor Liverpool. In zijn eerste 34 officiële wedstrijden voor de club was Gakpo goed voor 10 doelpunten en 3 assists. Transfermarkt schat zijn huidige marktwaarde in op 55 miljoen euro.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ga me toch afvragen; hoeveel Eindtovenaren zijn er inmiddels al geweest? Waren Gotze en cocu dat ook niet? En ik maar zoeken in Oss waar de tovenaar woont

20 oktober 2023 om 10:31

Het is niet zo gek dat je het blijft afvragen als je Gotze noemt in combinatie met eindtovenaar. Maar elke club en supporters hemelt zijn (top)talenten toch op? Dat is meer dan logisch.

20 oktober 2023 om 10:36

@ Westend , Gakpo was de Eindtovenaar omdat hij een rasechte Eindhovenaar is. Dat maakte hem extra speciaal. Steekt nog steeds dat hij nooit de schaal omhoog gehouden heeft.

20 oktober 2023 om 10:53

Ja dat zal, maar wordt die geuzennaam niet inmiddels aan alle creatieve spelers gegeven? Kan er zo 5 opnoemen. Gotze noemden ze namelijk ook zo. Cocu ook.

20 oktober 2023 om 11:01

Nee, die geuzennaam is van Gakpo alleen. Götze en Cocu werden ook niet zo genoemd.

20 oktober 2023 om 11:01

@westend, Cocu durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen gezien hij ook geboren/getogen is in Eindhoven. Maar Gakpo is de enige die de afgelopen jaren deze bijnaam heeft gekregen. De geuzenaam van Götze was “Super Mario”.

20 oktober 2023 om 11:18

"kan er zo 5 opnoemen" Om er vervolgens 2 op te noemen.

20 oktober 2023 om 11:25

Gakpo heeft de schaal omhoog gehouden in het seizoen 17/18 waarin hij zijn debuut maakte. Weliswaar geen groot aandeel in die titel maar stond gewoon op de platte kar. Scheelt jou weer een steek

20 oktober 2023 om 11:26

Affelay, bakkal (volgens de sites). Staat me bij dat we vroeger wel vaker een eintovenaar hebben gehad, maar ik kan eerlijk gezegd niks vinden. Misschien klopt het niet hoor, maar staat me bij

20 oktober 2023 om 11:27

Davilla, wie steekt er precies naar psv dan?

20 oktober 2023 om 11:31

Ik reageerde met een knipoog op MT87, die in zijn reactie aangeeft dat het hem steekt dat Gakpo nooit de schaal omhoog heeft gehouden.

20 oktober 2023 om 11:44

@ Davilla_7 , hahaha, die laatste titel voelt zo lang geleden dat ik me niet kon voorstellen dat Gakpo toen al speelde. Toch een smetje op zijn PSV tijd minder.

20 oktober 2023 om 11:46

Westend, gakpo is toch echt de enige die zo genoemd wordt, omdat hij zelf uit Eindhoven komt. Verder een verschrikkelijke bijnaam imo.

20 oktober 2023 om 13:14

"cocu durf ik niet met 100% zekerheid te zeggen gezien hij ook geboren/getogen is in Eindhoven."

Cocu is wel geboren, maar niet getogen in Eindhoven. Zijn ouders zijn op zijn derde verhuisd naar Zevenaar.

20 oktober 2023 om 13:16

"steekt nog steeds dat hij nooit de schaal omhoog gehouden heeft."

Officieel is hij wel kampioen geworden met PSV. In 2017-2018. Hij kwam in dat seizoen maar twee minuten in actie, maar zat wel bij de selectie.

20 oktober 2023 om 14:53

Ik hoop dat Gapko ooit terug komt naar psv. Hopelijk zoals Cocu dat ooit gedaan heeft. Gapko straalt puur voetbal uit . Blijft altijd sportief.

20 oktober 2023 om 15:04

@ Pesso , en dan als oude rot de schaal optillen met de captainband. Dat plaatje zou ik nog wel eens willen zien.

20 oktober 2023 om 15:39

MT87@ En de beslissende goal voor de Kampioenschaal😜

20 oktober 2023 om 12:52

Ik zit zo nu en dan bij een wedstrijdje van Top, zal wel even helpen zoeken. Als je op Ruud doelt; die woont in Heesch.

Dit filler nieuws is leuk maar jongens toch wat ben ik blij als het clubvoetbal weer aftrapt vanavond.

Gakpo is trouwens voor mij het toonbeeld van hoe een Nederlands talent zich zou moeten ontwikkelen. Elke wedstrijd aantonen dat je de Eredivisie ontgroeit bent, goeie leeftijd om te vertrekken en volwassenheid tonen binnen de groep.

Vind hem persoonlijk de beste aanvallende speler die we momenteel hebben, zelfs als Memphis fit is.

20 oktober 2023 om 11:27

100% mee eens! Eindelijk zijn we af van dat gedrocht van interlandvoetbal!

20 oktober 2023 om 11:43

Troost je, over 3-4 weken zijn ze er weer...

20 oktober 2023 om 13:24

extra kans dat je spelers geblesseerd raken.

Wel, misschien iets minder tegen Ierland, las gister het rare bericht dat de Ieren sowieso moeten verliezen tegen Oranje om zelf nog kans te houden op het Ek.
Ze komen dan in aanmerking voor de playoffs.

20 oktober 2023 om 11:44

Trappen af met Dortmund - Bremen, op papier een leuke pot!

20 oktober 2023 om 12:21

Precies dit. Mijn hemel, tijdens deze dagen kom je er pas achter hoe leuk het clubvoetbal is

20 oktober 2023 om 22:36

In de eredivisie was hij zo wisselvalig als het weer in NL. vind hem nog altijd overrated. Op het WK was het ook bagger, maar iedereen was lyrisch wegens zijn goals. Terwijl hij gewoon slecht speelde.

21 oktober 2023 om 02:30

Hij moet in zijn laatste seizoen bij PSV wel heel goed zijn geweest in de wedstrijden waarin hij wel goed speelde als hij ondanks zijn wisselvalligheid direct betrokken was bij 30 doelpunten in 23 wedstrijden in alle competities.

Wat een lachwekkende reactie zeg.

Iemand een idee waar je dit fragment exact terug kan kijken? Toch wel leuk.

20 oktober 2023 om 13:23

Op Youtube zoeken naar "gakpo", dan is het het allereerste zoekresultaat.

Is wel duidelijk dat het bij Gakpo tussen de oren wel goed zit. Toon Gerbrands vertelde eens dat toen Gakpo nog in de jeugd speelde hij eens naar hem toe kwam om te zeggen dat hij al zijn boeken gelezen had, omdat hij na zijn voetballoopbaan ook voorzitter van PSV wilde worden. Bijzonder dat hij daar op die leeftijd al mee bezig was.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren