Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maradona: 'Brazilië had op neutrale grond niet van Spanje gewonnen'

Laatste update:

Spanje werd wereldkampioen en twee keer Europees kampioen, maar heeft de Confederations Cup nog niet in de prijzenkast staan. Vier jaar geleden werd er verrassend verloren van de Verenigde Staten en dit jaar bleek gastland Brazilië te sterk te zijn. De Zuid-Amerikanen wonnen in de finale met 3-0 van Spanje en speelden een sterke wedstrijd, maar Diego Maradona is niet onder de indruk.

/

Volgens de Argentijnse voetballegende woog het thuisvoordeel wel erg zwaar voor Brazilië. "Spanje was ongelukkig dat het toernooi werd gespeeld in Brazilië", zei Maradona. "Spanje zag er erg veelbelovend uit. Brazilië had op neutrale grond niet van Spanje gewonnen." In een kolkend Maracanã scoorde Fred tweemaal, terwijl ook Neymar het net trof voor de Brazilianen.

Neymar was een van de uitblinkers op de Confederations Cup, maar Maradona wil niet te lyrisch zijn: "Hij speelde goed, maar Lionel Messi blijft de beste van de wereld. Leo is beter dan Cristiano Ronaldo en Neymar", meende Pluisje. "Het WK van 2014 zal gedomineerd worden door de Zuid-Amerikanen. Ik hoop dat Argentinië het WK kan winnen, maar de Argentijnse bond wordt geleid door een incompetent persoon. Daar heeft ons land last van."

Brazilië had op neutrale grond niet van Spanje gewonnen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij was het 3-0 en geen 3-1. Verder had t denk ik niet veel uitgemaakt brazilie was veel feller en ging er voor 100% voor. Verdient gewonnen hebben ze

2 juli 2013 om 10:11

Dit is ook zo lekker achteraf lullen van Maradona, en Pluisje, waar wordt het WK nou gehouden volgend jaar? Juist ja, in Brazilie, wen eraan

2 juli 2013 om 10:36

Een beetje rare reacties.
Brazilie was beter en heeft ook verdiend gewonnen. Ik ben het echter met Maradonna eens over zowel Spanje als Messi.

Ik vond Brazilie dit toernooi indruk maken. Dat bewijst dat Brazilie op eigen bodem toch veel sterker is als op neutrale.
Op neutrale grond (wembley ofso) had Spanje gewonnen van Brazilie.

2 juli 2013 om 12:08

Who cares.
Het wk zal in Brazilie plaatsvinden.. Dus learn to deal with it. Argentinie heeft ook gewonnen van Nederland in 74 in Argentinie.

De spelers moeten spelen. De supporters helpen, maar het zijn de spelers die het moeten doen! Het begint niet bij de supporters, het begint bij het zingen van de anthem! en ik (en nog een paar van de Bra supporters) heb (hebben) altijd gezegd dat in Brazilie spelen een hell is! En nu komen de goedkope argumenten weer: Bra had niet gewonnen op een neutrale veld lol..

Wenger: Wenger voorspelt einde aan hegemonie van Spanje: ‘WK is in Brazilië’
Dit zei hij 5 maanden geleden!

2 juli 2013 om 13:20

Goedkope argumenten?
Tegen Brazilie voetballen in Brazilie is een heksenketel. Je gaat mij niet vertellen dat het voor Brazilie geen extra voordeel is als jij zegt: "de spelers moeten het doen".

Maar als 65.000 mensen je continue uitfluiten omdat je als tegenpartij de bal heb, en Brazilie het publiek mee heeft, dat is natuurlijk een ongelofelijk voordeel.
Ik zeg alleen dat ik het met Maradonna eens ben over het feit dat Spanje Brazilie had verslagen als het ergens in Duitsland ofso gespeeld werd.

Dus dit heeft helemaal niks met je "goedkope argumenten" te maken...

2 juli 2013 om 14:26

EN jij gaat mij niet vertellen dat jij een glazen bol hebt?
Op neutrale grond (wembley ofso) had Spanje gewonnen van Brazilie. Wat is dit nou voor een idiote assumptie???

Maradona zegt het omdat hij een Argentijn is.. hij heeft nooit wat goeds te melden over Brazilie, die eigendunkie..

2 juli 2013 om 15:10

Argentina won tegen Nederland in 1978, niet in 1974.

Maar de wedstrijd Brasil - Spanje brengt het wel in perspectief. Brasil organiseert het WK, dus de andere landen zullen zich moeten aanpassen aan de hitte en aan de fans. Iedereen zal zich enorm moeten aanpassen aan de druk van de Braziliaanse fans. Voor Spanje was het (denk ik) ideaal om "even" op hun bek te gaan, want dan staan ze weer met beide schoentjes op de grond.

2 juli 2013 om 15:23

Spanje heeft het altijd moeilijk tegen Zuid Amerikaanse grootmachten. Ze werden al overklast tegen Argentinië. De spelers gaven zelfs toe voor de wedstrijd tegen Brazilië, dat Zuid Amerikaanse teams moeilijker te verslaan zijn omdat ze niet gewend zijn om tegen Zuid Amerikaanse teams te spelen.

Als ik ook even mijn glazenbol erbij moet pakken, dan voorspel ik een finale tussen Brazilie en Argentinie.

2 juli 2013 om 10:49

Je onderschat de krachten die het publiek losmaakte bij de spelers. Ik denk persoonlijk dat Spanje any day dit Brazilië een ass whooping had gegeven. Ik vind dit Braziliaanse team echt on-braziliaans.. met fysiek voetbal en weinig techniek. Heb ze 1 wedstrijd goed zien spelen en dat was tegen Spanje.

2 juli 2013 om 11:38

Save the best for last zeggen ze.

maar ik zeg niks meer. we zien wel wat er zal gebeuren op het \wk

2 juli 2013 om 11:50

Ik ben benieuwd.. een Brazilië die het op z'n heupen krijgt is altijd extra leuk voor het WK. Kan alleen maar met je meehopen.

2 juli 2013 om 12:07

Tijden veranderen, met 10 veldspelers met techniek kom je er niet meer. Je hebt nou eenmaal wat krachtpatsers nodig om de duels te winnen anno 2013.

Off: Voetbalzone, Spanje is 3x EK geworden (1964, 2008, 2012), niet 2x.

2 juli 2013 om 16:06

Ik ontken niks over de krachten van het beste publiek ter wereld. Los daarvan is het te makkelijk om te zeggen dat Spanje ergens anders dit Brazilie een asswhooping had gegeven.

Waar baseer je dat op? Op het goede spel wat Spanje de laatste tijd laat zien?

Ook Italië was beter. Ik vind by the way dat er heel veel techniek in het team zit. De speelstijl is niet optimaal om dat te benutten maar daar neem je Scolari niet voor aan.

Maar technisch gezien is Brazilië veel sterker dan Spanje.

Ik vind eerlijk gezegd Spanje zeer overschat op het moment. Tegen echt sterke teams loopt het niet en het is ook aan de hoge pressie te wijten dat ze totaal niet in hun spel kwaken.

Ik vind dat je te weinig credits aan Brazilie geeft die los van het feit dat ze het publiek hadden met iets van 6 of 7-0 had kunnen winnen als ze zelf niet verzaakten.

Toch wordt het WK in Brazilië gehouden!

2 juli 2013 om 10:09

Ons land word geleid door een incompetent persoon...

Nee Maradona toen jij trainer was ging het allemaal zo lekker, met je sigaar in je muil.

Man denkt alleen maar aan zichzelf...

Vermoeiende man is die Maradona ook, altijd negatief richting Brazilie net als pele altijd richting Argentinie.... Zeg eens wat zinnigs of zeg niks.

Maradona is tegen brazilie. Komt dit door Brazilie tegen argentinie? omdat pele en maradona altijd tegen elkaar zijn?

Het publiek zal wel geholpen hebben en dus het feit dat de spelers voor eigen publiek extra gedreven waren.

Maar spanje was echt niet goed en brazilie had anders ook wel gewonnen.

2 juli 2013 om 10:13

Maradona heeft gelijk ik vond thuis duel heel belangrijk, na die volkslied van Brazilië stonden ze alle 1-0 voor

2 juli 2013 om 10:33

Het publiek was bijna 60% in de ze Confederations cup.als je eens moest weten wat een invloed het Braziliaans publiek heeft op hun nationale ploeg.je kon het in verschillende wedstrijden zien dat wanneer het publiek stiller werd Brazilië minder goed ging spelen.

In de finale was Brazilië of of zonder publiek gewoon veel beter.spanje speelde volgens mij echt zijn slechtste match in de voorbije zoveel jaren.

2 juli 2013 om 10:51

ja, en de rusttijd heeft echt wel invloed gehad, brazilie was duidelijk frisser. Het leek of spanje niet wilde, niets lukte.

Torres was slecht, Pedro ook, xavi, iniesta, , mata niet gezien, maar die arbeloa (dit zeg ik niet omdat hij realzidane heet hoor), die is echt heel slecht, die was betrokken bij het 1e en 2e tegendoelpunt.

Maar brazilie had op 70% ook gewonnen

Tuurlijk hebben zo voordeel die Zuid-amerikanen maar het is een als moment.
Als Luiz die bal niet van de lijn haalde als ramos die penalty er in schoot.

Spanje was gewoon ongelukkig had het op voorsprong gekomen had het natuurlijk een andere wedstrijd geweest/

2 juli 2013 om 10:22

Spanje was helemaal niet ongelukkig! Spanje speelde gewoon zonder beleving en erg matig. Brazilië liet teminste de wil zien om te winnen. Spanje moet eens leren harder te werken als het minder goed gaat en niet alleen te teren op de kwaliteit die er in het team rondloopt.

2 juli 2013 om 10:37

Dat heeft niets te maken met harder werken of zo.dat heeft alles te maken met dat wanneer Spanje en Barcelona hun plan niet meer werkt ze geen extra plan meer hebben.dan kunnen ze geen kant meer op.omdat die spelers geen ander soort voetbal spelen.tiki taka is leuk als alles ook werkt en er veel goals uit komen.maar wanneer de dingen niet werken en ze worden uit hun spel gehaald.dan kan je ze vernederen.

2 juli 2013 om 11:10

Spanje kan genoeg kanten op, echter hebben we een trainer die niet wil wisselen van systeem en Barca-geil is..verschrikkelijk.
Hoe kun je Pedro er nou inzetten? En dan Navas inbrengen en nog steeds Pedro niet wisselen.

Het is om te huilen Del Bosque.
Hopenlijk hebben we in Brazilië drie nieuwe wereldtoppers op het middenveld genaamd: Martinez, Isco enthiago.

2 juli 2013 om 11:20

@ivanesp

Die trainers fout is niet zijn Barca geilheid.. dat heeft hem immers al die prijzen gebracht. Maar het feit dat die gast het drukzetten er nog steeds niet heeft ingekregen in het elftal.. dat is zo amateuristisch. Zelden een team zo tactisch slecht zien staan. Het stond niet compact, er werd geen druk gezet, veel ruimtes tussen de linies. Het was gedoemd om te mislukken.

2 juli 2013 om 12:41

Toch apart om een real madrid icoon, die meer dan 30 jaar voor die club gewerkt te betichten van barca geilheid....

En toen die prijzen pakte was die geweldig maar nu het een keer "slechts" de tweede plaats is het gelijk een drama...

2 juli 2013 om 14:24

Wel makkelijk om zo te praten, dus een WK win je door waardeloos te spelen? Nou, dan wil ik niet weten hoe slecht Nederland was in 2010. Ik hoop voor je dat het alleen over de confed cup gaat, anders beledig je alle landen op de wereld die proberen het WK te winnen.

2 juli 2013 om 16:12

Haha Nederland was ook slecht! Haha puur vechtvoetbal met immens veel geluk die Nederland normaal gesproken nooit had.

Ja ze hebben nou eenmaal het thuisvoordeel, en volgend jaar hebben ze dat ook. Dus elk land zal er mee moeten leven dat Brazilie dat voordeel heeft. Het publiek is overigens wel fantastisch hoor, die spelers moeten toch een enorme boost krijgen van de manier waarop ze worden toegejuicht tijdens de wedstrijd, en hoe het publiek meezingt voor de wedstrijd met het volkslied.

Daarnaast kan je niet eens weten of ze verloren hadden op neutraal gebied. Brazilie was zoveel beter dan Spanje dat ze op neutraal gebied ook toch een hele goeie kans maken.

Ow zeker wel Maradonna. Spanje is niet het Spanje onder Luis Aragonés. Ja, ze hebben het WK en EK gewonnen, maar het spel was niet altijd best. Onder Luis Aragonés speelde de spanjaarden vele male beter. Als je zag dat Brazilie met zoveel passie speelde en wil zullen ze de spanjaarden weer verslaan.

In mijn ogen is Del Bosque geen goede trainer, er zit geen structuur of lijnen in het spaanse elftal. Ook al heeft hij het WK en EK gewonnen, maar dat zou ons ook zijn gelukt met zulke top-spelers. Het spel is echt niet om aan te zien, de passie die Brazilie in die wedstrijd bracht heb ik Spanje onder Del Bosque nog nooit gezien.

Wat een vervelende man is die Maradona toch.

Zo ken ik nog wel 2 stellingen:

1.: Argentinië had de wk finale niet van Nederland gewonnen als ze niet in eigen huis hadden gespeeld
2. Argentinië had de wk finale tegen Engeland niet gewonnen zonder het valsspelen van Maradonna (namelijk de bal met de hand in het doel werken).

Die 2 dingen heb ik hem nooit horen zeggen. Maar het is minstens even waar (waarschijnlijk zelfs meer) dan zijn stelling over Brazilie-spanje.

2 juli 2013 om 10:28

2. Argentinie heeft nooit in de finale tegen Engeland gestaan. Die goal van Maradona was toch een kwartfinale?

2 juli 2013 om 10:55

@vlassie + Brorkmaz3
Ok jullie hebben gelijk het was geen finale. Maar het ging mij meer om het principe.

En ja hij heeft die handsbal toegeven, maar hij heeft er geen spijt van. En hij vind nog steeds dat ze terecht gewonnen hebben.

2 juli 2013 om 10:37

Hé reizende inspiratiebron Multatuli,

Je punt twee klopt niet. Dat was de kwartfinale. Naast de handsgoal heeft hij een fenomenale solo gemaakt. Dus het lag echt niet aan dat ene moment, Maradona was superieur die wedstrijd. Onstopbaar.

Verder heeft hij de handsbal toegegeven (ergens in de 21ste eeuw).

Argentinië had het Wk78 niet gewonnen zonder thuisvoordeel... En verder had Maradonna een heel bijzonder linkerbeen, maar is als trainer of analist niet serieus te nemen. Boven z'n nek is het niet veel soeps.

Ja maar het WK is ook niet op neutrale grond, en dan kan je echt niet met dit ' excuus ' komen. Verder is het tuurlijk een moment opname, stel T Silva raakt geblesseerd, Neymar in een vormdip en Paulinho is ziek (noem maar wat) dan is het toch weer wat anders..

Brazillie is trouwens wel gewoon een kanshebber, heerlijke selectie, denk dat ze het wel minimaal tot de halve finale gaan redden.

2 juli 2013 om 11:11

Stel Ramos raakt geblesseerd, Iniesta in een vormdip en Busquets is ziek (noem maar wat) dan is het toch weer wat anders..

Ik moet wel toegeven, Brazilie had een groot voordeel met het thuispubliek, ze waren echt een 12e man. Maar ik denk dat als ze elders in Europa ofzo hadden gespeeld ( Niet in Spanje ) dat Brazilie nog steeds ging winnen.

On : Foutje in de tekst, VZ. Brazilie - Spanje werd 3-0 niet 3-1.

Zinloze uitlating. Al heeft hij wel een punt dat brazilie profiteerde van het thuisvoordeel. Dan hadden ze misschien wat meer moeite gehad met spanje.

Als de argentijnse vond geleid wordt door dezelfde man die maradona ooit aanstelde als bondscoach dan is die man inderdaad incompetent.

Verder klinkt maradona een beetje gefrustreerd maar je moet die man niet te serieus nemen. Hij is verblind door zijn liefde voor het argentijnse voetbal.

Spanje is weggeveegd door Brazilie, dat staat vast. Echter heeft Maradona hier zeker een punt. Het Braziliaanse publiek is gewoon zo fanatiek en bemoedigend. Ze staan als een blok achter het elftal die met veel drive en moed uit de startblokken komt.

In mijn optiek heeft de directheid van Brazilie de wedstrijd beslist. Elke pass van de Brazilianen was met de intentie om een goal te maken, bij Spanje mis je dat. Ze passen om te passen. Er is géén diepgang in het elftal van Vicente ''dikke Snor'' del Bosque. Daarom zie je dat Jesus Navas keer op keer goed invalt, want hij is één van de weinige spelers (met Alba en Iniesta) die die de drang naar voren heeft. Daarom is het mij een raadsel waarom hij niet in de basiself startte. Je hoeft géén tacticus te zijn om dat te aanvoelen.

Maradona heeft een punt, maar dit punt is slechts een korrel in de woestijn. Er zijn nog veel meer factoren.

Als je wilt dat er geen thuisvoordeel is moet je gewoon ergens midden in de oceaan een groot platform neerplempen met voetbalstadions erop, faciliteiten en een mobiel vliegveld of haven eraan. Pas dan heb je geen thuisvoordeel meer maar dat maakt het er ook niet gezelliger op he Pluisje.

Brazilie zal vast wel een voordeel hebben met het publiek erachter. Dat hadden wij tijdens Euro 2000 ook. Als je gaat kijken naar het verleden komt het volgens mij niet vaak voor dat het gastland ook de winnaar is.

1930: Uruguay
1934: Italie
1966: Engeland
1974: West-duitsland
1978: Argentinie
1998: Frankrijk

Voor de komende jaren zie ik het alleen in Brazilie gebeuren dat het gastland ook de titel pakt. De jaren erna wordt het in Rusland georganiseerd, leuke ploeg maar echt geen titelfavoriet of het elftal van Rusland moet de komende jaren erg groeien.

Qatar in 2022 is natuurlijk een lachertje, die gaan zonder punten de eerste ronde uit. Nog steeds onbegrijpelijk dat ze het daar organiseren, de spelers hadden in Brazilie al moeite met de hitte en het is in Qatar minstens 10 graden warmer. Maar goed, dat is weer een andere discussie.

2 juli 2013 om 10:38

Het is niet onbegrijpelijk: money!

Als een alien-investeerder genoeg knaken op tafel zet, wordt het WK gewoon op de maan gespeeld.

2 juli 2013 om 12:24

Dat lijkt me wel interessant. Voetbal op de maan waar de zwaartekracht veel minder is

Spanje was echt kapot van de wedstrijd tegen Italië. Ze haalden geen normaal niveau, en tel daarbij op dat Brazilië thuis speelde en erg gretig was en de som is gemaakt.

Ik begrijp trouwens niet waarom Ramos die strafschop nam..

Ik denk dat Maradonna gelijk heeft. Het is niet zo dat er 40.000 supporters van Brazilie op de tribunes zitten, maar het klinkt wel of er 100.000 Brazilianen zitten. Die Brazilianen (ook de Spanjaarden) gaan ook op elk willekuerig moment liggen en doen net alsof het been geamputeerd moet worden, wat weer een reactie uitlokt van het publiek en die fokken elkaar aardig op. Hierdoor krijg je wel een mooie sfeer. Het is alleen jammer dat zowel het team als het publiek schwalbes uitlokt.

Het wordt, denk ik, een heel mooi WK met, helaas, heel veel schwalbes, theater en acteersels.

Natuurlijk had Brazilie thuisvoordeel. Maar dat wisten we al voordat het tournooi begon. En volgend jaar hebben alle Zuid Amerikaanse landen continentaal voordeel. Ook het Argentinie van Maradonna. Het wordt moeilijk voor Europese landen om daar te winnen van Zuid Amerikaanse passie en fanatisme.

Daar heeft ie wel een punt. Het was gewoon een thuiswedstrijd voor Brazilië. Het hele toernooi eigenlijk al. Maar met het WK zal het niet veel minder.

Leuk zo'n toernooitje , ben benieuwd waar Brasil staat als het er volgend jaar echt om gaat

Maradona zeurt altijd over Brazilie ook als ze winnen in Argentinie of in het buitenland. Brazilie speelde Spanje weg ook al was dat in Brazilie ergens anders was het hun ook wel gelukt. Brazilie begon aan dit toernooi om te laten zien dat ze nog steeds bij toplanden horen en zo speelde ze de finale. Het is gewoon algemeen bekend dat de europese landen gewoon het moelijk hebben tegen Zuid Amerikanse Landen en Mexico.

En waar slaat dat op om Neymar een compliment te geven en daarnaar toch weer Messi erbij te trekken hou daar gewoon mee op zelfs Pele is er mee opgehouden heeft gezegt dat Messi beter is dan Neymar omdat hij meer evaring heeft.

Beste maradonna... argentinie had in 1978 ook nooit van nederland gewonnen op neutraal terrein

Tot nu pakt neymat prijzen met zijn club en nationale ploeg. Iets wat messi nog niet heeft gedaan. Toch is messi natuurlijk nog steeds werelds beste. Na het wk zullen we pas weten wie de beste is.

Moet eerlijk zeggen dat ik Brazilie tegen Uruguay ook heel matig vond maar goed het is knap van Brazilie dat ze wanneer ze er staan echt allemaal een topdag hebben. Spanje had gewoon geen kans en werd echt overklast. Of dat het thuisvoordeel is tuurlijk zal dat er mee te maken hebben maar goed dat heeft Brazilie straks op het Wk ook.

Denk wel dat Spanje dit tournooi niet echt heel serieus nam dat was ook wel deels te zien aan de wedstrijden maar we zullen straks op het Wk zien.
En dat Zuid-amerika gaat domineren op het Wk denk ik niet want met alle respect maar ik schat Duitsland, Italie en Spanje nog steeds hoger in dan Brazilie, Argentinie en Uruguay.
Ligt natuurlijk ook nog deels aan de loting wie elkaar wanneer treft dus moeilijk nu al te zeggen wie er gaat domineren.

Met deze opstelling en speelwijze van Del Bosque had Brazilië overal van Spanje gewonnen. Wat een grote grap is die vent, Pedro en Torres de hand boven het hoofd houden en de klasbakken op de bank zetten.

Waarom niet met Villa vanaf het begin? De all-time topscorer van Spanje! Waarom telkens weer Silva er uit halen? De meest creatieve speler!

Of je gaat tiki-take in extremis spelen in de 4-6-0 formatie van het afgelopen EK, of je gaat voor de meeste dreiging met 2 spitsen en de beste spelers:

Casillas
Arbeloa
Piqué
Ramos
Alba
Alonso
Busquets
Silva
Villa
Iniesta
Soldado

Toch begrijp ik het niet. Thuis spelen is natuurlijk een zeer subjectief begrip. Van al die 22 spelers op het veld is er geen een die wekelijks in maracana speelt. Blijkbaar is er toch iets onverklaarbaars in voetbal. Zodra publiek je gaat aanmoedigen ga je beter spelen, en het andere team slechter.

ongelooflijk, de waan van de dag heerst echt weer, de spelers van spanje ,wekken al 2 weken bij mij althans de indruk, dat ze helemaal geen zin hebben in dit nutteloze omhoog geblazen toernooitje van de Fifa, de meeste spelers waren met hun gedachten al bij de vakantie op het strand, heb je enig idee hoe lang dit seizoen al duurt voor sommige spelers, of beter gezegd hoe lang de ;laatste 3 jaar al duurt voor enkele spelers, als je denkt dat dit een voorproefje is voor hoe het echt zal gaan, dan heb je helemaal geen verstand van voetbal.

2 juli 2013 om 16:38

Grappig eerst werd er beweerd dat Brazilie compleet kansloos zou zijn tegen Spanje en voetballes zouden krijgen nu dat dat niet gebeurd is t opeens een toernooitje van niets. Maar je vergeet de prestige strijdt tegen Brazilie in het mythische Maracana en Spanje neemt het niet serieus yeah right. Hoe had je gereageerd mocht Spanje met 3-0 hebben gewonnen.

Ja en Argentinië was in 1978 op eigen grond niet eens in de finale gekomen, zo ken ik er ook wel een paar opnoemen...

Vergeet niet hoe Argentinie in de finale kwam in 1978 Ze speelden na de wedstrijd van Brazilie en wonnen op uiterst bedenkelijke wijze van Peru, die voor die wedstrijd zeer goed speelde maar in de wedstrijd tegen Argentinie mat 6-0 werd verslagen. Met een genaturaliseerde Argentijn in de goal van Peru.
Laat Maradona daar iets over zeggen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren