Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United zwijnt dankzij benutte strafschoppen Pogba

Laatste update:

Manchester United heeft zaterdagavond in de Premier League een belangrijke overwinning geboekt in de strijd om een Champions League-ticket. De formatie van manager Ole Gunnar Solskjaer won op eigen veld dankzij twee benutte strafschoppen van Paul Pogba met 2-1 van middenmoter West Ham United. Manchester United is door de overwinning voorlopig opgeklommen naar een vijfde plaats op de ranglijst; de nummer vier Chelsea heeft twee punten meer.

Manchester United kan zo weer eens drie punten bijschrijven, maar de ploeg had over geluk absoluut niet te klagen. Na tien minuten voetballen leek Felipe Anderson West Ham op voorsprong te brengen, maar het doelpunt van de Braziliaanse middenvelder werd uiteindelijk afgekeurd vanwege buitenspel. Anderson leek echter op gelijke hoogte te staan met Diogo Dalot, waardoor de bezoekers ongetwijfeld hun bedenkingen zullen hebben bij de beslissing van de arbitrage.

Negen minuten later wist Manchester United aan de overzijde op voorsprong te komen. Juan Mata werd in de zestien van de sokken gelopen door Robert Snodgrass, waarna de strafschop die volgde werd benut door Pogba: 1-0. Het scorebord kwam vervolgens in de eerste helft niet meer in beweging, al kregen beide teams goede kansen. Pablo Zabaleta voorkwam met een uiterste krachtsinspanning een tweede treffer voor Pogba, terwijl Anderson namens West Ham twee goede mogelijkheden onbenut liet.

Anderson was in de eerste helft veruit de gevaarlijkste man aan de kant van West Ham en het mocht dan ook geen verrassing heten dat hij vier minuten na de onderbreking de gelijkmaker voor zijn rekening nam. De Braziliaan was bij de tweede paal ontsnapt aan de aandacht van Marcos Rojo en werkte vervolgens van dichtbij een voorzet van Manuel Lanzini voorbij David de Gea: 1-1. De Londenaren hielden vervolgens lang stand en raakten een kwartier voor tijd via Michail Antonio zelfs de lat.

Manchester United had het zo bijzonder lastig, maar tien minuten voor tijd wist het elftal van Solskjaer toch weer op voorsprong te komen. Pogba mocht na ditmaal een overtreding van Ryan Fredericks op Anthony Martial opnieuw aanleggen voor een strafschop en gaf Lukasz Fabianski vervolgens opnieuw het nakijken. Manchester United hield daarna stand, waardoor het goede zaken deed in strijd om een Champions League-ticket.

Eindigt Manchester United dit seizoen in de top vier in de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een lelijk en onverdiende overwinning! Dankzij de fenomenale redding van de gea en vieze penalty op het eind van martial(inplaats zelf der in schieten of pass richting rashford). Dit manu heeft overduidelijk te kort aan spelers met spelinzicht. Bijvoorbeeld je zou denken een fred die het spel kan verdelen, alleen balverlies! Pogba die erbij loopt alsof het hem niks boeit denken dat hij messi is, hij heeft overduidelijk niet de winnaarsmentaliteit en de leiderschap die er op dit moment nodig zijn bij real madrid. Hij heeft geen speloverzicht en veel te weinig visie om op het middenveld bij Barça te spelen. Ik snap echt niet hoe topclubs hem op ze verlanglijst hebben staan. En die Rice ook wat een fenomenale speler, ik hoorde dat hij maar 50M was. Besef ook daarbij dat hij de helft kost wat pogba heeft gekost maar op veld liet hij zien dat hij dubbele van pogba waard is. Meteen doen united!

13 april 2019 om 20:32

Onverdiend of niet, ze pakken weer 3 punten. Voo United is het gewoon volhouden tot het einde van het seizoen en dan toeslaan op de markt. Kan Solksjaer zijn eigen team gaan vormen.

13 april 2019 om 20:41

Denk niet dat Ole die vrijheid krijgt van Woodward. En als hij die krijgt, wie zou naar United willen gaan als hij er geen vooruitzicht is op CL?

13 april 2019 om 21:10

Ze kunnen nog prima een CL plek bemachtigen.

13 april 2019 om 20:33

Ga toch weg met je vieze penalty. De verdediger had Martial z'n benen gewoon in een volle schaar gezet.

13 april 2019 om 20:34

Die Rice zet wel flink wat energie in. Al vraag ik me af of hij wel genoeg kwaliteit aan de bal heeft. Het was een gatenkaas bij United maar wel echt de Man Of The Match vandaag.

13 april 2019 om 20:39

Jones bedoel je dan zeker? En de Gea en Pogba daarna

13 april 2019 om 20:40

Nee dat was die grensrechter! Die het eerste doelpunt afkeurde van chichi.

13 april 2019 om 21:07

Rice was beter dan allen.

13 april 2019 om 20:34

Dus als iemand vol vanachter wordt geschopt dan is er sprake van een ''vieze'' penalty? Kraam niet zoveel onzin uit zeg.

13 april 2019 om 20:38

Martial deed dat express, hij zat zijn tegenstander te 'naaien'

Sinds wanneer is smalling zo goed?

13 april 2019 om 21:15

Puur verdedigend altijd eigenlijk wel redelijk tot goed geweest, kan alleen niet voetballen

West Ham verdiende meer, gelukkig hebben ze dat niet gekregen. 3puntjes lekker binnen en dat is het belangrijkst.

Als Liverpool morgen nou ook ff een handje kan helpen, kan United wellicht helpen tegen City.😏

Om te huilen dit. Als je denkt op 80% te spelen en de beste ploeg te zijn dan krijg je dit. United verdiende niets maar kreeg alles

Een schandalig slecht United gezien vandaag. In eigen huis bij vlagen worden weggespeeld, en minder balbezit hebben. West Ham verdiende te winnen. Deze wedstrijd toont aan dat de betere ploeg niet altijd wint , helaas.

Met dit voetbal verdienen ze geen CL-ticket naar mijn mening. Chelsea , Tottenham en Arsenal laten veel beter voetbal zien.

13 april 2019 om 21:04

Als het niet altijd mooi kan, dan moet het soms lelijk. Denk je dat man u in de Fergie tijden altijd de mooiste voetbal speelde? Vaak heel entertainent maar soms moet je het geluk ook mee hebben om ergens te geraken.

13 april 2019 om 21:16

Het gaat niet om mooi, maar er zat gewoon totaal geen voetbal in die ploeg vandaag.

13 april 2019 om 21:17

Natuurlijk was het niet best vandaag maar om nou te zeggen dat met name Chelsea en Arsenal veel beter voetballen vind ik echt onzin.

13 april 2019 om 20:57

Dit was by far the slechtste pot in drie jaar. Lukaku, Rojo, Fred nooit meer opstellen of dumpen volgend jaar. De enige die met gevoel wat van de zijkant deed was Pogba en Martial in de eerste helft. Joao Felix en Sancho en een creatieve middenvelder zijn echt nodig. Wat een drama team dit

13 april 2019 om 21:07

Haal uit je hoofd, Unites gaat echt geen 200 miljoen of meer uitgeven aan 2 jonge aanvallers.

Waarom waren de United spelers zo verdrietig? Na iedere goal kwamen ze samen en leken ze bijna rouwend de goals te ''vieren''. Wat is er aan de hand?

Als je iemand die nog nooit voetbal heeft gekeken en je laat hem deze wedstrijd zien en je zegt dat 1 team 1 van de grootste en meest succesvolle teams ter wereld is, en de ander een middenmoter, dan denkt diegene ongetwijfeld dat westham het wereld team was. Die Solsjaer is ook een grappemaker, direct na het krijgen van het contract is het team weer ouderwets flets.

In de eerste helft had United het geluk aan hun zijde met dat onterecht afgekeurde doelpunt van West Ham. Niet veel later volgt gelukkig de voorsprong uit een terechte strafschop die Pogba prima binnen knalt. Ik heb namelijk geen moment het gevoel gehad dat United vandaag anders tot scoren zou komen. Het spel was vooral in de eerste helft ook matig, heel matig. Het tempo in balbezit was uitermate laag en het combinatiespel bij vlagen slordig, op eigen helft maar ook op momenten dat United dichterbij de goal van West Ham kwam. Lukaku kwam vandaag beter voor de dag dan tegen Barcelona, werkt hard, maakt loopacties.. Maar het helpt niet mee dat andere spelers in zijn directe aanvallende nabijheid zoals Lingard, Mata en Martial werkelijk een bedroevend niveau hebben laten zien.

Uiteindelijk komt West Ham direct na rust volledig terecht op gelijke hoogte en hadden ze ook minstens een punt verdiend. United had hier wel moeten winnen om Chelsea, Arsenal en Spurs bij te blijven. Die wedstrijd van a.s. dinsdag in Camp Nou kan op deze manier wel alvast een streep door, zoveel is zeker.

13 april 2019 om 20:51

1e penalty was onterecht, 2e was terecht, maar bij de 2e is die te laf om af te maken en kan hij niet wachten tot dat hij aangeraakt wordt, want anders kan die m niet afmaken. Wat een slechte voetballer zeg. Manu heeft echt een Lewandowski ofzo nodig die zulke balletjes er gewoon inprikt zonder al the moeilijk of populair te doen met juichen na penalties

13 april 2019 om 21:02

Martial is een slechte voetballer? Vaker naar United kijken en minder oordelen op basis van 1 potje a.u.b.

In een paar jaar tijd 800 miljoen uitgeven aan spelers en dat telkens met dit op de mat komen. Wat een schaamteloze club blijft het toch.

13 april 2019 om 21:00

Idd om te huilen. Maar dit beleid is al ingezet vanaf het vertrek van Ronaldo. Geen echte talenten meer en allemaal aankopen op De Gea na die je kan missen

13 april 2019 om 21:05

Kom op. Als je als club de kans krijgt om Pogba, Martial, Sanchez en Shaw te kopen dan ben je gek als je dat niet doet. Dat ze niet allemaal presenteren zoals ze zouden moeten klopt, maar dat kan je de club zelf niet verwijten. Over Pogba, Martial en Shaw ben ik trouwens meer dan tevreden. Pogba speelt een geweldig seizoen, geen middenvelder kan tippen aan zijn stats. Een betere back dan Luke Shaw is er in in de PL niet op dit moment, en ook Martial heeft goed gepresteerd voor United kijkende naar zijn speeltijd en het feit dat hij misbruikt wordt op de linkerflank.

13 april 2019 om 21:06

Welke talenten dan. Rashford, Scott en Dalot?

13 april 2019 om 21:07

Ja sorry vergat Pogba en Shaw. Martial weet ik gewoon niet wat je er mee moet. Centraal naast Rashford en met twee spitsen spelen?

13 april 2019 om 21:12

Pogba was van de hand gedaan omdat ze hem een slechte voetballer vonden bij Manchester United. Zijn langdurige contract is daardoor ontbonden. Wat voor een krankzinnig beleid voer je dan om diezelfde speler voor 100 miljoen terug te kopen terwijl je die speler eerst al gratis had maar hem niet wou? Dan moet je moraal verlies nemen en naar andere talenten kijken, Als je aan zulk kapitaal vernietiging doet dan creëer je niet echt goed momentum voor jezelf en dan roep je het eigenlijk over jezelf af om een clown club te zijn.

13 april 2019 om 22:14

@eerlijkefan

Pogba is zelf vetrokken bij United toen. Niet omdat United van hem af wou. United wou hem behouden, maar hij zag toen zelf geen perspectief.
Leuk het beleid afkraken, terwijl je niet weet hoe de situatie daadwerkelijk was.

13 april 2019 om 22:26

@angelo77 United heeft Pogba wel weggejaagd. Als ze echt het talent in hem zagen hadden ze hem in het laatste jaar echt een kan moeten geven. Nu hadden ze blijkbaar zo weinig vertrouwen in hem dat ze een toen al te oude Scholes liever nog een jaar hielden voor in de breedte.

13 april 2019 om 22:33

Een betere back dan Shaw is er niet in de PL op dit moment? Dat lijkt mij toch wel erg door jouw United brilletje gezien.. Voor de rest wel met jou eens hoor, maar dat van Shaw vond ik wel heel opvallend optimistisch! Robertson van Liverpool is sowieso al beter en ik vind Shaw niet bijzonderder/beter dan backs als Kolasinac, Trippier, Alonso en dergelijke.

14 april 2019 om 02:09

@jackieboy,

Shaw is ontzettend consistent dit seizoen en is niet voor niets al 3x uitgeroepen tot player of the month bij United. Robertson is inderdaad ook echt goed, maar in deze vorm doet Shaw niet voor hem onder.

Dat je Shaw vergelijkt met die backs die jij opnoemt, doet mij laten denken dat je niet echt naar wedstrijden van United kijkt. Shaw speelt echt een sterk seizoen.

13 april 2019 om 21:44

en moet je voorstellen dat het nog lang niet klaar is met uitgeven van meer miljoenen. Dit team zal ook gerenoveerd worden en dan hopen dat Solskjaer er iets van kan maken op lange termijn.

Ik denk dat Manchester United een fout heeft gemaakt door Ole Gunnar Solskjaer vast in dienst te nemen. Als tijdelijke coach doet hij het aardig. Mede door de spelers die opgelucht waren dat Mourinho weg is en door geluk. Voetballend is het alleen nogsteeds dezelfde teringzooi als bij zijn voorgangers. Natuurlijk is het een beetje vroeg om hem af te schrijven maar ik zie geen potentieel supercoach in hem. Hij is een nette man die het redelijk doet maar zou nooit een ploeg neer kunnen zetten als Guardiola of Klopp. Manchester United had op een betere coach moeten inzetten.

ik hoop.voor ze dat ze gwn normaal gaan spelen tegen barca zo word je na 2 min weggespeeld

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren