Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United raakt verder achterop na nieuwe zeperd

Laatste update:

Manchester United is zaterdagmiddag opnieuw tegen averij opgelopen in de Premier League. Het elftal van manager Ralf Rangnick kwam in eigen huis niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Southampton. Jadon Sancho zette United na een kwart wedstrijd nog wel op voorsprong, maar zag hoe Che Adams de stand vlak na rust gelijktrok. United stijgt wel een plek op de ranglijst. Het heeft nu 40 punten uit 24 duels en neemt de vijfde plek over van Arsenal, dat twee wedstrijden minder speelde.

In een levendige openingsfase golfde het spel op en neer. Het eerste gevaar van de wedstrijd kwam van de voet van Cristiano Ronaldo, die doelman Fraser Forster omspeelde maar zijn inzet van de lijn gegleden zag worden door Romain Perraud. Ronaldo slaagde er voor de zesde wedstrijd op rij in om niet te scoren. De laatste keer dat hij zo'n slechte reeks noteerde was in december december 2008 - januari 2009, toen hij zeven wedstrijden droog stond. Een minuut later kreeg ook Sancho een goede mogelijkheid om de score te openen. De aanvaller kwam oog in oog met Forster maar vond de goalie van Southampton op zijn weg.

Halverwege de eerste helft wist Sancho wel de ban te breken. De buitenspeler stond bij de tweede paal vrij om een voorzet van Marcus Rashford in het lege doel te tikken via het been van de glijdende Kyle Walker-Peters: 1-0. Southampton kroop vervolgens enigszins uit de schulp en liet zich zien via James Ward-Prowse. De middenvelder schoot rakelings naast na een combinatie op de rand van de zestien. Ook Perraud was ongelukkig in de afronding. Zijn inzet werd gepakt door David de Gea. United leek de score op slag van rust te verdubbelen. Op aangeven van Ronaldo rondde Paul Pogba af, maar de Fransman deed dat in buitenspelpositie.

Ook in het tweede bedrijf deden the Saints niet onder voor United en zorgde Adams al snel voor de gelijkmaker. De aanvaller ontving de bal aan de linkerkant van de zestien en schoot diagonaal raak via de binnenkant van de paal: 1-1. Op een schot van Armando Broja had De Gea een minuut later een voortreffelijke redding in huis. United wist opnieuw niet te overtuigen en oogde gefrustreerd. Een schot van Diogo Dalot eindigde op de vuisten bij Forster en een rake kopbal van Ronaldo uit een vrije trap werd teruggefloten wegens buitenspel.

Even voor de afgekeurde treffer was Broja andermaal gevaarlijk. De voormalig spits van Vitesse glipte knap langs Harry Maguire, maar zijn stift miste richting. Rangnick bracht in de slotfase onder meer Anthony Elanga en Jesse Lingard binnen de lijnen om iets te forceren, maar slaagde daar niet in. Het laatste wapenfeit werd onschadelijk gemaakt door Forster, die een schitterende redding in huis had op een kopbal van Maguire. Het is de derde wedstrijd op rij waarin United niet tot winst weet te komen, na de bekernederlaag tegen Middlesbrough en het 1-1 gelijkspel tegen Burnley.

Nr.TeamMWGV+/-Pnt
1Arsenal3525555780
2Manchester City3424735079
3Liverpool3522944175
4Aston Villa3520782167
5Tottenham Hotspur3318691560
6Manchester United3416612154
7Newcastle United34165131953
8West Ham United35131012-949
9Chelsea3313911448
10AFC Bournemouth3513913-848
11Wolverhampton W.3513715-746
12Brighton & Hove Albion34111112-544
13Fulham3512716-443
14Crystal Palace35101015-1240
15Everton3512815-1136
16Brentford359818-835
17Nottingham Forest357919-2026
18Luton Town356722-2925
19Burnley 355921-3224
20Sheffield United353725-6316

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Er mist wat extra’s bij Manu wat de anderen topclubs in Engeland wel hebben. Dat had MANU eerst ook met Fernandes maar die is het kwijt sinds Ronaldo er is; Kijk eens op de bank; Lindelof,:Telles,Wan Bissaka,Phil Jones,Lingard,Mejbri,Mata,Elanga; de eerste 3 namen zijn nog redelijk grote namen, maar aan de andere kant hebben Lindelof en wan Bissaka al tijden geen geweldige wedstrijd gespeeld; en de rest is niet wat MANU verder brengt. Komt de matige resultaten niet gewoon door dat ze te weinig kwaliteit hebben op de bank? De basis is puur qua namen op 3/4 namen na om te watertanden; maar er zit letterlijk niemand op de bank die Manu het verschil kan maken als het niet lukt…Al heeft Southampton wel meer grote clubs dwars gezeten dit seizoen, maar Manu had al een probleem met scoren en de wedstrijden hiervoor waren ook niet allemaal MANU-waardig

12 februari 2022 om 15:41

Het is nou niet of die basis elf elkaar zo goed kunnen vinden en het soepel draait tot dat er gewisseld wordt. Het is achterin gewoon heel matig verdedigend en opbouwend. Waarbij die Maguire toch wel de kroon spant, dat is gewoon 190cm aan ellende. Dan heb je nog een middenveld waar Pogba alleen maar met zichzelf bezig is, Fernandes minder speelt sinds de komst van Ronaldo en voorin heb je dan Ronaldo die geen stap te veel meer doet en weinig toevoegde als hij niet scoort. Rashford wat een eeuwige talent is maar nooit echt doorgroeit naar een dragende speler. Het is gewoon een bij elkaar gekocht zooitje zonder dat er ook maar enig plan of enige structuur inzit. Wat dat betreft zouden ze een voorbeeld moeten nemen aan de blauwe buurman, die kopen niet om het kopen, maar die kopen wat er past binnen de visie en structuur van het team

12 februari 2022 om 15:44

Zo'n Wan-Bissaka zit ook op de bank voor Dalot, wat ook al geen geweldenaar is. De bank is slecht, maar een gedeelte van het basiselftal ook. De Gea, Varane, Shaw, Pogba, Fernandes, Ronaldo, Sancho, Rashford zijn in de kern geen slechte spelers en horen echt wel bij de betere spelers van de Premier League als ze een goede coach hebben en in een flow zitten.

Een Mctominay of Lingard, misschien zelfs wel Phil Jones (zo onaardig vond ik hem niet de laatste paar keer) kun je op de bank hebben zitten en laten invallen om wat anders te brengen. Elanga, Hannibal, Diallo en volgend seizoen eventueel James Garner (al weet ik niet zo goed hoe hij het doet dit seizoen bij Nottingham Forest) zijn dan talenten die ook prima vlieguren kunnen maken bij het eerste, zolang ze maar geen elftal hoeven dragen.

Voor de basis moet er echter nog gewoon kwaliteit bij. Er moet volgend seizoen allereerst een defensieve middenvelder bij. Zakaria was een goede geweest, maar dan had United sneller moeten zijn. Voor de rest kan United dan kijken naar Declan Rice (wel gigantisch duur) of Ndidi misschien. Ook moet er nog een centrale verdediger en een rechtsback bij. Als Ten Hag volgend seizoen daadwerkelijk naar United komt, wat ik heel hard hoop, kan hij misschien Jurriën Timber wel meenemen. Hij kan dan eventueel met Maguire en Varane starten en gaandeweg het seizoen Timber brengen, die ik wel complementair acht aan Varane en echt goed vind. Voor de rechtsbackpositie heb ik niet direct opties, maar ik doe de coaching dan ook niet bij United. Ik had zelf best graag Trippier gezien, maar dat is ook te laat helaas. Lamptey of Aarons zouden misschien geen verkeerde opties zijn, maar ook niet goedkoop.

12 februari 2022 om 15:53

Bij Pogba vraag ik mij, toch wel echt elke keer als ik hem zie spelen, af of hij nou daadwerkelijk echt een voetballer van wereldniveau is of dat het gewoon een commerciële gehypte speler is die het een aantal jaren leuk deed in een heel sterk Juventus. Vind hem altijd laks, verdedigend weinig toevoegen en vooral op het veld staan voor Pogba zelf en niet zozeer voor het team. Daarnaast denk ik dat het voor United belangrijk gaat zijn deze zomer eerst eens een coach met duidelijke visie te vinden en vervolgens spelers te halen die binnen de visie en structuur van het nieuw op te bouwen team passen en niet andersom. Mocht Timber trouwens echt naar United gaan, dan kan hij toch niet achter Maguire op de bank beginnen, Maguire zou bij Ajax denk ik worden terug gezet naar jong Ajax, het is een soort van doorgeevolueerde versie van Magallan

12 februari 2022 om 16:03

Wat betreft Pogba: Ik noemde hem nog in het rijtje, maar verwacht eigenlijk dat hij volgend seizoen vertrekt, dus dan moet daar iets anders voor terugkomen. Hij heeft echt wel een hoge piek en ook na zijn Juventus-tijd heeft hij fantastische wedstrijden gespeeld, alleen nooit veel goede wedstrijden achter elkaar. Voor Frankrijk speelt hij namelijk nagenoeg altijd goed en in een elftal met wereldsterren is hij één van de vedettes. Ook voor United heeft hij echt wel goede wedstrijden gespeeld, alleen worden die altijd afgewisseld met hele slechte periodes.

Ik denk dat de spelers die ik noemde ongeacht het systeem wat gespeeld gaat worden sowieso wel nodig zijn. Een verdedigende middenvelder en rechtsback moet er namelijk gewoon bij en die heb je ook in elk elftal nodig. Daarnaast is Ten Hag een coach met een prima voetbalvisie; hij speelt vaak in dezelfde formatie en wil dominant en aanvallend voetbal spelen met verdedigende controle. Ook heeft hij laten zien binnen deze kern aanpassingen te kunnen maken om spelers in hun kracht te laten spelen (kijk bijvoorbeeld naar de verandering van hoe de backs spelen bij Ajax afgelopen anderhalf seizoen versus hoe daarvoor en het verdedigende middenveld dat er met Alvarez kort voor de verdediging heel anders uit ziet dan met Schöne en De Jong in 18-19). Ook is een trainer eerder een prioriteit dan de spelers aankomende zomer, dus de coach kan dan vanzelfsprekend ook een inbreng hebben in de aankomende transferperiode.

12 februari 2022 om 16:03

Pogba was wel echt gewoon goed de eerste helft. Daar zag je een speler die Man U echt gigantisch gemist heeft de afgelopen maanden.

12 februari 2022 om 16:20

Ben het helemaal met je eens hoor dat er op die posities sowieso spelers moeten komen. Maar wat ik bedoel en jij volgens mij ook, is dat het systeem van belang is voor het type speler dat je zoekt op die plekken. Een trainer als bijvoorbeeld Mourinho vraagt om een hele andere rechtsback dan een type trainer als Guardiola. Daarom zei ik dat je volgens mij eerst een trainer met visie (in samenspraak met Ragnick voor de lange termijn visie) moet aanstellen en vervolgens naar spelers moet kijken met het juiste profiel. En niet andersom, eerst spelers en dan kijkt de nieuwe trainer maar hoe hij het oplost

12 februari 2022 om 17:06

Wan-Bissaka is een verschrikkelijke slechte speler zonder rendement, voetballend te beperkt en staat vaak positioneel verkeerd. Onbegrijpelijke aankoop en dat voor 56 miljoen, het is een beetje de belichaming van het huidige United.

12 februari 2022 om 16:09

Ook door matig kwaliteit op het veld.
Hij hebt het over Lindelof die tijd niet goed speelde? Die was veter dan Maguire en Jones. Waarbij Maguire de slechtse CV is op dit moment. Maar speelt wel.
Daarbij mist United een echte cvm. Ragnick wilde die. Maar kreeg die niet. Zakaria was haalbaar. Maar is naar Juve. Zeg niet dat hij de beste oplossing zou zijn. Maar voor 6 miljoen heb je iig veel betere speler voor die plek dan SMT Fred of Matic. Rashford speelt dramatisch. Ronaldo krijgt te weinig aanvoer om kansen te krijgen.
Martial wilde weg. Greenwood weten we. Dus op de flanken raak je ook dun bezet. Lingard mag daar nu soms invallen. Maar ook die wilde weg.
Kortom.. het probleem zit hem hogerop. Niet de spelers halen die nodig zijn. Ragnick had een speler nodig en krijgt die niet. Een timmerman kan ook geen spijker in het hout slaan, zonder hamer.
Het bestuur haalt liever bijv. Een Declan Rice voor 80 miljoen. En geen extra aanvaller. Dan bijv. Zakaria voor 6 miljoen en een goede goedkopere buitenspeler/aanvaller.
Alles voor de shirt verkoop, commercie of andere manier om geld te verdienen. Ipv om de prijzen te spelen.
Er zit totaal geen voetbal beleid in dit United.
Er loopt teveel middelmaat met te hoge salarissen. Dus krijg je niet makkelijk weg.

Ik als fan zou het niet erg vinden, dit jaar paar stappen terug te moeten doen. Maar dan wel met een goede schoonmaak. En de juiste spelers te halen. Om een leuk draaiend elftal te krijgen. En weer mee te laten doen voor de prijzen.
Maar betwijfeld het. Woodward is dan wel weg. Maar deze gaat precies hetzelfde doen

Die Bruno Fernandes grosseert echt de hele wedstrijd in balverlies en foute passes. Wat mij betreft niet de speler die in het Portugese nationale team in basis hoort te spelen, ten koste van een B. Silva of een Pedro Gonçalves. Het lijkt me duidelijk dat B. Silva de voorkeur moet krijgen op 10 tijdens WK kwalificatie in maart. Hij is veel balvaster dan Bruno Fernandes en net zo creatief.

Verder mooi dat Man Utd puntverlies lijdt. Ik gun het Arsenal meer om in top 4 te eindigen. Het is ook wel een keer leuk voor iets nieuws in top 4, na twee jaren steeds dezelfde top 4.

12 februari 2022 om 15:33

Die is zijn super vorm totaal kwijt nadat Ronaldo ten tonele kwam, en ik gok echt dat hij het had vast gehouden als Ronaldo er niet was geweest. Hij staat nu in de schaduw van Ronaldo en dat heeft in mijn ogen effect op z’n spel.

12 februari 2022 om 15:35

Fout gegokt. Hij trekt precies de vorm door die hij vorig seizoen al in de tweede seizoenshelft had.

12 februari 2022 om 15:40

Dan duurt het schrikbarend lang

12 februari 2022 om 15:41

Ronaldo is gewoon klaar. Als ik Rangnick was, zou ik hem maximaal één helft laten spelen en daarna wisselen. Heeft zijn flair en precisie verloren.

12 februari 2022 om 15:41

Haha wat een obsessie hebben sommige toch om telkens maar weer Ronaldo de schuld te geven voor hun eigen zwakke spel lol

12 februari 2022 om 15:46

Ronaldo is idd wat minder dit seizoen, maar in mijn ogen begint het probleem bij Maguire in de verdediging.

12 februari 2022 om 15:51

Maquire heeft toch niets te maken met goals maken? Manu maakt ook te weinig goals

12 februari 2022 om 16:22

Zoals Lierse al terecht aangeeft, is Fernandes nu al een jaar ondermaats. Dus ruim voordat Ronaldo bij United terug kwam. Vorig seizoen was hij betrokken bij meer dan 30 goals in de premier league, maar slechts 4 na de 25ste speelronde (waarvan 2 penalties). De ploegen kennen zijn spel inmiddels, en de scheidscrechters trappen minder in zijn theater. Daarbij komt ook nog eens dat hij geen penalties meer neemt na zijn misser.

12 februari 2022 om 16:35

Lierse zit er weer naast. Zo zwak was het toen niet. Het is dit seizoen zwakker dan toen. De combi Ronaldo/Fernándes lijkt niet te werken. Ronaldo heeft bepaald niet veel goeds gebracht voor United

12 februari 2022 om 16:49

Ronaldo speelde vorige week niet en toen werden ze haast weggespeeld door Burnley. Lekker makkelijk om het op Ronaldo te gooien. De enige reden dat ze nog in de CL zitten is Ronaldo.. kijk die maguire bijvoorbeeld, die zal gewoon weer spelen bij Engeland terwijl bv. een Ben White 10x zo goed is..

12 februari 2022 om 17:00

Dat Ronaldo kan voetballen, dat onken ik ook niet. Ik denk alleen dat voor "het team" Ronaldo juist minder werkt. Alles moet van en bij hem toch een beetje draaien om Cristiano Ronaldo. Je kan bouwen als hij weer vertrekt

12 februari 2022 om 17:31

Waarom kan je alleen bouwen als hij vertrekt? Lijkt me juist slimmer om te bouwen terwijl hij er nog is.

12 februari 2022 om 18:15

Fernandes was vorig jaar na de winter ook geen schim meer van de speler die hij daarvoor was. Toen speelde Ronaldo er nog niet. Zit al ruim een jaar in een enorme vormdip.

Southampton is wel goed bezig zeg, en dit seizoen vooral tegen de grote teams.

12 februari 2022 om 16:16

Zeker, maar deze wedstrijd was natuurlijk gewoon tegen subtop..

12 februari 2022 om 16:51

In Engeland is spelen tegen United gewoon hetzelfde als spelen tegen een groot team. Volgens jou logica zijn alleen City en Liverpool grote teams..

12 februari 2022 om 22:58

Of misschien ziet hij de top 6 in Engeland qua minste verliespunten als de top en daaronder subtop. United staat nu immers 4e maar er zijn maar liefst 4 teams die hen kunnen inhalen als ze hun wedstrijden winnen

Teveel spelers bij United die gewoon geen voetballend denkvermogen hebben. Die Dalot en Shaw waren aanvallend zo beperkt. Met name die Dalot heeft verschillende aanvallen gewoon verpest. Rashford is echt achteruit aan het gaan. Die kan echt niks meer. Maguire hoeven we het niet over te hebben want een vrachtwagen draait nog sneller. En Ronaldo wil wel alleen zijn lichaam is gewoon op. Logisch op 37 jaar maar begint wel pijnlijk te worden. Tja dit United gaat geen CL halen hoor. Wat een drama nog steeds. Zelfs met het aanstellen van Rangnick geen verschil.

12 februari 2022 om 15:47

In welke opzicht is zijn lichaam precies op dan?
Hele poetische uitspraak hoor, maar waarop gebasseerd precies?
Bij alle aanvallen was hij degene die het hardst mee sprintte.
Dus in welk opzicht was zijn lichaam precies op?

12 februari 2022 om 16:22

Hoe ouder je wordt, hoe minder je lichaam wordt. Zo werkt het eenmaal als je ouder wordt. Tuurlijk kan hij nog wel een sprintje trekken maar dat is het ook. Aan de bal is het gewoon te zwaar geworden. Elke keer als hij een bal aan de voeten krijgt dan gaat het zo traag.

12 februari 2022 om 15:54

Shaw was deze wedstrijd ook niet goed hoor, maar ik denk dat Shaw met een goede coach echt wel aanvallend het verschil kan maken, hij heeft voor een linksback echt een goede trap namelijk. Toen het vorig seizoen wat beter ging had hij ook een geweldige voorzet in huis.

12 februari 2022 om 17:33

Dat is ook waarom United al jaren niets voorstelt, er zit veel te weinig voetballend vermogen in dit team. Dan win je wel een keer met geluk, maar niet structureel.

Het blijft maar gekloot bij mijn club, denk dat ik de hoop voor dit seizoen wel opgegeven heb. Hoop heel hard dat we top vier halen, maar eerlijk gezegd geloof ik zelfs daar niet zo meer in. Ik ben op zich wel content met het aantrekken van Rangnick, maar ze hadden hem geen interimcoach moeten moeten maken en zich lekker met het technisch directeur-gedeelte moeten bemoeien, dat wat hij al 10-12 jaar doet.

Southampton speelt wel echt goed trouwens, Häsenhuttl heeft het prima voor elkaar daar. Geen onaardige selectie ook.

12 februari 2022 om 15:35

Dit seizoen is klaar. Afschrijven en jongens als Maguire Shaw Mctominay Rashford allemaal er uit. Wat een drama. Ook Ronaldo verschrikkelijk, het is klaar met die man. Sancho Bruno Pogba en Varane zijn de enige die niveau hebben.

12 februari 2022 om 15:42

Pijnlijke constatering voor Ronaldo inderdaad. Aan de bal is het gewoon helemaal niks meer. 37 jaar is gewoon te oud en dat geldt helaas ook voor Ronaldo. Zeker in de Premier League is dat gewoon onmogelijk blijkt het maar weer. In de Serie A was het prima voor Ronaldo. Had ook beter daar kunnen blijven maar ja het weggaan voor Ronaldo was ook broodnodig voor Juventus.

12 februari 2022 om 15:43

Bruno niveau? Bruno was het slechtst van iedereen

12 februari 2022 om 15:54

@modricmagic - Ronaldo kan nog prima als pure spits fungeren, maar het probleem is dat hij elke bal opeist en tevens een te grote rol in het spel van Manchester United speelt. Dat is een wisselwerking die de balans voorin helemaal in de war schopt. Niet dat spelers als Rashford nou geweldenaren zijn, maar het is geen toeval dat zelfs Bruno Fernandes niet meer rendeert. Ik vraag me vooral af of Ronaldo zich zou kunnen schikken in een bescheidere rol.

12 februari 2022 om 18:19

Bruno heeft al ruim een jaar geen niveau meer hoor.

Ragnick is momenteel gewoon alles behalve een succes bij Man U. Voetballend blijft het hopen op flitsen van individuen en voor de koning van de gegenpress is het ook niet echt indrukwekkend wat er op dat vlak gebeurt. En onder hem rendeert Ronaldo dan ook nog eens merkelijk minder dan onder Solskjaer.

Die hasenhutll heeft het verder wel goed op de rit. Man U en Cardiff zijn nog maar de enige teams waarvan hij in de PL niet gewonnen heeft (en tegen Man U 4 gelijke spelen en 3 nederlagen) sinds zijn komst in december 2018.

12 februari 2022 om 15:50

Oh maar door die laatste zin klinkt een gelijkspel best prima

Rangnick is zeker geen succes, maar die is volgend seizoen dan ook weg. Het is natuurlijk als fan voor mij in ieder geval frustrerend om te kijken, maar dat is het al een paar jaar, dus het went wel. Ik denk dat Rangnick wel zijn waarde kan hebben voor Manchester United, wat we hopelijk vanaf volgend seizoen gaan zien, maar zijn gegenpress en coaching werkt nog voor geen meter in ieder geval. We hebben zelfs geen shock-effect van een nieuwe coach gezien. Ik hoop zelf heel hard dat Erik ten Hag volgend seizoen naar United komt en de ruimte krijgt om het elftal naar zijn hand te zetten. 80 procent van het basiselftal is namelijk echt wel voldoende om in ieder geval top4 te halen en ook wel om een gooi naar de landstitel te doen.

12 februari 2022 om 15:59

Uiteindelijk ben je wel niks opgeschoten met het ontslaan van Ole, je bent er zelfs gewoon op achteruit gegaan want die was tenminste niet zo idioot om wat moeilijk te gaan doen tegen Ronaldo.

12 februari 2022 om 16:07

Dat is inderdaad waar, maar op dat moment was de beslissing om Olé te ontslaan echt niet zo'n hele rare hoor; wat mij betreft had dat veel eerder gemoeten, zeker omdat Conte toen nog vrij was.

Olé is een hele aardige, correcte man wat ervoor zorgt dat spelers geen problemen met hem hadden, maar ook toen zat er net zo goed geen idee achter het spel wat ervoor zorgde dat je echt geen flauw idee had wanneer United weer goed ging spelen wanneer het slechter ging. Uiteindelijk is dat nu ook met Rangnick wel een beetje zo, maar die blijft tenminste maar een half seizoen waarna we aankomende zomer hopelijk structureler bezig kunnen gaan.

12 februari 2022 om 16:10

Dat zeker Ole moest eruit dat staat als een paal boven water. Het is alleen wel gigantisch pijnlijk dat zijn opvolger het dan eigenlijk nog slechter doet.

12 februari 2022 om 16:42

Je zou zo langzamerhand denken dat het niet alleen aan de trainer ligt na 4 mislukte trainers op rij.

12 februari 2022 om 17:08

Het ligt zeker niet alleen aan de trainers, de Glazers hebben jarenlang gigantisch veel geld uit de club getrokken terwijl Manchester United één van de rijkste (zonder de Glazers misschien wel de rijkste) voetbalclubs ter wereld is. Combineer dat met een technisch directeur die behalve een slechte onderhandelaar te zijn ook geen greintje verstand van voetbal te hebben in de persoon van Ed Woodward en je kunt wel zeggen dat de organisatie dieper verrot is dan alleen de trainer.

Een trainer maakt echter weldegelijk veel verschil en echte trainers voor de toekomst zijn er ook niet altijd aangesteld. Moyes was geen hele onlogische keuze omdat hij het goed deed met Everton, maar toentertijd duidelijk te onervaren voor de job en heeft er ook bijna 8 jaar over gedaan om weer te presteren sindsdien op een niveautje lager met West Ham, dus alleen United was het niet. Van Gaal was een grote naam en derde geworden op het WK (al is clubtrainer zijn een hele andere job dan bondscoach), maar vertrok overal altijd met ruzie en heeft sinds United ook niets meer gepresteerd als coach in de top. Mourinho was ook een grote naam en een wanhopige poging om weer zilverwerk te krijgen, maar hij vertrok al bij een slecht Chelsea en heeft ook niets echt goeds meer gepresteerd sinds zijn vertrek bij United. Solskjaer is puur trainer geworden omdat hij één van de weinige clublegendes was die United wel wilde trainen en de gunfactor had, maar hij had daarvoor ook nooit iets noemenswaardigs gepresteerd in zijn carrière en ik durf er bijna mijn hand voor in het vuur te steken dat hij dat ook niet meer gaat doen. Met Rangnick is er nu iemand in huis gehaald die vooral het technisch hart van de club moet gaan versterken, maar door de resultaten ook een halfjaar interim-trainer moet zijn. Hij was hiervoor echter ook al 10 jaar niet als coach aan het werk geweest. Alle trainers bij United bleken dus ook bij hun andere clubs sinds United ook geen onverdeelde successen en blijkbaar worden gewoon de verkeerde coaches aangesteld.

Kortom: Het ligt waarschijnlijk niet alleen aan de trainers dat alles mislukt bij United, maar zulke goede trainers zijn het ook allemaal niet.

12 februari 2022 om 17:35

Het beroerde voor iedere trainer bij United, is dat de leiding weinig interesse heeft voor diens visie. Ze hebben al tijden een DM nodig, maar in plaats daarvan kopen ze spelers waar de trainer niet om gevraagd heeft. Ik twijfel of ten Hag zin heeft om onder die omstandigheden daar te werken.

12 februari 2022 om 23:16

Dat de Glazers jarenlang zoveel geld uit de club getrokken hebben lees je wel eens maar om hoeveel geld gaat het dan? Volgens mij was dat enkel bij de overname.

United is is immers de club die de voorbije 10 jaar het meeste heeft uitgegeven aan transfers wereldwijd. Meer dus dan clubs met een soortgelijke omzet als Barca en Madrid. Het lijkt me dus sterk dat United meer kan uitgeven dan clubs met evenveel inkomsten als zij en dat nog nadat er aanzienlijke hoeveelheden geld uit de club worden gehaald? Daar zit geen logica in toch? Enkel clubs als Barca (zelfde omzet) en City en PSG (externe financiering en vrijgeleide van de ffp schijnbaar) kunnen United een beetje bijbenen qua uitgave.

Daar zit het probleem dus niet volgens mij. Het geld is immers rijkelijk gespendeerd. De beslissingen in waar dat geld heen gaat is gewoon al een decennium geen touw aan vast te knopen. Hopelijk betert dat nu met Ragnick als TD en die onbekwame flapdrol van een Woodward eindelijk weg bij de club.

Alles is drama momenteel bij united, verwacht pas wat in de zomer met een nieuwe coach en een paar extra spelers. Ronaldo ook echt een drama bij united, ronaldo en bruno gaat ook totaal niet samen.

Wat speelde United weer zwakjes, Ronaldo 6 weken droog, en wat speelde die weer ondermaats, en maar klagen op andere spelers terwijl hij echt 0 toevoegt aan dit United.

12 februari 2022 om 15:36

Vind het wel best zielig om te zien. Het einde begint in zicht te komen. Daarnaast humblet dit dan wel weer alle Cr7 fanboys die dag in dag uit Messi bij PSG afkraken. Gelukkig doen ze het beide ff wat minder. Ondanks dat wel weer lekker een assist gisteravond.

12 februari 2022 om 15:41

Dat klagen heb ik niet gezien, het is denk ik gewoon frustratie. Ronaldo is een winnaar en wilt scoren maar het loopt duidelijk niet. Hij is ook al 37 heh, het moest een keer echt ophouden. Bij Juve was het nog af en toe goed en kreeg die veel penaltys cadeau maar de PL is gewoon te zwaar voor hem helaas. Lekker afbouwen bij Sporting, meer dan verdient maar top-top voetbal kan die gewoon niet meer

12 februari 2022 om 15:44

Ik hen niks aan dood doeners als hij is 37, het scoren is niet eens het hele probleem het is zijn overal spel dat gewoon ver ondermaats is.

12 februari 2022 om 16:52

Die gozer spoort niet joh. Als iemand kritiek heeft op Messi staat die te klagen alsof je een moord hebt gepleegd. Maar zelf staat die al te graag vooraan als het om Ronaldo gaat.

13 februari 2022 om 10:56

Hey Jeff

6 Wedstrijden droog hij zal zijn goals wel bewaren voor de CL tegen Atletico Madrid. jij mag zeggen wat je wilt. Ik ben objectiever over Messi dan dat jij bent over Ronaldo want alweer zie ik geen enkele kritiek op jou idool. Terwijl die heel erg slecht speelde.

Gelijkspel is volkomen terecht. Southampton vond ik voetballend zelfs beter dan United. Solskjaer is misschien weg, maar het voetbal was echt heel slecht vandaag. Was wel weer genieten hoe Maguire volledig werd overlopen door Broja. Die man is één grote grap.

Kijk nu een tijdje United, om heerlijk eerlijk te zijn, door Ronaldo. Maar ik word iedere week steeds depressiever na het kijken van een United wedstrijd. Totaal geen voetbal. Ik wil geen teams gaan vergelijken en helemaal niet het team wat ik nu opnoem, maar wat kon ik genieten van Real M. in ongeveer de jaren 2013-2016. Was genieten geblazen om een top Ronaldo samen met een top team te zien spelen en dan had je ook nog die gave classicos met Ronaldo vs Messi. Pff wat mis ik die tijd.

Maguire is zo'n extreem matige speler. Hij is log, traag, is niet bijzonder snel, kan niet aanvallend koppen. Zelfs op wat hij wel kan scoort ie hoogstens een 7. Prima verdediger voor de Engelse middenmoot, maar meer ook echt niet. Ronaldo kan ook niet meer. Hij ziet er nog uit als die wereldspeler, maar is overal te laat. Logisch ook, hij is immers 3u, maar toch pijnlijk om te zien.

12 februari 2022 om 15:51

Hij is log, traag, niet bijzonder snel 🤣🤣

12 februari 2022 om 16:05

Hahaha ok matige verwoording. Ik bedoel hij draait langzaam, heeft geen goede handelingssnelheid en kan niet hard rennen :D

Southampton was goed, United slecht, Maguire nog slechter en het slechtst van allemaal was de scheidsrechter. Ik begrijp oprecht niet hoe United met 11 man op het veld mocht blijven.

Ronaldo is een winnaar en wilt scoren maar het loopt duidelijk niet. Hij is ook al 37, het moest een keer echt ophouden. Bij Juve was het nog af en toe goed en kreeg die veel penaltys cadeau maar de PL is gewoon te zwaar voor hem helaas. Lekker afbouwen bij Sporting, meer dan verdient maar top-top voetbal kan die gewoon niet meer

12 februari 2022 om 15:44

Jep Premier League is gewoon veel te veel voor hem. Beste competitie ter wereld natuurlijk. Had beter in de Serie A kunnen blijven want daar kunnen oude spelers nog wel prima mee. Maar goed voor Juventus was het vertrek van Ronaldo ook nodig. Denk dat hij inderdaad gewoon moet afbouwen naar Sporting of de VS.

Weer niet goed genoeg om te winnen. Wat maak je het jezelf toch lastig in de strijd om champions league voetbal. Dat je daar voor moet strijden is op zichzelf al diep triest, aangezien je over veel meer kwaliteiten beschikt dan je concurrenten. In de zomer is er veel werk aan de winkel voor de club. Wat betreft Southampton, goede ploeg en erg sterk tegen de “top” ploegen. Verdiende een punt.

Genoten van Southampton, Ward Prowse heerst op het middenveld en Broja was bij elke aanval gevaarlijk, jammer dat Armstrong z'n vizier niet op scherp had vandaag. Hasenhüttl is gewoon een goede coach die een stap hogerop verdiend. United was weer helemaal niets zoals altijd, geen enkele progressie te ontdekken. Ik zou me dood ergeren aan Rashford en Pogba die voegen echt niets toe wat een luie spelers.

Dit is de maand voor United om de punten te halen en ze falen hopeloos. Maart moeten ze tegen: City, Liverpool en Spurs. Succes.

12 februari 2022 om 16:35

Eindelijk Arsenal weer in de champions league volgend jaar? Ik hoop het zo he. De scheidrechters doen er elk weekend alles aan om het te voorkomen maar hoop echt dat Arsenal CL haalt. Wordt het City 1, Liverpool 2, Chelsea/Arsenal 3/4.

Rashford is echt al jaren de meest overschatte voetballer die er is.

Prof. Rangnick die van te voren flink van de toren blaasde komt de hoge verwachtingen vooralsnog niet na.

Vraag mij af of United er verstandig aan heeft gedaan.

Rashford komt te kort en Sancho is het niet niet Waarom Maguire wordt opgesteld is mij een raadsel die zou er bij een amateur uit de zesde klasse er niet eens instaan, wat een belediging voor alle voetballer op de wereld is Maguire hoe kan dat nou prof zijn. United is ook geen team ze knokken niet voor elkaar gevuld met middelmaat ook dat . Fernandes die bakt er ook werkelijk waar niets van.

12 februari 2022 om 17:01

Aqua, het klopt allemaal wat je zegt hoor, maar wel schrijnend om geen woord aan Ronaldo vuil te maken.

Iedereen die zegt dat Ronaldo op is, kom op hoeveel kansen heeft Manchester United nou gecreëerd? Ronaldo is al jaren geleden een pure afmaker geworden en niet echt betrokken bij het spel. Als je dan ook geen kansen kan creëren als team, ja dan heb je niks aan hem.

12 februari 2022 om 16:38

Toch hielden velen nog best lang vol dat het geen ‘pure afmaker’ is, maar na vandaag hoop ik dat het besef er dan eindelijk gekomen is. Ronaldo is nu gewoonde wat oudere versie van Lewandowski. Het enige wat ze kunnen is functioneren binnen de 16. Vergelijk dat dan eens met een Benzema. Benzema is zonder doelpunten of acties in de 16 nog steeds heeel erg nuttig voor het team en is er niet vies van soms zelfs de bal op te halen. Voor mij echt de beste spits ter wereld op dit moment.

12 februari 2022 om 16:44

Hij is 37, dus dan is het vrij logisch dat ie minder wordt toch? Hij komt gewoon vaak net te laat, waar het vroeger gewoon een goal zou zijn. De meeste voetballers zijn op die leeftijd al gestopt dus wat ie laat zien is alsnog knap, maar ik zou hem wat vaker als impactsub gebruiken, maar goed wie gaat tegen Ronaldo zeggend at ie op de bank moet beginnen

70% van de reacties hier is. Ronaldo is slecht en kan beter met pensioen.
Man man man 0 respect voor de speler Ronaldo die in zijn kleine teen meer talent heeft dan heel Man U bij elkaar.

12 februari 2022 om 18:00

Ze kunnen eindelijk losgaan. Hier hebben ze zolang op moeten wachten. 17 jaar aan de top gestaan was niet prettig voor hun om te zien.

12 februari 2022 om 20:21

Steeds zeuren over zijn leeftijd, wordt er wel moe van. Waar zijn de jonkies dan van united die laten 0,0 zien. Voetbal is nog altijd een teamsport ..

12 februari 2022 om 21:12

Echt he. Het is best triest dat een topclub moet leunen op een 37 jarige.

13 februari 2022 om 11:01



@jefff

Stop eens met hem te beschermen hij speelt gewoon matig tot slecht, en dan scoort die ook nog niet, dan heb je helemaal niet veel aan hem. Maar ik maak me zelfs niet zo druk als jij doet op dit moment. Ronaldo zal echt wel zijn goaltjes weer gaan maken, misschien ene penalty om alles weer op gang te brengen. Maar ik vind het apart dat ik geen 1 woord hoor over zijn overal spel, het is niet erg als die niet scoort maar voetballend is het gewoon ver ondermaats voor de self proclaimed best player of the last 20 years. Moet er nog steeds om lachen als ik het hem hoor zeggen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren