Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United presenteert Amrabat en geeft hem prestigieus rugnummer

Laatste update:

Sofyan Amrabat is eindelijk echt gepresenteerd door Manchester United. Het was al sinds vrijdag duidelijk dat de Marokkaans international komend seizoen op huurbasis uitkomt voor United, maar hij is nu eindelijk aan het publiek gepresenteerd. Amrabat gaat bij de Engelse recordkampioen spelen met nummer 4. Dat nummer draagt hij ook bij de nationale ploeg van Marokko.

De club van manager Erik ten Hag huurt de 27-jarige middenvelder in eerste instantie voor tien miljoen euro van Fiorentina. United heeft daarna een optie tot koop voor 25 miljoen euro plus 5 miljoen euro aan mogelijke bonussen. Zo komt er na maanden een eind aan de transfersoap van Amrabat, die al tijden niet meer meetrainde bij Fiorentina. United beschikte na enkele grote aankopen niet over voldoende financiële middelen om Amrabat rechtstreeks te kunnen kopen, maar de Marokkaans international wilde alleen naar Old Trafford. Liverpool, Napoli en op het laatst zelfs Fulham probeerden de deal van the Mancunians tevergeefs te kapen.


"Het is een enorme eer om speler van Manchester United te worden", zegt Amrabat op de clubwebsite. "Ik heb geduld moeten hebben op dit moment, maar ik ben iemand die altijd naar mijn hart luistert en nu vertegenwoordig ik de club van mijn dromen. Ik ben een gepassioneerde speler; Ik wil die energie naar de ploeg brengen en ik zal alles in elke actie stoppen die ik voor het team onderneem."

Het prestigieuze nummer was eerder deze zomer vrijgekomen, toen het contract van Phil Jones afliep bij United. De Engelse centrale verdediger kwam al jaren niet meer voor in de plannen van de club, maar hield nog altijd vast aan zijn salaris, en dus ook aan het nummer. Jones is inmiddels nog altijd transfervrij en wordt in verband gebracht met zijn oude club Blackburn Rovers en Leeds United.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede aankoop! Fysiek brengt ie wat United nodig heeft en de PL vraagt.

Er vallen veel vraagtekens te zetten over het transferbeleid van United, maar dit vind ik nou wel een logische en kwalitatief goede versterking.

5 september 2023 om 15:10

Hopelijk gaan Casemiro en Bruno hierdoor ook meer in hun kracht spelen.
Al vind ik Casemiro eigenlijk wel meer een CVM dan een box-to-box speler, maar goed.

Eriksen of Mount naast Casemiro werkte gewoonweg niet. Zijn defensief ook te kwetsbaar met die twee ernaast.

Amrabat moet qua defensieve zekerheid wel voldoende brengen. Alleen qua voetballend vermogen vind ik Amrabat niet goed genoeg voor de absolute top, maar dat is mijn mening.

5 september 2023 om 15:20

Op basis van het WK wel, maar Enzo Fernandez is ook op die basis gehaald. Ergo, we moeten het allemaal nog maar zien. Ik denk wel dat er met een speler als hij meer balans op het middenveld kan komen, dus in die zin een goede aankoop. Maar hij heeft natuurlijk wel alles nog te bewijzen, hij komt van Fiorentina naar United, dat is geen kleine stap.

5 september 2023 om 16:00

Samcro, daarvoor ook. Echter lagen de club en speler niet meer op een lijn dacht ik te menen. Hij heeft wel op het hoogste podium zich nog te bewijzen.

5 september 2023 om 17:48

Inderdaad. En schillaci en Rodriguez ook. En die hebben het ook nooit meer waar gemaakt. 1 goed wk, de PL is wel even wat anders dan de Serie A. Ik zie het niks worden, al hoop ik natuurlijk van wel als United supporter.

5 september 2023 om 16:23

Dit is een Tottenham aankoop. Amrabat is toch helemaal niks bijzonders zeg. Fysiek sterk, harde werker, loopt veel 'vuile' meters en kan aardig voetballen ... mits hij daar de ruimte voor krijgt. En dat laatste krijg je niet in de Premier League.

De tijd van stofzuigen en de bal inleveren is al een tijdje voorbij, het is de tijd van de alleskunner. Zeker bij een topclub, waar United naar hoort te streven.

5 september 2023 om 16:56

Tottenham heeft dit seizoen wel wat spelers erbij gehaald die wat kunnen, dus vorig jaar had ik je direct gelijk gegeven toen ze Perisic, Richarlison etc haalden, maar nu niet echt.

(ik snap ook niet waarom ik Spurs hier verdedig, misschien is het de hitte? een wit voetje halen bij de fans op vz is het ook al veel te laat voor)

6 september 2023 om 14:06

Zeg je nu dat United het nieuwe Tottenham is??

Nou, die komt net op tijd. Met Jones en Maguire achterin kan je een Amrabat goed gebruiken. Hopen op een opmars en impact zoals Kante of Caicedo dat hadden. Tifo had laatst een goede analyse over hoe ze Amrabat zouden kunnen gebruiken en het lijkt echt het missende puzzelstukje, het hoeft Casemiro in ieder geval niet in de weg te staan.

5 september 2023 om 15:12

Jones? Die is toch al lang weg? Je bedoeld denk ik Evans - Maguire als duo (op het einde vs Arsenal)?

Ik gok dat Lindelof - Maguire nu het duo is, als Martinez er langer uit ligt. Nog niks over gelezen.

Dan heb je AWB - Lindelof - Maguire - Dalot als defensie.
Ervoor Amrabat - Casemiro en daarvoor Antony - Bruno - Rashford en in de punt Hojlund.

Alleen qua bank heb je dan weinig. Martial, Sancho (mits hij mag), Mctominay, Eriksen, Garnacho & Evans...

5 september 2023 om 16:38

Klopt, ik bedoel inderdaad Evans. Jonny en Jones, de vergissing is snel gemaakt. Overigens denk ik inderdaad ook niet dat dit het basis duo achterin zal worden maar ze stonden er toch maar met z’n tweeën tegen Arsenal..

En van Antony weet je nu ook niet of hij geselecteerd zal worden, en Ten Hag kennende zal hij Mount en Eriksen ook genoeg minuten blijven geven.

6 september 2023 om 09:37

Dat is waar inderdaad.

En Mount misbruiken als 8, waar hij niet rendeert. Of zelfs naast Casemiro...

Amrabat - Casemiro is defensief wel een sterk duo gok ik. Voetballend mwah.

Benieuwd wat Ten Hag er van maakt, maar zijn aankopen hebben mij nog niet echt kunnen bekoren (ja Casemiro wel, maar dat wist je al van te voren) en verder vind ik Onana een goede keeper, maar vooral erg showboaten en overdreven aan de bal. Soms ook veel te lang aan de bal...

Enige aankoop waar ik wel nog wat van verwacht is Amrabat (defensief) en een Hojlund

5 september 2023 om 15:23

Als hij de impact heeft zoals Caicedo bij Chelsea nu, dan wordt het niet zo fijn voor hem Hij is ook al 27 en doorgaans worden spelers dan niet heel veel beter meer.

6 september 2023 om 09:38

Denk wel dat hij voor meer defensieve stabiliteit gaat zorgen naast Casemiro.

Hoef je die Eriksen en Mount er ook niet meer naast te zien

Super benieuwd naar Amrabat in United!



Ik denk oprecht dat het veel gaat schelen met hem erbij op het middenveld. Graag wel naast Casemiro in plaats van op de plek van Casemiro. Het middenveld kan wel wat meer power en verdedigende kwaliteiten gebruiken, vooral nu zoveel verdedigers geblesseerd zijn.

Leuke speler en harde werker maar even serieus..

Als United terug naar de top wil moeten ze toch niet dit soort middelmatige spelers blijven aantrekken met alle respect voor deze jongen.

5 september 2023 om 16:49

Toch een ideale bankzitter als stand-in voor Casemiro? Het is niet zo dat United nou tientallen miljoenen kan neerleggen voor een betere bankzitter. Lijkt me niet dat zowel Amrabat als Casemiro zullen spelen. Wellicht de laatste 10 minuten bij een voorsprong om het dicht te gooien, maar niet als basis.

5 september 2023 om 16:53

Als Ten Hag verstandig is gebruikt hij ze direct beiden naast elkaar met Bruno ervoor. Utd heeft stabiliteit op het middenveld nodig, dat kunnen zelfs wij van vz zien na een paar potjes en er waren er ook genoeg die het vooraf al zeiden dat een 3 met Bruno, Mount en Case niet zou gaan werken.

5 september 2023 om 17:18

Tjah, ik denk dat je in beide gevallen geen potten gaat breken. Ja, stabiliteit is nodig op het middenveld. Maar het voetballend vermogen is ook zwaar ondermaats en United creëert al bar weinig kansen. Met Amrabat - Casemiro zal dat zeker niet verbeteren. Anderzijds, als je het potdicht houdt kan 1 goal natuurlijk voldoende zijn en/of hopen op een momentje van Rashford. Benieuwd hoe Ten Hag dit gaat neerzetten. Hoe dan ook, had imo beter een 8 kunnen halen ipv Mount, dan was deze noodoplossing niet nodig geweest.

5 september 2023 om 20:54

Samcro ik denk dat dat nu misschien even slim is, maar dat zou niet het vaste middenveld moeten worden. Stond vorig seizoen ook best goed met casemiro bruno en eriksen/fred.
Ik vind het trouwens ook wel wat voorbarig mount af te schrijven na 1,5 wedstrijd of zo, maar dat terzijde.

5 september 2023 om 21:08

Ik schrijf Mount niet af, maar zie op dit moment niet echt een plek voor hem.

Ik denk niet dat hij de kwaliteiten heeft om het verschil te maken bij MU. Leuke voetballer die op het WK boven zichzelf uitsteeg…. Maar daarvoor en daarna niet opvallend. Voor je land spelen is anders. Dat zie je bij veel spelers.

5 september 2023 om 16:59

Wat bazel je nou. Op basis waarvan zou hij niet de kwaliteiten hebben om het verschil te maken?

5 september 2023 om 17:03

Haha dat jij de serie a niet volgt … heeft het gewoon prima gedaan bij zowel Verona als fiorentina. Denk je dat ze gek zijn bij barca , united , Liverpool en atletico ? Heeft daar toch echt op alle lijstjes gestaan maar amrabat wou alleen united

5 september 2023 om 20:55

Ik geef toe dat ik hem echt niet vaak zie spelen, maar wanneer ik hem zie spelen verbaasd hij me altijd positief. En dat is niet alleen op het wek geweest.

Prestigieus nummer, nummer 4? Die heb ik nog niet vaak gehoord. Kwam vrij na het vertrekken van Phil Jones. Niet direct een topper.

Ben benieuwd naar Amrabat.. Twijfel enorm of hij United verder brengt, vermoed vooral dat ze hem voor de bank hebben gehaald, maar we gaan het zien

5 september 2023 om 20:54

Ze bedoelen denk een nummer onder 12

Het is een speler die trekt, sleurt, ballen verovert en die dan meteen inlevert of zelf naar voren dribbelt. Echter weet ik niet of het een succes gaat worden, omdat de rest van het elftal vrij beperkt is en voetballend vermogen mist.

Verdedigend is Soufian een topper maar als verdedigend middenvelder vind ik heel saai en voorspelbaar, bal afpakken al de beste maar heb hem zelden betrapt op een mooie pass of een schot op het doel van buiten de 16!

Goeie speler die ik vaak heb zien spelen in zn Utrecht tijd. Maar ook een top bakker maakt van een drol geen gebakje.
United is niveau Wolves, Aston Villa of Bournemouth, en dat veranderd niet nu Sofyan met een shirt waar een 4 op staat er komt spelen.

5 september 2023 om 19:44

Niveau Wolves, Aston Villa of Bournemouth nog wel. Het United bashen begint steeds triestere vormen aan te nemen

Prima kerel en heeft een goed wk gespeeld maar natuurlijk lang niet goed genoeg voor de top van de premier league. Is geen verbetering tov Fred of McTominay helaas.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren