Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United noteert spoedig uitgaande transfer van 28 miljoen euro

Laatste update:

Leeds United gaat Daniel James overnemen van Manchester United, zo weten onder meer Fabrizio Romano en de Daily Telegraph te melden. De transfermarktexpert weet te melden dat Leeds United 28 miljoen euro gaat neertellen voor de 23-jarige vleugelaanvaller. De medische keuring staat dinsdag op het programma, waarna de transfer officieel bekendgemaakt zal worden.

Manchester United telde in de zomer van 2018 bijna achttien miljoen euro neer om James over te nemen van Swansea City. De 24-voudig international van Wales - die eerder voor Hull City en op huurbasis voor Shrewsbury Town speelde - kwam in de afgelopen twee seizoenen tot 74 officiële wedstrijden voor Manchester United, waarin hij goed was voor 9 doelpunten en 9 assists. Ondanks een nog tot medio 2024 lopend contract werken the Red Devils nu mee aan het vertrek van James, die na de komst van Cristiano Ronaldo en Jadon Sancho in de pikorde daalde.

James had zondag in het duel tussen Wolverhampton Wanderers en Manchester United (0-1) echter nog wel een basisplaats, maar werd na 53 minuten naar de kant gehaald. Leeds United is bereid om fors in de buidel te tasten voor James, die 28 miljoen euro moet kosten. Daarmee wordt de aanvaller de op één na duurste aankoop in de clubgeschiedenis van de huidige nummer vijftien van de Premier League, na de voor dertig miljoen euro van Valencia overgenomen Rodrigo. In een eerder stadium werd ook Club Brugge-aanvaller Noa Lang gelinkt aan Leeds United, maar transfermarktexpert Romano doet die berichten af als ‘fake’.

Snap jij dat Manchester United Daniel James laat gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
30 augustus 2021 om 19:59

Donny op de banken!

30 augustus 2021 om 21:08

😂

31 augustus 2021 om 01:14

Donny bedanken! (en meesturen naar Leeds)

Gaat ie met 'n omweggetje alsnog spelen voor Leeds. Kan me heugen dat ie 'n paar jaar geleden ook al getekend had maar 't niet rond kwam toen. Nu hopelijk wel

30 augustus 2021 om 20:31

Klopt zat nog in die Leeds docu. Waar op een haar na rond. Wel amateuristisch dat ze de persoon niet konden bereiken die daar over ging. United zag hun kans en sloeg toe.

31 augustus 2021 om 02:27

Hij had toentertijd zelfs al geposeerd met het Leeds shirt. Ik kan me naast Obi Mikel met een Man United shirt niet herinneren dat dat eerder gebeurde. Leuk dat hij er nu alsnog terecht komt, wel voor een veel te hoog bedrag overigens.

31 augustus 2021 om 15:43

Van de Vaart met een Valencia shirt...😉

Dat is 20 miljoen te veel voor die jongen. Kan hard rennen en daar is ook alles mee gezegd.

30 augustus 2021 om 20:02

Mwa, is voor Man U niet goed genoeg maar speelt wel met veel dreiging vind ik. Als hij wekelijks speelt kan hij echt nog wel stappen maken denk ik

30 augustus 2021 om 20:40

Rende hard toen de rest dat niet deed? Dus heeft mentaliteit laten zien in slechte tijden, mwah dat is anno 2021 een kwaliteit die je te vaak tegen komt

31 augustus 2021 om 08:16

Idd. Dan is de hard rennende Vertessen ook 28 miljoen waard

31 augustus 2021 om 09:02

Jij snapt het helemaal, ik zou trainer worden!

Noa lang zal dan waarschijnlijk niet meer komen.

30 augustus 2021 om 20:11

Fabrizio Romano tweette vandaag nog dat Leeds de afgelopen weken niet concreet in de markt is geweest voor Noa Lang. Iets wat hij een week of twee geleden ook al vermelde.

Het zal waarschijnlijk niet uitmaken aangezien dit slechts een wisselspeler van United is, maar toch een pikante stap dat hij voor Leeds kiest. Dat zal echter wel veel meer bij zijn niveau passen, want United was veel te hoog gegrepen.

30 augustus 2021 om 20:40

'Pikante stap'

De supports van beide clubs hebben een hekel aan elkaar, maar Leeds is toch een 'klein clupje' in de ogen van United. Die hebben er echt geen moeite mee.

Verder prima stap voor hem, idd beter zijn niveau.

En de Leeds fans scandeerde tegen United nog tegen hem dat hij zelfs te slecht was om voor hun te spelen hahaha beetje awkward.

Is het nou 28 miljoen of 41 miljoen? Lees ik het nou niet goed of snap ik het niet..

10 miljoen winst maken op een speler die 'geflopt' is. Goeie deal.

Mooi bedrag voor een speler die niet meer nodig is en eigenlijk nooit het gewenste niveau had. Met Sancho en Greenwood op rechts heb je genoeg kwaliteit. Zo toch weer aardig wat geld in het laadje wat weer gebruikt kan worden voor een cvm, al verwacht ik deze pas in de winter (of ze moeten nu met spoed nog voor Camavinga gaan). Enige plek waar nog echt versterking nodig is, Fred kan gewoon niet.

30 augustus 2021 om 23:36

Saul Niguez lijkt mij een prima CVM voor Man Utd. Niguez mag vertrekken bij Atletico en Atletico staat zelfs open voor een huurdeal met koopoptie. Hier kan Man Utd prima van profiteren. Niguez heeft zelf ook oren voor een overstap naar Engeland.

Wat een topdeal voor Man U zeg. 28 miljoen voor hem is imo veel te veel. Donny moet ook eens gaan nadenken of die niet beter kan verkassen. Voor het 2e jaar op rij de bank warm houden lijkt mij niet de bedoeling.

30 augustus 2021 om 20:21

Eens. Donny komt gewoon tekort voor United en gaat de strijd met Pogba en Bruno niet winnen. Donny is ook geen cvm, dus er is eigenlijk geen plaats voor hem, behalve als rotatie speler. Misschien in de winter toch maar vertrekken? Zie hem wel naar de Bundesliga gaan.

30 augustus 2021 om 20:59

In de winter niet, zn contract loopt tot zomer '22. Deze winter kan hij wel met andere clubs praten. Ik denk dat het heel erg afhangt van hoe dit seizoen gaat lopen mbt wat Pogba gaat doen. De PL is nu sowieso veel aantrekkelijker dan de Ligue 1 of La Liga. Hij gaat nu met Ronaldo en Varane spelen. Mocht United dit jaar tot het einde mee doen om de PL en ver komen in de CL zie ik hem wel bijtekenen. Mocht ie weg gaan zie ik hem alleen naar PSG gaan (Ligue 1 is toch totaal geen uitdaging) of Real (mooie club maar La Liga is een beetje uitgeblust nu). Real zie ik sowieso alleen gebeuren mocht Mbappe daar ook heen gaan. Ik hoop stiekem dat ie toch gewoon bijtekend.

30 augustus 2021 om 21:39

Eens, alleen de grote tranfers gebeuren meestal toch in de zomermaanden. Zie Pogba tot volgende zomer nog wel in een United shirt rondrennen.

30 mil voor James.. wat een verkoop voor Man U zeg. Net als Liverpool halen ze overdreven veel geld uit homegrown aanvallers. Ik zie James trouwens niet in de basis komen. Harrison vond ik indrukwekkend vorig seizoen. En raphinha spreekt voor zich.

31 augustus 2021 om 08:17

Nou dit is wel echt een uitzondering bij united. Die halen zelden tot nooit een fatsoenlijk bedrag binnen voor een speler, homegrown of niet.

Leeds united lijkt me een mooie club voor daniel james, is wel een redelijk speler met potentie hoop dat ie het goed gaat doen

Misschien moet Arsenal op werkbezoek bij utd. Kunnen ze leren hoe je transferbeleid voert.

30 augustus 2021 om 20:37

Nou, dit is pas de eerste speler sinds 2014 die ze met winst verkopen. Wat aankoopbeleid de laatste jaren is het bij Man Utd gelukkig wel beter geworden.

Sow, prima bedrag voor zo'n jongen. Kan hard rennen, maar verder niet zo super normaal gesproken. Past denk ik wel goed bij Leeds.

Wat een geld zeg voor zo'n middelmatige speler, maar die Engelse clubs hebben zoveel geld dat ze soms van gekheid niet weten wat ze moeten doen volgens mij.

Leeds supporters wouden hem niet en toch wordt hij gehaald hahah gaat het daar echt niet maken kan alleen maar hard rennen

Man-United verkoopt deze matige speler en koopt haalt Ronaldo voor datzelfde bedrag binnen, ik zeg een win win win situatie.

Gaat het bij Bielsa wel goed doen denk ik. Word weggezet als harde werker, omdat hij misschien wel mentaliteit had wanneer de rest dat niet had bij United? Gewoon een leuke Britse speler die binnen 2 jaar bij een aanvallende ploeg zoals Leeds gewoon voor het dubbele weg kan gaat als alles goed gaat.

Mogen er nog velen volgen. Matic, Fred, Jones, Martial!

30 augustus 2021 om 21:02

Vergeet Mata niet! Snap niet waarom deze spelers nog niet verkocht zijn en zelfs recent nog verlengd hebben. Allemaal te oud en nutteloos. Martial zou ik nog even behouden omdat Rashford nu ook geblesseerd is. Nu heb je op links Pogba of Sancho lopen (Pogba is eigenlijk geen winger). Voor de spits heb je nu Ronaldo en Cavani, rechts heb je Sancho en Greenwood en dan op links (straks) Rashford met Martial als backup. Gezien de vele wedstrijden dit seizoen moet je alles dubbel bezet hebben.

30 augustus 2021 om 21:08

Niemand wilt die spelers omdat United ze enorm overbetaald heeft. Martial verdient 2,5 ton per week, dat gaat geen club betalen, zelfs niet de helft daarvan. Hij is trouwens ook enorm zwak.

30 augustus 2021 om 21:19

Eerst paar jaar deed ie het best leuk, vooral vanaf de flank. Zie hem ook liever gaan, maar zie Mata, Jones, Matic en Lingard nog liever gaan.

Wat ik al zei, ik snap niet dat United die contracten verlengd heeft. Is meer uit een soort loyaliteit vermoed ik.. kwalitatief heb je er niets aan. Zou al deze spelers inruilen voor 1 goede cvm momenteel.

Dit is gewoon een prima speler, en gezien de markt voor Britse spelers een aanvaardbaar bedrag. Hij kan echt wel iets meer dan alleen hard lopen. Redelijke techniek en voorzet ook.. Kan wel wat worden onder bielsa.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren