Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Summerville blinkt uit bij Leeds met 2 goals en 2 assists binnen dertig minuten

Laatste update:

Crysencio Summerville was zaterdagmiddag de grote man bij Leeds United. Met twee doelpunten en twee assists in een tijdsbestek van dertig minuten hielp bij zijn ploeg aan een 4-1 zege op Huddersfield Town. Leeds klimt door de overwinning naar de derde plek in de Championship, terwijl Huddersfield het moet doen met de 21ste plaats.

Bijzonderheden:
Na twintig minuten opende Daniel James de score namens de thuisploeg, die naast Summerville ook met Joël Piroe en Pascal Struijck in de basis begon. Summerville werd na een counter diepgestuurd, legde de bal breed op de Brit, en laatstgenoemde haalde vanaf de rand van het strafschopgebied uit: 1-0. De 2-0 viel na ruim een half uur, toen Summerville op aangeven van Piroe naar binnen ging en de bal in het doel schoof.

Leeds had de smaak te pakken, en kwam drie minuten later zelfs op 3-0. Opnieuw lag er veel ruimte op de helft van Huddersfield, waar Summerville met de bal aan de voet veel gebruik van kon maken. Uiteindelijk stuurde hij James diep, en die verschalkte doelman Lee Nicholls.

De 4-0 viel vlak voor rust en kwam opnieuw op naam van Summerville. Georginio Rutter versnelde, legde de bal in het strafschopgebied terug op Summerville en zag hoe de Nederlander zijn tegenstander uitkapte en raakschoot.

In de tweede helft, waarin uitblinker Summerville een publiekswissel kreeg, deed Leeds het was rustiger aan. Huddersfield kwam nog op 4-1 via Michal Helik, die scoorde uit de rebound. Daar zou het uiteindelijk bij blijven.

Leeds United – Huddersfield Town 4-1
20’ 1-0 Daniel James (assist: Crysencio Summerville)
31’ 2-0 Crysencio Summerville (assist: Joël Piroe)
34’ 3-0 Daniel James (assist: Crysencio Summerville)
45+4’ 4-0 Crysencio Summerville (assist: Georginio Rutter)
70’ 4-1 Michal Helik

Verdient Crysencio Summerville een kans bij het Nederlands elftal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Beter als de huidige aanvallers in de selectie van Koeman

28 oktober 2023 om 16:32

Koeman moet gewoon ontslagen worden hoop zo erg dat we hem niet op het EK hebben. Want een waardeloze beslissingen neemt hij en durft nooit een keer risico te nemen met gasten zoals summerville, frimpong, gravenberch etc durft te spelen maar de suffe weghorst, roon, bergwijn, blind blijven maar kansen krijgen. We hebben in potentie topspelers ook nog met xavi, gakpo, de ligt, de Jong etcetera. We hebben een coach nodig die aan een nieuw team durft te bouwen en niet vast houd aan spelers waar je niks meer aan hebt.

28 oktober 2023 om 18:13

Ben eigenlijk verbaasd dat hij niet voor jong oranje gevraagd is.

28 oktober 2023 om 18:49

Volgens mij mag hij met deze nieuwe cyclus niet meedoen vanwege de leeftijd, zat er hiervoor wel bij. kan het mis hebben

Het zou verfrissend zijn om deze jongen in oranje te zien, in plaats van jongens als bergwijn en Berghuis. Die jongen is in topvorm, en als hij dat doortrekt in aanloop naar het EK moet hij er gewoon 100% bij zitten, want het is echt net niks op de flanken nu.

28 oktober 2023 om 16:28

Bergwijn verkopen en deze jonge naar Ajax halen.

28 oktober 2023 om 16:44

Topvorm is wel overdreven. 4 goals en 2 assist tot nu toe na 14 wedstrijden. Niet dat een Bergwijn beter is maar het is ook geen topvorm.

28 oktober 2023 om 16:50

Het is 6 goals en 4 assists, 6G+A in de laatste drie wedstrijden. Dat noem ik topvorm

Tweede goal is erg knap gedaan. Als hij zich blijft ontwikkelen mag hij een keer een kans krijgen bij Oranje.

Was echt een heerlijke speler al bij ADO. Ik geloof wel dat deze jongen uiteindelijk in het grote Oranje kan belanden! Nu lekker deze positieve lijn doortrekken bij Leeds..

Ajax moet hem gewoon halen voor bergwijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren