Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United is rond met David de Gea, maar trekt aanbod weer in

Laatste update:

Een langer verblijf van David de Gea bij Manchester United is nog allerminst zeker. De 32-jarige doelman heeft volgens The Athletic een contractvoorstel van the Red Devils geaccepteerd. Dit aanbod werd echter vervolgens weer door United ingetrokken. De huidige verbintenis van de Spaanse sluitpost loopt over drie dagen af.

De Gea ging naar verluidt akkoord met een drastische salarisverlaging. Momenteel verdient hij 375.000 pond per week, omgerekend zo’n 440.000 euro. United is vervolgens toch op het aanbod teruggekomen. Het heeft de doelman nu een nieuw voorstel aangeboden met een nog lager salaris. De Gea moet het meest recente voorstel nog in beraad nemen.

Of de doelman uiteindelijk kiest voor een langer verblijf op Old Trafford blijft afwachten. De Gea zou ook zijn andere opties overwegen. De goalie kan ook rekenen op interesse van een niet nader genoemde club uit Saudi-Arabië. The Mancunians bereidden zich al voor op een eventueel vertrek van De Gea, daar ze de opties in de contracten van doelmannen Tom Heaton en Nathan Bischop lichtten. Dean Henderson kwam het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Nottingham Forest, maar kampte met een bovenbeenblessure en speelde zijn laatste duel op 14 januari in de thuiswedstrijd tegen Leicester City (2-0).

Erik ten Hag kan De Gea niet kan garanderen dat hij komend seizoen ook de eerste keuze onder de lat is. United wil deze zomer hoe dan ook een nieuwe doelman binnenhalen. André Onana is serieus in beeld om de selectie van United te versterken. De club zou al met het management van de doelman van Internazionale hebben gesproken. De Champions League-finalist mikt volgens transfermarktexpert Fabrizio Romano op een transfersom van minimaal vijftig miljoen euro, exclusief bonussen. De Kameroener ligt nog tot medio 2027 vast in het Giuseppe Meazza.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Manchester United is op voetbalgebied werkelijk de slechtst gerunde club van Europa. De incompetentie kent geen grenzen. Ondanks dat De Gea niet meer zijn niveau heeft is het gewoon een clublegende, en daar ga je niet zo mee om. Communiceer gewoon met hem dat je verder kijkt en gun hem een fatsoenlijk afscheid. Schaamte voorbij dit.

27 juni 2023 om 17:20

Verschrikkelijk zonde voor 1 van de mooiste clubs persoonlijk toen ik opgroeide. Onder ferguson zo veel winnen met zo veel spelers uit eigen jeugd. Werkelijk fantastisch. Zelfs dat ze daarna zo veel uit gaven is er amper nog wat gewonnen. Erg triest.

27 juni 2023 om 17:22

Zolang ze nog niet hun legendes en absolute sterspelers gratis weggeven aan de concurrent/rivaal valt het allemaal nog wel mee. De daadwerkelijk slechtst gerunde club(valencia) van dit universum word dan echter wel weer gerund door een Man United fan haha

27 juni 2023 om 17:49

Haha, wauw ja Valencia staat ook wel op het podium inderdaad. Bijzonder dat Fifa, Uefa, competities en overheden zich overal en nergens mee willen bemoeien, maar hun handen er vanaf trekken bij dit soort wanpraktijken.

28 juni 2023 om 12:37

Je hebt altijd Malaga nog. Die stonden 10 jaar geleden nog in de kwartfinale van de Champions League, en zijn nu gedegradeerd naar het derde niveau in Spanje.

27 juni 2023 om 18:00

Ja het is echt dieptriest, je schaamt je dr gewoon voor. Hoe ze dit ook weer doen, ik hoorde al zoiets in een of andere stream, maar dacht dat zal wel niet kloppen. Dit gaat overigens verder dan incompetentie, club zonder moreel kompas geworden.

27 juni 2023 om 19:11

Je haalt de woorden uit mijn mond, het is echt een regelrechte schande wat er al jaren bij United aan de gang is. Met klap op de vuurpijl deze actie. Ze hebben echt geen flauw idee wat ze aan het doen zijn.

Ze maken het mij heel moeilijk om nog fan van de club blijven.

27 juni 2023 om 21:18

Als dit allemaal klopt, is dit zeker schandalig, maar slechtste gerunde club gaat bij mij momenteel naar Barcelona of Juventus. Die hebben ook wel een paar beroerde keuzes gemaakt. Met diepgaande gevolgen.

27 juni 2023 om 22:02

Eerder hoorden Napoli/Atletico/Marseille en Newcastle ook tot de slechtst geleide clubs van Europa qua potentie.
Nu toch wel behoorlijk goed.
Allen volksclubs met een emotionele achterban haha.

27 juni 2023 om 23:28

Denk dat je een hoop bent vergeten wat de GEA geflikt heeft.

Dit is wel enorm triest om zo om te gaan met je langst dienende speler. Speelt er al meer dan 10 jaar. Een aanbod doen, het laten accepteren en dan intrekken en nog minder bieden. Wat is dat nou weer voor actie? Dat je niet met hem door wil oké, maar communiceer dat dan gewoon. Dat hij 440.000 euro per week verdiende zegt ook al genoeg over United. Dat verdienen twee topspelers bij clubs als Arsenal of Liverpool samen..

De Gea ga je toch ook niet houden als 2de keeper? Of je gaat hem verlengen en laat hem eerste doelman zijn of je gaat een nieuwe doelman halen en de Gea laten gaan. Is het zo ingewikkeld? Beetje normaal omgaan met de Gea kan ook wel na jaartje of 10 bij de club.

Gewoon verlengen en andere doelman aantrekken. Manchester United speelt in veel competities, dus jaar laten uitvechten en dan verder kijken. De spitspositie heeft overifens absolute prioriteit.

27 juni 2023 om 17:41

Dus je wilt met de Gea verlengen voor 200-300K, haalt een nieuwe doelman voor 50+ miljoen en dan laat je ze het uitvechten? Daarna wil je bijv de Gea van de hand doen met een dik salaris en langdurig contract? Dat is toch allesbehalve logisch?

Dit is gewoon alles behalve netjes. Een contract niet verlengen kan, en dat moet United zelf weten, maar iemand een aanbod doen, het geaccepteerd zien worden en het dan weer intrekken is gewoon onbeschoft.

27 juni 2023 om 17:58

Arsenal deed het met Ramsey. Gebeurt vaker dan je denkt. Maar het is niet netjes nee.

Alle eerlijkheid, ik geloof hier niets van. Mondeling akkoord is ook een akkoord.
Gewoon laten bijtekenen, geen 50miljoen uitgeven aan Onana. Deze keeper is te goed om weg te doen. Iedereen doet maar alsof hij zo enorm veel blunders heeft gemaakt, maar noem er maar eens drie op in de afgelopen 2 seizoenen. Daar staan zeker 15 gepakte punten tegenover.

27 juni 2023 om 18:20

"alle eerlijkheid, ik geloof hier niets van. Mondeling akkoord is ook een akkoord."

Dat is inderdaad in landen als Nederland, Duitsland en een aantal andere landen het geval. Maar in de Engelse common Law traditie kijken ze toch ietsje anders aan tegen deze materie en daar is niet iedere aanvaarding van een gedaan voorstel per definitie een overeenkomst waaraan je vast zit, zoals bij ons het geval is.

27 juni 2023 om 21:12

Ah, moet toegeven, dat wist ik niet. Toch geloof ik nog steeds niet dat ze dat zouden doen bij de Gea, die meer dan 10 jaar bij de club is.

Blijkbaar is Erik hier tussen gaan liggen, omdat hij niet 100% vertrouwen heeft in De Gea. Ik vind het maar schandalig. Ik zou het liefste Onana zien, maar zo ga je niet met je langst dienende speler op.

27 juni 2023 om 18:56

Maar dat salaris wat hij opstrijkt bij United is echt volkomen imbeciel.

27 juni 2023 om 19:12

Ben ik compleet met je eens. Ook dat speelt mee waarom ik Onana wil. De Gea is onze beste speler geweest voor ~10 jaar, zoveel punten gepakt, maar het is tijd om door te gaan.

27 juni 2023 om 19:23

Quillinho absoluut, maar zie niet echt hoe dat relevant is in deze? Er is hem namelijk een voorstel gedaan met een veel "normaler" salaris en dat heeft hij geaccepteerd.

Ik vind de gea een heel sterke keeper, maar begrijp best de discussie om een beter voetballende keeper te halen. Probleem is echter dat united best veel posities zou willen versterken en er beperkt geld aanwezig is (zeker met de onderhandelingstactieken van united). Dan moet je gewoon concluderen dat dit geen prioriteit is. Beter nog op zijn minst houden tot de overname duidelijk en afgerond is, en dat zal niet deze window zijn.

Echt wel respectloos van United, maar aan de andere kant wel beetje karma. Hij heeft destijds 2x geflirt met Real Madrid om zijn huidige salaris te krijgen. Toen hadden ze ook twee keer zijn salaris verhoogd, maar toen was zijn onderhandelingspositie vele malen sterker. Naar welke club moet hij nu gaan?

Hoe erg jammer dit ook is, ik denk dat De Gea gwn moet vertrekken. Dit laat overduidelijk zien dat hij niet meer eerste keus is. Hij kan voor zoveel clubs nog zoveel betekenen als eerste keeper. Ik snap niet dat Man Utd Inter niet doet verleiden om voor De Gea te gaan. Gebruik het in de onderhandeling!!! Zou prima bij Inter functioneren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren