Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester United handelt te traag en kan vlucht naar China niet voorkomen

Laatste update:

Ivan Perisic lijkt Manchester United voorlopig niet te gaan versterken. De buitenspeler landde woensdagochtend met de selectie van Internazionale op de luchthaven van Nanjing in China. In het Aziatische land gaat hij zich voorbereiden op een vriendschappelijke wedstrijd tegen Schalke 04 en een duel met Olympique Lyon in het kader van de International Champions Cup.

Manchester United hoopte de komst van Perisic af te ronden voordat hij zou vertrekken, maar dat is niet gelukt. Woensdagochtend werd de 28-jarige Kroaat gefotografeerd terwijl hij uitstapte en handtekeningen uitdeelde aan supporters van Inter. Zelf zou Perisic wel oren hebben naar Manchester United en de Europa League-winnaar was positief gestemd over zijn komst, zeker nadat Perisic afgelopen weekend toestemming kreeg om een trainingskamp te verlaten.

Hij speelde zaterdag niet in de eerste oefenwedstrijd tegen 1. FC Nürnberg (2-1 nederlaag) en zou geklaagd hebben over last van zijn gebit. Supporters van Manchester United hoopten dat zijn vertrek te maken had met een transfer, maar een overstap lijkt voorlopig niet aan de orde. Na de trip in China reist Inter naar Singapore voor wedstrijden tegen Bayern München en Chelsea. Het is de vraag of Perisic ook dan meereist met de selectie van i Nerazzurri.

José Mourinho ziet in Perisic een belangrijke schakel. De international kan uit de voeten als aanvallende middenvelder en als buitenspeler, maar verricht bovendien defensief werk. Met zijn voorzetten kan hij daarnaast iets toevoegen waar het Manchester United aan ontbeert. Naar verluidt wil Manchester United vijftig miljoen euro voor hem betalen, maar Inter zou alleen interesse hebben als Anthony Martial in de deal wordt betrokken. Volgens Sky Italia heeft men een bod van 45 miljoen plus 5 miljoen aan variabelen afgeslagen.

Zie je Ivan Perisic naar Manchester United gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat moet Man Utd nou met Perisic? Mourinho moet Martial meer de kans geven op die linkerflank. 60 miljoen voor Perisic, die al 28 is, is gewoon gestoord en bovendien overbodig. Enige wat Man Utd nodig heeft, is een defensive middevelder en misschien een linksback achter Shaw. Dan zijn ze wel klaar op de transfermarkt.

19 juli 2017 om 11:52

Een middenvelder zou ook welkom zijn na mijn idee.

Pogba, Herrera/mata en Carrick zullen niet alle wedstrijden spelen. Fosu zal denk ik als rechtsback dit seizoen gaan spelen (die kun je anders ook nog op het middenveld kwijt)

19 juli 2017 om 12:40

Voor de basis hebben ze alleen 1 goede defensieve middenvelder nodig, maar voor op de bank kunnen ze nog wel wat kwaliteit gebruiken. Met fellaini, perreira, lingard ga je niks teweeg brengen in de cl. Dus het liefst zie ik nog een goede winger komen als backup en nog 1 goede backup middenvelder. Als er nu iets geblesseerd raakt is de backup meteen 10x zo slecht en dat kan niet bij een club als united.

19 juli 2017 om 11:57

Precies, Fabinho is nog mijn droomaankoop. Op de flanken hebben we Martial, Rashford, Mkitaryan en nog Lingard. Het probleem van onze buitenspelers is dat ze niet constant even goed presteren. We hebben wel een buitenspeler nodig die week in week uit goed speelt. Linksback is ook niet echt nodig, Shaw moet je gewoon de minuten geven, dan zie ik hem wel een stabiele back worden. Daarachter kan je altijd nog Blind en Rojo neerzetten.

19 juli 2017 om 12:25

Gezien de blessuregeschiedenis van Shaw de afgelopen 2 seizoenen kan je daar niet op bouwen. Dan is een volwaardige linksback met wat snelheid, aanvallende kwaliteiten en een goede voorzet geen overbodige luxe.

19 juli 2017 om 13:43

Het probleem met de buitenspelers is dat we geen buitenspelers hebben. Martial en Rashford zijn in mijn ogen spitsen, die altijd te doelgericht zullen blijven. Mata en Mkhitaryan zijn echte nummer 10's. Lingard is een rechtsbuiten, maar niet goed genoeg voor de basis. Als ik dan toch even realistisch mag dromen zou mijn droomelftal er zo uit zien. Ik weet dat Pogba minder rendeert met een 10, maar hij presteert gewoon niet goed genoeg om het privilege te krijgen dat het team rond hem wordt gebouwd, simpel.

Tactiek: Fabinho altijd als 6 voor de verdediging blijven. Mata die dieper terug zakt om het spel te verdelen. Pogba die overal moet zijn. Micki die naar binnen komt als Mata terug zakt. Valencia die zijn hele flank voor zijn rekening neemt. Rashford die zo lang mogelijk zo breed mogelijk blijft. Tot de bal bij Pogba, Mata of Micki is om dan als een speer naar binnen te duiken in de rug van de back. Eén van die drie moet dan de pass geven. Rashford achterlijn terugleggen en dan enige wat Lukaku moet doen in heel het verhaal er een knie of scheenbeen tegen zetten en de goal maken.

De Gea
Valencia
Bailly
Lindelof
Shaw
Fabinho
Pogba
Micki
Mata
Rashford
Lukaku
19 juli 2017 om 13:59

Ik zit na het lezen van het verhaal alleen maar met verwondering te kijken naar de opstelling. Waar is Herrera, onze beste speler van het afgelopen seizoen in vredesnaam? Ik zie het absoluut niet gebeuren dat Mata er voor gaat zorgen dat Herrera uit de basis verdwijnt.

Ik ben vooral benieuwd wat Mourinho voor ogen heeft qua formatie. Op de tour probeert hij toch al voorzichtig wat andere formaties uit.

19 juli 2017 om 14:35

Was Fabinho niet al rond met Atletico voor een overgang in Januari?

19 juli 2017 om 12:06

Eens. Wat heeft die Martial een talent. Ik zou hem het liefst ergens anders elke wedstrijd zien spelen. Hij word vooralsnog niet goed (genoeg) gebruikt bij United

19 juli 2017 om 13:45

Hij begon als basisspeler maar hij presteerde echt slecht begin vorig seizoen. Maar ik zie het nog wel goed komen. Talent heeft hij alleszins genoeg.

Wat een lachwekkende namen worden er toch aan Manchester United gelinked. Echt. United is in verval geraakt nadat Ferguson (op tijd) opstapte. Griezmann, James Rodriguez, Alvaro Moratta ... dat zijn geen slechte spelers. Geen van allen vinden ze het een mooie stap in hun carriere om te nemen. Dat je Lukaku koopt kan ik begrijpen, dat is gewoon een jongere Ibrahimovich. Stevige speler die z'n mannetje voorin wel staat. Maar damn, waar zijn de tijden gebleven dat echte toppers een overstap naar United zagen zitten?

19 juli 2017 om 11:51

Onzin, volgens mij zagen alle 3 de spelers die jij opnoemt United wel zitten. Griezmann is door de transferban van Atletico niet vertrokken, James zou als Ancelotti niet bij Bayern was gewoon bij United tekenen denk ik en Denk dat United met Lukaku een betere spits heeft dan Morata.

19 juli 2017 om 11:58

Dat klopt. Maar heeft dat ooit een speler weerhouden om te tekenen voor een club? Leuk die clubliefde van Griezmann maar volgend jaar is hij gewoon gevlogen.

19 juli 2017 om 12:28

Leuk en aardig Waldini, maar uiteindelijk bepaalt de club waar een speler onder contract staat of ze instemmen om de speler te verkopen ofniet. Waarom zouden ze als ze hem laten gaan als ze weten dat ze door die straf geen vervanger voor Griezmann kunnen halen?

19 juli 2017 om 11:55

Gewoon totaal niet waar wat je zegt. Griezmann is niet gegaan, door de transferbar van Atletico. James ging naar mijn weten naar Bayern door toedoen van Ancelotti. Lukaku een jongere Ibra? Heb jij überhaupt Ibra ooit zien voetballen? Lukaku komt niet eens in de buurt van hem.

19 juli 2017 om 13:49

Als je Lukaku en Ibra dezelfde spelers noemt, sorry maar dan kijk je toch geen voetbal of heb ik het mis? Ze zijn beide groot en daar houdt de vergelijking dan ook meteen op. De ene moet het hebben van zijn techniek, meevoetballen, lenigheid. De andere snelheid, duelkracht en puur doelpunten maken.

Enige waar Lukaku Ibrahimovic echt op kan verslaan is beweging zonder bal. Wat heb ik mij vorig jaar soms geërgerd aan Ibra die maar aan die tweede paal bleef staan wachten. Een Lukaku zal veel eerder richting eerste paal duiken om de bal er in te tikken.

19 juli 2017 om 11:56

De toppers die Ferguson kocht groeiden onder hem uit tot toppers of kwamen uit de jeugd volgens mij. Spelers als Rooney, Ronaldo, Vidic, van Nistelrooy, Stam, Ferdinand, Evra om er een paar te noemen zijn gegroeid naar topniveau bij United. Giggs, Scholes, Beckham, de Nevilles kwamen bijvoorbeeld uit de jeugd. Kan zo geen grote gevestigde namen herinneren gekocht door Ferguson.

19 juli 2017 om 14:34

Hargreaves, Tevez, Ferdinand, Barthez, Heinze.

19 juli 2017 om 12:01

Morata wilde graag, maar Real wilde meer geld.

James was denk geen interesse in. Kan me namelijk niet voorstellen dat Real mee zou werken aan zo'n matige huurconstructie als United met die dikke bankrekening voor de deur staat.

Griezmann staat juist bekend als groot fan van United. Heeft volgens de verhalen besloten bij Atletico te blijven door de transferban.

Ik zou dit toch niet uitleggen als 3 spelers die United geen mooie stap zouden vinden.

19 juli 2017 om 12:19

Lukaku een jongere Ibrahimovic? Die jongen kan nog geen drie keer hooghouden, en dan vergelijk jij hem met het grootste technische wonder (misschien op Ronaldinho na) die de voetballerij heeft gekend.

Ed Woodward is ook geen meester van de onderhandelingen neem ik aan... Hier zal Mourinho toch niet content van zijn!

19 juli 2017 om 13:02

En vorig seizoen kreeg hij alle lof voor de 4 aankopen !
Het verschil met nu is dat ze gewoon teveel vragen voor een bankzitter als morata ...90 miljoen !
James idem !
En zo is het met elke speler er is een prijs die united wil betalen en mourinho geeft dat ook toe en er is een prijs die clubs vragen en dat verschil is te groot !
Winst maken ok maar woekerwinst neen , ik geef united gelijk dat ze daar niet aan mee willen doen

19 juli 2017 om 14:15

Voor Martial kreeg hij veel kritiek, zeker voor het bedrag dat toen betaald werd.

Zou voor Inter fantastisch zijn mocht Perisic verkocht worden. Dat Man Utd überhaupt zoveel geld voor hem wil neerleggen, Hebben ze mazzel mee

Absoluute topaankoop voor Man Utd. De beste speler van Inter en een echte vleugelspeler die Lukaku kan voorzien van voorzetten en ook nog zelf zijn goals meepakt. Hopelijk is het snel rond!

19 juli 2017 om 13:04

Ik wist niet dat Icardi vertrokken was?

19 juli 2017 om 13:16

Ik ook niet. Heb ik iets gemist??

19 juli 2017 om 14:49

ja Icardi! potentiele topspits! Is nu geloof ik pas 23 of 24. Nog wat afwisselend maar komt er wel. Een afmaker maar voetballend niet echt top. Dat hoeft natuurlijk ook niet op zijn positie.

Schalke04 en Lyon in China in de championscup? Waarom is Ajax niet uitgenodigd? Hebben beide teams uitgeschakeld.

On: die gaat naar ManU

United zal wel een winger vinden !
Martial kan het maar is rechtsvoetig en we hebben een linkerpoot nodig dus !
En united moet zich nniet onder druk laten zetten omdat ze veel geld hebben , er is nog tijd tot eind augustus en inpassen kan heel snel want elke speler is nu al aan het trainen dus aan de conditie moet niet meer gewerkt worden !
Topspelers ppassen zich snel aan

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren