Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester United en andere grootmacht kunnen Kökçü uitweg bieden bij Benfica’

Laatste update:

Orkun Kökçü staat in de belangstelling van Manchester United en Juventus, zo meldt Spor TV. De 23-jarige middenvelder van Benfica werd onlangs door Roger Schmidt uit de selectie gezet na een uitgesproken interview in De Telegraaf. Mogelijk biedt één van de genoemde clubs nu een uitweg.

Benfica wil Kökçü hoe dan ook niet verhuren, waardoor een definitieve breuk bij een daadwerkelijk vertrek de enige optie is. Volgens de berichtgeving zijn de Portugezen alleen bereid om te luisteren naar aanbiedingen rond de veertig miljoen euro voor de Turks international. Benfica betaalde afgelopen zomer 25 miljoen euro voor de aanvoerder van Feyenoord, een clubrecord.

Volgens de lokale media is het Manchester United van Erik ten Hag de partij die het meest geïnteresseerd is en zou het goed kunnen dat de club deze zomer een bod gaat doen op Kökçü. Mocht Benfica de 25-voudig international aan het einde van dit seizoen inderdaad van de hand doen, dan blijft zijn verblijf in Lissabon beperkt tot slechts één jaar.

Het avontuur in Portugal loopt vooralsnog in ieder geval nog niet zoals Kökçü had gehoopt. Dat maakte hij twee weken geleden duidelijk in een uitgesproken interview met De Telegraaf. “Nee, dit is niet wat ik verwachtte. Er speelde op de transfermarkt heel veel afgelopen zomer, ik heb een bewuste keuze gemaakt voor Benfica met het idee dat dit de beste stap in mijn carrière was om me verder op alle vlakken te ontwikkelen. Dat is slechts ten dele gebeurd.”

Volgens de Turkse international heeft Schmidt hem voordat hij tekende een andere rol voorgehouden, een soortgelijke als bij Feyenoord. “Ik word door Schmidt te veel gekoppeld aan allerlei taken. En dat is niet nodig als je echt mijn kwaliteiten wil benutten. Ik kom zelf wel met de oplossingen in het veld, ik denk vooruit, sta bekend om mijn ’progressieve’ passing.”

Kökçü is teleurgesteld over de situatie. “Ik kan nog zoveel meer betekenen voor Benfica, daar zit misschien een stuk van mijn frustratie.” Dat hij af en toe reserve is, kon de rechtspoot niet begrijpen. “Daar ben ik boos en teleurgesteld om geweest. Juist op die momenten wist ik dat ik zoveel voor het team kan betekenen.”

Kökçü reageert op ontstane commotie


Kökçü kwam kort nadat hij door Schmidt uit de selectie was gezet met een reactie op Instagram. “Het eerste wat ik wil zeggen is dat mijn respect voor de club en de coach groot is. Maar in het topvoetbal tellen alle details. Alleen als alles goed gaat kun je prijzen winnen. Dit betekent ook dat je kritisch op elkaar moet zijn.”

“Ik heb intern mijn visie met de club besproken. Ik accepteer nu de consequenties en zal meereizen met mijn nationale ploeg. Over twee weken zal ik terugkeren en alles geven voor het team en Benfica. Ik zal er alles aan doen om te presteren en prijzen te winnen voor deze prachtige club. De echte Kökçü wil maar één ding: winnen!”, zo luidde zijn statement op Instagram.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop zo dat hij naar Man Utd. kan. Puur Feyenoord belang trouwens....die betalen vaak te veel en wij willen graag een mooi bedrag ivm door verkoop percentage.

25 maart 2024 om 14:33

Begrijp ik, want in Kã¶kcu's belang gaat hij daar toch helemaal niet aan minuten komen..

Hopelijk voor hem kan zijn band met Schmidt hersteld worden en weer lekker veel voetballen. Heeft hij nodig om te groeien. Als je een carriere plan hebt, helpt het niet om in de clinche te liggen met je trainer.

25 maart 2024 om 14:52

Zo moeilijk is het niet om aan minuten te komen bij United: Amrabat gaat terug naar Italie, en Casemiro gaat niet heel erg lang meer mee.

25 maart 2024 om 14:54

Zou niet weten waarom Kokcu geen minuten zou kunnen maken daar. Zo goed is de concurrentie niet.
Mensen denken ook dat hij het niet goed doet daar, door de berichtgevingen, maar haalt echt gewoon enorm goede statistieken.
In de competitie 3 goals en 7 assists in 19 wedstrijden van gemiddeld 73 minuten en aantal onderscheppingen, duels en passingspercentage ook gewoon goed.
Heeft qua gemiddelde beoordeling gewoon de 3e score van Benfica volgens Sofascore en de 4e volgens Whoscored

Zou als ik hem was echter niet naar United gaan. Er zit gewoon te weinig idee achter daar.

25 maart 2024 om 14:56

Heeft United geen verplichte koopoptie op Amrabat?

25 maart 2024 om 15:07

Zover ik weet gaat die gewoon terug naar Firenze.

25 maart 2024 om 16:57

De concurrentie kan wel niet zo heel geweldig zijn, zijn grootste concurrent op de positie waar hij zo graag speelt is Kobbie Mainoo en dat is hét talent van de club en die speelt hij niet uit de basis, zowel qua kwaliteiten als belang voor de club.

Hij kan wel rouleren met Mainoo misschien, maar hij zit nu ruzie te maken bij Benfica omdat hij door Schmidt op 6 wordt gezet en dat gaat absoluut de positie zijn waar hij de grootste kansen heeft bij United met Amrabat die in de zomer weer teruggaat naar alle waarschijnlijkheid en Casemiro waarvan ik ook niet zeker weet of hij wel blijft. Mainoo kan ook op 6, maar dat is zonde van zijn talent omdat dat ook een 8 is en ze gaan Mainoo echt niet opofferen voor Kokcu.

Ik zie eerlijk gezegd nog liever Aursnes komen van Benfica dan, dan heb je dezelfde onzekerheid of hij het wel of niet gaat redden en die is echt multi-inzetbaar. Primair een 6 (precies wat United waarschijnlijk nodig gaat hebben), maar kan ook op beide back-posities én hoger op het middenveld uit de voeten en United kent op al die posities vaker wel dan niet personele problemen. Kost waarschijnlijk ook relatief weinig gezien zijn leeftijd. Het allerliefst zie ik overigens Joao Neves komen, maar die lijkt me schier onbetaalbaar als je ook nog andere versterkingen wil halen en Joao Neves kan waarschijnlijk ook wel naar grotere clubs.



25 maart 2024 om 14:35

Daarnaast kan hij daar ook echt wel impact hebben. Is juist het type speler wat daar al dik 10 jaar ontbreekt op het middenveld. Aanhaken bij het huidige niveau van United is ook niet zo lastig meer. Beide clubs zijn mooie stappen.

25 maart 2024 om 14:48

Impact in de Premier League? Type speler wat al 10 jaar ontbreekt? Ben zelf Feyenoord fan, maar we hebben eht over Kokcu he... niet over Kevin de Bruyne, Toni Kroos of Valverde...

25 maart 2024 om 14:52

Misschien kan hij er impact hebben, maar dit is toch absoluut niet het niveau wat United moet halen. Ze moeten uitblinkers halen van zo'n ploegen, niet de afdankers.

25 maart 2024 om 14:53

Dat is wel erg overdreven. Je hebt ook nog altijd het niveau van de Premier League en een verwachtingspatroon bij United, ondanks de sportieve malaise. Zoals Daei16 al aangeeft hebben we het wel over Kokcu. Een goede speler, maar voor dergelijke begrippen gewoon een veel te grote gok. Bovendien is het grootste probleem bij United de flanken. Die renderen echt totaal niet meer.

25 maart 2024 om 15:09

@daei
United heeft al sinds het vertrek van Scholes geen functionerende controlerende middenvelder meer, Kokcu past perfect op die plek met zijn kwaliteiten aan- en zonder bal.
Laten we overigens niet doen alsof je De Bruyne, Kroos of Valverde moet heten om impact te hebben in de PL en zeker bij United. Momenteel spelen op die positie speler als Eriksen, Amrabat en Mctominay.

@chuck01
Leuk en aardig, maar de uitblinkers van die ploegen gaan momenteel niet naar United.

@sirius
Het is ten opzichte van de huidige selectie gewoon een flinke stap vooruit. Verder is het een kleinere gok dan het halen van bijvoorbeeld Eriksen en Amrabat.

25 maart 2024 om 15:15

Als hij het al niet redt bij Benfica, wat moeten Juve en United dan met hem?

25 maart 2024 om 15:20

Mctominay is een aanvallende middenvelder, ze hebben nu Amrabat, Mainoo en Casemiro voor de 1 of 2 posities van verdedigende middenvelder, afhankelijk van hoe aanvallend Ten Hag wil spelen.

25 maart 2024 om 15:27

@giannini

Hij redt het op kwaliteit prima bij Benfica, alleen is de trainer nogal eigenaardig waardoor Kokcu bijvoorbeeld opeens op de bank terecht komt na enkele weken uitblinken. Daar heeft hij wat van gezegd, waardoor hij uit de selectie werd gezet. Hij staat momenteel gewoon op 3 goals en 10 assists in ongeveer 2250 minuten.

@hangover
Kokcu is een controlerende middenvelder en concurreert dus helemaal niet met Mainoo of Casemiro. Verder heeft Mctominay dit seizoen in 2 van de 34 wedstrijden als aanvallende middenvelder gespeeld.

25 maart 2024 om 16:04

Heb je wel eens naar Utd gekeken en ook gezien welke rollen de spelers hebben of kijk je alleen naar de opstellingen?

Zo kennen we Erik weer, oud eredivisie spelers!

25 maart 2024 om 14:35

Het is geen FIFA career mode he, waar je coach bent en ook nog de verantwoordelijke voor de transfers. Daar hebben ze iemand anders voor.

25 maart 2024 om 14:37

Haha daar sta ik ook vaak van te kijken. Een beetje een club heeft een technische staf. Iedereen gaat ervanuit dat Ten Hag persoonlijk deze speler haalt. Ik mag toch hopen dat een United wat professioneler handelt.

25 maart 2024 om 14:43

Even serieus, zijn er nog mensen die twijfelen of de spelers die Utd koopt (of iig een groot deel daarvan) uit de koker van Ten Hag komen?

25 maart 2024 om 14:58

Hij draagt spelers aan die volgens hem bij de club passen, maar ik gok dat iemand anders vervolgens de onderhandelingen doet en vindt dat voor Antony 100 miljoen neergetikt kan worden.

25 maart 2024 om 15:05

Samcro, een koker is prima. Het zou natuurlijk wel vreemd zijn als een trainer de koers van de transfers alleen bepaald. Zelfs bij een Twente heb je een technisch directeur die verantwoordelijk is voor de samenstelling van de selectie. Die haalt dan informatie op van de scouts, trainer etc. Bij Utd wordt altijd gedaan alsof alleen Ten Hag de transfers doet.

25 maart 2024 om 15:10

Zo wordt er bij elke club gedaan, is niet alleen bij Utd.

Wat vaker gezegd wordt is dat ze Erik geen inspraak in transfers moeten laten hebben, want zowat elke speler die op voorsprak van hem gekomen is, is geflopt of voldoet niet aan het niveau dat ze willen halen.

Daarnaast gewoon terecht dat er naar Ten Hag gewezen wordt, want wie verzint het nou om Amrabat, Weghorst etc te halen, al was het voor de korte termijn. Of dit bericht op waarheid berust is een vraagteken want grote clubs worden vaker gewoon genoemd zonder dat het waar is, maar dat zou ook weer een misser zijn want Kokcu is niet beter dan wat er rondloopt en die positie heeft ook totaal geen prio imo.

25 maart 2024 om 16:53

Je overdrijft Samcro. Zet allereerst alle aankopen op een rijtje en dan zal je zien dat het allemaal best meevalt. En je laat ook een heel belangrijk stukje weg, en dat is de overname die United heeft gehad, waardoor zeker dit jaar United zich niet fatsoenlijk heeft versterkt. Daarnaast zijn Weghorst, Evans, Amrabat puur gehaald omdat er anders niemand werd gehaald. En als je dan als coach de keuze hebt niemand of iemand, tja dan is de keuze snel gemaakt. Maar je gelooft oprecht dat Ten Hag een hele zomer gelinkt word met Frenkie, en dan komt ineens Casemiro, dat Ten Hag hierop zou hebben aangedrongen? Martinez, Hojlund, Casemiro, Onana zijn in principe gewoon goede aankopen, Eriksen heeft in momenten zijn aandeel gehad maar is over the hill en was toch gratis. Antony is echt een miskoop die geef ik je. Maar de rest valt best mee. En de cijfers die Ten Hag haalt bij United zijn beter dan die van Klopp haalde bij Liverpool in zijn eerste seizoenen. En Arteta heeft tot op heden het qua prestatie ook niet veel beter gedaan dan Man U. Rashford hoe je het went of keert heeft zijn beste seizoen gedraaid met Ten Hag. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de zaak Ronaldo, Sancho, De Gea en hoe Ten Hag daarmee is omgegaan. Zo erg is Arteta bijvoorbeeld nog niet eens getest als coach in mijn opinie. Je hoort geen verhalen over dat spelers het vertrouwen verloren hebben in Ten Hag, wat ook wel wat zegt. En we doen net alsof Ten Hag al de kans heeft gehad om heel United te transformeren. In de basis is dit gewoon hetzelfde team waarmee Ragnik of Solskjaer het moest doen.

-Martinez top
-Casemiro goed(vorig jaar top)
-Antony slecht
-Hojlund top
-Onana top
-Mount niet te beoordelen
-Malacia matig
-Eriksen prima
-Amrabat prima
-Weghorst matig
-Sabitzer prima
-Reguilon niet te beoordelen
-Evans niet te beoordelen


25 maart 2024 om 17:08

Hojlund, Onana en Amrabat presteren prima? Moet een grapje zijn dit.

25 maart 2024 om 17:12

Hojlund is gewoon erg jong, en doet het de laatste weken goed. Jammer van zijn blessure. Onana begon shaky, maar heeft de draad inmiddels opgepakt. En Amrabat heeft ook wat blessures gehad, en heeft ook wedstrijden als LB moeten spelen, maar ik weet wel zeker dat Amrabat niet blijft. Hij heeft zeker niet de impact gehad die je zou hopen, daarom dat United ook niet all in is gegaan om hem te halen. Desalniettemin zakt hij niet door de ondergrens. Je mag best je mening hebben, maar als Chelsea fan zou ik je meer druk maken over het beleid bij jouw clubbie, want dat is uiteraard pas echt lachwekkend. 100 miljoen voor die Mudryk is minstens zo slecht als Antony.

25 maart 2024 om 17:24

een Amrabat is overrated. Geld voor meerdere spelers, maar deze werd gehyped na een handje vol goede wedstrijden op het WK

25 maart 2024 om 17:58

Op basis van een korte periode zeg je dus dat zowel Onana als Hojlund prima aankopen zijn terwijl ze een nog langere periode ondermaats gepresteerd hebben. Vreemde beredenering. Wat je over Amrabat zegt slaat nergens op, hij zakt juist wel door een ondergrens. Kan het niet belopen en voegt helemaal niks toe, dat is door een ondergrens zakken. En tja afsluiten met Chelsea in een discussie over United, sterk!

25 maart 2024 om 21:23

Oh want jou 1 regel opmerking op mijn eerste comment is wel sterk??? Je onderbouwt niet eens iets je roept maar wat. Ik laat me liever leiden door de meningen van de United fans, dan een zure Chelsea fan.
Onana en Hojlund presteren nu gewoon goed, en dat heb je maar te accepteren.
Onana heeft zich in principe al lang en breed bewezen als topkeeper en Hojlund heb ik gewoon veel vertrouwen in, en die staat nu wel op voor United en laat het zien. Wat jij zegt is gewoon niet waar, alleen over Amrabat wil ik de discussie met ja aangaan. Maar die is zeker niet gekomen als de man die even de problemen daar oplost.

Ik zou er niet aan beginnen. Antony, Eriksen, Amrabat en Malacia zijn nou niet echt oud eredivisie spelers die echt goed uit de verf komen bij United. Martinez en Onana kan je nog voordeel van de twijfel geven. Rest valt door verschillende redenen door de mand.

25 maart 2024 om 14:55

Eriksen en Amrabat zal ik niet in hetzelfde rijtje plaatsen. Eriksen mede omdat die geweldige jaren heeft gehad bij de Spurs (zelfs paar seizoenen redelijk op kdb niveau had gespeeld, waarvan kdb nog verder ontwikkelde en eriksen steeds minder werd) en nog een goed jaar draaide met Brentford. Amrabat kwam van de Serie A en die had gemixte Eredivisie ervaringen.

Minimaal 40m, dan kan Feyenoord dus nog eens 10m tegemoet zien. Daarnaast komt er nog 5m binnen van de transfersom deze zomer, komt de totale verkoop van Kokcu dus uit op 40m en daar komt 15m dan deze zomer van binnen bij Feyenoord.

Prima onderhandeld weer van Kloesoe, benieuwd waar de kritische kameraden nu weer het glas half leeg vandaan weten te halen.

25 maart 2024 om 14:39

Een speler die 15 miljoen meer waard wordt na een seizoen waarin hij niet exceptioneel uitblinkt? Zou wel bijzonder zijn.

25 maart 2024 om 14:51

Om niet te zeggen zou onrealistich zijn.

Eerder waarschijnlijk een huurdeal en dan grote kans om weer teruggestuurd worden. De PL is nou net een league waar die niet goed tot zijn recht zou komen. Spanje, Italie en misschien Duitsland komen zijn kwaliteiten boven drijven.

25 maart 2024 om 14:53

Niet uitblinken klopt, maar zo erg valt hij toch niet tegen? Speelt de meeste wedstrijden niet als aanvallende middenvelder, maar heeft in 34 wedstrijden toch 3 doelpunten en 10 assists.

25 maart 2024 om 14:58

Het blijft wel United, hè. Die doen regelmatig gekkere dingen op de transfermarkt.

25 maart 2024 om 15:12

Het heeft niks te maken met de waarde van een speler.

De originele constructie bestond al uit een extra bonus binnen een jaar van 5m. Dat heeft Te Kloese bevestigd in Rondo afgelopen jaar, waarin hij zei ‘30m is gegarandeerd, alleen 5m komt een jaar later’.

Daarnaast als er echt 25% van de transfersom richting Rotterdam gaat ipv de winst betekent dat dus 10m bij een transfersom van 40m. Omdat Feyenoord ook veel spelers koopt met deze constructie zou ik het niet raar vinden als dit bij een Rotterdamse verkoop ook zo is opgezet.

Echter staat er overal iets anders, van 25% (dat percentage is bevestigd door Te Kloese) over de winst tot artikelen die reppen over 25% over de gehele transfersom.

Enfin, we zullen zien waar het landt. 7.5m extra deze zomer zou ook zeer welkom zijn.

25 maart 2024 om 15:35

@daei16
Waarom vindt jij de PL nou net een competitie waarvoor hij niet geschikt is?

25 maart 2024 om 14:59

Klopt niks van, Feyenoord krijgt een percentage van de winst van Benfica. 10 miljoen winst (bij verkoop 40 miljoen), dus 2.5 miljoen voor Feyenoord extra. (Als het percentage 25% is)

25 maart 2024 om 15:08

Artikel van de VI van 25 september heeft het over 25% van de transfersom? Dat dit ook de reden was waarom ze akkoord gingen met ‘maar’ 30m.

Geloof nooit dat er een club is die 40 miljoen voor deze Kokcu gaat neertellen. Man Utd al helemaal niet, zij hebben nu wel geleerd van het Antony debacle.

25 maart 2024 om 16:00

Na het vertrek sir AF al miljarden aan debacles gehad dus vraag me af of ze er van leren, zou er niet vanuit gaan als ik jou was...

Als Man Utd middelmaat wil blijven moeten ze spelers als Kokcu halen.

25 maart 2024 om 17:25

oeh zeg dat nou niet te hard. In Rotterdam waren ze heilig van overtuigd, dat hij wel de top zou halen. En spelen!

Als dit al speelt hoop ik toch echt dat Kökçü voor Juventus kiest als deze twee clubs zijn enige opties zouden zijn. Erik ten Hag kijkt steeds weer naar oud-Eredivisiespelers maar Manchester United is de laatste jaren nou niet bepaald een succesvolle toekomst gebleken voor spelers uit de Eredivisie, kijk naar Depay, Malacia, Anthony, Amrabat en Van de Beek. Persoonlijk denk ik ook dat het Italiaanse voetbal Kökçü fysiek en qua intensiteit en speeltempo beter ligt, zijn overzicht en technische kwaliteiten komen in de Premier League minder tot hun recht vermoed ik.

25 maart 2024 om 14:56

Het probleem is niet per se dat spelers die stap maakten, maar welke spelers dat deden. Memphis was toen te jong en is bovendien altijd wisselvallig gebleven. En tja, Malacia, Antony, Amrabat en Van De Beek zijn geen koekenbakkers in het algemeen, maar komen enorm tekort voor dat niveau. Voor Engelse top-begrippen is het pure middelmaat. Je kon van mijlenver aan zien komen dat die spelers het niet zouden redden.

Wat je toch vaak merkt bij Turkse of Marokkaanse spelers is dat de beste manier om ze te prikkelen de Leo Beenhakker manier is; aai over de bol en even apart nemen. Zeggen dat er niemand zo goed is als zij. Kritiek of harde aanpak werkt vaak averechts. Kökcu heeft nog weinig met persoonlijke tegenslag te maken gehad natuurlijk, was bij Feyenoord de grote man in het jaar dat alles goed viel. Hopelijk houdt ie woord en gaat ie zich herpakken.

25 maart 2024 om 15:09

Lijkt me niet helemaal terecht wat je hier zegt. Kokcü heeft geloof ik een verhaal verteld over het kampioensjaar bij Feyenoord en hoe hij er toen begin van het seizoen helemaal doorheen zat mentaal, slapeloos, rusteloos. Daar is hij boven op gekomen en toen Feyenoord naar de titel geleid.

25 maart 2024 om 15:19

Inderdaad, wat een ongelooflijk ongeïnformeerde opmerking van deregenjas.

Kokcu wist in een seizoen waarin hij nog altijd streed tegen mentale problemen en extreme slapeloosheid en waarin hij publiekelijk aan de schandpaal genageld werd wegens zijn overtuigingen zijn ploeg als aanvoerder naar het kampioenschap te slepen.

Weinig persoonlijke tegenslag en een jaar waarin alles goed viel. Laat me niet lachen joh.

25 maart 2024 om 15:48

Ik kende de details niet meer maar herken het nu inderdaad wel weer. Die jongen had alles behalve een makkelijk jaar. Kan me wel nog herinneren hoe hij ineen stortte van emotie op het moment dat de titel definitief binnen was.

26 maart 2024 om 09:46

Je mist de context. Ik doel op het feit dat ie sportief weinig tegen heeft gehad, was natuurlijk hét talent bij Feyenoord, Beetje onhandig omschreven, excuus.

Ja natuurlijk man, met ruzie moet hij weg maar wel 15 miljoen winst willen pakken. Lijkt mij totale onzin dit, heeft het niveau ook niet.

Is niet eens de beste op zijn positie bij Benfica, heeft niks te zoeken in de PL voorlopig.

Kokcu zou heel goed bij Manutd passen.
Een goede spelverdeler met overzicht, 2 benig en goede passing.

Ze hadden hem destijds al moeten halen, maarja, scoutingsapparaat van Manutd is nou eenmaal niet de beste.

Bij Benfica heeft Kokcu al laten zien een hoger niveau aan te kunnen.
Zou een prima schakel zijn op het middenveld van Manutd.

Manchester United en andere grootmachten volgens Spor TV? Eerst zien dan geloven. Lijkt me er meer op dat speler en zaakwaarnemer via de pers druk zaken aan het rollen willen zetten. Kökçü heeft het talent maar je moet ook mentaal sterk zijn en je voor het team kunnen opofferen. Tenzij je de Messi van het elftal bent. Maar als je dat al bij Benfica niet bent kan je het beste dat eerst gaan leren voordat je gaat denken aan een club als Manchester United.

Onzin. Het is makkelijk om United nu aan zowat alle spelers te linken omdat dat ervoor zorgt dat men erover kan schrijven.
Berreda is niet zomaar naar United gehaald. Denk je nou echt dat hij een Kokcu gaat halen? 3 Bier & een dikke Sjekkie!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren