Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Manchester City stemt in met vraagprijs van vijftig miljoen euro’

Laatste update:

Aymeric Laporte speelt volgend seizoen bij Manchester City. Onder meer the Guardian en EiTB Noticias weten dat de club uit de Premier League aan Athletic Club heeft laten weten bereid te zijn om aan de vraagprijs van vijftig miljoen euro te voldoen. Dat is tevens de hoogte van de vastgestelde gelimiteerde transfersom.

/

Sportief directeur Txiki Begiristain was afgelopen zondagmiddag aanwezig bij de wedstrijd van Athletic tegen Celta de Vigo (2-1). Laporte kwam vanwege een zware enkelblessure niet in actie, maar Begiristan zou rond dat duel dus wel met de directie van de Basken hebben gesproken. Het is de bedoeling dat de 21-jarige Laporte een meerjarig contract gaat tekenen bij City.

De international van Jong Frankrijk wordt ook in verband gebracht met onder meer Real Madrid, Barcelona, Bayern München en Manchester United, maar lijkt dus naar het Etihad Stadium te verkassen. Laporte speelde tot dusverre 149 wedstrijden wedstrijden voor Athletic en daarin kwam hij tot zeven doelpunten en drie assists.

Denk jij dat Aymeric Laporte naar Manchester City gaat?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

eerst mangala en otamendi kopen voor weet ik het hoeveel miljoen en nu laporte? bovendien zal kompany volgend seizoen weer een basisplaats hebben, mits hij fit is
Misschien is het beter als city een vervanger koopt voor yaya toure, fernando en/of de linksback positie

2 mei 2016 om 19:30

The Guardian is een betrouwbare bron. Dus denk wel dat deze transfer zal komen. Waarschijnlijk is dit ook in opdracht van Pep gedaan. Maar Aymeric was geblesseerd toch de komende tijd?

2 mei 2016 om 19:31

Oh excuus, hij is idd geblesseerd. Stond er eerst geloof ik niet!

2 mei 2016 om 19:41

Ja en ook nog eens best zwaar geblesseerd. Best een grote gok voor City zo, en dat terwijl ze op de CV positie al meer dan genoeg spelers hebben.

2 mei 2016 om 22:19

Moet je bij pelligrini wezen. Die haalt alleen sloppers lijkt wel. Fernandinho, Fernando, Otamendi, Mangala etc.etc. De enige goede aankoop van hem is de Bruyne.

2 mei 2016 om 23:05

Die spelers sloppers noemen zegt heel veel van jouw verstand over voetbal. Als je nu eens meer dan 1 wedstrijd van een club kijkt, dan kun je misschien reageren met inhoud.

2 mei 2016 om 23:14

De Bruyne was een indirecte aankoop van Pep

3 mei 2016 om 02:42

lol waar haal je dit soort onzin vandaan? en het dan nog als een feit vertellen ook ..

3 mei 2016 om 07:59

Fernandinho en Otamendi zijn gewoon topaankopen. Hebben het vaak genoeg laten zien.

Laporte en otamendi lijkt me geen verkeerd duo. Die Mangala is veel te opgefokt/onrustig.

3 mei 2016 om 09:06

Fernandinho is niet alleen een 'sloper', sterker nog hij is in veel wedstrijden de belangrijkste schakel tussen de verdediging en aanval en hoe het team druk moet zetten. Is gewoon een goede speler. Verder vind ik dat inderdaad op KDB na dat er geen topspelers bij zitten. Maargoed hoeveel heeft een engelse topclub er daar tegenwooordig nog van? Houdt bij 3/4 meestal wel op..

Dus nu moet Barca wel gaan voor Marquinhos als dit klopt.
Ze moeten wel opschieten anders zijn ze daar ook te laat, al zie ik PSG als een geduchte onderhandelaar.
Ze hebben immers geld genoeg.

2 mei 2016 om 20:38

@ s-madrid

Barcelona moet voor T. Silva gaan inplaats van marquinhos, liever nog 2 jaar een T. Silva dan een marquinhos die niet eens een basisplaats heeft bij PSG als iedereen fit is

Mangala voor 45 miljoen. Otamendi 45 miljoen. Laporte 45 miljoen.
Heerlijk, die kapitaalvernietiging daar.

2 mei 2016 om 19:42

Wel heerlijke verdedigers, Laporte en Mangala kunnen nog jaren mee, City onder Guardiola gaat zeker prijzen pakken.

2 mei 2016 om 19:48

Valt mee hoor.. Otamendi valt zwaar tegen en ook Mangala vind ik geen wereldtop. Zeker voor die bedragen gewoon matige/slechte aankopen.

2 mei 2016 om 20:11

Otamendi moet je tijd gunnen. Was bij Valencia op dat moment 1 van de beste verdedigers van de wereld.

2 mei 2016 om 19:43

Waarschijnlijk worden Mangala en Demichelis verkocht. 50 miljoen vind ik nog een goede prijs voor een van de beste jonge centrale verdedigers. Vind hem bijvoorbeeld beter dan Stones en Giminez.

2 mei 2016 om 19:47

Mangala en otamendi zijn inderdaad kapitaalvernietiging gebleken, terwijl iedereen riep dat het topverdedigers waren. Dat ze nu tegenvallen is pech, maar duidelijk zijn ze beiden niet van het niveau dat city na wil streven. Ik zag ze gister weer klungelen tegen southampton en vooral otamendi is dit seizoen toch echt een bijzonder slecht seizoen aan het draaien. Lijkt me dat ze volgend jaar beiden de deur uit kunnen en laporte lijkt me een goede vervanger.

2 mei 2016 om 19:53

bullshit, allebei gewoon twee totaal verprutste talenten die zo verprutst zijn door het beleid van city. laporte gaat mee het graf in als hij ook naar city gaat. niks pech

2 mei 2016 om 20:13

Otamendi valt niet tegen hoor. Was vorig seizoen (naar mijn mening) de beste cb in La Liga en is dit seizoen een van de sterkhouders. Heeft zichzelf moeiteloos aangepast in Engeland en weet zich staande te houden zonder Kompany. Is misschien wel beter dan Kompany zelf.

2 mei 2016 om 20:13

Ze gaan echt niet beide verkopen. Zeker Otamendi blijft wel denk ik.

3 mei 2016 om 02:45

hardnekkige geruchten beweren dat mangala zelfs 42m pond was.

en dan zeggen ze at het idioot is dat united er 300 miljoen doorheen jaagt en alsnog vijfde wordt. City koopt drie verdedigers voor 135 miljoen waarvan 2 op de bank belanden, koopt de ene na de andere speler voor een veel te hoog bedrag , heeft absoluut geen beleid en staat over drie jaar weer met zeven nieuwe spelers in de basis. Als je dan dus als argument geeft maar united staat vijfde, ja dat klopt maar dat komt omdat er aan een team wordt gewerkt dat er de komende tien jaar staat. City staat de komende tien jaar niet hoger dan 3e terwij er miljarden in worden gepompt.

Man wat ben ik die club zat!

2 mei 2016 om 20:03

@Floris, zie het als een poging om erbij te horen. Voor mij blijft de Engelse top; Man Utd, Liverpool en Arsenal. Chelsea en City kunnen met "betaalde liefde" een eind op weg komen, maar op de lange termijn is en blijft het gemaakt.

2 mei 2016 om 20:51

Barcelona

Hoe denk jij dat Arsenal, United en Lfc groot geworden zijn? Geld. Maar nu het geld ook naar andere clubs a la Chelsea gaat is het plots gemaakt, elke topclub is gemaakt met geld, elke topclub is top geworden door het geld dat er al die jaren continu werd ingepompt. Chelsea en City hebben niets anders gedaan dan andere "traditionele" topclubs, die twee kunnen nu ook zonder prive investeringen van hun eigenaars toptransfers maken, omdat zij nu net als tradtitionele topclubs voldoende eigen draagvlak hebben gecreëerd om financieel en sportief stabiel te blijven. Mensen haten gewoon op die clubs omdat ze net als andere topclubs groot gemaakt zijn door geld van één iemand, zo hypocriet als maar kan zijn.

2 mei 2016 om 21:18

traditionele topclubs hebben over het algemeen een visie en filosofie waar ze naar streven. ze halen dus op basis daarvan spelers en trainers, manchester city en Chelsea hebben dat overduidelijk niet en dat is de reden dat ik het verschrikkelijke clubs vind. Bijvoorbeeld PSG vind ik een prima club omdat ze al verschrikkelijk lang een bepaalde richting uitgaan met dat geld en ze altijd al een redelijke club zijn geweest. United, Arsenal en Liverpool zijn niet groot geworden door geld uit het buitenland maar door het geld van hardwerkende Engelsen, dat maakt hen authentiek.

2 mei 2016 om 20:04

Misschien zitten ze wel allebei fout.. Dat city nu geld verspild wil niet zeggen dat United het ineens niet heeft gedaan.

2 mei 2016 om 20:04

City de komende tien jaar derde? Heb ik mijn twijfels bij. Er staat een trainerswissel voor de deur die nogal significante veranderingen zal veroorzaken.

Is geen garantie voor succes, maar om dan te zeggen dat ze de komende tien niet verder dan de derde plaatst zullen komen komt nogal raar over.

2 mei 2016 om 20:27

@Andonis, maar wees eens eerlijk; wat voor geschiedenis heeft City nou? In korte tijd (3 jaar) kopen ze drie, op papier, topverdedigers. En zijn ze er nou echt beter op geworden? Ik betwijfel het.

2 mei 2016 om 20:35

Tja ze staan nu wel in de halve finale en met een beetje veel geluk in de finale.
Die kunnen ze ook winnen, Chelsea heeft al bewezen dat je niet altijd de beste moet zijn om de CL te winnen.
United tja die gaat Europa League spelen.
Dus City staat er beter voor in de toekomst dan United.

2 mei 2016 om 21:24

city staat er voor volgend jaar misschien beter voor maar daarna spelen wij ook gewoon weer champions league voetbal en winnen we de premier league omdat we een hecht team aan het smeden zijn dat teamwork kan verrichten. Clubs als city kunnen dat niet omdat niemand bij city speelt uit liefde voor de club en alleen voor het geld. Pep Guardiola zal inderdaad enorme veranderingen uitvoeren maar dat zorgt alleen maar voor een dramatische verdediging en risicoloos voetbal op balbezit, Niet echt beter dus. en wees daarnaast nou eerlijk over wat Guardiola heeft bereikt bij Bayern, vrij weinig.

2 mei 2016 om 22:02

Barcelona203

Je kunt veel over City zeggen, maar niet dat ze geen geschiedenis hebben. Een hele lange, maar zonder prijzen.

Dat ze bij aankopen de mist in kunnen gaan is voor mij geen reden om te zeggen dat ze niet boven de derde plek zullen uitkomen. Voor mij ziet het er bijncity beter uit dan veel andere clubs in Engeland. Zeker 18.

2 mei 2016 om 22:05

Floris....

Ik ga er even van uit dat je met we Manchester United bedoelt?

Die hebben deze jaargang 43 goals gescoord, en laten allesbehalve hoopvol spel te zien. Ik zou niet weten waarom het er voor United beter uit zal zien dan voor City.

Dan nog even over Pep. Hij staat op het punt om voor de derde keer kampioen te worden, staat in de bekerfinale, en de halve finale van de Champions League. Die hij nu voor de 7e keer speelt in de laatste 7 jaar als coach. En United? Juist.

2 mei 2016 om 20:44

Wil je die statement even op mijn profielpagina zetten Floris? Ik denk namelijk dat je er een beetje naast zit.

Dat City de gelimiteerde afkoopsom in zijn contract wil betalen hoeft niet te betekenen dat hij ook echt naar City gaat. Athletic Club is stug met het laten gaan van spelers, zelfs al er clubs bereid zijn afkoopsommen te betalen. Javi Martinez van Bayern en Ander Herrera van Man Utd hebben ook niet zo makkelijk een transfer gemaakt. Als Athletic Club hem wil behouden en Laporte wil echt naar City dan denk ik dat hij zijn contract af zal moeten kopen.

2 mei 2016 om 22:22

Als City de gelimiteerde afkoopsom wilt overmaken aan Athletic valt er helemaal niets te onderhandelen. De enige die er dan wat over te zeggen heeft is Laporte zelf... Dat is het hele idee achter een gelimiteerde afkoopsom.

Geloof er nog steeds vrij weinig van. Laporte is toch flink geblesseerd en het is een extreem groot risico om hem te halen en al helemaal voor 50 miljoen.

Als hij toch vertrekt is dat jammer omdat er weer een sterkhouder vertrekt, maar wel een extreem hoog bedrag!

3 mei 2016 om 02:02

Maargoed, als er 1 club is die dit soort transfers doet, is het City wel. Snap sowieso niet waarom ze 50 miljoen voor Laporte zouden neertellen, terwijl ze Kompany, Mangala, Otamendi hebben. Als backup eventueel nog Demichelis, al is hij al aardig op leeftijd. Kapitaalvernietiging ten top, mochten ze daadwerkelijk 50 miljoen betalen. En zoals Kepa Arrizabal al zegt is hij ook nog eens redelijk blessuregevoelig.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren