Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City meldde zich met bod op broers in Madrid: ‘Dit is hun club’

Laatste update:

De Franse broers Lucas en Theo Hernández maken de afgelopen maanden indruk in LaLiga en dat is ook bij Manchester City niet onopgemerkt gebleven. De 21-jarige Lucas kwam tot nu toe vijftien keer uit in de hoofdmacht van Atlético Madrid, terwijl zijn 19-jarige broer Theo het dit seizoen op huurbasis goed doet bij Alavés.

/

City meldde zich dan ook met een bod bij los Colchoneros, maar bestuurder Miguel Ángel Gil Marín was niet van zins mee te werken aan een transfer: “Jazeker, City was bereid om de afkoopsom die in het contract was opgenomen op tafel te leggen. City was perfect in staat geweest om dat bedrag te betalen en de spelers hadden eenvoudig die kant op kunnen gaan”, vertelt hij in gesprek met Onda Cero.

“Atlético deed wat het moest doen om hen te laten blijven, we hebben ze een beter contract voorgelegd en de clausules in hun contracten verhoogd. De spelers, hun moeder, hun zaakwaarnemer en de club waren het er allemaal over eens dat het voor hun ontwikkeling het beste is om te blijven”, gaat Marín verder. “Ze gaan nu doorgroeien bij hun club, deze club. Ik geloof dat we de juiste beslissing hebben genomen, wat betreft Theo bij Aláves en Lucas bij Atlético.”

Vind jij dat Lucas en Theo Hernández er goed aan hebben gedaan door bij Atlético Madrid te blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben blij dat ze zijn gebleven. Lucas heeft al laten zien dat hij goed genoeg is om een basis speler te worden, Theo nog niet maar aangezien Filipe iets ouder wordt en Lucas centraal beter is dan op links kunnen wij hem volgend seizoen ook goed gebruiken als hij terug is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren