Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bayern-legende gelooft niets van mooie woorden Lucas Hernández: ‘Doei!’

Laatste update:

Mehmet Scholl gelooft niets van de mooie woorden van Lucas Hernández. De Fransman liet Bayern München zondag officieel achter zich voor een avontuur bij Paris Saint-Germain en plaatste daarop een afscheidsbericht op Instagram. Scholl, die 469 wedstrijden speelde voor der Rekordmeister, kan weinig met de hartverwarmende woorden van Hernández. "Ik geloof er geen woord van, doei doei!"

Hernández kwam in de zomer van 2019 voor maar liefst 80 miljoen euro over van Atlético Madrid. De linkspoot kwam sindsdien tot 107 duels voor Bayern en won met de club onder meer de Champions League in 2020. Bayern verkoopt hem nu voor vijftig miljoen euro door aan PSG. Hernández nam zondag op Instagram afscheid van de Duitse recordkampioen. "Beste fans van Bayern München, met een zwaar hart kondig ik vandaag mijn afscheid bij de club aan. Na nauwkeurig beraad ben ik tot de conclusie gekomen dat ik een nieuwe uitdaging aan wil gaan."

"Ik wil iedereen bedanken voor de onvoorwaardelijke steun tijdens mijn verblijf hier", gaat de 33-voudig international verder. "De gedeelde momenten zullen altijd blijven voorbestaan in mijn herinneringen, in het bijzonder het winnen van de Champions League, iets waar ik altijd van gedroomd heb. Ik wil al mijn teamgenoten, de trainersstaf, de staf in de club, directeuren en trainers bij Bayern bedanken voor hun vertrouwen en onvoorwaardelijke steun. Deze club heeft me helpen groeien als speler en als persoon, en ik ben trots dat ik het shirt van één van de meest prestigieuze clubs ter wereld heb mogen dragen."

"Tot slot vraag ik jullie om mijn besluit te respecteren, ook al is afscheid nemen altijd moeilijk. Met vriendelijke groeten, Lucas Hernández", sluit de verdediger af. Scholl zag zijn afscheidsbericht ook, maar kan er moeilijk sympathie voor opbrengen. "Ik geloof er geen woord van, doei doei!", schrijft hij, gevolgd door een kussende emoji. Overigens zal Hernández in Parijs ook niet door iedereen hartelijk begroet worden. Een deel van de PSG-ultras waren fel tegen zijn komst, omdat hij in Marseille geboren is. De aartsrivaal van PSG is Olympique Marseille.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een held gelijk heeft die!

9 juli 2023 om 21:42

Wie is dat? Maar als Lucas zelf heimwee of problemen prive heeft snap ik wel dat hij terug wilt naar Frankrijk.

9 juli 2023 om 22:35

Scholl is een absolute legende en heeft bij Bayern alles gewonnen wat er ter winnen viel.Lucas had eerst aangeven te willen verlengen en was akkoord met een voorstel. Hij is tijdens zijn zware blessures gesteund door dik en dun en heeft ook een contract voorstel gekregen tijdens zijn blessure. Om eerst akkoord zijn met verlengen en daarna ineens weg te willen en het bestuur een trap na te geven is niet netjes, vooral na de vele steun die hij gekregen heeft.Neem een voorbeeld aan Pavard hij gaf aan een andere uitdaging te willen en niet te willen verlengen.

9 juli 2023 om 22:36

@sojermaine, heimwee lijkt me zeer onwaarschijnlijk, dat is net zoiets als Simons die terug naar Nederland gaat wegens heimwee. Heeft alleen de eerste 4 jaar van zijn leven in Frankrijk gewoond. Het is wel zo dat ie zowel bij ath Madrid als Bayern nooit echt onbetwist was. logischer is als hij gewoon veel speelminuten wil pakken met een zeer goed salaris.

9 juli 2023 om 22:50

Sja, als je niet weet wie Mehmet Scholl is...

Niet sjiek wat hij doet, maar Lucas staat toch in zijn recht? Hij overtreed geen juridische regel, misschien wel een ethische, maar ja, wat doe je daaraan? Move on Bayern, hij moet nog maar zien om uit de ziekenboeg in Parijs te blijven. En daar hebben ze niet heel lang geduld met het personeel zoals in Munchen wel het geval is. En als de ultras die geit van ze al elke dag uitfloten, dan kan je er donder op zeggen dat ze de Marseillaan warmpjes zullen onthalen. Zeker als hij een keertje blundert of er weer een paar wedstrijden uit ligt met een blessure.

10 juli 2023 om 00:09

@RM hij is voor mijn tijd, maar OT: Lucas gaat voor zijn eigen carriere, dat zouden we allemaal doen toch?

10 juli 2023 om 01:59

Even wat tips. Je zou eens wat op moeten zoeken over Beckenbauer, Maradona of Cruijff. Ook van voor je tijd, maar denk dat je er wel van kunt genieten.

10 juli 2023 om 11:33

@ Almogaver, die namen zijn wel van een ander kaliber.
Het is toch niet raar datDoJermaine7 Scholl niet kent ter vergelijking met de namen die je opnoemt.

10 juli 2023 om 18:26

Almo had net zo goed kunnen plukken uit een mandje namen als Breittner, Socrates, Ardiles, Falcao (paolo Roberto dus), Neeskens en Junior (leovegildo dus) om er een paar te noemen - en nog een paar duizend meer.

Of de beste van allemaal natuurlijk: Pele.

Allemaal voor je tijd Sojermaine7, maar genieten kan je er nog steeds van.

Heb het toch nooit echt helemaal gezien in die jongen. Toch komt hij steeds bij de grootste clubs terecht. Zal het wel mis hebben dan.

9 juli 2023 om 21:50

Uitstekende verdediger die vrij moeilijk te passeren is( vraag maar aan Neymar en Mbappe). Het enige nadeel is dat Hernandez vaak geblesseerd is, maar zolang hij fit blijft zie ik hem zeker als een versterking achterin.

Het voelt hier gewoon aan als verraad nadat Bayern alles voor hem deed met de juridische kwestie in Spanje en de sportieve ondersteuning na zijn zware kruisbandblessure. Uiteindelijk is hij gewoon niet te vertrouwen omdat hij snel van gedachten verandert. Wie weet moest hij wegvluchten van zijn huidige vrouw vanwege een affaire met een andere vrouw. Dat lijkt me een andere beweegreden te zijn.
Het had anders gekund moest Flick hem langer hebben opgesteld ipv Alaba en de kruisbandblessure gooide nog eens roet in het eten. Hopelijk wordt hij gelukkig in Parijs, maar dat zal niet evident zijn met de ultra's die niks willen weten over Marseille

9 juli 2023 om 22:59

Niet te vertrouwen… levert 50 miljoen op.

9 juli 2023 om 23:07

Nadat hij 80 kostte...

11 juli 2023 om 21:55

Die 80 werd al voor 4 jaar afgeschreven waardoor Bayern nog mooi winst maakt. Geen verlies van 30 miljoen zoals velen beweren

Steeds vaker dat legends bij Bayern wel heel vies reageren.... Wat is er gebeurd met het mooie Bayern van vroeger...

Ongeacht wat er gebeurd is, probeert Lucas nu op een mooie manier te eindigen. Toch moet er iemand zo vies reageren.

9 juli 2023 om 22:06

Is toch altijd zo geweest? Het is niet voor niks FC Hollywood. Altijd wel iemand die onrust stookt

9 juli 2023 om 22:09

Je doelt op FC Hollywood? Joh, daar is altijd stront aan de knikker geweest.

9 juli 2023 om 22:58

Ik kan het dit waarderen, dat grote spelers die bullshit van spelers zoals Hernandez niet slikken. Hij heeft gewoon de boel bij elkaar lopen te liegen maar uiteindelijk voor het gemak even een nep berichtje proberen uit te sturen om het zogenaamd op 'een mooie manier te eindigen',

Er is zoveel bedrog, nepheid in de voetballerij dat het ook wel verfrissend is dat iemand die alles gewonnen wat er te winnen viel bij Bayern zoals Scholl even duidelijk aangeeft dat hij Hernandez gewoon een nep persoon vindt.

10 juli 2023 om 16:16

Hij gaat gewoon voor het geld naar een concurrent.

Hij heeft gelijk. Jammer dat Hernandez niet geslaagd is bij Bayrn was echt bij Athletico samen met Geminez een geweldige verdedigers toen.
Snel en goed aan de bal blijft het vreemd vinden dat hij niet geslaagd is.
Ben echt een groot fan.

Wie? Ik heb nog nooit van deze Bayern legende gehoord, trouwens als Lucas misschien heimwee heeft of gewoon mentaal niet op zijn plek.

9 juli 2023 om 23:06

Mehmet Scholl, Duitse voetballer. Hij speelde jarenlang voor Bayern in de midden jaren 90 en tot 2007. Veelal als basisspeler. Scholl was een aanvallende middelvelder met veel scorend vermogen. Hij had een fijne techniek en een goede schot.een CAM. HIj was echt een topper. Voetballend erg sterk Hij was basisspeler van die mannschaft die de europese titel won in 96. In de jaren behoorde hij tot de beste spelers van Duitsland. Met Bayern won hij titel na titel, maar ook de CL in 2001..daarin was hij na Kahn Effenberg, Elber, de dragende speler Hij wordt gezien als van de 20 grootste spelers die Bayern heeft gehad. Echt een legende van Bayern,dus. Persoonlijk niet mijn favoriete duitse voetballer,dat is Thomas Hassler, maar Scholl was wel een speler om niet te vergeten.

10 juli 2023 om 00:08

@Voetbalexper dankjewel, deze man is nog voor mijn tijd (2001 geboren).
Hij klinkt een beetje als Muller qua tekst maar ik ga zeker wat highlights kijken.

OT: Lucas heeft het niet heel netjes gedaan maar iedereen gaat voor zijn eigen carriere toch?

"een deel van de PSG-ultras waren fel tegen zijn komst,"

Dit moet een grap zijn, toch? Zo niet, dan zou je bijna(!) voorstander worden van een verbod op procreatie.

Treurig die reactie van zo’n oud speler van Bayern!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren