Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Manchester City bevestigt bange vermoedens van geblesseerde Agüero

Laatste update:

Sergio Agüero blesseerde zich twaalf dagen geleden tijdens de interland Argentinië-Ecuador aan zijn hamstring. Hij ging huilend van het veld en zei de dag erop dat hij vreesde zeker een maand aan de kant te moeten staan. Zijn club heeft dat inmiddels bevestigd: Manchester City denkt de komende weken niet over El Kun te kunnen beschikken.

/

Manuel Pellegrini blikte dinsdag in het bijzijn van de pers vooruit op de wedstrijd tegen Sevilla in de Champions League. Agüero ontbreekt woensdagavond en de journalisten wilden weten hoe lang de trainer het zonder zijn ster voorin moet stellen. “Ik verwacht een maand”, antwoordde Pellegrini. “Maar Wilfried Bony kan voorin met en zonder Agüero spelen. Het is niet zo dat Bony pas kan stralen wanneer Sergio ontbreekt. Bony is belangrijk voor ons.”

Pellegrini wees er wel op dat Agüero een belangrijke speler is voor Manchester City. Niet alleen zijn 115 doelpunten in 175 wedstrijden getuigen daarvan, maar bijvoorbeeld ook zijn nominatie voor de FIFA Ballon d’Or 2015. “Het is niet verrassend dat hij weer kans maakt op die prijs. Het is eerder een verrassing dat hij ‘m nog niet gewonnen heeft in het verleden. Kun is genomineerd omdat hij goed presteert. Het is een gemis dat hij morgen ontbreekt, maar onze selectie is sterk genoeg.”

Denk je dat Manchester City veel punten morst zonder Sergio Agüero?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Als Bony en Sterling zoals dit weekend blijven presteren zie ik City niet veel punten verspelen zonder Aguero.

20 oktober 2015 om 17:00

Helaas is niet elke ploeg van het niveau van Bournemouth. Een prima ploeg natuurlijk, goed aan het seizoen begonnen, maar niet van het niveau dat City wel gaat tegenkomen in de CL-poule.

20 oktober 2015 om 17:35

Bony knalt zeker tegen elke ploeg paar goals binnen hoor, mensen die zitten bony echt zwaar te onderschatten.

Maar dat is typisch mensen, men vergeet snel, iemand heeft een blessure en geen ritme meer en direct is hij niveau Vitesse en niet hoger: belachelijk! Bony vertrouwen geven en hij knalt zeker een paar binnen.

Benieuwd hoe City zich gaat houden in de PL zonder Aguero. Is er al bekend wanneer Silva weer fit is?

20 oktober 2015 om 16:45

Aguero is belangrijk maar met sterling bony navas // toure fernandinho de bruyne, gaan ze niet zomaar punten laten liggen gok ik

20 oktober 2015 om 18:26

@United-NAC

Niet alleen Aguero, maar ook Silva is geblesseerd. Waarschijnlijk mist het duo United uit en het tweeluik tegen Sevilla. Al is Silva misschien optijd terug van Sevilla uit. Dat is echt een hele, hele groter aderlating voor City.

Dit vind ik een hele verrassende en eigenlijk nogal een slechte uitspraak: "het is niet verrassend dat hij weer kans maakt op die prijs. Het is eerder een verrassing dat hij ‘m nog niet gewonnen heeft in het verleden."

Ronaldo en Messi zijn namelijk al jaren het beste, waar Aguero als enige echt in de buurt komt mits hij eens een heel seizoen fit blijft. Dat gebeurt niet, dus kan hij zich nooit echt meten met deze gasten.

on:
Verwacht zelf ook niet dat ze heel veel slechter zullen spelen zonder Aguero, wat je wel mist met "kun" afwezigheid is de mogelijkheid uit het niets ineens een doelpunt te kunnen maken, hij heeft maar een kwart kans nodig soms.

Wat zonde dat Aguero zo vaak geblesseerd is, want het is echt een geweldenaar.

Erg jammer dit. Want ik ben er 100% van overtuigd dat City makkelijk op Old Trafford zou winnen met Aguero en Silva. Nu word het nog wel een lastig verhaal. Zeker omdat de Utd verdediging zeer kwetsbaar is tegen snelle spelers als Aguero. Een Bony zal voor hun veel makkelijker te verdedigen zijn dan Aguero. Daarom is dit toch wel een groot gemis. Persoonlijk vind ik Silva en Aguero de 2 beste spelers van City. En het is daarom ook zo zuur dat ze uitgerekend Utd uit en de tweeluik met Sevilla moeten missen. Want als City daar 6 punten pakt dan zijn ze zo goed als zeker door.

Bony is een zeer waardige vervanger v ad n aguero vind ik

Het is de zoveelste keer dat hij met een hamstring blessure afhaakt. Mistte de afgelopen seizoen daardoor ook de knock-out in de CL (of deed op 60% mee). Erg jammer.. Net als Robben wat dat betreft. Heel erg veel kwaliteit, maar je zou ze zo graag een heel seizoen willen zien vlammen. Zonde

City heeft laten zien dat ze het ook kunnen zonder Aguero. Natuurlijk was dat wel thuis tegen Bournemouth maar goed, dat geeft wel vertrouwen.

Aguero en Silva geblesseerd.dat gaat City gewoon punten kosten als ze tegen sterke tegenstanders spelen. Ooow wacht, United uit en 2x Sevilla staan op het programma. Leuk bedacht blessuregoden

20 oktober 2015 om 19:59

Toch heeft City dit seizoen daar minder problemen mee dan vorig seizoen denk ik. Kdb en Sterling brengen ook een actie en in meer en mindere mate creativiteit, daar waar vorig seizoen als Silva weg viel er niets over bleef. Dat neemt natuurlijk niet weg dat City met Silva zo ontzettend veel beter speelt dat het bijna beangstigend is hoe afhankelijk ze van hem zijn. Het grootste probleem bij City vind ik nog wel meneer Navas. Afgelopen weekend tegen Bournemouth ook weer: helemaal vrij gespeeld door een teamgenoot, kan in praktisch een open goal schieten, maar dan dribbelt hij nog richting de keeper en wacht tot er 2 verdedigers zijn om vervolgens tegen een van hen aan te schieten (hij had geluk dat Sterling de rebound afmaakte..). Met een Navas op rechts handicap je gewoon je elftal op dit moment.

20 oktober 2015 om 20:18

Sterling moet bedient worden, hij kan het niet zelf. Als het niveau iets omhoog gaat, heeft hij er vaak het meeste moeite mee. Meestal aanvallend 1 van de zwakste schakels. Hij heeft kwaliteit, maar hij is nu nog een ruwe diamant.

De Bruyne kan Silva redelijk opvangen qua functie op het veld. Zoals je zelf eigenlijk al zegt is City wel een stuk minder zonder Silva. Maar toch, zeker in de CL, heeft City meer stabiliteit nodig en dat hebben ze in Silva. Silva trekt City er vaak qua spel in de CL er doorheen, omdat iedereen op hem kan vertrouwen en hij niet door de zenuwen door het ijs zakt.

Navas is een groot probleem qua scoren inderdaad. Niemand zal ooit begrijpen hoe het kan dat hij zoveel open kansen mist. Dit was ook niet de eerste keer dat hij dat presteert! Qua spel en werkinzet is hij wel goed bruikbaar, maar je gaat de CL niet met hem winnen. Met Sterling overigens ook niet echt. Maarja, je hoeft niet per se de beste te zijn om ver te komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren