Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man van 100,7 miljoen euro’ krijgt advies: ‘Hij heeft de PL nooit gewonnen’

Laatste update:

Gareth Bale won in vijf jaar tijd liefst viermaal de Champions League met Real Madrid en werd eenmaal kampioen van Spanje. Na het winnen van de Champions League in Kiev gaf de 28-jarige linkspoot uit Wales echter aan dat hij met de Spaanse topclub om de tafel wil: hij was niet tevreden over zijn speeltijd en wil elke week in de basis staan. Landgenoot en voormalig Mancunian Mickey Thomas raadt Bale aan om naar Manchester United te gaan.

“Als hij een echte uitdaging wil en inderdaad elke week wil spelen, zou ik Bale vertellen dat hij terug moet keren naar de Premier League”, claimt Thomas zondag in gesprek met Engelse media. “Hij heeft genoeg geld, maar in dit geval gaat het er niet om hoeveel hij kan verdienen. Zijn curriculum vitae zou verrijkt worden en worden uitgebreid met een kampioenschap in Engeland. Dat is veel meer waard dan al het geld wat hij verdient.”

“Ik weet dat hij de landstitel en de Champions League met Real Madrid heeft gewonnen, maar hij heeft de Premier League nooit gewonnen”, vervolgde Thomas. "Ik zou een loopbaan als die van Bale niet zonder een Premier League-medaille willen afsluiten. Helaas blokkeren Lionel Messi, Cristiano Ronaldo en Neymar de weg om de beste speler ter wereld te worden. Als hij naar Engeland zou komen en zichzelf zou profileren, prijzen zou winnen in dit land, dan zou het de perfecte loopbaan zijn.”

“Bale kan naar Duitsland gaan en voor Bayern München spelen, maar het gaat erom dat hij zichzelf in de Premier League bewijst. Ik denk dat de kans klein is dat hij naar Tottenham terugkeert, dus daar ligt een grote kans voor Manchester United. Ik denk dat dit het meest geschikte moment is. Hij heeft snelheid, hij kan doelpunten maken en dat is wat United nodig heeft. Het is alleen jammer voor United en de Premier League dat Zinédine Zidane bij Real Madrid vertrokken is. Als hij was gebleven, was Bale ongetwijfeld uit geweest op een transfer.”

Het contract van Bale loopt pas medio 2022 ten einde en zijn maandelijkse inkomen bedraagt naar verluidt zeven ton. Real Madrid zal ongetwijfeld de hoofdprijs voor Bale, die 100,7 miljoen euro kostte, vragen. “Hij zou het team van José Mourinho de X factor geven. Het was geen probleem om Alexis Sánchez een dik salaris te geven, dus waarom zouden ze bij Bale niet hetzelfde doen? Als United een stap hogerop wil maken, dan is hij de man”, besluit Thomas.

Denk jij dat Gareth Bale ooit voor Manchester United zal spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zie met Mourinho eerst maar eens kampioen te worden van Engeland. Zolang Manchester City zo speelt met Guardiola aan het roer zie ik het somber in voor United. Tevens zie ik een Liverpool en Spurs ook steeds sterker worden, waar ik United vind stagneren. Ik ben benieuwd naar het nieuwe seizoen, maar er zal toch qua speelstijl een hoop moeten gebeuren om mee te doen om de titel.

1 juli 2018 om 09:06

16/17 6de met 69 punten.
17/18 2de met 81 punten.

Dan vind ik het een beetje raar om te zeggen dat United stagneert. Afgelopen seizoen hebben ze een duidelijk stap gezet ten opzichte van voorgaande seizoenen.

Net zoals het een beetje raar is komt te roepen dat ze eerst maar eens kampioen met Mourinho moeten worden. Om kampioen te worden heb je kwaliteit nodig en die is nog niet voldoende aanwezig. Dan heb je toch spelers als Bale nodig om dat doel te kunnen bereiken?

1 juli 2018 om 09:19

City en Guardiola gaan dat stukje van vorige seizoen niet herhalen, ik zie eerder Man United kampioen worden! Bij Guardiola is zo voorspelbar elke seizoen zelfde spel geen plan B of C. Let maar op aankomende seizoen gaan ze echt moeilijk krijgen

1 juli 2018 om 13:39

Voorspelbaar? Na een paar wedstrijden vorig seizoen had het dan toch ook al voorspelbaar moeten zijn? Ze zijn kampioen geworden en hebben records gebroken, dan is het nogal een statement om te zeggen dat het voorspelbaar is en niet meer zal werken.

1 juli 2018 om 19:05

Enige zwakke mogelijke punt van city is de leeftijd van fernandinho, david silva en kompany. Al ben ik zelf nooit van geweest van otamendi vorig seizoen deed die het wel goed maar tijdens dit WK was verschrikkelijk. Ik verwacht dat city zich nog wel gaat versterken

1 juli 2018 om 10:21

Worden jullie er nou niet moe van. Bij elke transfer gerucht moet Mourinho ter sprake komen.het is toch een vooruitgang in het spel van united als een speler als Bale naar united komt.er van uit gaan dat elke speler die naar united komt word verkloot door Mourinho is kinderachtig

Als die 3 er niet zouden zijn, zou het nog steeds geen uitgemaakte zaal zijn dat Bale de gouden bal zou winnen. Hij is een van de vele goede spelers, maar niet meer dan dat.

1 juli 2018 om 09:15

Is zeer lastig. Zijn meerdere goede ploegen in Engeland. Er zijn ook spelers die ik beter vind dan Bale. Mbappe word beter en Neymar is ook veel beter.

Haha, die man over Bale. Bale is zwaar overroepen. Hij kan het niet in Spanje. (ondanks zijn prachtige goal in de Finale). Hij heeft nooit overtuigd en als hij blijft zal hij nog minder overtuigen. Het is gewoon zijn spel niet. Als hij terug naar Engeland gaat zal hij misschien idd kampioen worden. Maar de beste van de wereld zal hij nooit worden. Nooit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren