Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man United verkoopt overbodige kracht met 45 miljoen verlies aan Fenerbahçe

Laatste update:

Fred vervolgt zijn carrière bij Fenerbahçe. Dat bevestigt die club via de officiële kanalen. Manchester United ontvangt naar verluidt zo'n vijftien miljoen euro inclusief bonussen voor de dertigjarige middenvelder. Eerder werd bekend dat Galatasaray nog geprobeerd zou hebben om de deal te kapen, maar dat is dus definitief niet gelukt. Fred tekent in Istanbul tot medio 2027, met de optie voor nog een jaar.

"Fred naar Fenerbahçe, here we go!", tweette transfermarktexpert Fabrizio Romano donderdag al. "Er is een deal gemaakt met Manchester United. Het voorstel dat eerder bekend is gemaakt (vijftien miljoen euro, red.) is geaccepteerd en er is ook een mondeling overeenkomst. Fred is tot een akkoord gekomen met Fenerbahçe en ondergaat snel de medische keuring." Inmiddels is het dus helemaal in kannen en kruiken.

Fred had nog een contract tot medio 2024 op Old Trafford en werd eerder deze transferzomer al gelinkt aan Fulham en Galatasaray. The Telegraph meldde eerder dat United een bedrag van 20 miljoen pond, omgerekend zo’n 23 miljoen euro verlangt voor de middenvelder, maar het lijkt er nu dus op dat the Mancunians genoegen hebben genomen met minder.

De Braziliaans international werd in 2018 door United voor zestig miljoen euro werd overgenomen van Shakhtar Donetsk. Sindsdien kwam hij tot 213 wedstrijden in het shirt van United, waarin hij 14 keer wist te scoren en 19 keer als aangever fungeerde. Afgelopen seizoen deed manager Erik ten Hag 56 keer een beroep op hem in alle competities. Daarin was hij 6 keer trefzeker en leverde hij evenzoveel assists af.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is Fenerbahce altijd zo kapitaalkrachtig geweest? Ik zie ze de ene na de andere goede voetballer oppikken. Twente (of Riga) gaat niet veel kans maken.

10 augustus 2023 om 20:02

Ze hebben ook zowat voor 50 miljoen aan spelers verkocht dit seizoen.

10 augustus 2023 om 20:04

We hebben de afgelopen jaren voor mooie bedragen spelers verkocht. Dit jaar hebben we er voor onze eigen begrippen er nog een schepje bovenop gegooid.

10 augustus 2023 om 20:59

We?
Ouwe lullen team!!
Kopen altijd voor veel geld de verkeerde spelers aan

10 augustus 2023 om 21:14

Jaloers robertow? Ondanks de leeftijden zijn het prima voetballers op het moment. Dzeko paar maandjes geleden nog CL finale gespeeld. Tadic weten we waar hij toe in staat is. Szymanski ook niet verkeerd dacht ik. Ryan Kent goede start gemaakt. En dan deze Fred moeten we natuurlijk nog afwachten en hem een kans geven. Denk dat veel Europese clubs dit soort spelers in hun selectie zouden willen zien. En dan hebben ze nog een prima selectie die er al staan. Veel geld? Zou kunnen. Maar ben er wel blij mee ondanks dat we geen CL spelen.

13 augustus 2023 om 17:45

Mwah ik snap zijn reactie wel. Spelers als Tadic en Dzeko zijn qua naam geweldig maar ook over hun top heen. Alsnog beter dan Twente maar ik hoop op een stunt.

10 augustus 2023 om 20:23

Er zullen vast zwakke momenten van fener zijn in die 180 minuten, hopen op een gelukje voor Twente 😁👌

10 augustus 2023 om 20:48

Fenerbahce kon altijd wel redelijk wat spenderen. Het is een grote club in een groot land. Dat zorgt voor de nodige omzet en een behoorlijke begroting.

10 augustus 2023 om 21:41

Fred goede voetballer?? Bizar dat men bij United €60 mln betaald heeft, lekkere scouting...

11 augustus 2023 om 11:26

De clubs uit Istanbul zijn redelijk kapitaal krachtig maar ze hebben ook veel schulden.
GS 260 miljoen €
FB 213 miljoen €
BJK 204 miljoen €
TS 130 miljoen €

Probleem ligt nog steeds dat we op korte termijn denken. De transfers die GS en FB dit seizoen hebben gemaakt zijn in mijn ogen heel goed. Maar met de inkomsten die je vanuit Turkse TV rechten krijgt kan je mss 1 speler zijn salaris betalen. De clubs hebben rijke voorzitters die via hun eigen bedrijven sponsor worden. Maar ook dat alleen red het niet. Nu moeten we niet vergeten dat elke grote club een overeenkomst met de banken federatie heeft. spelers verkopen is ok, maar 70% van de inkomsten gaat naar daar om de intrest van de schulden af te betalen.

De clubs moeten hopen op een goeie Europese campagne anders draaien ze weer rode cijfers.

Ik zie de titelstrijd dit jaar weer gaan tss GS en FB en met pijn in de hart gun ik het Ismail Kartal. De beste man had vorig jaar ook gewoon trainer moeten blijven.

11 augustus 2023 om 19:20

Dat risico moeten we dan maar nemen. Liever dat dan tijden zoals enkele jaren geleden waarin Mert Hakan werd onthaald als grote ster bij FB en Galatasaray blij moest zijn met Diagne in de spits.

13 augustus 2023 om 16:56

De afgelopen seizoenen was er geen geld bij de turkse voetbalclubs. Ondertussen is er gierende inflatie, nog erger dan hier, en ze doen grote investeringen? Een turkse kenner die hier meer van weet?

Zal de weg vrijmaken voor Amrabat. Hopelijk gaat Fred het goed doen bij Fener, mooie vent.

10 augustus 2023 om 20:13

Hahaha van de regen in de drup noemen ze dat. Wat een armoe

10 augustus 2023 om 20:17

tenzij juventus snel toeslaat volgens italiaanse media hebben ze interesse en de goede band tussen juventus en fiorentina kan ervoor zorgen dat ze amrabat aan juventus verkopen

10 augustus 2023 om 20:44

@undercoverr

Goede band tussen Fiorentina en Juventus? Zou nog maar eens de boeken induiken want dat slaat echt helemaal nergens op.

10 augustus 2023 om 21:03

Ja maar Amrabat heeft ook een wil & kan zijn keuze zelf bepalen. Wie weet voor welke club hij kiest.
De uitdaging aan moeten gaan met Casemiro zal goed zijn om z’n niveau op te krikken!

15 augustus 2023 om 03:29

Sinds robberto baggio naar juventus is gegaan zijn ze niet blij meer in florence 🤣

10 augustus 2023 om 20:18

Ideale versterking die perfect past in de Premier League.

10 augustus 2023 om 21:43

Ik kijk best veel wedstrijden van United, maar een goede van wedstrijd van Fred kan ik mij niet herinneren.

Dan blijft er voor Ziyech alleen nog Besiktas over..

10 augustus 2023 om 20:03

Fred en Ziyech spelen toch niet op het zelfde positie? Volgens mij is Fener sowieso nog opzoek naar een linksbuiten, gaan ook verhalen rond over Cengiz Under.

10 augustus 2023 om 20:08

Denk dan eerder een rechtsbuiten aangezien Tadic op linksbuiten staat lijkt me? Dan zouden ze Ziyech wel kunnen halen, lijkt me mooi om ze weer samen te zien spelen ook al heb ik liever dat hij naar Ajax komt.

10 augustus 2023 om 20:15

Rechtsbuiten bedoel ik inderdaad

hmmm ik zou Fred niet perse overbodig willen noemen, ik vond hem wel een prima reserve/rotatie speler.

natuurlijk niet het niveau wat je bij man utd zou willen zien, maar hij deed het gewoon ok.

10 augustus 2023 om 21:44

Ok? Dan heb ik waarschijnlijk al zijn goede wedstrijden gemist, ik ga hem in iedergeval niet missen.

10 augustus 2023 om 22:09

Tegen Barcelona was hij toch vreselijk goed!

10 augustus 2023 om 22:44

Eric Dev dan kijk je gewoon bijna nooit.

Behoorlijke som voor een dertiger. Wel een speler die iets kan toevoegen aan Fener waardoor de som iets anders valt. Hopelijk kunnen ze meedoen voor de titel met de rest!

Vind dit toch een ietwat onderschatte middenvelder. Zou hem daarom ook zeker niet overbodig noemen. Heeft verdienstelijk medegedeeld in de malaise van United afgelopen jaren. Mooie versterking voor Fener, en een fair bedrag.

10 augustus 2023 om 20:15

Fred was gewoon nooit constant en dat moet je wel nastreven als je top wilt zijn. Ene wedstrijd haalde hij een 8 waarna de wedstrijd erop weer een 3 haalde. De goede wedstrijden kun je op 1 hand tellen.

10 augustus 2023 om 22:42

AFC-BusbyBabe dan heb jij heel veel vingers aan je hand. Fred heeft de laatste 2 seizoenen namelijk echt veel vaker goed dan slecht gespeeld.
En als hij slecht speelde was dat meestal als hij samen met mctominay speelde. Beetje zoals lindelof met maguire.

11 augustus 2023 om 06:26

Welke wedstrijden dan Iron?Ben wel eens benieuwd. Of jouw lat om top niveau te spelen ligt veel lager. 2 seizoen geleden was het slechtste seizoen van United sinds jaren, aaar iedereen ver onser niceaunspeelde of niet beter kin. Maar volgens jou was Fred dus vaak erg goed. Voor ten Hag speelde hij ook altijd samen met SMT dus was het bar slecht. Onder ten Hag (1 seizoen dus) kan ik mij alleen de wedstrijd tegen Spurs en Barca herinneren. Dan houdt ik nog 3 vingers over

Goede deal voor een 30 jarige speler met 1 jarig contract. Van dit deel kan Ambrabat gehaald worden, wat imo wel een upgrade is.

Nu vd Beek en SMT, voor hoop centen, om daarvan evt nog een middenvelder te halen en een vervanger voor de bijna vertrokken Maguire.

Als ik persoonlijk moest kiezen voor Paredes of Fred zou ik voor de laatste hebben gekozen. Ik heb niet het idee dat Paredes de verwachtingen waar zou maken met de benodigde ‘impact’ waar wij naar streven. In tegenstelling tot Paredes is Fred impulsiever. Die zal alleszins de harten veroveren van de fans.

Het is hopen dat zijn honger niet is gestild. Ik heb wel zo’n gevoel bij Paredes, helaas.

10 augustus 2023 om 20:26

Doe maar liever Paredes. Die zal zich wel sneller thuis voelen bij ons door Icardi, Torreira, Muslera en Tete

10 augustus 2023 om 20:48

Fred komt ook uit Zuid-Amerika.

11 augustus 2023 om 19:24

Paredes wordt een nieuwe Nzonzi. Verschrikkelijk luie speler. Brengt aanvallend ook gewoon helemaal niks bij. Als Paredes komt, fl*kk*rt Oliveira hem na 3 weken wel uit de basis.

11 augustus 2023 om 19:53

Heb toch liever Ndombele, ben bang dat het wel Parades word.

Ik zal dit nooit begrijpen. Veel betere speler dan mctominay, en wordt ook veel meer gebruikt door ten hag, en levert veel minder op dan mctominay. Dan verkoop je die toch 🙈

Wederom slecht onderhandeld van Man Utd. 15 miljoen als Alvarez voor 40 gaat? Hij is sowieso beter. Ok, nog 1 jaar contract, maar dat had Mount ook…
Daarnaast, je hebt niet eens een vervanger. Zolang het Amrabat maar niet wordt, dan ga je er niet op vooruit namelijk.

10 augustus 2023 om 22:36

PanFC zijn andere posities. Amrabat is backup voor casemiro.

11 augustus 2023 om 01:19

Dat snap ik op zich wel. Maar het feit dat Mount al gekomen is, maakt dit vertrek de weg vrij voor Amrabat. Alleen zou ik graag een middenvelder erbij hebben waar we wat aan hebben ipv een net niet speler.

11 augustus 2023 om 09:16

Panfc iedere keer dat casemiro out is, moesten fred en mctominay samen proberen de 6 positie over te nemen omdat er geen 6 was en ze het alleen niet konden. Hierdoor speelde je dus gelijk een heel ander systeem. En zelfs samen konden ze het niet goed, omdat ze beide dus geen verdedigende middenvelders zijn. Dan kun je beter een iets minder goede speler hebben die de positie gewoon 1 op 1 overneemt, zodat er voor de rest niet veel hoeft te veranderen.
Verder ben ik er niet van overtuigd dat hij een net-niet speler is. Ik zie hem niet vaak spelen, maar altijd als ik hem zie varrast hij mij positief.
Het enige dat ik jammer vind is dat niet mctominay en/of donny eerst verkocht worden, aangezien ik fred veel beter vind dan die 2. Maar dat je een backup cvm in je selectie moet hebben lijkt mij echt heel logisch.

13 augustus 2023 om 17:29

Tja, ik vind Amrabat gewoon niet goed genoeg. Maar gezien we aan geen enkele andere verdedigende middenvelder gelinkt worden, ben ik er toch bang voor. Iedereen hyped hem enorm door z’n goede wk, maar daar steeg driekwart van Marokko boven zichzelf uit. PL gaat gewoon te snel voor hem straks.

Dit moet wel de meest hersenloze club zijn op aarde..

Elk jaar weer tientallen miljoenen weggooien aan een dozijn nieuwe spelers maar al 10 jaar niks bereiken..

Tijd om een elftal te smeden doen ze niet aan, gewoon elk jaar nieuwe 11 en nieuwe coach tot dat het ooit een keer lukt..

10 augustus 2023 om 21:57

Allemaal goede aankopen (als je op korte termijn wil meedoen om de titel en dus voor Turkse begrippen): Dzeko, Tadic, Kent, Djiku, Becao, Symanzki en Fred. Zullen zien wat ze gaan klaarspelen.

13 augustus 2023 om 20:57

Sergen10 Hahahaha voor een keer ben ik het met je eens. Waar wij meen ik 4 boden betaalt deze eigenwijze club meer dan het dubbele. En dat kapen is een broodje aap verhaal van die ene bestuurder van hun. Ik wens ze veel plezier met deze Fred. Zahahahaha.

Kan me bijna niet voorstellen dat dit allemaal goed gaat daar. Een tadic en Fred zullen mega contracten niet inruilen voor de helft bij Fenerbahce.
Er moet nog een geldstroom zijn

10 augustus 2023 om 21:40

Natuurlijk joh, heel veel onder tafel zowiezo

10 augustus 2023 om 22:02

Vraag me ook af hoe ze dat doen met de Turkse Lira. Die munt is niks meer waard tov euro en dollar..

We gaan fred missen. Maar hoop dat we daarintegen een mooie speler ervoor terug krijgen (amrabat) had hem er nog graag bij gehad

Wat is de reden dat al deze spelers voor Turkije kiezen? De competitie stelt toch niet veel voor? Betalen ze daar zulke enorme salarissen ofzo? Ik zie de laatste tijd veel grote namen die kant op gaan namelijk en kan het niet helemaal rijmen...

11 augustus 2023 om 08:26

Taffarel, Jardel, Popescu, Hagi, Balic, Bolic, Anelka, Alex (De Souza), Butragueno, Lugano en nog tientallen andere ‘grootheden’ hebben in Turkije gevoetbald. Geloof me dit is niks nieuws. Edit: mijn favo speler uit mij mijn jeugd, Roberto Carlos, ook! Hoe kan ik die ooit vergeten zijn? Lol

11 augustus 2023 om 15:41

@warioparty

Voor welke Turkse club is Butragueno uitgekomen? Ben oprecht benieuwd.

11 augustus 2023 om 15:52

wooooow hoe kom ik bij Butragueno? Dat klopt natuurlijk niet. whahaha ik dacht namelijk dat hij in de '80 jaren bij Fener had gespeeld heel kort. Mijn excuses.

Ik denk oprecht dat manchester er klaar voor is dit jaar.
Kampioen.
Iemand een vlaaitje wedden?

10 augustus 2023 om 22:38

Manchester city dan toch zeker? (helaas)

Fenerbahçe kan de mogelijke tegenstander van FC Twente worden in de play-offs van de Conference Leago. Dat wordt nog een lastige klus. Laten we hopen dat de opvolgers van Cerny en Misidjan er dan zijn zodat er meer offensieve kracht erbij komt (vooral afmakers). Ook nog verdere versterking voor de verdediging (aangezien Smaldini geblesseerd ja) is gewenst.

11 augustus 2023 om 08:10

Fener gaat zwaar over Twente heen ik denk dat het 2 verschrikkelijke wedstrijden wordt voor Enschede

Haha ik ben Gala fan maar dit is toch mooi… Nu kaapt Fener “onze” speler en kan de discussie tussen supporters losbreken. Heerlijk de rivaliteit tussen Gala en Fener. Eerlijk is eerlijk, ben wel jaloers. Fred is beter dan Parades en Ndombele… Maarja maakt niet uit Fener heeft wel kwaliteit nodig om Gala bij te benen

13 augustus 2023 om 20:59

Nee hoor. Dit is geen kapen. Gala had al in juli een bod neergelegd en daarna afgewacht. Fred en zijn mamagement hebben het goed gespeeld door naar de hoogste bieder te gaan.

Hoe kan je nu Fred laten gaan en Mctominay behouden? En dan Amrabat als opvolger willen. Wat een beleid.

Moet natuurlijk eerlijk zeggen dat ik Fred niet helemaal heb gevolgd maar van de meestal misleidende youtube clipjes is het een beest.

Ook mooi dat Fener weer aantoont aan Gala dat als Fener een speler écht wil Gala kansloos is zoals zo vaak aangetoond in de geschiedenis.

Een ieder die iets over Zaha of Tete wilt zeggen wil ik de discussie mee aangaan.

11 augustus 2023 om 13:46

Wij hebben ook zaha en tete gekaapt dus wat wil je hiermee zeggen? Trouwens Fred is nog niet eens officieel binnen en ne praat nu al over kapen? Kaap wat je wilt van ons maar als wij eind van het jaar weer kampioen worden dat werkt dat hele kaap een speler van besiktas en galatasaray blijkbaar niet hé?

11 augustus 2023 om 14:27

Dat is niet waar, Fener was al opgestaan van de tafel bij Zaha en bij Tete hebben wij zelfs daarvoor al verklaard dat hij voor ons niet interessant was vanwege zijn gedoe bij Shaktar Yahudi51.

Fred was jullie nummer 1 target, Okan is gek op hem en die komt bij Fener spelen, weetje waarom ? Omdat als Fener echt iemand wilt er geen club in Turkije enige kans maakt om die speler aan te trekken.

11 augustus 2023 om 18:56

@Chilii

Hahahah nog zo eentje die het maar niet kan accepteren dat Gala de grootste is..

Zaha en zijn manager die in mei(!) uitgenodigd werden en in het stadion zaten bij een fener wedstrijd, wil je geen kaping noemen. 3 maanden wordt hij gestalkt door Fener en haar fans 😂

Maar Fred, waarbij gala op 3 paarden tegelijk aan het wedden is (Ndombele>Paredes>Fred), toont aan dat bla bla bla

Jij bent waarschijnlijk ook zo eentje die Besiktas vrienden ging plagen met “vliegticket betaald” voor Tadic, maar nadat jullie zelf “vliegticket + vakantie in Bodrum” hebben betaald voor Tete, nee dat is geen kaping want Fener kwam snelle jelle met een verklaring 😤 (omdat ze natuurlijk weten Hoelaat het is)

En ik vind het niet eens erg dat Fred naar jullie gaat, vind alleen maar mooi dat er heen en weer gestreden word (sws al 15 jaar het beleid van Fener om spelers te halen die ook maar iets met Gala te maken hebben)

Dus ga ff spelen met je als Menerim echt wil. Jij en ik weten dondersgoed dat het gaat om het geld wat geboden word. Of denk je echt dat ze die kleuren van Fener zo mooi vinden? Of die van Gala?

Toon een keer geen minderwaardigheidscomplex man. Iedereen weet wie de beste is. Letterlijk. Niet eens discussiewaardig. Je liegt jezelf alleen maar voor.

13 augustus 2023 om 17:07

Ff een vraagje hoe is het een kaping als Fenerbahçe van tafel was? Dat we er mee bezig waren was natuurlijk geen geheim, maar het was ook geen geheim dat we tot bijna 9m voor hem waren gegaan, maar blijkbaar is Galatasary zijn jeugdliefde en is hij akkoord gegaan met 4m salaris

13 augustus 2023 om 18:19

Aguero, onzin hij is gekaapt niks anders, altijd wanneer er spelers gekaapt worden voor jullie neus komen jullie met “wij gingen al van tafel” yeah right, accepteer gewoon dat het een goede kaap actie was, Fener kan alleen spelers verleiden met meer geld, zie Fred en Tadic, Fener bood het dubbele.

Heeft er toch ruim 5 jaar gespeeld, dus als extra optie prima gedaan.

Heerlijk Fred is overgekomen voor 9.7 miljoen euro. Sommige fans van de aartsrivaal kunnen nu op een koelbox gaan zitten met hun 15 miljoen.

Erden Timur met zijn 1.25 heeft eergisteren nog 5 x gebeld naar United maar die gingen niet akkoord en nog hebben ze Fred proberen te bereiken terwijl hij naast Fener bestuurders zat.

Het wordt toch hoogste tijd dat ze snappen dat je niet kan concurreren met Fener.

Owja wat nog grappiger is : Gala eindige het seizoen met een tekort aan een 8 en een 10. Ze hebben Zaha en Tete gehaald, gisteren gelijk gespeeld en ze missen nog steeds een 8 en een 10.

E.T kon beter zijn team versterken ipv een dick measure contect met Koc die Timur de generatie kan opkopen.

Iedereen weer even op zijn plek, zoals het hoort.

13 augustus 2023 om 18:13

Ik reageer puur op het concurreren nu, je hebt daar helemaal gelijk in, afgelopen 10 jaar hebben jullie bewezen dat niemand kan concurreren met jullie dramatische beleid die maar 1 beker heeft opgeleverd zahahahaha. Dat je Fener nog steeds als de grootste ziet van Turkije is uiteraard ook lachwekkend, ik begrijp dat je een fanboy bent maar doe niet alsof Fener elk jaar een beker pakt.

Ik wens deze club veel plezier met Fred. Blij dat die niet naar ons is gekomen, zijn statistieken zijn niet dermate goed voor ons. Maar dat stukje over het kapen door Galatasaray klopt niet @VZ. Gala had eerder een bod neergelegd bij Manu en daar is het bij gebleven. Fenerbahce in de naam van een bepaalde bestuurder is heel goed in het verspreiden van nepnieuws.

13 augustus 2023 om 20:25

Wat moet je anders als Zaha en Tete voor je neus gekaapt worden? Zaha heeft Fener gebruikt om in beeld te komen bij Galatasaray, Tete deed precies hetzelfde, liet zijn vakantie betalen door Fener om in beeld te raken bij Galatasaray, beide spelers zijn voor minder salaris naar GS gegaan, Fener is tot de max gegaan om Fred binnen te halen en dit noemen zij kapen hehe.

Fred in de turkse competitie is gewoon goed.
Het niveau van de clubs gaat wel omhoog net als de schulden.
Ik voorzie mooie duels.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren