Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Man United opent gesprekken ook bij mislopen Champions League’

Laatste update:

José Mourinho kan zijn contract bij Manchester United verlengen. De oefenmeester tekende afgelopen zomer tot medio 2019, maar the Red Devils willen daar nu al drie jaar aan vastplakken. Mourinho moet dus tot de zomer van 2022 worden vastgelegd, schrijven diverse Britse tabloids zondagochtend.

Het eerste seizoen van Mourinho op Old Trafford verloopt niet vlekkeloos. De club is weliswaar zestien opeenvolgende wedstrijden ongeslagen in competitieverband, maar staat nog altijd op een teleurstellende zesde plaats. Aan het eind van de rit is alleen de top vier toereikend voor eventueel Champions League-voetbal. Mocht Manchester United het miljardenbal mislopen, dan kan Mourinho volgens de tabloids nog steeds rekenen op een nieuw aanbod.

De gesprekken met directeur Ed Woodward en de Amerikaanse clubeigenaars worden na het lopende seizoen geopend. Mourinho zou de clubleiding al hebben laten weten open te staan voor een nieuwe verbintenis. "Ik wil mijn contract minstens uitdienen", vertelde Mourinho in november al. "Wie weet wat er daarna gaat gebeuren. Ik ben nog heel jong. Soms denk je dat ik 75 ben, maar ik ben 53. Als je me vraagt of ik langer dan drie jaar wil blijven, dan zeg ik volmondig ja. Maar dat moet ik wel verdienen."

Verdient José Mourinho al een nieuw contract?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ookal.haalt United geen top4 ik ben blij met Mourinho. Voetballend heeft United enorme stappen gemaakt en hij brengt de winnaarsmentaliteit langzamerhand terug. (Zie Martial, Miki, Shaw hun behandeling). Met Pogba, Ibra, Bailly, Mikitaryan heeft hij 4 zeer goeie aankopen gedaan, nog 1 a 2 spelers in de team en er staat gewoon een superelftal denk ik. Ik vind dat Mourinho zich best goed gedraagt, en de spelers zijn bereid om voor hem te werken, bestuur staat achter hem en nog belangrijker de fans staan achter hem. Als hij zo door blijft gaan, hoop ik geaag dat hij langer op Old Trafford staat.

19 februari 2017 om 12:34

Vind je? Ik vind dat United nog heel veel wedstrijden heel matig speelt. Je mag ook niks anders verwachten dat ze het iets beter doen dan vorig jaar. Ze hebben toppers gehaald. Zlatan, Pogba,Mikki, en Baily zijn goede spelers. Dus eigenlijk kan je zeggen dat hij faalt. Staan nog steeds 6e, van Gaal werd er helemaal voor afgebrand. Je kan ook niet zeggen dat Mourinho goed is geweest voor jongens als Martial, Rashford, Mensah, Shaw, of een Smalling. Dat zijn jonge spelers waar heel veel potentie in zitten, maar onder deze man gaan we dat nooit zien. Hoop daarom ook dat Martial en vooral Rashford gaat vertrekken en elders toppers worden. Kan Mourinho mooi weer heel veel geld uittrekken voor een kwalitatief zelfde speler. Want Mikki was bv helemaal niet nodig als je Martial, Rashford,Lingard, Rooney,Mata, of Depay al had die aan de zijkanten kunnen spelen. Al.is Mikki wel beter dan de meeste. Maar beter dan Rashford of Martial, ik betwijfel het.

19 februari 2017 om 12:58

Ik ben het eens met je deel dat Mourinho niet alle talenten kan laten spelen. Maar dat kan je hem niet 100% afrekenen. Hij moet goed spel op de mat leggen, als hij denkt dat hij dan geen plek heeft voor al die talenten kan ik dat best begrijpen. Ik zou het zelfde doen in zijn positie.
Van Mikki werd verwacht dat hij al gelijk meer kon brengen dan Martial etc etc, dat is nog niet helemaal het geval. Maar Mikki staat eigenlijk ook nog is op een andere positie.

Vorig jaar legde LVG, ookal zeg ik het niet graag. Minder voetbal op de mat, dat is niet alleen omdat hij minder kwaliteit aan spelersmateriaal had. Het spel is nu anders, niet meer het eeuwige getik! Ja, de nederlandse revolutie is gewoon verleden tijd. Laat Mourinho maar lekker bouwen wat mij betreft!

19 februari 2017 om 13:00

Beetje onzin, hij staat idd 6e maar kan zo 3e zijn over 2 weken. Verder was onder van Gaal, Liverpool, Chelsea van dramatisch niveau, doe zijn weer terug. Er is veel meer competitie.

19 februari 2017 om 13:01

wow dit vind ik een heel vreemde reactie. mikki is beter als martial en rashford ! dat staat al zeker vast. hij is op dit moment gewoon de beste speler bij man utd... mourinho is gewoon geweldig geweest voor shaw,rashford en martial. ze weten dat ze er voor moeten werken nu en dat middelmatige prestaties geen basisplaats geven. dat was onder van gaal wel wat anders en dat was ook het grote probleem er was totaal geen wil om te winnen of om zichzelf te bewijzen tegenover van gaal. het voetbal is 200% beter geworden. ze zijn dominant, veroveren snel de bal met hoge druk en spelen heel aanvallend. dat zie je aan de kansen die ze creã«ren. onder van gaal was het 90 min wachten op een kans. en daar werd van gaal voor afgebrand ... het ging helemaal niet om hoeveel punten ze hadden onder van gaal maar hoe weinig progressie ze maakten. en dat heeft mourinho helemaal omgegooid want het loopt nu zoveel malen beter als vorig jaar. bovendien ben ik het eens met de verlenging van het contract want dat is een duidelijk signaal naar alle spelers dat ze vertrouwen hebben in de coach en dat de spelers zich volledig moeten geven voor de coach omdat ze het anders niet maken bij man utd. dat was onder ferguson ook de sterkte. niemand was groter als het team of de coach. als je jezelf te goed voelde en niet de inzet toonde was het heel simpel ... dan lig je eruit en zoek je het maar elders en zo hoort het bij man utd. en waarom zou je geen flankaanvaller halen als de huidige spelers het gewenste niveau niet halen. met depay en lingard win je geen titels. ze zijn goede aanvullingen (vooral lingard dan) maar ze komen niet in de buurt van het niveau dat man utd zoekt op die posities... dus ik snap niet wat jou visie is maar het lijkt erop dat jij geen waarde hecht aan het versterken van een team... rashford en martial spelen zich heus wel terug in het team omdat ze daar gewoon het talent voor hebben. maar dankzij mourinho weten ze dat hard werken net zo belangrijk is als talent hebben...

19 februari 2017 om 13:02

Ik zeg juist dat Mourinho het beter doet dan LVG?

19 februari 2017 om 13:14

@arnhemmer

Van gaal werd helemaal niet afgebrand. Die heeft 1-1,5 jaar op zn gemakje kunnen werken. Toen op een gegeven moment duidelijk werd dat het niet beter werd, kreeg hij inderdaad commentaar.

Martial en Rashford spelen juist heel veel dit seizoen. Fosu mensah helaas niet. Shaw en smalling hebben veel blessures gehad. En nu krijgen jones en rojo minuten, die net zo jong zijn als smalling.

Dat je mkhi niet nodig vindt omdat rooney lingard en depay er zijn is simpelweg lachwekkend.

19 februari 2017 om 12:50

Er is idd veel vooruitgang in zowat elk aspect. Wat ik echter ook erg belangrijk vind ik het gedrag van Mourinho. Als het minder loopt etc. is het een verschrikkelijk persoon en is hij echt niet goed voor het imago van een club. Ik moet zeggen dat hij zich tot nu toe van een goede kant heeft laten zien bij United en dat is toch wel belangrijk.

19 februari 2017 om 13:01

Fijn dat je aangeeft dat hij inderdaad nu een ander persoon lijkt. Dat gevoel heb ik ook. Mensen veranderen en ik denk dat Mourinho zijn lesje wel geleerd heeft, eerst ruzie bij Real en daarna weer bij Chelsea. De media tegenwoordig is niet te stoppen, als ze iemand kapot kunnen maken doen ze het !

19 februari 2017 om 13:43

Je kunt er bij Mourinho ook niet vanuit gaan dat hij nu volledig veranderd is, na een korte periode. Als het weer een periode flink tegen zit acht ik de kans dat hij zich weer gaat misdragen groter dan dat hij een gentleman blijft. We zullen het vanzelf zien.

19 februari 2017 om 13:47

@Samcro Het zit dit seizoen toch juist flink tegen?

Als United de el wint, ben je dan niet om gekwalificeerd voor de CL?

19 februari 2017 om 11:58

Wat dan? Sevilla dat een betere ploeg is maar niet goed begon? Sevilla is de beste Europe League club van de afgelopen 5 jaar, vrij logisch dat ze wonnen.

19 februari 2017 om 12:00

Ja dat klopt, maar United heeft wel het materiaal dat nodig is om de EL te winnen.

Vind dit altijd zo overdreven, waarom nou weer tot 2022 vastleggen. Als Mourinho weg wil gaat ie echt wel weg, en als Manu van hem afwil ontslaan ze hem wel. Het enige dat Manu nu bereikt is dat er straks een ontslagvergoeding van mythische proporties tegenover moet komen te staan. Trainers worden om de haverklap ontslagen, ze zouden beter moeten weten in Manchester.

19 februari 2017 om 13:26

wel het is een duidelijk signaal geven. onder ferguson was er net hetzelfde. je bent bij man utd nooit groter als de club of de coach. vanaf je dat denkt dan mag je inpakken. dat was bij ferguson ook heel duidelijk. bovendien geeft het je een visie. je kan afspraken maken in de zin van we hebben een heel getalenteerde aanvaller van 17-18 jaar. dus over 3 jaar kunnen we een hele goede speler hebben op die positie zonder er iemand voor te kopen. en dan kan je ook het aankoop beleid beter organiseren alsook de doelstellingen. als je mourinho het vertrouwen en steun geeft dan kan hij gerust 10 jaar bij een club blijven. zolang het maar duidelijk is dat hij mag aanblijven ook wanneer de spelers het laten afweten. ferguson plande ook altijd alles 3-4 jaar verder waardoor stabiliteit,doorstroming en verwachtingen hetzelfde bleven. elke keer als je van coach veranderd dan verander je de visie en het systeem en dat maakt het moeilijk voor spelers om constant te zijn. want het ene jaar moet je helemaal anders spelen als het jaar ervoor. als je dat vertrouwen uitspreekt in de coach en duidelijk aangeeft hem lang te willen behouden dan weten spelers ook dat ze moeten doen wat er van die coach verlangt word. en als jij niet kan opleveren wat hij van jou verlangt dan mag je een andere club zoeken. en zo hoort het ook te zijn. anders krijgen de spelers alles in de hand en je wilt het tegenovergestelde. de speler mogen enkel verantwoordelijk zijn voor hun eigen toekomst en die mag enkel beinvloed worden door hun spel en inzet maar niet door hun statuut ten opzichten van de wereld

Wat heeft mourinho beter gedaan dan van gaal??

19 februari 2017 om 12:27

Wat niet? Het voetbal is veel beter, het geloof is terug (bij fans, club en ploeg), een paar toppers gehaald waar van Gaal niet in slaagde...

19 februari 2017 om 13:01

Nee van Gaal slaagde er niet in om de toppers te laten floreren, Mourinho wel.

19 februari 2017 om 13:32

Neen zo bedoelde ik het niet, van gaal heeft ook wel een topper als di Maria aangetrokken maar Pogba en zeker Zlatan waren nooit gekomen als van Gaal er nog zat, da's Mourinho's verdienste.

K vind wel geweldig dat deze jose echt voor united gaat en wilt geschiedenis schrijven hier

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren