Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City sprint nu al weg bij Chelsea: 'Maar het wordt nog loodzwaar'

Laatste update:
/

Raheem Sterling heeft zijn eerste doelpunt voor Manchester City achter de rug. De jongeling, die deze zomer voor een kleine zeventig miljoen euro overkwam van Liverpool, nam tegen Watford kort na rust de 1-0 voor zijn rekening. Voor manager Manuel Pellegrini kwam dat niet als een verrassing. “Hij heeft tot nog toe iedere wedstrijd goed gespeeld”, zei hij na afloop.

Dankzij de treffer van Sterling en een doelpunt van Fernandinho, won City het duel met de Premier League-nieuwkomer met 2-0. Dat goede nieuws verdween echter naar de achtergrond door de treffer van Sterling. “Natuurlijk wil hij scoren en het is goed dat hij nu eindelijk een treffer te pakken heeft. In de eerste helft kreeg hij ook al een kans. Hij heeft de hele wedstrijd hard gewerkt voor het team. Ik weet zeker dat er meer goals gaan volgen.”

Dankzij de vierde overwinning op rij heeft Manchester City nu al een voorsprong van acht punten op titelhouder Chelsea. Pellegrini loopt echter nog nergens op vooruit. “We konden ons geen betere start wensen, maar we moeten voorzichtig zijn. Het seizoen is pas net begonnen”, aldus de Chileen. “Het jaar duurt nog lang en de Premier League is loodzwaar. Wij stonden vorig jaar ook acht punten achter op Chelsea. In januari stonden we weer gelij”, waarschuwde hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ook Chelsea zal wedstrijden gaan verliezen. City komt nog goed bussen of zeer gemotiveerde teams tegen die City gaan stoppen. Daarnaast heb je nog de CL dat de prestatie in de competitie gaat belemmeren

29 augustus 2015 om 20:37

Ja maar met de komst van KDB en Otamendi is de selectie inmiddels zo breed dat er niet teveel problemen kunnen ontstaan, ik zeg niet dat de titel al in zicht is maar dat de positie voor favoriet dus netjes is ingenomen.

Zou Mou bezig zijn aan een retour mocht Stones niet komen?

30 augustus 2015 om 03:53

Ik zie Chelsea ook geen 1e worden. Ik heb vanaf het begin al verwacht dat Chelsea 2e zou worden. Puur ook vanwege het succesvolle seizoen. Nu krijgt Chelsea een seizoen met gezeur en gezeik. Ik had alleen niet verwacht dat het zo heftig zou zijn

Mou zal ook geen 10 jaar bij Chelsea blijven. Dit is al zijn 3e seizoen, dus ik verwacht wel dat hij een keer weg gaat. Het is voor Chelsea belangrijk om verse krachten te halen. Baba en Pedro zijn belangrijke aankopen geweest. Wie weet komt Stones nog.

Ze hebben ook nog Otamendi en De Bruyne gehaald dus ik verwacht eigenlijk een makkelijke titel voor City.

Dit jaar wordt het kampioenschap een strijd in Manchester. City zie ik toch kampioen spelen, bij hun gaat het allemaal vlot en het spel is ook zeer goed. Scorend vermogen hebben zij sowieso meer dan United. Ben benieuwd, gaat nog spannend worden als je het mij vraagt.

Chelsea zie ik wel nog top 3 eindigen, sowieso.

29 augustus 2015 om 19:48

Ik zie Chelsea eigenlijk 4e worden dit seizoen.

29 augustus 2015 om 19:50

Waar baseer je op dat United gaat strijden voor de titel? City wordt lachend kampioen, zeker nu ze ook nog De Bruyne hebben gehaald. Voor de plaatsen 2 t/m 6 is alles open.

29 augustus 2015 om 19:57

@balotelli45, zou ook nog best kunnen. Ik zie de top 4 zo voor me: City kampioen, United 2e en 3/4e gaat tussen Arsenal-Chelsea. We shall see, het seizoen is nog lang natuurlijk.

@bobfirminho, City wordt inderdaad kampioen in mijn ogen, maar ik zie United als goede outsider. Ze hebben goede aankopen gedaan en als het éénmaal begint te draaien zouden ze nog wel eens een gevaarlijke ploeg kunnen worden. We zullen zien, maar zoals ik al aangaf, als City zo blijft spelen, kunnen ze iedere ploeg verslaan in de PL dit jaar.

30 augustus 2015 om 01:03

2 tm 6 altijd... hoe zien mensen spurs en lpool de top 4 toch halen??

Een beetje het Feyenoord/Ajax PSV scenario. Ajax en Feyenoord die mits ze beide winnen toch behoorlijk wegsprinten bij PSV. Chelsea zie ik niet zo snel terugkomen bij de bovenste posities, want het spel is niet best. Denk dat het dit jaar tussen Manchester City en Manchester United gaat, maar natuurlijk vlak ik ook Chelsea en Arsenal niet uit!

Dat je united opnoemt is verrassend want die stellen echt niks voor maar dat je zegt dat Chelsea 4e wordt slaat echt alles.
United gaat snel punten laten liggen en city later als ze de achste finale cl moeten spelen gaan ze veel verliezen.
Arsenal wordt wel gewoon 4e dat ik zeker zeggen

29 augustus 2015 om 20:45

8ste finale spelen zijn maar 2 wedstrijden he! Geen half jaar. En chelsea en United zie ik ook wel door de groepsfase komen. Dus iedereen kan punten laten liggen tijdens de champions league weken.

City word kampioen zeker nu de Bruyne erbij komt.

Als city zo doorgaat zie ik ze nog wel halve finale cl halen!

Wat heeft City toch een luxe. Silva, De Bruyne en ook nog Nasri die het prima doet. Het gaat natuurlijk wel om 3 posities samen met Sterling en Navas. Nu moet Aguero alleen nog goed loskomen. Fernandinho speelt fenominaal, Silva is magisch en Kompany staat heel erg degelijk te spelen. City staat er lekker voor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren