Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Man City op herhaling tegen Van La Parra, vijfdeklasser schrijft historie

Laatste update:

Manchester City moet op herhaling voor een plek in de kwartfinales van de FA Cup. De Premier League-club kwam zaterdagmiddag niet langs Huddersfield Town: 0-0. Leicester City is uitgeschakeld, na een 1-0 nederlaag tegen tien man van Milwall. Middlesbrough voorkwam een replay met een laat doelpunt tegen Oxford United. Burnley verloor in eigen huis met 0-1 van vijfdeklasser Lincoln City, dat daarmee een 103 jaar oude Engelse prestatie evenaarde.

Huddersfield Town - Manchester City 0-0
Huddersfield Town verkeert in topvorm in de Championship en dat was ook tegen een club van het kaliber-Manchester City zichtbaar. De verhoudingen waren in de eerste helft in evenwicht: beide teams kregen aardige mogelijkheden op de openingstreffer. Philip Billing zag zijn doelpunt namens Huddersfield Town terecht worden afgekeurd, omdat Rajiv van La Parra buitenspel stond. De Nederlander liet zich verder meermaals gelden met voorzetten en schoten. Omdat Claudio Bravo een goede wedstrijd keepte, en Manchester City ook geen succes had in de afronding, werd voor rust niet gescoord. Na de onderbreking waren kansen een stuk schaarser. Manchester City ontbeerde de creativiteit om Huddersfield Town de wil op te leggen en moet het karwei daarom voor eigen publiek klaren.

Middlesbrough - Oxford United 3-2
Aitor Karanka voerde de nodige wijzigingen door in zijn basisopstelling. Onder meer Marten de Roon nam plaats op de bank, maar Middlesbrough begon goed. Grant Leadbitter, die in de achtste minuten al de lat trof, opende de score vanaf de strafschopstip. Na een overtreding op Stewart Downing mikte Leadbitter van elf meter in het dak van het doel. De 2-0 was fraai: Rudy Gestede rondde in het zestienmetergebied af met een heerlijke omhaal. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar na rust zorgde Oxford voor een knappe comeback. Een prachtige vrije trap van Chris Maguire en een treffer van Toni Martinez betekenden een gelijke stand. Door toedoen van Cristhian Stuani bleek een weerzien toch niet nodig.

Viktor Fischer vierde het openingsdoelpunt van Grant Leadbitter.

Millwall - Leicester City 1-0
In de eerste helft werd weliswaar niet gescoord, maar beide ploegen vochten voor elke meter en zorgden voor het nodige vermaak. Leicester City domineerde het merendeel van het eerste bedrijf, met name dankzij Demarai Gray. Pas richting de rust meldde Millwall zich rondom het doelgebied van Ron-Robert Zieler, maar zonder resultaat. De thuisploeg moest al zeven minuten na rust verder met tien man, na een veel te harde charge van Jake Cooper op Ahmed Musa. Ondanks de ondertalsituatie beet de nummer zes van de League One fel van zich af en riep het matig spelende Leicester City het onheil op The Den over zich af. Vlak voor tijd scoorde Shaun Cummings, na een pass van Lee Gregory: 1-0.

Burnley - Lincoln City 0-1
Lincoln City, actief in de vijfde divisie van Engeland, werd de eerste club buiten de vier hoogste divisies sinds Queens Park Rangers in 1914 die de kwartfinale van de FA Cup bereikte. Het was om meerdere redenen een prijzenswaardige prestatie: the Imps speelden buitenshuis en Burnley trad aan met een sterke opstelling. Er was bijvoorbeeld een basisplaats weggelegd voor Joey Barton, die met een volley verantwoordelijk was voor een van de weinige kansen in de wedstrijd. Een laat doelpunt van Sean Raggett bracht de 3.210 meegereisde supporters van Lincoln City in extase. Na een hoekschop stond Raggett bij de tweede paal klaar om binnen te koppen.

Zie je Manchester City thuis in de problemen komen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

City zal het vast nog goed maken.
Dat vind ik altijd mooi aan het Engelse beker voetbal, geweldig voor zo'n kleine club als Lincoln city dat ze een record evenaren, het zou leuk zijn als ze nog een keer voor een verrassing kunnen zorgen.

Schitterend voor een club als Lincoln. Hebben die ooit wel eens op profniveau gespeeld?

18 februari 2017 om 19:13

Ja ze hebben jarenlang in de Football league gespeeld, ook een aantal jaar in het Championship. Maar nooit op het hoogste niveau gespeeld. wel een mooie club trouwens Lincoln City

18 februari 2017 om 19:35

Zou mooi zijn als ze promoveren. Hebben helemaal geen onaardig team. Ik vind vooral Robinson een geweldige speler. Hij zorgde er persoonlijk voor dat ze van Ipswich wonnen.

18 februari 2017 om 19:37

Inderdaad hoop ook dat Tranmere kan promoveren terug naar de Football League waar ze natuurlijk ook gewoon thuishoren. Zou ook leuk zijn als er weer traditieclubs zoals Leeds en Sheffield Wednesday kunnen promoveren naar de Premier League. Spelen naar mijn mening maar weinig mooie traditieclubs op het moment in de PL. Bij stadsgenoot van Wednesday, Shefiield United trouwens bijna 28.000 supporters aanwezig bij de thuiswedstrijd tegen Scunthorpe vanmiddag in League one, ook een mooie club hoor, Sheffield united

18 februari 2017 om 20:03

Zeker leuk voor hen, wat ik vooral geweldig vind.. 3200 supporters die even mee reizen naar Burnley. In NL krijgen weinig clubs dat voor elkaar. Dit is een 5e divisie clubje.

18 februari 2017 om 20:36

Het is niet zomaar een clubje hoor. Hoort qua historie gewoon in de Football League thuis en hebben ook een stadion waar meer dan 10.000 mensen in kunnen

18 februari 2017 om 23:13

Lincoln is gewoon een fullprof-club, de conference bestaat grofweg voor de helft uit fullprofs en voor de andere helft uit semiprofs. Zoals anderen al zeiden: ze zijn als club groter dan hun niveau doet vermoeden. Ze komen zeker weer in de Football League terug, waar ze m.i. gewoon thuishoren.

Huddersfield is echt een goede ploeg en spelen heel behoorlijk positiespel.mijn complimenten voor die trainer, Manchester City gaat het nog knap lastig krijgen in de thuiswedstrijd.

18 februari 2017 om 18:57

Wagner is ex rechterhand van Klopp.

Als City de basis het veld instuurt met Silva Sterling Toure Sane KdB wint het gewoon.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren