Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Malacia krijgt dikke onvoldoendes: ‘Ten Hag heeft blijkbaar niets geleerd’

Laatste update:

Manchester United moest donderdagavond genoegen nemen met een teleurstellend gelijkspel tegen Tottenham Hotspur. The Red Devils keken bij rust tegen een 0-2 voorsprong aan, maar moesten toezien hoe Tottenham zich in het tweede bedrijf terugknokte via goals van Pedro Porro en Heung-min Son: 2-2. Tyrell Malacia kwam twintig minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen. De linksback was mede schuldig aan de late gelijkmaker en wordt beoordeeld met dikke onvoldoendes.

Het was donderdagavond niet de eerste keer dit seizoen dat United een comfortabel ogende voorsprong alsnog uit handen gaf. Tijdens de heenwedstrijd in de kwartfinale van de Europa League tegen Sevilla (2-2) gaf de ploeg van manager Erik ten Hag in de slotfase ook een 2-0 voorsprong weg. Malacia speelde toen een hoofdrol door een van de twee eigen doelpunten te maken.

“Erik ten Hag heeft blijkbaar niets geleerd van de late ineenstorting van zijn ploeg tegen Sevilla in de kwartfinale van de Europa League”, schrijft GOAL, dat Malacia beoordeelt met een 4. De Oranje-international stond in de 79ste minuut totaal uit positie, waardoor Kane simpel breed kon leggen op Son, die de bal van dichtbij tegen de touwen werkte en daarmee een punt uit het vuur sleepte voor Tottenham.

Het regionale Manchester Evening News houdt Malacia ook verantwoordelijk voor het puntverlies van United en deelt de linksback eveneens een 4 uit. Van The Sun krijgt Malacia een 5. De Britse tabloid zag dat de verdediger zich na de 2-2 van Son herstelde en uiteindelijk Ten Hags ‘meest effectieve invaller’ was. Naast Malacia, bracht de Nederlandse manager in het tweede bedrijf ook Anthony Martial, Fred en Wout Weghorst binnen de lijnen, echter wisten ook zij niet te imponeren. Weghorst moet het in de meeste media doen met een 5.

Reactie Ten Hag
Ten Hag kon door het puntverlies na afloop moeilijk tevreden zijn. “Als je met een 0-2 voorsprong de rust in gaat, is dit natuurlijk teleurstellend”, zei hij bij BT Sport. “Ook na de 1-2 hadden we kansen om weer toe te slaan, maar over negentig minuten genomen hebben we te weinig gebracht. We speelden een geweldige eerste helft, alleen een aantal spelers dacht daarna het wel op negentig procent te kunnen doen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb alleen maar het filmpje bij dit bericht op mijn mening op te baseren, maar je moet toch wel een hele grote fantasie hebben om deze 2-2 op het conto te schrijven van Malacia.

Op het moment van het kopduel, staat Malacia tegen 2 man, waarvan er eentje dus Kane is, terwijl er op hetzelfde moment 4 man van united op rechts centraal achterin blijven hangen, tegen 2 spelers van Tottenham. De zone achter Malacia wordt helemaal open gelaten. Geen van die 4 kon daarna ofwel de voorzet voorkomen, ofwel onderscheppen? Staan allemaal verkeerd opgesteld tov de bal. Malacia kwam nog het dichtst bij van allemaal

28 april 2023 om 08:12

Ik snap er niets van wat je zegt. Hij anticipeerde te laat op de kopbal en werd te makkelijk voorbij gelopen.

28 april 2023 om 08:29



Jammer dat je het niet begrijpt.
Hij anticipeerde niet te laat, hij ging zo snel als een mens kan gaan. De overige verdedigers hadden langer de tijd om te reageren, maar stonden verkeerd en dus anticipeerden zij pas echt te laat.

Zoal ik op het filmpje zie heeft Malacia de nummer 21 (zijn directe tegenstander) gewoon in het zicht en kan daar kort op dekken. De bal gaat langs hen heen op Kane. Kane is ongedekt en die zou moeten worden opgepikt door een CV. Maar al die gasten sluiten veel te laat aan en dekken de zone achter Malacia helemaal niet.

28 april 2023 om 08:43

Ben het met je eens Yoda, het is duidelijk dat de linksback Malacia door wil dekken op Kulusevski op het moment dat het kopduel verloren wordt.

Kane hangt dan nog tussen de linies vrij, maar lijkt me niet de directe tegenstander van Malacia.

28 april 2023 om 08:51

Kuluveski, dank je wel. Die nummer 21, die lijkt me de rechter aanvaller en die pakt hij netjes op na die lange bal van…wie? Dat leek me zowieso een beroerde bal, om die te geven op de kant waar je in ondertal lijkt. Maar ik heb de hele situatie niet gezien.

28 april 2023 om 09:13

Hij anticipeert gewoon verkeerd. Hij had makkelijk die kopbal kunnen onderscheppen als hij normaal op die bal reageert.

28 april 2023 om 10:02

Dan zijn we het oneens. Dat geeft niet.

Hoe meer ik naar dat filmpje kijk, hoe meer ik me afvraag wie de lange bal gaf, want dat leek me de directe aanleiding van de hele positionering van united en wat deed die nummer 23 van united behalve toekijken?

28 april 2023 om 10:48

De Gea geeft een lange bal nadat Spurs druk geeft op hem

28 april 2023 om 11:02

Ik snap totaal niet wat je hier zegt somagunner, in het beeld (2e seconde) het moment dat de bal terug gekopt wordt, kun je duidelijk zien dat Malacia door dekt (misschien te laat) op dat moment staan de beide CV en CVM in 1 lijn voor elkaar tussen doel en middellijn waarbij Harry Kane vrij gelaten wordt, zij behoren dat overzicht te bewaren. Ook de RB staat te diep voor die bal met Son in zijn rug. Je ziet dat de hele verdedigende linie totaal verrast wordt door deze bal tussen de linies en staan beide CV of CVM uit positie.

28 april 2023 om 08:39

Dit was wel degelijk Malacia’s fout. En zo had hij in de wedstrijd wel nog meer eenzelfde momenten. Liep telkens veel te ver onnodig naar voren waardoor bij omschakeling balverlies de gehele linkerflank open stond en Spurs deze kon gebruiken om te counteren.

28 april 2023 om 08:44

Naja het is natuurlijk niet alleen Malacia's fout. Hij staat idd te ver naar voren, maar de rest van de verdediging lijkt ook nergens op, maar toppunt van iedereen gisteren was Casemiro, wat was die slecht zeg.

28 april 2023 om 08:49

Probeer jouw -wel degelijk- dan eens te onderbouwen.

Zou best kunnen dat hij dat de rest van de wedstrijd ook heeft gedaan, maar ik had het, zoals aangegeven, over de situatie op het filmpje. En ik weet niet wie die lange bal gaf waar doet kopduel uit voort is gekomen, maar die leek al nergens op en dan denk ik dat gegeven die hele situatie Malacia niet veel aan te rekenen valt. Veel minder dan zijn slapende ploeggenoten

28 april 2023 om 09:04

Ik zie niet hoe dit Malacias fout is?
Malacia dekt door op de rechtsbuiten. Kane is niet de directe tegenstander van Malacia.
De rechtsback staat even hoog als Malacia.
Hij probeerde kort te zitten op zijn directe tegenstander en/of op tijd zijn voor de omschakeling.

Moet je kijken hoe de verdediging staat georganiseerd, lopen gewoon drie man op een verticale lijn met 3m tussen elkaar, dat kan toch niet.
De cv(m)s stonden gewoon te slapen.

28 april 2023 om 09:24

Anticiperen misschien? Een amateur had die bal nog kunnen onderscheppen. Daarnaast staan er 3 aanvallers achter hem die hij totaal negeert. Het is geen amateurvoetbal waar je de hele wedstrijd een 'vaste man' hebt. Malacia is gewoon drama, kost ons al een paar wedstrijden overwinningen. Die jongen is nog jong maar op dit moment gewoon niet goed genoeg. Had nog een jaar of twee in de Mickey Mouse competitie moeten spelen.

28 april 2023 om 09:25

Dat Kane niet zijn directe tegenstander is vind ik niet zo'n sterk argument. Zeker als je de positie van Kane op het veld in acht neemt. Als hij Kane daar vrij laat moet hij wel kijken/zorgen dat hij wordt overgenomen.

Maar zoals Migi zegt worden er veel grotere fouten gemaakt. Hoe kan Son daar zo vrij staan?

28 april 2023 om 09:52

Het was een terugspeelbal op De Gea die trapte vervolgens de bal naar voren doordat er druk werd gezet, en als je een beetje kan anticiperen dan weet je dat zulke ballen 50/50 of zelfs 30/70 is waaruit de tegenstander weer een aanval uit kan opzetten. En daar is waar Malacia de fout in gaat (meerdere keren). Hij gaat er blind vanuit dat die trap naar voren goed gaat en anticipeert niet dat het ook mogelijk is dat die bal gewoon onderschept wordt. Staat daardoor uit positie als het gebeurt en is veel te laat om het te corrigeren. Er gaat wel meerdere dingen niet goed achterin maar het begint allemaal bij Malacia die uit positie staat. Kane is echt geen Usain Bolt, als hij je zo eruit loopt dan sta je gewoon verkeerd.

28 april 2023 om 10:10

Thanks. Nou in dat geval, slecht geanticipeerd van vooral Shaw (23?) als die bal over die flank wordt weg getrapt onder druk, wat sta je daar dan nog te doen in het midden.

28 april 2023 om 10:33

Shaw liep mee met Danjuma die druk zette op De Gea, en was daardoor uit positie. Dus Malacia had sowieso niet zo offensief moeten lopen zonder rugdekking.

28 april 2023 om 10:37

Ryju, daar anticipeerde hij dus op door de rechtsbuiten te dekken, zijn directe man. Maar je kan nooit weten waar de bal terecht komt, toevallig kwam die uit bij Kane.
Als back heb je gewoon een vaste man. De cv(m)s staan te slapen.
Malacia valt weinig te verwijten hier.

28 april 2023 om 09:01

Helemaal zonder schuld is hij niet. Hij staat net als de hele united achterhoede te offensief gepositioneerd. Moment van doordekken is niet geweldig. Maar crucialer is natuurlijk hoe vrij Son wordt gelaten. Er is niemand bij hem in de buurt.

28 april 2023 om 09:09



Ik zie een lange bal komen en Malacia staat zo hoog omdat hij daar ook zijn tegenstander zal vinden. Lijkt me logisch. De overige leden van de achterhoede staan helemaal niet zo offensief gepositioneerd, toch? die blijven juist hangen en ik denk dat daar het probleem zit. Het gat tussen de hoge backs en de niet aansluitende centralen.

Weet je waarom eigenlijk die hoge bal werd gegeven? In de situatie die ik zie konden de 4 achterin toch ook gewoon samen opbouwen? Nu gaat er een lange bal in de richting van een flank waar United in ondertal was.

28 april 2023 om 09:22

Misschien eerder slecht gepositioneerd dan heel offensief. Die laatste man heft alle buitenspel op en de rechtsback staat redelijk hoog, waardoor Son zo vrij als een vogel is.

Malacia loopt weg bij Kane om door te dekken. Dan moet hij misschien wel beter communiceren of kijken of hij wordt overgenomen. Is de gevaarlijkste man van de tegenstander.

28 april 2023 om 09:38

Het probleem is denk ik dat Malacia lucht aan het dekken is, staat te ver om op de kopbal te reageren en ook te ver met geen idee wat er in zijn rug gebeurt.

28 april 2023 om 09:58

Ik snap wel wat je zegt. Het enige wat ik wel kan zeggen op basis van het filmpje, is dat Malacia pas reageert (en omdraait) op het moment dat de bal nog maar een meter van hem vandaan is. Hij lijkt te verwachten dat zijn mannetje voor hem de bal oppikt en schakelt pas daarna om. Maar het gaat wat ver om hem deze goal aan te rekenen.

Malacia is gewoon niet goed genoeg. Verdedigend is hij soms nog wel solide, maar aanvallend is het echt bedroevend om te zien.

Wissels waren heel vreemd sowieso. Martial komt ook echt niks uit

Ten Hag kan niet veel anders, de spelers zijn op na de drukke periode waarin ze om de 3dgn moesten spelen en de selectie is in de breedte niet sterk genoeg.

Aldus:


Maar serieus, Utd lijkt er toch wel met de pet naar te gooien de laatste weken. FA zie ik ze ook niet pakken. Top 4 is wel binnen.

28 april 2023 om 09:28

Deel mee eens. Maar had bijvoorbeeld Eriksen wel wat later kunnen wisselen en Sabitzer in kunje brengen. Maar je weet van te voren nooit hie je wissels het gaan doen. Fred lijkt weer de oude Fred te zijn. Terwijl die rond de blessure van Eriksen en de thuiswedstrijd tegen Spurs wel goed speelde.

Weghorst op 10 en Bruno naar de zijkant snap ik ook niet geheel. Hij begint met Eriksen en Bruno mideenop om die creativiteit te hebbennop middenveld. En eindigt dan met Weghorst en Fred.
Alle wissels vielen slecht in. Dit kan je deels aan ten Hag verwijten. Maar ook goed te zien welke spelers weg moeten en dst er wel aantal transferperiodes nodig is om een volwaardige goede selectie te hebben.

Dit is waarom City zo sterk is dan de rest. Geen 1 ploeg heeft 11 waardige vervangers op de bank zitten.

Het gaat idd wat stroever bij United. Door de vele blessures?? Door het drukie programma door om de 3 dagen te moeten spelen??? Evt slechte beslissingen in de coaching?? Alles heeft een reden.
Mijn voornamelijkste reden is dat de selectie te smal is en er maar 13 (Sabitzer AWB/Dalot mee gerekend) goede spelers zijn.
Vooral de uitwedstrijden hebben ze geen 1 keer gewonnen van de top 6/7. Dat is wel een kwalijk puntje imo. En zie Liverpool nog wel dichtbij komen voor die 4e plek. United moet echt vol aan de bak. Zondag thuis tegen Villa moet er gewonnen worden. Ook dat zal lastig zijn.

Ik hield bij z'n transfer al mijn hart vast eigenlijk. In Nederland maskeert hij z'n fouten eenvoudig door z'n gigantische strijdlust en felheid, maar in Engeland kom je daar niet mee weg. Dat druistige moet ie echt uit z'n spel halen en daar krijgt ie niet veel tijd meer voor, want de publieke opinie in Engeland oordeelt inmiddels vrij hard over hem. Het niveau Lyon had gewoon wat beter bij hem gepast denk ik.

Wat mij eigenlijk het meeste zegt is dat ik hem door de opkomst van Hartman niet eens echt mis bij Feyenoord. Ja, qua persoonlijkheid, maar Hartman heeft z'n gat op het veld vrij eenvoudig opgevuld.

28 april 2023 om 09:12

Hartman doet het goed inderdaad.
Of maskeert die zijn fouten ook met strijdlust en felheid?

😉

28 april 2023 om 09:14

Haha, ja in dat opzicht lijken ze wel op elkaar, die felheid. Maar nee, ik vind Hartman veel rustiger aan de bal en technisch ook beter. Hij gaat wel nog wat over de schreef met die tackles van em inderdaad, maar hij speelt pas net in het eerste, dus dat kan hij vast nog ontwikkelen.

28 april 2023 om 09:34

Fysiek is Malacia ook wel een stuk sterker. Maar technisch heeft Hartman natuurlijk wel een betere trap.

28 april 2023 om 09:50

Niet alleen een betere trap; balbehandeling en nauwkeurigheid zijn ook veel beter. Naast dat hij m.i. een beter overzicht heeft. Ik denk dat een club als United te hoog gegrepen is voor Malacia, voor Hartman zie ik een dergelijke toekomst wel in het verschiet. Als hij zich goed blijft ontwikkelen natuurlijk.

Het is eerder gelukkig voor de Spurs dat de bal precies goed valt. Waardoor de rest van United verkeerd staat opgesteld (ook gelukkig door de benen bij Shaw).

Tja zegt genoeg dat hij zelfs gepasseerd is door Dalot de laatste weken terwijl dat een rechtsback is. Heeft het nu ontzettend moeilijk en ben benieuwd of hij hieruit kan komen.

Malacia was wederom heel zwak.
Loopt met de bal om dan te kappen en bal achteruit of breed. Geen enkele aanvallende intentie.
De goal zelf kon hij weinig aan doen maar moet toch alert zijn en is vooral De Gea die daar niet moet uittrappen.
Sinds Sevilla doet hij niets anders dan ballen naar voor trappen. Zo kan je nooit opbouwen of bal bijhouden.

Ze kunnen beter de spotlight op Fred plaatsen, wat een drama is dat. De Spurs speelden na de wissel van Eriksen in eens met 12 tegen 10.
Wanneer is het voor ten Hag eens duidelijk dat Fred geen Premier league niveau is?

Malacia komt te kort voor de top. Heeft al een keer de allerlaagste cijfer ooit in Engeland gekregen. Net zo goed dat Ajax blij mag zijn met de 100 miljoen van United voor Anthony mag Feijenoord blij zijn met de 25 miljoen.

28 april 2023 om 17:07

Maar hierdoor zullen de transfersommen natuurlijk niet meer zo hoog zijn. Al heeft Antony wel een grotere kans om te slagen bij United dan Malacia. Malacia was 1 van de sterkhouders van Feyenoord en als je dan in de wandelgangen de geruchten hoort over Kokcu dan zou ik zeker niet meer dan 25 neerleggen gezien de risico van het niveauverschil.

28 april 2023 om 17:27

Malacia was niet 1 van de sterkhouders. Overigens heeft naar mijn mening juist Malacia een grotere kans om te slagen bij Man United ipv Anthony. Gelukkig scout men ook vooral door een speler goed te bestuderen,ipv naar een compleet andere speler op een andere positie te kijken en daar het transferbedrag op te baseren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren