Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Maccabi-trainer terug op Stamford Bridge: ‘Maar ik zat er maar kort’

Laatste update:

Chelsea is ondanks de slechte start in eigen land zwaar favoriet voor het Champions League-treffen met Maccabi Tel Aviv. Doelman Asmir Begovic, die voorlopig de geblesseerde Thibaut Courtois vervangt, loopt daar niet voor weg. “We beschikken over een aantal van de beste speler ter wereld”, haalde hij nog maar eens fijntjes aan in de aanloop naar de ontmoeting met de Israëliërs.

/

De doelman uit Bosnië kon echter niet ontkennen dat de moeizame start van het seizoen in de Premier League (vier punten uit vijf duels) zijn sporen heeft nagelaten. “Natuurlijk doet het iets met het zelfvertrouwen als de zaken niet lopen als gehoopt”, aldus Begovic. “Maar er is nog altijd genoeg vertrouwen in eigen kunnen. Ik denk zelfs dat we nu geconcentreerder en scherper voor de dag zullen komen.”

Coach Slavisa Jokanovic van Maccabi hoopt met zijn elftal te kunnen stunten, maar weet dat dat lastig wordt. Het verschil in kwaliteit tussen de kampioen van Engeland en Israël is immers immens. Jokanovic kwam als speler zelf twee seizoenen uit voor Chelsea, van 2000 tot 2002. “De club is nog steeds hetzelfde, maar de doelen zijn wel anders. Voorheen was het doel om in de Champions League te komen, tegenwoordig moet de Champions League juist gewonnen worden. Ze hebben daar nu tien jaar succes gekend en het is heel belangrijk dat ze tot het einde toe in de diverse competities mee blijven doen. Dat is dus wel anders.”

/

“In mijn tijd was Chelsea een grote club, nu zijn ze nog groter. Het was een andere tijd, met een andere eigenaar. Ik was er maar kort en zat al aan het eind van mijn profloopbaan”, vervolgt Jokanovic, die altijd warme herinneringen zal houden aan zijn tijd in Engeland. Hij was er niet alleen speler van Chelsea, maar ook coach van Watford. “Voor een speler en een coach is Engeland de beste plek ter wereld om te vertoeven. De passie, de fans en de atmosfeer zijn waanzinnig. Ik ben nu tevreden bij Maccabi Tel Aviv, maar ik denk dat er nog wel eens een kans komt om het in Engeland te laten zien.”

Zie jij Maccabi Tel Aviv stunten in Londen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Blijkbaar nooit in Spanje geweest..

15 september 2015 om 16:22

Hoezo? De sfeer, passie e.d. zijn in Engeland altijd beter dan in Spanje, waar je met enige regelmaat lege stadions treft.

15 september 2015 om 20:21

Als je het over sfeer hebt, zelden lege stadions etc kan je ook kijken naar landen zoals Turkije en Argentinië. Prima sfeer daar hoor, geld t zelfde voor in Spanje

15 september 2015 om 16:29

Ach het is zijn mening. Ik vind persoonlijk dat hij gelijk heeft. De mooiste wedstrijden die ik heb bijgewoond waren in Engeland. Of het nou Fulham - Watford was, of Man Utd - Liverpool. Geweldige sfeer, zelden een saaie pot, hoog tempo en veel passie en strijd. Dan mogen de beste clubs ter wereld (momenteel) wel niet uit Engeland komen, maar het niveau ligt daar veel dichter bij elkaar, wat veel knapper en leuker is.

15 september 2015 om 16:31

Als Ajacied ben je natuurlijk ook niet veel gewend

15 september 2015 om 16:54

Haha, mja, begrijp de grap.. maarrrrrrr, aangezien ik al meer dan 20 jaar Ajacied ben, gaat die grap in mijn geval niet helemaal op als je begrijpt wat ik bedoel.
Maar goed, het wordt inderdaad steeds minder en minder, dat is wel weer het pijnlijke ervan ja..

15 september 2015 om 17:54

In Spanje is het stadion bij veel clubs nog half leeg als men al af heeft getrapt voor de wedstrijd. Passie en beleving...? Mi culo. Ze doen daar lekker rustig aan over het algemeen, geen haast... Lekker gezapig op de tribune en dan weer naar huis.

15 september 2015 om 19:09

Inderdaad. Alleen bij echte volksclubs zitten de stadions nog vol. Real Betis, Racing Santander, Valencia, Cadiz, Bilbao zitten vrijwel altijd vol. En grote stadions. Voor de rest halfvol idd.

15 september 2015 om 19:18

Sevilla,Real, Atletico, Valencia zit vrijwel nooit leeg. En Eibar niet te vergeten!

17 september 2015 om 00:35

dat wilde ik ook zeggen. maar dat is een stadion van 6000 man he. en ik denk dat ie 3 jaar geleden niet zo vol zat.
en deportivo is al minder he, wat dacht je van recreativo huelva. ooit een grote club die nog steeds een geweldig stadion hebben

Zou wel lekker zijn als Chelsea ook in de Champions League punten gaat verspelen, al gaat dat niet gebeuren. Ben benieuwd wat het met de positie van Mourinho doet.

Vind Begovic overigens maar een matige keeper. Echt een wereld van verschil ten opzichte van Courtois.

15 september 2015 om 16:44

En wat is daar precies zo lekker aan als ik vragen mag? Als Chelsea de groepsfase niet doorkomt in deze poule, zal de bezetting van de Champions League in de knockoutfase er niet beter op worden. De beste teams moeten doorgaan i.v.m. het kijkplezier; niet de eendagsvliegen.

15 september 2015 om 16:52

Laat Chelsea naar verhouding nu altijd niet zo heel veel kijkplezier hebben gebracht qua spelopvatting. Hoop dat de underdogs zich kunnen manifesteren, zodat de Nederlandse clubs zich niet alleen maar kunnen blijven verschuilen achter het geld-verhaal maar dat beleving ook een rol speelt.

15 september 2015 om 22:26

Chelsea wordt door een slecht aankoopbeleid achterin gewoon gedwongen om zo te spelen. Mourinho heeft daar gewoon niet goed gehandeld, want de enige speler centraal achterin die met ruimte in zijn rug kan spelen is Zouma. Die is nog redelijk snel, maar Terry en Cahill zijn hier absoluut niet voor gemaakt. Mocht Stones erbij komen, kan Chelsea veel verder vooruit gaan voetballen. Echter staat er dan weer 0,0 ervaring in het centrum.

15 september 2015 om 16:53

Begovic een matige keeper? Ik ben het met je eens dat Courtois nog wel een stuk beter is, maar Begovic is alles behalve een matige keeper. Hij heeft bij Stoke City bewezen dat hij een van de betere doelmannen van de Premier League is. Zou bij bijna elke subtopper in de basis staan.

15 september 2015 om 22:34

Dat wil niet zeggen dat hij ook geschikt is voor de absolute top. Daar komt flink wat meer druk kijken dan bij een Stoke of een subtop elftal.

En zeker niet in de BULI, met alleen maar uitverkochte stadions . Hij zal beslist de Engelse ponden bedoelen

Er is inderdaad het meeste te verdienen. Dat is in mijn ogen de enige reden waarom Engeland het beste zou zijn voor spelers en trainers.
Als je de absolute top wilt behalen dan moet je er echter niet wezen. De kwaliteit van het voetbal is allesbehalve indrukwekkend te noemen.
De reservespelers bij de verschillende topclubs krijgen echter wel een belachelijk hoog salaris, dus ja, erg goed voor spelers.

15 september 2015 om 16:58

De PL is echt wel meer dan alleen geld. Bij de topclubs speel je altijd voor de prijzen en ook de kleinere clubs maken kans op een beker. Hull City won een paar jaar geleden bijna de de beker, iets wat je in andere landen niet vaak zult zien. In andere landen is het 9 van de 10 keer een finale tussen top 3 ploegen omdat de gat met andere clubs gigantisch groot is.
De wedstrijden tussen kleinere ploegen in de PL zijn vaak ook leuker dan in ander landen, omdat er in Engeland zo'n beetje elke ploeg een paar leuke spelers heeft die je graag ziet spelen. En ik Engeland is geen enkele wedstrijd een zekerheid voor toppers. Kleine ploegen geven altijd alles om van de toppers te winnen of voor een gelijkspel. Terwijl in andere landen de kleintjes spelen om niet meer dan 4 doelpunten tegen te krijgen. Qua strijd en spanning vind ik Engeland beter dan de andere competities.

15 september 2015 om 17:02

Daar verschillen we dus duidelijk van mening. Erg leuk al die strijd en spanning, maar uiteindelijk ben ik een romanticus, ik wil goed voetbal zien. Teams die weten hoe het spel gespeeld moet worden.
Er is sinds Arsenal geen ploeg uit Engeland meer geweest die succes hebben geboekt met aanvallend verzorgd voetbal en dat was in 2006.
Vorig jaar was natuurlijk het absolute dieptepunt toen er geen enkele Engelse ploeg in de kwartfinale van Europa stond.
Als je wilt strijden tegen de aller besten dan dien je in Spanje of Duitsland te voetballen.

Ik hoop dat Chelsea op de kloten krijgt. Niet om de club maar puur door die Mourinho. Wat een achterlijke narcist is dat zeg. Ongekend.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren