Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Maar dan moet Hiddink eerst aangeven dat hij niet verder gaat’

Laatste update:

Danny Blind gaat ervan uit dat Guus Hiddink de bondscoach blijft van het Nederlands elftal. De 68-jarige Achterhoeker weigerde na de interland tegen Letland duidelijkheid te geven over zijn toekomst, maar zijn rechterhand zegt in gesprek met Metro ‘geen enkele aanwijzing’ te hebben dat Hiddink ermee stopt.

/

Blind volgt Hiddink na het EK van 2016 in Frankrijk op als bondscoach, maar als de hoofdtrainer nu al vertrekt, zou het kunnen zijn dat de KNVB Blind naar voren schuift. “Maar dan zal Guus eerst moeten aangeven dat hij niet verder gaat. Wij hebben daarover ook niet gesproken. Het zal van hem uit moeten gaan. Dit allemaal is niet het geval, dus gaan we gewoon door.”

Blind spreekt in het interview ook over zijn zoon Daley, die tegen Letland uitviel met een knieblessure. Hij zegt tevreden te zijn over de wijze waarop het herstel van de middenvelder gaat: “Daley kan nu echt beginnen met revalideren, maar loopt vooralsnog mooi op schema.”

Zou Danny Blind (nu al) een geschikte opvolger van Guus Hiddink zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Top titel voetbalzone!

Past een titel als
"Blind verwacht niet dat Hiddink opstapt"
Niet beter bij dit artikel?

3 december 2014 om 19:00

Niet huilen. Gewoon een citaat van wat Danny gezegd heeft. Als VZ die titel van jou gebruikt leest natuurlijk niemand meer hun artikelen.

3 december 2014 om 21:05

bij een citaat horen natuurlijk altijd aanhalingstekens he

4 december 2014 om 01:08

Dit soort artikelen zijn ook helemaal niet zo erg om niet te lezen. Gaat helemaal nergens over.

blind, toch wel triest dat hij de beste oplossing is. misschien kan de boer worden aangesteld, na dit jaar denk ik dat hij ook iets anders gaat zoeken. Misschien seedorf, maar die heeft gewoon heel weinig ervaring. koeman zou meer dan perfect zijn geweest...

3 december 2014 om 19:17

Klopt, Koeman was prima geweest. Jammer dat Van Oostveen dat niet wou. Niet zijn eerste fout en denk ook niet zijn laatste.

3 december 2014 om 19:49

Blind is geen alternatief. Dat heeft de KNVB zelf onmogelijk gemaakt, want ze stelden Guus voor 2 jaar aan omdat ze vonden dat Blind er nog niet klaar voor was. Dan kan je dus niet nu ineens zeggen dat Blind er wel klaar voor is. Hiddink gaat gewoon opstappen en er komt een nieuwe tussenpaus. Ik verwacht een buitenlandse coach die in NL gewerkt heeft en dus de hollandse school kent. Alle nederlandse coaches die een optie zouden zijn, zijn namelijk bezet (op Rijkaard na). Persoonlijk zou ik gaan voor Rijkaard met Jan Wouters of Henk ten Cate als assistent.

3 december 2014 om 21:24

Of rijkaard zou een goeie oplossing Zijn

Iedereen zegt nu al dat Blind niks is. Ik vind dat je dat nu nog niet kan zeggen en we gaan zien of hij er wat van bakt.

En de soap gaat maar door je leest.
Maar dan zal Guus eerst moeten aangeven dat hij niet verder gaat.
Hoe neer hij dat aan geeft mag joost weten.
En we weten ook niet of Blind wel geschikt is voor Bondcoach .
Dus we wachten maar af .

Blind lijkt me geen alternatief, vooral voor Blind zelf niet. De belangrijkste pers, Telegraaf, en VI TV heeft hij al tegen. Dan moet je wel heel sterk in je schoenen staan, Van Gaal kon dat, maar Blind zal het voor de kiezen krijgen.

3 december 2014 om 21:46

Daar was ik niet van op de hoogte dat Blind de pers tegen heb .
Ik kon dat eigenlijk niet merken ook niet op het W-k .
Maar daar deed van Gaal natuurlijk het woord en verder kon de pers alleen,
afwachten wie er dan volgde zo dacht ik het eigenlijk ik kan het mis hebben.

3 december 2014 om 22:29

Interesseert me niets wat dat soort media ervan vinden. Ik ben benieuwd wat hij kan.

Wat zouden VI en de Telegraaf gevonden hebben (stel dat ze
Duitse media waren geweest) van Joachim Low?

Mij interesseert het ook niet wat de pers zegt of vind. Wel wat hij kan. Alleen heeft hij ook nog nooit laten zien wat hij kan dat is het probleem. In ieder geval heeft hij zijn uitstraling niet mee. Hij ziet er uit als een zuchtende zuurpruim. Maar goed mocht hij geweldige resultaten neer zetten maakt dat ook niet meer uit.
Alleen weten we niets van zijn kunnen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren