Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Lyon gaat na droomstart onderuit en geeft PSG kans op koppositie Ligue 1

Laatste update:

Olympique Lyon heeft in de Franse competitie dure punten laten liggen. Het elftal van trainer Hubert Fournier kende op bezoek bij Lille een droomstart en stond na drie minuten al op een 0-1 voorsprong, maar de thuisploeg toonde in het Stade Pierre-Mauroy veerkracht en won met 2-1.

/

De koppositie in de Ligue 1 komt zodoende in gevaar voor Lyon; dat heeft nog wel een voorsprong van twee punten op Paris Saint-Germain, maar de regerend Frans kampioen gaat zondag op bezoek bij het als vierde geklasseerde AS Monaco en neemt bij een overwinning de eerste plaats weer in. Het leek zaterdag nog wel een mooie middag te worden voor les Gones, want Corentin Tolisso tekende al in de derde minuut voor de openingstreffer.

Lille wist echter de rust te halen met die minieme achterstand, en deed niet lang na de hervatting iets terug; na een corner liet Christophe Jallet de bal lopen en kon middenvelder Idrissa Gueye van dichtbij de 1-1 scoren. Vier minuten later stond het zelfs 2-1, toen Manchester City-huurling Marcos Lopes van afstand raak knalde. Les Dogues gaven deze voorsprong niet meer uit handen.

Denk je dat Olympique Lyon dit seizoen Frans kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geweldig nieuws dit, hopelijk kan PSG nou eindelijk eens een keer die koppositie pakken, dit is al de zoveelste kans die ze dit seizoen hebben gekregen.

Ik zie jammer genoeg PSG kampioen worden dit jaar. Had het OM of Lyon toch wel gegund.

@vz apart dat fekir de corner neemt waaruit lille scoort

Je ziet toch dat Lyon en Marseille echt te weinig kwaliteit hebben om tot het laatst mee te doen om de titel, ik denk dat PSG toch de langste adem heeft. Maar goed het blijft spannend, zeker als PSG niet wint morgen van Monaco.

28 februari 2015 om 20:06

ik ging eigenlijk al een beetje uit van puntverlies voor Paris dit weekend aangezien Monaco uit gewoon alles behalve zekerheid is, vooral in de vorm waarin PSG zich nu verkeerd. Maar gelukkig (voor Psg) hebben l'ol en l'om niet van eventueel puntverlies geprofiteerd

28 februari 2015 om 22:04

Ja Monaco uit is een erg lastig potje, maar ik vind wel dat PSG er altijd staat wanneer het nodig is. De meeste topwedstrijden winnen ze wel en ik denk ook wel dat ze dat nu weer gaat lukken, en Monaco zal ook nog wel wat voelen van die wedstrijd tegen Arsenal.

Marcos Lopes heeft weer gescoord. Wel jammer dat het tegen Lyon is, want ik zou het leuk voor ze vinden als ze kampioen zouden worden.

Pff dubbel dit, leuk voor Lille maar ik wil dat Lyon (of Marseille) kampioen speelt. Zal toch weer PSG worden. Lyon heeft zo'n jeugdig team maar niet de kwaliteit om dit een volledig seizoen vol te houden.

Zonde zeg! Gun het Lyon en Marseille (of St. Etienne, maar die gaan het niet halen) echt. Prachtige volksclubs met geweldige historie.

Aan de ene kant mooi maar heb natuurlijk liever dat Lyon kampioen wordt dan PSG. Overigens had ik dit wel verwacht want Lille uit is altijd moeilijk, ongeacht hoe Lille ervoor staat.

28 februari 2015 om 22:05

Ik heb nog liever dat PSG en Lyon net zoals L'om nog even punten laten liggen zodat wij ook nog een (kleine) kans houden op de titel

28 februari 2015 om 22:59

Haha dat hoop ik uiteraad ook maar ik verwacht dat OM de komende week nog wel vaker punten gaat verspelen met zo'n armoedige verdediging.

28 februari 2015 om 23:00

De komende weken *

psg gaat vanavond sowieso niet winnen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren