Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukaku onthult geheim: 'Ik weet dat ik nu erg goed ben, maar het moet beter'

Laatste update:
/

Romelu Lukaku is bezig aan een ijzersterk jaar. De Belgische spits van Everton scoorde al twintig keer, waarvan zestien keer in de Premier League. Het lijkt hem allemaal eenvoudig af te gaan, maar niet is minder waar. Big Rom doet er alles aan om zichzelf te verbeteren, zo vertelt hij in een interview met The Telegraph.

De Belgisch international, die alleen Leicester City-spits Jamie Vardy voor zich moet dulden op de Engelse topscorerslijst, heeft bijvoorbeeld bijzonder veel oog voor detail. “Er is een Frans bedrijf dat al mijn wedstrijden filmt. Ze maken clips van al mijn acties en sturen die vervolgens op. Dat doen ze ook van andere spitsen en van verdedigers, door heel Europa.”

Analisten van Everton spreken dan ook nauwelijks met Lukaku; hij weet immers allang wat ze hem voor een wedstrijd gaan vertellen. Kennis opdoen over tegenstanders is volgens hem cruciaal. “Als mensen zeggen dat ik niet te bespelen ben, dan zeg ik: ‘Misschien die ene dag, maar ik moet iedere wedstrijd onbespeelbaar zijn’. Ik weet dat ik op dit moment erg goed ben, maar ik wil nog beter worden.”

Romelu Lukaku behoort tot de vijf beste spitsen ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat ik ook al aangaf bij Higuain, bij deze goede spits is het ook lastig of hij bij de beste 5 hoort. Met Duarez, Dyabala, Higuain, Lewandowski, Benzema en Aubameyang heb je ook echt klasse spitsen. Al zal Lukaku ook in hetzelfde rijtje mogen worden genoemd op dit moment.

11 februari 2016 om 20:04

Je vergeet Ibrahimovic nog. Die heeft er volgens mij ook 32 gescoord in de laatste 31 wedstrijden? Ook Diego Costa kan in aanmerking komen.

11 februari 2016 om 23:11

Inderdaad, Ibrahimovicag niet vergeten worden. Net zoals meerdere. Noemde even snel een paar voorbeelden

11 februari 2016 om 20:05

Vergeet Ibrahimovic niet

11 februari 2016 om 20:59

Aguero dan??

11 februari 2016 om 21:59

Is helemaal niet lastig hoor. Daar hoort hij echt niet bij.

Je vergeet trouwens ook nog ene Suarez.

Daarnaast moet hij zich eerst nog bij een topteam bewijzen, waar je veel minder ruimte krijgt.

Wordt elke wedstrijd beter, vind toch suarez, agureo, ibra, higuain en benzema beter dan hem

11 februari 2016 om 20:03

En lewa natuurlijk

11 februari 2016 om 20:07

Auba

11 februari 2016 om 20:22

Dybala

Het is een goede gezonde spits dat ook zijn sportieve plicht uitvoert en dat is scoren. Geweldige speler en dat op zo'n jonge leeftijd.

11 februari 2016 om 20:19

Dit is hopen een grapje van je?

11 februari 2016 om 20:20

Met alle respect maar Lukaku zit er niet op te wachten om naar de eredivisie te verkassen. Hij speelt in een van de zwaarste competities ter wereld en is nog lang niet aan het einde van zijn carrière.

11 februari 2016 om 20:21

Haha en jij denkt dat hij naar Ajax gaat, ondanks dat de hele BPL top achter em aanzit.. lol

11 februari 2016 om 20:40

Jij bent zo dom

11 februari 2016 om 20:45

ajax4always87. speel maar weer gewoon verder op de playstation

11 februari 2016 om 20:57

Ja, messi hadden ze gewoon vol voor moeten gaan. Klasses beter dan huntelaar en lukaku. Maarja.. overmars heh.. pffff..

12 februari 2016 om 08:22

Wauw, wat is dat toch met een aantal ajaxsupporters op voetbalzone. Lukaku gaat nooit naar Ajax, totaal niet realistisch. Waarom zou je als je bij Everton speelt naar Ajax gaan? Genoeg clubs in die premierleague die hem willen hebben en dan kom jij met Ajax? Geen enkele speler die in de PL in de basis staat zal naar Ajax gaan, dus die reacties telkens zijn echt overbodig want het is niet realistisch.

Ot:

Lukaku hoort op dit moment niet bij de top5 spitsen maar het zal niet lang meer duren voor hij er 1 van is. Zie hem over een paar jaar misschien we als de beste spits.?

Ik zou hem niet bij de beste 5 rekenen maar kan er zeker komen als die zo door gaat. Lewa, ibra, sua, higua, griezman of costa vind ik toch wel de beste 5.

Lewa Aguero Benzema Suarez en 5:Romelu ,diego Costa , Ronaldo In de spits Bij Portugal Met Nani op LW en Quaresma op RW

11 februari 2016 om 20:56

En ibra

11 februari 2016 om 20:58

Auba en Dybala en Op Nummet 20 Luuk De JONG

Lijkt al eeuwen in de PL te spelen maar hij is nog altijd maar 22 jaar oud (wordt 23 nog dit seizoen). Dit blijft indrukwekkend. Hopelijk piekt hij niet op jonge leeftijd en houdt hij dit vol zoals Drogba tot in de 30.

1. Luis Suarez 2. Benzema 3. Lewandowski 4. Higuain 5. Aguero 6. Ibrahimovic 7. Dybala 8. Giroud 9. Kane 10. Diego Costa. Daarachter zitten dan mensen als Lukaku, Vardy, Aubameyang, Lancanzette etc. Dit baseer ik op huidig niveau over het seizoen 2015/16.

On; ik vind het erg goed dat Lukaku dit doet. Je moet als prof ook dagelijks beter worden en met je vak bezig zijn. Die gedrevenheid houdt het spelletje ook leuk. Iemand zonder doelen zal sneller spelen zonder plezier en eerder voor het geld ook.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren