Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukaku krijgt directe rode kaart na het vieren van gelijkmaker tegen Juventus

Laatste update:

Internazionale en Juventus hebben elkaar dinsdagavond in evenwicht gehouden. Na een vermakelijke wedstrijd en twee late goals van Juan Cuadrado en Romelu Lukaku werd het 1-1 in de heenwedstrijd van de halve finale van de Coppa Italia. Lukaku kreeg tot zijn ontzetting rood, vermoedelijk vanwege zijn manier van vieren jegens de Juve-supporters. De Belg leek woedend te zijn op de fans van de thuisploeg, hield de vinger voor zijn mond en schreeuwde meerdere malen iets naar ze toe. De return vindt plaats op 26 april.

Inter trad aan zonder Denzel Dumfries en Stefan de Vrij, maar met Samir Handanovic. Hij kreeg de voorkeur op doel boven André Onana en zag een driemansverdediging voor zich. Net als Juventus-trainer Massimiliano Allegri koos Inter-trainer Simone Inzaghi voor vijf middenvelders. Federico Dimarco (links) en Matteo Darmian (rechts) moesten voor de aanvoer naar spitsen Lautaro Martínez en Edin Dzeko zorgen. Aan de kant van Juventus stond Mattia Perin onder de lat, waardoor Wojciech Szczesny op de bank zat. Cuadrado was de rechtermiddenvelder van dienst, terwijl Filip Kostic aan de linkerkant stond. Ángel Di María stond opgesteld op de nummer 10-positie, achter spits Dusan Vlahovic.

Ondanks dat de eerste helft doelpuntloos bleef, was de amusementswaarde hoog. Beide ploegen gingen gretig op zoek naar het openingsdoelpunt. Zo raakte Di María in de openingsfase los van Alessandro Bastoni en probeerde hij het met een schot, dat gekeerd werd door Handanovic. Namens Inter probeerde Dimarco het met een goed genomen vrije trap, waar Perin een antwoord op had. Marcelo Brozovic werd niet veel later in alle vrijheid gevonden op de rand van de zestien en leek de hoek voor het uitkiezen te hebben, maar schoot recht door het midden op Perin. Vlak voor rust leek Dimarco nog op weg naar de 0-1. De Italiaan werd op het laatste moment echter gestuit door Bremer, waardoor de brilstand op het scorebord bleef staan.

Juventus zorgde voor het het eerste grote gevaar na rust. Een voorzet bereikte het hoofd van Vlahovic, die het tevergeefs uit een moeilijke hoek probeerde. Inter zette naarmate de tweede helft vorderde steeds beter druk en dat leidde even na een uur spelen bijna tot de openingstreffer. Henrikh Mkhitaryan snelde knap langs meerdere verdedigers, waarna zijn schot met links via de hak van Federico Gatti rakelings naast ging.

Aan de andere kant kwam de grootste kans van de wedstrijd tot dat moment op naam van Arkadiusz Milik. De ongedekte voormalig Ajacied, die na rust inviel, kreeg niet genoeg kracht achter een scherpe voorzet van Cuadrado: kans verkeken. Tien minuten voor tijd kwam Juventus op voorsprong. Cuadrado werd op rechts gevonden en schoot achter Handanovic raak: 1-0. Toch kwam Inter in minuut 95 nog op gelijke hoogte. Bremer maakte hands en invaller Lukaku schoot raak: 1-1. De gemoederen liepen in de slotfase hoog op, nadat Lukaku rood kreeg voor het vermoedelijk provocerend juichen na zijn gelijkmaker. Ook Cuadrado en Handanovic kregen in die nasleep nog rood te zien na het laatste fluitsignaal.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De toppers uit Turijn laten weer eens hun beste kant zien!!!BRAVO!!!!Maar goed Inter verdiende meer dus een gelijkspel was terecht.

4 april 2023 om 23:12



Nee de reactie van Lukaku is bravo.. ben blij met je doelpunt maar doe niet zo opgefokt en raar..dat kost hem wel de return en zo benadeeld hij zijn ploeg dus.

5 april 2023 om 07:20

Weet je uberhaupt de reden waarom hij zo reageerde? Is namelijk niet de eerste keer dat hij racistisch wordt bejegend. Schandalige beslissing van de scheids zeg.

6 april 2023 om 17:35

Dan nog moet hij zijn verstand gebruiken.. Xavi Simons van Psv werd ook constant toegezongen door de fans van Spakenburg voor homo enz en maakte zich er ook nie druk om.. zo kan het dus ook.. als iemand buiten tegen mi kaaskop zegt nou en.. lig ik niet wakker van maar Lukaku wel van een oerwoud geluid..

Volgens mij deed Lukaku dat ivm provocaties(rascisme) vanuit het publiek. Ben benieuwd waar cuadrado en Handanovic het nou over hadden wat uit mondde in een ruzie? Ik zag cuadrado wijzen naar het publiek tegen handanovic (Captain) dus ik dacht dat Cuadrado iets zei van; ga je rascistisch fans eens aanspreken” maar dat kan niet want de juve fans maakte apen geluiden. Jammer dat er rascisme in het spel is, normaliter kan ik er van opstootjes genieten. Zeker als neutrale kijker. Want dan ben ik niet bang voor de gevolgen haha. Dzeko dat naar Inter badge wijst richting het publiek. Moet kunnen. Die emoties en provocaties mogen er zijn, zeker tussen topclubs. Zolang het maar niet gebaseerd is op rascisme zoals nu. Althans, als het goed is was dat het geval.

Gelukkig niet met onterechte nederlaag naar huis. Rode kaart voor Lukaku is overdreven. Vorige week met België deed hij dezelfde viering toen kreeg hij geen kaart. Cuadrado mag wel lekker een minuut dansen, is dat dan geen provocatie? Werd wel erg onrustig op het eind met rode kaart voor Handanovic en Cuadrado en ook in de spelerstunnel.

Wat is die Lukaku een clown man hahah.. En die strafschop, niet normaal. 1sec voor die fase duidelijke duwfout op de verdediger die niet wordt gefloten..

4 april 2023 om 23:10

De echte clowns zitten in het publiek, racistisch zooitje.

4 april 2023 om 23:13

BOE roepen en uitfluiten van een zwarte is gelijk aan racisme uhu.. Welkom in de pampermaatschappij

4 april 2023 om 23:15

Je hoorden duidelijk ook apengeluiden.

4 april 2023 om 23:20

Inter fans doen het zelf ook. Probleem speelt in heel Italië. Sterker nog, waren het niet de Inter fans die met een statement naar buiten kwamen richting Lukaku over die apengeluiden en dat dit niet racistisch zou zijn? Maakt het overigens niet minder erg,.

4 april 2023 om 23:29

Oe of boe wordt in een stadion al snel moeiljjk om te horen. Echter hoorde ik dezelfde soortgelijke geluiden vanuit het Inter vak. Los daarvan mocht Inter nooit die strafschop krijgen

4 april 2023 om 23:31

Praat het vooral goed. Bijzonder dat je gemist hebt wat daar gebeurde op de tribunes.

4 april 2023 om 23:34

Als het moeilijk om te horen is, hoe weet jij dan zo zeker dat het boe is?

4 april 2023 om 23:42

Als het OE was dan is het triestig ja. Zeker omdat je zelf zwarte spelers hebt. Echter zoals ik al zei hoorde ik dezelfde geluiden ook vanuit het Inter vak

5 april 2023 om 00:08

"Een zwarte" wat? Hebben jouw mama en papa je niet geleerd om personen fatsoenlijk aan te spreken? De enige clown ben jij die in cliché argumentatie vervalt over pampermaatschappij. Of heeft Lukaku geen recht om te reageren op provocatie?

5 april 2023 om 00:28

Dat heeft dus een reactie of 10 geduurd voordat je dat even verklaarde.

5 april 2023 om 09:00

Zo is dat, meneer consy, racisten daar. Belachelijke rode kaart, de arbitrage faciliteert daarmee die honden (met mijn excuses aan echte trouwe viervoeters) op de tribune. Overigens had de duwfout voorafgaand aan de handsbal gefloten mogen worden, dus die strafschop was wel controversieel.

4 april 2023 om 23:13

Ja klopt was duidelijk een overtreding van Dumfries.

4 april 2023 om 23:16

Lukaku een clown noemen? En je eigen publiek dan?

4 april 2023 om 23:20

Jij bent de realiteit helemaal verloren, belachelijk dat hier een rode kaart voor wordt gegeven. De Juventus-maffia is klaarblijkelijk nog niet klaar.

4 april 2023 om 23:23

hahaha de juventus haat ook niet. Kijk het rustig terug. Inter krijgt een penalty cadeau. Maar Juve is hier de maffia omdat we een penalty tegen krijgen. Hebben iedereen in onze zak bij de bond.

4 april 2023 om 23:40

Juve Maffia is denk ik meer gebaseerd op de manier hoe die club wordt bestuurd. De omkoopschandalen zijn al even geleden, maar nieuwe schandalen lijken toch ook niet echt hoopgevend voor de club…

Een van de domste handsballen die ik ooit heb gezien. Geen speler in de buurt en toch totaal verkeerd timen met je kopbal. Chapeau.

5 april 2023 om 08:14

Met recht de vervanger van de ligt.

Wat een einde.. handsball duidelijk maar word toch ook wel een overtreding gemaakt op kostic vooraf! Denk dat een gelijkspel terecht is, maar als juve zijnde moet je gewoon durven voetballen en wat mij betreft mag vlahovic even banken voor milik

Jammer dat Juve zo makkelijk het spel laat aan Inter. Zo help je ze aan een wedstrijd waar zij toch het beste spel hebben. Verder moeten de Juve spelers zich niet zo laten opnaaien. Je moet het op het veld laten zien. En als een klein mannetje als Lukaku zo wilt juichen. Lekker laten doen.

4 april 2023 om 23:12

“Klein mannetje”, vind het een meer dan prima reactie als je door een zielig zooitje supporters van een zielig club, die telkens maar de hulp nodig heeft van scheidsrechters, wordt geprovoceerd.

4 april 2023 om 23:16

Ach is toch bij ieder publiek.. en indd clown lukaku moet het vieren met zijn teamgenoten en niet op deze manier, daarbij had meneer misschien wel rood mogen krijgen bij die tackle op gatti

4 april 2023 om 23:16

Inderdaad we zijn zo erg geholpen aan het einde dat we een penalty tegen hebben gehad. Die niet door moest gaan door een duw fout van Inter speler. Maar inderdaad, juve heeft de scheids omgekocht om een penalty tegen te krijgen.

Verder maakt elke speler dit mee in elk stadion waar je uit speelt. Overal zitten die tokkies die je de hele wedstrijd uitschelden. Je moet er tegen kunnen als voetballer zijnde. Dankzij zijn gebaar ontpopt er wel ruzie aan het einde.

4 april 2023 om 23:20

Hulp van scheidsrechter maar we krijgen een penalty tegen waar een overtreding word gemaakt ?

4 april 2023 om 23:31

Ik weet niet wat zieliger is: jouw comment of de 11 likes die je ervoor krijgt.

4 april 2023 om 23:48

Hoezo moet Lukaku dat? Gaan we nu ook al bepalen hoe iemand om moet gaan met racisme? Wordt steeds gekker.

4 april 2023 om 23:14

Tuurlijk had je niet gezegd als Kean dit was overkomen eh, racistisch worden beledigd je hoorde duidelijk na die overtreding apengeluiden.

4 april 2023 om 23:21

Ik vind dat elke voetballer zich moet inhouden. En als hij werkelijk racistisch is bejegend. Dan moeten de mensen opgespoord worden en stadionverbod krijgen. Welke club dan ook. Alleen doet niemand hier iets aan tegenwoordig.

4 april 2023 om 23:22

Herhaal het hier nog 5 keer en iedereen neutraal gaat je ook geloven.

5 april 2023 om 00:23

Grote vriend, kijk even op de Twitter van Wesley Victor Mak, Juve fan. Die zegt zelf dat die Lukaku zijn reactie volledig begrijpt. De beelden zijn al opgespoord en gevonden en het had dus te maken met zijn celebration of iets in die richting, dezelfde die Rashford en zoveel spelers doen. Lookman van Atalanta schijnt hetzelfde te hebben dus ik denk dat er best een kans is dat Lukaku zijn kaart wordt teruggedraaid

5 april 2023 om 12:26

Dank voor de informatie. Initieel heb ik geen racistische uitingen gehoord. Maar na het zien van het filmpje. Alsook alle statements van de spelers klopt het inderdaad. Zoals ik zeg, moeten dit soort mensen gewoon gepakt worden en verbannen uit de stadions. In ieder geval is de woede van Lukaku nu beter te begrijpen.

Tja die penalty moest nog komen. 5 van hun 8 laatste goals tegen ons zijn via penalty. 1-0 was ideaal geweest. Nu toch een kleine domper. Maar goed we presteren beter als er geen positieve flow is en die is op deze manier afgebroken. Domme 1-1 en mijn landgenoot is ook niet de slimste van de klas. Dat had ik al gezien in "de school van Lukaku" haha.

5 april 2023 om 11:56

Ik denk dat een deel van de aanhang van jouw club de echte debielen zijne en niet Lukaku, of je bent gewoon je kop in het zand aan het steken. Lukaku was trouwens 15 op moment van die opnames, best laag om op basis daarvan een oordeel te vellen over zijn intelligentie.

5 april 2023 om 19:19

Dat is een joke he. Hij haatte school toen en was grappig om te zien. Intelligentie heeft niets met schoolresultaten te maken. Mijn reactie was na affluiten en de basis was frustratie.

Sinds wanneer is dat soort juichen een rode kaart waard? Al helemaal absurd nadat de speler in kwestie racistisch werd bejegend.

4 april 2023 om 23:21

Slaat werkelijk waar nergens op.

5 april 2023 om 00:24

Echt de grootste mogelijke onzin. Ik ben Inter fan dus niet helemaal neutraal maar zoveel spelers doen deze celebration. Is toch best normaal dat je als speler reageert op apen geluiden van het publiek. Is toch krankzinnig dat een scheidsrechter die speler een kaart geeft Ipv hem verdedigd. Kean (zelf speler van Juve) had hetzelfde tegen Cagliari een paar jaar terug maar dan zullen de fans van Juve hem wel hebben verdedigd..

5 april 2023 om 11:46

Echt bizar inderdaad. Ik heb pas net de beelden gezien, maar hij doet werkelijk helemaal niks verkeerd volgens mij. Ze mogen die scheids wel even op het matje roepen.

Ik verafschuw de randdebielen die ertussen zitten in het publiek die rascistisch optreden, dat is trouwens een geheel probleem in Italië. Ik keur dat absoluut niet goed. Ondanks moeten we nu niet het hele publiek veralgemenen, want die idioten zitten ook bij andere clubs in het publiek. Dat Lukaku de viering maakt, snap ik ergens maar het na roepen duidelijk op beeld is denk ik de oorzaak van de rode kaart. Dan moet hij daar maar de gevolgen van dragen. Verder had Juve het maar niet moeten weggeven, wat een domme handsbal van Bremer die eigenlijk een sterke pot speelde. 1-1 is wel terecht gezien we Inter hun spel hebben laten spelen. Hoe dan ook, fino alla fine!

Het was helemaal geen directe rode kaart voor Lukaku. Hij had al geel en kreeg voor het provocerend juichen zijn tweede.

5 april 2023 om 10:42

Dankjewel voor de verduidelijking. Ik vond het al onbegrijpelijk. Niet dat geel wel terecht is maar goed

Hoezo bestaat een club als Juventus nos. Omkpen, niet juist aangeven van salarissen en racistische apengeluiden maken. Bah

5 april 2023 om 01:34

Straf. Aanstaande straf die nog loopt, belachelijk dat dat tegenwoordig nog is.

Weer maffia praktijken gezien bij Juve, ik snap echt niet dat die club nog bestaat in het huidige voetbal.

Waarom krijgt hij rood? Toch heerlijk die fans hoen mond snoeren! Hahah

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren