Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lukaku doet oude club pijn met dubbelslag en assist

Laatste update:

Everton heeft West Bromwich Albion maandagavond een nederlaag toegediend. Op The Hawthorns leken de ploegen elkaar in evenwicht te houden, maar door twee doelpunten en één assist van Romelu Lukaku werd het toch nog 2-3. De Belgisch international speelde in het seizoen 2012/13 nog op huurbasis voor the Baggies en kwam toen tot zeventien doelpunten in de Premier League.

/

Everton staat door de zegepraal op een gedeelde vijfde plaats in de hoogste afdeling van Engeland, maar keek bij rust nog tegen een 1-0 achterstand aan. Saido Berahino, die in de zomer aanstuurde op een transfer naar Tottenham Hotspur, werd met een mooie pass gelanceerd door James Morrison en schoof de bal via het been van Tim Howard in het doel. De beginfase was ook al voor de thuisploeg geweest, want WBA eiste de bal op en zorgde voor het meeste gevaar. Howard moest bijvoorbeeld ingrijpen bij een schot van Morrison.

Het gevaar van the Baggies week echter al snel en na het eerste kwart kwam Everton beter in de wedstrijd. Lukaku liet na een foutje van Jonny Evans een mogelijkheid onbenut en na ruim een half uur spelen had Ross Barkley na een mooie bal van Gerard Deulofeu de 1-1 moeten maken. Na de openingstreffer dook Everton nog een paar keer op voor het vijandelijke doel: de 21-jarige verdediger Tyias Browning kopte over en een gevaarlijke voorzet van Deulofeu werd weggewerkt door een verdediger van West Bromwich.

/

West Bromwich verdubbelde negen minuten na rust de marge: Craig Dawson kopte bij een hoekschop zijn eerste doelpunt van het seizoen binnen. Lukaku bracht de spanning echter terug door na een voorzet van Deulofeu knap raak te knikken en bereidde een kwartier voor tijd de gelijkmaker van de invallende ex-PSV’er Arouna Koné voor: 2-2. De partij viel hierna wat stil, maar er zou toch nog een winnaar komen. Lukaku scoorde na een voorzet van opnieuw Deulofeu: 2-3. De laatste keer dat Everton een Premier League-duel op maandag verloor, was in november 2008.


Is Romelu Lukaku de beste Belgische spits van dit moment?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
28 september 2015 om 23:04

Benteke acht ik op dit moment inderdaad wat beter. Maar als ik Wilmots was, ging ik lekker 3-4-1-2 spelen met Verthongen, Alderweireld en Kompany, Hazard op een vleugel, De Bruyne op 10 en Benteke en Lukaku in de spits. Belgie heeft te veel goede aanvallende spelers om niet te gebruiken.

28 september 2015 om 23:07

Inderdaad! Ook nog eens een aparte opstelling die amper wordt gehanteerd. Zullen de internationale teams van opkijken. Ik acht België een goede kans maken op het ek volgend jaar. On: Benteke en Lukaku zijj ongeveer dezelfde spelers. Allebei redelijk snel voor hun postuur, wat ook hetzelfde is. Beiden kunnen ze goed overweg met hun voeten, maar koppen gaat net zo makkelijk af! Alleen komt Benteke wat beter tot zijn recht.

29 september 2015 om 09:32

Nee joh, misschien leuk op fifa maar in het echt werkt dat voor geen meter. In die opstelling moeten de vleugels namelijk een hele hoop verdedigend werk doen, als de tegenstander in de aanval is, dan speelt Hazard als linksback, dat is dus een situatie die je niet wilt.

Ik vind Lukaku echt een beest! Echt een topspits! Jammer dat hij niet de spits is geworden van ManU (al is Martial geen verkeerde; heel ander type natuurlijk).

Ligt het aan mij of vind ik Benteke als enige een stuk beter dan Lukaku?

28 september 2015 om 23:12

Ik vind het allebei niet echt bijzondere spitsen om eerlijk te zijn. Met Benteke in het veld is Liverpool niet beter gaan voetballen. De drang om de lange bal te spelen met zo'n jongen voorin, is voor L'pool te groot en dat komt het veldspel niet bepaald ten goede. Ook het wegvallen van een goede passer en spelverdeler als Gerard werkt natuurlijk niet mee.

28 september 2015 om 23:15

Ik vind ze zelf niet veel voor elkaar onder doen, maar Benteke zie ik wat vaker zijn ploeg helpen ook zonder goals dan Lukaku, die vaker dit soort wedstrijden speelt. Drie weken hoor je bijvoorbeeld niks van hem en dan kan hij er een paar scoren en dan weer niks, terwijl Benteke wat vaker één goaltje meepikt.

28 september 2015 om 23:18

Nee ik vind Benteke voetballend beter dan Lukaku, als afmaker nog niet maar ik denk dat ze qua afmaken wel op hetzelfde niveau komen!

Dus hij kan toch scoren?

28 september 2015 om 23:16

Bewijst die ondertussen toch al enkele jaren ja...

29 september 2015 om 16:14

3 jaar op rij dubbele cijfers in de Premier League en jij doet alsof hij niet kan scoren. Grappig hoor.

Kone speelt na al die jaren zonder prestaties ook nog voor een dik PL-contract, dat is ook een prestatie op zich. Lukaku is in potentie beter dan Benteke denk ik, alleen door het matige seizoen van Everton was het vorig jaar wat minder. Nog steeds pas 22 jaar en al 3 seizoenen op rij dubbele cijfers in de PL. Denk dat Lukaku een sensatie zou worden bij Liverpool, Spurs of zelfs Arsenal. Denk dat hij het beter zou doen dan Giroud.

29 september 2015 om 07:26

Ja precies ik hoopte dat lukaku zn kans bij chelsea zou krijgen maar dat krijgen ze daar helaas niet zo snel

Heb je dat uitvak gezien? Geweldig toch zo massaal, en dat op een maandag. Daar kunnen we hier nog wat van leren....

29 september 2015 om 04:24

Die passie zoals in engeland zullen wij nooit krijgen.

29 september 2015 om 08:49

Ik vind de Duitsers daarin gelijk aan het niveau van Engeland, een club als Dresden (3.Bundesliga) neemt duizenden uitfans mee! Dan noem ik Dortmund, Eintracht etc nog niet eens!

2e goal buitenspel en 3e was hands. Dan wordt het je wel erg makkelijk gemaakt... Buiten dat wel erg mooie wedstrijd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren