Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luka Jovic lacht om verrassend gerucht in La Gazzetta dello Sport

Laatste update:

Luka Jovic kan wel lachen om de geruchten over zijn aanstaande vertrek bij Real Madrid. De aanvaller werd begin juni voor zestig miljoen euro overgenomen van Eintracht Frankfurt, maar kan volgens La Gazzetta dello Sport deze maand nog overstappen naar AC Milan. Zinédine Zidane zou nog niet overtuigd zijn van Jovic en daarom is een verhuur bespreekbaar, zo klonk het. Jovic zegt echter het vertrouwen van de trainer te voelen.

De grootste sportkrant van Italië schreef dinsdag dat technisch directeur Paolo Maldini van Milan in gesprek is met Real Madrid over een huurdeal. Jovic, die zaterdag officieel debuteerde met een invalbeurt van tien minuten tegen Celta de Vigo (1-3 zege), zou niet voorkomen in de plannen van Zidane voor dit seizoen. "Ik moet lachen om zulke verhalen. De media zullen zich altijd met zulke dingen bezighouden", reageert de spits in gesprek met Vecernje novosti.

"Al vanaf het begin van mijn carrière heb ik te maken gekregen met allerlei geruchten. Ik heb geaccepteerd dat er altijd geruchten zullen zijn, en de tijd zal uitwijzen welke kloppen. Zinédine Zidane gelooft in me en dat is niet veranderd gedurende de periode waarin we hebben samengewerkt", maakt Jovic duidelijk. "Ik leer iedere dag van hem en ik ben erg tevreden over de samenwerking. Hij is, als speler én als trainer, een van de besten ter wereld."

Tegen Celta de Vigo werd Karim Benzema opgesteld als spits. Jovic had niet verwacht dat hij meteen de voorkeur zou krijgen. "Ik ga mijn best doen en alles geven wat ik kan. Ik verwacht niet meteen in de basis te staan, maar via hard werk en toewijding verwacht ik mijn doelen te bereiken", blikt hij vooruit. De 21-jarige Serviër zegt bovendien veel te leren van zijn grote concurrent bij Real Madrid. "Benzema is een heel interessante spits. Hij heeft veel meer ervaring dan ik en daar probeer ik van te leren. Een van de mooiste dingen als voetballer is dat je als jonge speler kunt samenspelen met volwassenen, van wie je kunt leren."

Moet Real Madrid Luka Jovic deze maand binnenboord houden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Deze moeten ze uitlenen. Is nog niet op niveau van benzema en het zou zonde zijn als hij weinig speelt dit jaar.

20 augustus 2019 om 19:16

Heb je inderdaad gelijk in. En dat ze Benzema zijn "concurrent" noemen is natuurlijk ook lachwekkend gezien Benz zijn statistieken en techniek etc en aangezien Benzema al 9 jaar in de basis staat en dat een Jovic na een leuk seizoen (met lagere cijfers als Benz) daar helemaal niks aan gaat veranderen. Jovic is overduidelijk als stand in is gehaald voor als Benzema is geblesseerd of rust nodig heeft. Op huurbasis voor 2 jaar naar een subtopper en dan terugkomen naar Real. Maar de vraag is: wie wordt dan Benzema zijn stand in?

20 augustus 2019 om 19:17

Wie moet dan de stand in zijn van Benzema? Jovic zal voldoende minuten maken als 2de spits.

20 augustus 2019 om 19:18

Denk dat als hij 50 wedstrijden in de basis staat hij over de 25 goals gaat eindigen. vind hem enorm talentvol. Op dit moment misschien nog niet beter dan Benzema (ook niet veel minder in mijn ogen) maar op termijn wel denk ik.

20 augustus 2019 om 19:34

Ajax11 misschien over een paar jaar

Hij komt er wel, is geblesseerd geweest in de voorbereiding en is wellicht niet honderd procent fit momenteel, maar hij gaat het stokje van Benzema echt wel overnemen, ik verwacht halverwege dit seizoen.

Courtois
Varane
Ramos
Militao
Carvajal
Casemiro
Kroos
Bale
Isco
Jovic
Hazard
20 augustus 2019 om 20:12

Bale als linkshalf/ linker wingback? Die jongen gaat zich echt niet de pleuris lopen op die linkerkant zoals in zijn beginjaren bij Tottenham, helemaal niet na alles wat er gebeurd is.

Ook zie ik Jovic dit seizoen nog niet Benzema definitief vervangen, maar Zidane zal genoeg rouleren.

20 augustus 2019 om 20:24

Het is maar net wat Zidane wilt. Als hij Bale wilt gebruiken als links half, dan gebeurt dat, en anders kan Bale op de bank plaatsnemen. Ik zeg niet dat het zo gebeurt, maar het lijkt mij een goede opstelling waarbij je de kwaliteiten en het loopvermogen van Bale het beste kan benutten. Zeker met Hazard in een vrije rol voor hem zie ik mooie kansen.

Jovic zal het niet definitief overnemen, maar hij gaat het Benzema zeker lastig maken, en er komen ook weer tijden dat ze 2-3 wedstrijden per week moeten spelen he, dus ik verwacht dat hij kansen zat gaat krijgen, Benzema is ook geen 25 meer.

20 augustus 2019 om 20:38

Zidane kan hem daar wel opstellen, maar dat gaat natuurlijk nooit werken.

Bale gaat echt niet die linkerflank bestrijken zoals hij in zijn jonge jaren deed. Het is naïef om te denken dat Bale met zijn status genoegen zal nemen met die positie. Bij Spurs was het ook al vrij snel duidelijk dat hij voorin of kort achter de spitsen wil spelen.

Allegri had Ronaldo vorig jaar ook wel op LWB kunnen opstellen, het is immers maar net wat de trainer wil zoals jij zegt, maar zoiets gaat natuurlijk nooit werken in de praktijk.

Als je kijkt naar de laatste wedstrijd tegen Celta, zal ik Bale gewoon lekker voorin posteren. Daar rendeerde hij afgelopen weekend prima.

20 augustus 2019 om 21:01

Heb je real madrid wel gekeken afgelopen naar? Als er iemand de beste was was het benzema.. plus hij is frans en zidane is groot liefhebber van benzema

20 augustus 2019 om 21:07

Ik heb geen wedstrijd gemist. Benzema is een goede speler, en had inderdaad een goed jaar, maar Jovic heeft de toekomst. Ik ben van mening dat dit elftal een echte killer nodig heeft, iemand die er altijd staat en lastige wedstrijden beslist, iets wat Benzema nog wel meer dan eens nalaat. Hij heeft goede statistieken, en is ook niet slecht, maar het is zo langzamerhand wel tijd voor vernieuwing in de spits.

Net zoals vorige week al is aangegeven door meerdere leden hier is dit gewoon een onzin verhaal. Jovic is de toekomst van Real Madrid, hij zal het tot Benzema weer elke kans mist moeten doen met La Liga wedstrijden voor de CL, CDR wedstrijden en voor de rest worden het invalbeurten. Ik heb echter alle vertrouwen in hem, tijdens de voorbereiding was hij een van de weinige spelers die echt gretig was in zijn minuten.

20 augustus 2019 om 19:23

Net als Mariano inderdaad, maar die krijgt helemaal geen kans

20 augustus 2019 om 19:47

Vond Mariano in z'n spaarzame minuten echt een verademing eerlijk gezegd, gaf alles op het veld om Zidane enigszins te kunnen overtuigen. Met de medische staf van Real zal Jovic en/of Benzema dit seizoen gegarandeerd geblesseerd raken, dus mocht Mariano 3e spits willen zijn (wat me niet lijkt aangezien zijn rugnummer is afgepakt) dan zie ik hem graag blijven.

20 augustus 2019 om 19:53

Absoluut, pijnlik om te zien dat hij zó graag wilt slagen maar gewoon geen enkele eerlijke kans krijgt, terwijl hij zon goede inruk maakt áls hij speelt

Ik moest er ook om lachen eigenlijk.
Oke nu moet ik wel zeggen verhuren is idd misschien een optie.maar dan ook uiterste optie.
Maar enorm geloof ik dat ook weer niet dat ze hem alweer zouden willen verhuren.
En maar nu ontkracht hij t ook zelf.
Deze Jovic is echt een topper en zal echt nog groeien.
Daarnaast waarom ik vooral moest lachen is..zidane heeft deze man zelf gevraagd!
Hij gaat echt wel in de plannen voorkomen let maar op.
Zelfs al wordt hij verhuurd uiteindelijk zal ie gewoon bij Real spelen.
het zou wel erg gek moeten lopen lijkt me als hij daadwerkelijk niks klaarspeelt in Madrdi.

Nou, is dat ook meteen de wereld uit. Jovic komt er wel. Benzema wordt ouder en hij is onze toekomst. Het talent is er en je ziet dat hij wil werken om beter te worden. Ontzettend klinische spits, ben nog steeds blij dat wij hem hebben kunnen aantrekken. Mocht Benzema een blessure oplopen hebben we in ieder geval een goede 9 klaarstaan. Als hij meer minuten gaat maken en hij op team is ingespeeld en vice versa, kunnen er mooie dingen uit voortkomen.

Dat dit uberhaupt ter sprake komt. Het zou verboden moeten worden dat spelers in 1 transferwindow 2 x van club gewisseld kunnen worden waanzin.

Juni gekocht en augustus moet ie weg, waar hebben we het over

Ik weet niet of hij beter als benzema zal zijn. Benzema heeft al sinds zijn komst 10 jaar geleden bij meerdere trainers dat hij de nr 1 is. Zoals benzema is er maar 1.

Het probleem van spitsen die bij real komen hebben te maken met een ongekende druk. V

Benzema uit de basis spellen, veel succes Luca Jovic ???

20 augustus 2019 om 23:38

Dat hoeft helemaal niet joh denk na.. Is benz nog 25 ofzo?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren