Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique woedend na ‘aanslag’ op Messi: ‘Je zag mijn reactie’

Laatste update:

Barcelona was zaterdag in de kraker van de Primera División met 2-1 te sterk voor Atlético Madrid. De bezoekers eindigden het duel door twee rode kaarten met negen man. Trainer Luis Enrique was bij de directe rode kaart voor Filipe Luís woedend: de verdediger van Atlético plantte zijn noppen in de knie van Lionel Messi. Op de persconferentie blikte de coach van Barcelona terug.

/

“We hebben geleden”, aldus de oefenmeester. “We zijn eraan gewend dat als we niet met 4-0 winnen, we het niet goed gedaan hebben. Deze 2-1 is echter een prima resultaat tegen een sterke tegenstander. Het was een belangrijke overwinning op onze directe concurrent, maar er is nog een lange weg te gaan in de competitie.” Atlético Madrid was in de eerste fase van de wedstrijd echter de bovenliggende partij en door een goal van Koke werd het zelfs 0-1. “We kenden een vreemde start, we begonnen niet met de juiste intensiteit. Door onze eigen fouten kregen we een tegengoal. Daarna speelden we wel erg goed”, aldus Luis Enrique.

Bij de rode kaart voor Filipe Luís kreeg hij het aan de stok met fitnesscoach Oscar Ortega van Atlético. “Je kon aan mijn reactie wel zien wat ik ervan vond. Ik ga het geval nu niet analyseren, het hoort bij de voetballerij.” Collega Diego Simeone nam zijn ‘rode’ spelers, ook Diego Godín ging eraf, in ieder geval niets kwalijk.

“Je kunt winnen en verliezen in de voetballerij. Als we dan toch verliezen, dan maar op deze manier”, doelde de coach op de ongekende strijdlust van zijn manschappen. “De scheidsrechter? Daar heb ik geen mening over, maar ik neem Filipe en Diego niets kwalijk”, besloot Simeone.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgens mij kon Diego Simeone zich wel vinden in de besluiten van de scheids. Zag hem geen één keer protesteren.

31 januari 2016 om 01:34

Daarom was de reactie van Enrique ook zo vreemd, de scheidsrechter trok direct rood. Heeft niet zoveel zin om daarna naaar de bank van Atletico te gaan schreeuwen.

Geplande actie van filipe luis, alleen vondt het zielig voor Godin, suarez moet eens stoppen met schwalbes maken

30 januari 2016 om 19:40

Dat was zeker geen schwalbe Godin kwam veel te hard en te laat in dat was zeker een 2e gele kaart waard

30 januari 2016 om 19:44

Check de beelden maar terug, Godin kwam wel te laat maar Suarez valt bewust over hem heen en gaat zwaar overdreven vallen.

30 januari 2016 om 19:52

Natuurlijk ga Suárez zo vallen, ik bedoel als je een straat oversteekt en je ziet dat je wordt aangereden door een wagen dan ga je toch ook bewust op de motor kap springen om de klap te verzachten? Dat is wat Suárez deed als hij niet zo had gesprongen dan liep hij nu rond met krukken

30 januari 2016 om 19:57

Dat is gewoon slim gebruik maken van de situatie wat suarez doet. Jij zou ook niet alles voor de winst doen?

30 januari 2016 om 19:58

Grapjas

30 januari 2016 om 21:40

Nee, ik zou zoiets niet doen nee.

30 januari 2016 om 22:49

Dus maw Suarez had geel moeten hebben voor een schwalbe terwijl Gosin als een idioot komt aanvliegen? Je anti barca is wel heel erg aanwezig v

30 januari 2016 om 23:21

Nee gewoon realistisch kijken, maar dat is voor jullie heel moeilijk.

31 januari 2016 om 14:09

Ricardo, dan zouden jouw benen in twee stukken liggen. Suarez moet springen om blessure tw vermijden

30 januari 2016 om 21:00

Haha onzin hij kwam te laat en miste sowieso de bal.

30 januari 2016 om 22:26

In de eerste helft bij 3e overtreding van luis maakte messi een lachend gebaar naar hem. Nou dan weet je dat je hem vroeg of laat een keer binnenkrijgt. Dat daar de rode kaart op staat lijkt mij overbodig om te vermelden. Meer dan 100 procent terecht!

Heb de wedstrijd niet gezien (moest werken -_-). Alleen ik wilde even vertellen dat Messi en Ronaldo nu samen 1000 goals hebben gescoord!!!. Wat een fenomenen. ON: zal zo even de overtreding terug kijken, maar ik wist wel dat het een harde wedstrijd zou worden.

30 januari 2016 om 19:50

En Pele en Mascherano hebben er samen 1094 gemaakt.

30 januari 2016 om 20:35

Zonder buitenspel zou zelfs Van Der Sar 1000 doelpunten kunnen maken.

30 januari 2016 om 20:49

Origami, dat kan je niet met elkaar vergelijken he.

31 januari 2016 om 00:58

Dat is de grap juist LukaMagician, Mascherano heeft sinds zijn komst naar Barcelona nooit gescoord, ruim 5 jaar niet. Een negatieve record.

31 januari 2016 om 09:03

Er was destijds geen buitenspel dus eigenlijk was het makkelijker voor Pele

31 januari 2016 om 11:36

Ik snap niet waarom ze hem bij een grote voorsprong niet een keer een penalty laten nemen.

Al een aantal keren gelezen vandaag dat of de rode kaart voor Felipe of de twee keer geel voor Godin overdreven waren.

Serieus... Hoe erg kan je haten of trollen.

Twee keer helemaal terecht. Eindelijk eens een Spaanse ref die doet wat hij hoort te doen, nl. het reglement toepassen.

Hopelijk heeft die ref die de wedstrijden tegen Espanyol om zeep hielp ook gekeken.

30 januari 2016 om 22:24

Dan had de ref messi vlak voor de 2-1 moeten afsturen. Na de dribbel voorafgaand waarbij messi de nal verliest trapt hij bewust na. Ik zag t live dus in herhaling zeker zichtbaar....

30 januari 2016 om 22:51

Messi liep tegen de verdediger op, was niet natrappen.

31 januari 2016 om 07:45

Messi doet nooit wat,hihi

31 januari 2016 om 12:27

Jij hebt zeker weten niet de weds gezien.

31 januari 2016 om 14:11

Dan ben je de enige die dat gezien heeft

31 januari 2016 om 01:00

Gerechtigheid, tegen Espanyol zelfde verhaal maar dan met een slecht scheidsrechter. Vandaag uitstekende scheidsrechter en een terechte rode kaart voor Luis(dat mensen die karatetrap nog goed willen praten) en tweede geel voor Godin ook.

31 januari 2016 om 11:38

Idd Joris

Atletico begon heel sterk maar na 20 min vond Barca het welletjes en Atletico kon het hoge tempo alleen maar stoppen met de botte bijl.. Voor de rode kaart van Luis had hij al een stuk of 5 harde overtredingen gemaakt op Messi en ook al geel gehad..

Volledig terechte rode kaart. Zo kom je niet in, zelfs als je hem niet raakt is het in mijn ogen rood.
Het is met een kans dat je je tegenstander kreupel schopt.
Ik vond het mooi om te zien hoe Luis Enrique reageerde, alsof hij zelf nog op het veld stond.

31 januari 2016 om 01:36

Ik vond het juist vrij triest om te reageren naar de bank van Atletico. De scheidsrechter had al rood getrokken, waarom dan nog dat theater stukje naar de bank van Atletico?

6 wedstrijden op rij van ATM gewonnen onder Luis Enrique. Misschien tactisch niet altijd goed, maar dat is toch een nice status om te hebben aangezien het seizoen daarvoor 5x op rij gelijkgespeeld werd en 1x zelfs verloren onder Tata Martino.

31 januari 2016 om 01:06

Ik vind dat Lucho het tactisch juist goed heeft gedaan in de wedstrijden tegen Atletico. Directer spelen, meer bewegingen en onvoorspelbaarder spelen, zie als voorbeeld die schitterende bal van Alves op Suarez bij de 2-1. Of die counter(niet des Barca's) vorig jaar in de Copa del Rey tegen Atletico(2-3). Een van de mooiste counters die ik ooit gezien heb. Bal werd afgepakt, Messi geeft een panna en geeft 'm aan Suarez die met een buitenkant Neymar bedient en die op volle snelheid op doel afstormt en scoort. Drie passes over in totaal 70 meter! Geweldig! Aan de andere kant met Suarez is het een stuk handiger in dit soort wedstrijden waar Tata niet over hem beschikte.

31 januari 2016 om 01:53

Yep, Suarez is een geweldig speler voor openbreken van verdedigende opstellingen. Hij staat meestal op in de belangrijke wedstrijden als Messi of Neymar te goed gedekt worden. Ik vind ze bijna alle 3 even belangrijk voor het team. Ze hebben alle 3 iets dat grote waarde is voor het team en daardoor is de balans voorin prachtig. Achterin moet alleen wel wat beter verdedigend worden en dan zie ik zelfs clubs als Bayern weinig kans hebben tegen Barca.

Simeone wat een top coach. Groot strijder als
Voetballer groot strijder als coach!!

31 januari 2016 om 01:09

Eigenlijk lachwekkend dat hij in 2014 niet is uitgekozen tot Trainer van het jaar. Joachim Low won die prijs. Maar zeg nou zelf, wat is er nou moeilijker, het WK winnen met Duitsland of kampioen worden met Atletico terwijl je het grote Barca en Real voor je hebt? En op 2 minuten na de CL gewonnen.

31 januari 2016 om 01:51

Helemaal gelijk!

Schreeuwen richting bank Atletico alsof de hel los brak.
Rood daar valt er geen discussie over maar zo een theather spektakel van maken. Ik weet niet of dat hoort. En oh ja voor mensen die op hun grote lange tenen getrapt voelen, dit doen alle clubs.

Was gewoon een krankzinnige aanslag op de knie van Messi die wat mij betreft met 10 wedstrijden schorsing beloond mag worden. Ook Godin ging er terecht af met een rode kaart. Veel te hard maar bovenal erg dom. Die 2 krijgen intern nog wel een flinke uitbrander van Simeone want ze hadden die wedstrijd na de 2-1 alsnog kunnen winnen met zn 11en

Rode kaart voor Luis terecht, maar de tweede geel voor Godín zeer onterecht. Die smeerlap van een suarez kon gewoon over zn been heen springen vuile hond dat ie is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren