Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique strooit met complimenten: ‘Dit team gaf een statement af’

Laatste update:

Barcelona veegde zaterdag de vloer aan met Elche en evenaarde de grootste zege van dit seizoen in de Primera División. In september werd het thuis tegen Granada al eens 6-0 en nu zetten de Catalanen dat resultaat ook op vreemde bodem neer. Lionel Messi en Neymar scoorden ieder tweemaal en de overige goals kwamen van Gerard Piqué en Pedro Rodríguez. Vanzelfsprekend waren er lachende gezichten te zien aan Barcelona-zijde.

/

Neymar maakte zijn dertiende en veertiende goal van de competitie en sprak van een geweldige teamprestatie. “Ik ben blij met alles vandaag en ook met het seizoen dat ik zelf doormaak. Ik verbeter me voortdurend en met de mentaliteit die wij vandaag toonden, is het haast niet mogelijk te verliezen. Elche startte wel sterk en doet het thuis goed, maar uiteindelijk waren wij wel beter, vanavond”, constateerde de Braziliaanse aanvaller. “Nu moeten we zorgen dat we zo blijven presteren.”

Luis Enrique sprak zijn waardering uit over het collectief, dat in zijn ogen ijzersterk presteerde op een slecht veld. “En bovendien is het tegen Elche eigenlijk nooit makkelijk. Maar na de 0-1 waren we los en namen we de controle over. Zulke wedstrijden zijn niet ‘gewoon’ tijdens een seizoen en zijn lastig te winnen. Ik ben eigenlijk tevreden over de complete wedstrijd”, aldus de trainer van Barcelona.

Luis Enrique had complimenten in huis voor Neymar en Messi, die ieder twee goals maakten. “Ze haalden een hoog niveau. De aanvalslinie functioneerde op een manier die we goed kennen en Leo kan in het midden spelen of als valse nummer negen. Dit team heeft zichzelf goed hersteld en een statement afgegeven, waar het om gaat bij deze club. En wat wij willen doen in de nabije toekomst”, sprak Luis Enrique.

Zie jij Barcelona landskampioen worden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Onnodige poll, werkt alleen maar provorcerend.

24 januari 2015 om 23:47

Waarom dan want dat zou ik wel eens willen weten?

Volgens mij stond deze poll bij de gehele top 3!

24 januari 2015 om 23:48

Waarom?

Jammer dat Suarez is gekomen ipv Alexis, die het fantastisch doet dit seizoen. Messi hoort in t midden te spelen!

25 januari 2015 om 00:20

Messi speelt overal, dat is net het leuke aan hem. Je kan hem niet vastplakken op 1 positie, hij is gemaakt om overal te spelen. Zelfs als hij de bal moet gaan halen aan de eigen baklijn, dan doet ie dat. Gewoonweg een fenomeen!

25 januari 2015 om 00:25

Ik ben ook geen fan van Messi op de zijkant maar wanneer Messi tegen 2 centrale verdedigers op moet boksen die 1,90 zijn en ook nog eens geweldig kunnen verdedigen. Dan wordt het lastige voor onze Leo. Suarez in het midden houdt die twee monsters van Atletico wel bezig terwijl Messi die linksback van ze helemaal zoek kan spelen en naar binnen kan gaan met een combinatie of pass. Zonder Suarez is dit niet mogelijk. Een Sanchez heeft simpelweg het lichaam er niet voor om 2 monsters aan te kunnen.

Ik ben nog steeds van mening dat Lucho niet de juiste man is voor Barca. Hij heeft geleerd van zijn fouten en stelt steeds meer hetzelfde team op. Vandaag was natuurlijk te verwachten dat hij enkele spelers rust ging geven omdat woensdag de wedstrijd tegen Atletico is.

Als hij het vandaag zo goed vond dan kan ik hem niet serieus nemen. Tempo was gewoon veel te laag en monsterzege is mede mogelijk gemaakt door de rode kaart.

Wel moet ik toegeven dat Barca zwaar verbetert is op corners en vrije trappen. Zowel aanvallend als verdedigend. Corners en vrije trappen worden heel goed verdedigd en anvallend wordt er creatief dingen uitgeprobeerd.

25 januari 2015 om 00:21

Haha geloof mij als hij woensdag van Atleti wint en City met dubbele cijfers naar huis stuurt praat je wel anders. De verdediging staat als een huis en voorin wordt er steeds beter een antwoord gevonden op de bus tactiek. Met name dankzij Suarez. Hij moet alleen niet meer Messi op de bank zetten. Dan moet het goedkomen.

25 januari 2015 om 00:28

Zolang Barca maar blijft winnen, maakt het niet uit wat ik denk

Winnen met dubbele cijfers gaat wel heel moeilijk worden

Verdediging is fantastisch, aanval doet het goed. Ik ben wel niet altijd overtuigd van het middenveld. Vorige wedstrijden was het middenveld fantastisch, vandaag vond ik het zwak.

25 januari 2015 om 00:35

Ja Rafinha is niet iemand die Iniesta kan vervangen en Roberto al helemaal niet. Maar in de top wedstrijden hebben we aan Rakitic Iniesta Busquets en eventueel Xavi genoeg om het spel te kunnen domineren.

25 januari 2015 om 00:42

Iniesta en Busquets vind ik dit seizoen minder en Rakitic begint nu wel goed in vorm te komen. Iniesta en Busquets worden ook beter, maar het kan nog beter.

25 januari 2015 om 08:36

Het kan altijd beter

25 januari 2015 om 12:57

Messi speelde heerlijk echt een wereldspeler!

Wat waren Messi en Neymar geweldig. Het lijkt er een beetje op dat ze een Xavi-Iniesta klik van de afgelopen jaren beginnen te krijgen, ze weten al waar ieder loopt zonder te kijken.

25 januari 2015 om 00:18

Uit jou reactie lijkt het wel alsof het 'patroontjesvoetbal' is. Barça is alles behalve patroontjes voetbal. Veel onverwachte dingen.

Ze weten wel degelijk waar ze lopen. Ze zien gewoon allebei dezelfde ruimte

25 januari 2015 om 00:33

Spel was tot aan de eerste goal slecht. Slordig met weinig diepgang en creativiteit. Na die slimme vrije trap en goal moest Elche komen en ontstond er ruimte om te voetballen. Je ziet dat inmiddels al een x aantal jaren. Er staat altijd een muur aan verdedigers. Na een goal wordt t pas leuk..

Neymar was vandaag meer met Suarez (tegenstander) bezig dan met de rest. 2 fantastische assists (lees 90% aandeel in de goals) van Messi op neymar waren t hoogtepunt vd wedstrijd. Zeker die eerste was prachtig. Ook leuk dat Pedro zijn goal meepikt na n goede actie van neymar.
Die jongen werkt altijd keihard voor de ploeg.

Montoya is werkelijk verschrikkelijk. Die jongen lijkt zijn schoenen verkeerd om aan te hebben. Dramatisch. Snel een strik eromheen en wegdoen. Zelfde geldt voor Bartra. Wat n dooie mus is dat. Traag, krachteloos, geen uitstraling, pfffff

Suarez mag hopelijk banken tegen atleti.....

Luis Enrique sprak zijn waardering uit over het collectief, dat in zijn ogen ijzersterk presteerde op een slecht veld. “En bovendien is het tegen Elche eigenlijk nooit makkelijk

rofl
wat was t 4-0 5-0 en 6-0? Je speelt gewoon tegen 11 pionnetjes..

25 januari 2015 om 00:25

Klopt, maar toch speelt Elche in de Primera Division en zijn niet bij de onderste 3 clubs te vinden in de ranglijst en behaalde in hun vorige 3 competitie wedstrijden wel 7 punten uit 9. Natuurlijk is Elche geen wereldtop, maar de cijfers die Barca tegen hun heeft gespeeld dit seizoen is gewoon erg goed.

Overigens:

3-0, 5-0, 0-4, 0-6.

25 januari 2015 om 00:31

Ja maar ik vind dan de clubs in de onderste regionen dan ook echt belabberd dit seizoen. Maar natuurlijk hij zegt wat elke coach zou zeggen maar iedereen weet dat t niet moeilijk is tegen Elche .
Ik snap ook niet echt dat vele barca fans zo hysterich doen en de wedstrijd serieus gaan analiseren.. hier moet je gewoon met 4-0 overheen gaan en op naar de volgende pot. Als Real wint van zo'n knaken team denk ik ook altijd nah ok leuk..

25 januari 2015 om 00:37

En toch wordt er niet zo vaak een 6-0 zege geboekt in een uitwedstrijd dus ben ik zeer tevreden.

Ik merk erg aan de ploeg dat ze mentaal een stuk sterker zijn geworden.

Messi die sinds november op absoluut wereldniveau acteert. Dat is sinds november te merken en die lijn trok hij door in december en nu in januari.

Sinds de wedstrijd tegen Paris Saint-Germain in februari 2013 heeft hij 1,3 jaar niet zijn beste niveau gehaald, maar speelde sinds dit seizoen goed en vanaf november weergaloos.

Moeilijke wedstrijden als die tegen Paris SG thuis en beide wedstrijden tegen Atlético Madrid werden terecht gewonnen. In de competitie was het heel erg goed. In de Copa del Rey was het niet al te best maar toch wordt er dan een zege behaald. In 2012 hadden wij deze wedstrijd niet gewonnen of zelfs verloren. Zie Chelsea.

We hebben 2 topkeepers in de selectie. Dat is heel erg fijn. Bravo heeft in 20 competitiewedstrijden slechts 9 tegendoelpunten.
Ter Stegen heeft nog maar 1 tegendoelpunt in de beker en wel 5 in de Champions League, maar hij verricht tegenwoordig reddingen waar je U tegen zegt. Ook al was het maar tegen Elche en Huesca.

Het middenveld is wel aan vervanging toe. Xavi wordt echt al ouder, maar indien 100% fit is hij fenomenaal in elke wedstrijd die hij dit seizoen speelt. Maar is al wel 34 jaar en kan dus niet alles meer spelen.
Busquets valt tegen dit seizoen, maar hij kan zeker wel weer zijn topniveau halen. Hij moet gewoon behouden voor deze club. Maar Mascherano is sinds het WK absolute wereldtop.
Iniesta maakt ook een matig seizoen door. Maar ook hij moet behouden worden in Camp Nou.
Rakitic kende een heel goed begin bij Barcelona en kende even een terugval maar is weer terug op niveau. Mooi om te zien.
Samper is een heel groot talent. Rafinha is degelijk maar heeft zeker wel potentie. Sergi Roberto is gewoon opvulling voor de bank/tribune.

De aanval is van wereldklasse. Messi is ondertussen bekend. Neymar maakt ook een heel erg goed seizoen door. Suarez valt heel erg tegen, maar toch heb ik vertrouwen in hem. Munir speelt iets te vaak in mijn ogen, heeft zeker wel talent, maar de overstap van Juvenil A naar het eerste is gewoon nog te groot. Sandro speelt te weinig en dat is doodzonde, want hij kan uitgroeien tot de absolute wereldtop. Pedro is goed, maar laat het even te weinig zien, maar is op dit moment wel een betere voorhoede speler met Messi en Neymar in plaats van Suarez.

En de verdediging heeft geen grote namen, maar is echt top bezig dit seizoen. Pique onderschept veel ballen en zorgt samen met Mascherano dat de tegenstander over het algemeen niet al te veel grote kansen krijgt. Bartra is uitgegroeid tot een topverdediger. Mathieu is een leuke back-up en daarnaast presteert Mascherano erg top op de CV positie.

We zijn er nog niet, maar het toont op dit moment wel de potentie van wat ze moeten presteren.
Ik kan niet klagen.

25 januari 2015 om 11:32

Ik mis toptalent Adama in je verhaal. 100x beter en verder dan Munir. Sandro is een Pedro 2.0 en krijgt amper kansen. Bartra topverdediger? Gedraag je hoor. Die is niet goed genoeg. Was vroeger al veel minder dan Muniesa en Botia. Gister ook weer, zo onzeker aan de bal, aannames gaan nooit vloeiend en laat altijd wel domme steken vallen. Bartra out, Laporta als toptalent komen. In 2016 weliswaar maar goed..

25 januari 2015 om 14:40

Ja sorry, Adama is echt een wereldtalent. Maar Sandro is wel beslissend geweest met de keren dat hij gespeeld heeft. Kijk maar naar Villarreal en Paris Saint-Germain.
Hij staat er wanneer hij er moet staan.

Bartra speelde gisteren slecht, maar kent verder gewoon een heel goed seizoen hoor. Ik snap dat Pique en Mascherano de voorkeur krijgen, maar Bartra speelt echt een topseizoen.

Goed opnieuw een ruime overwinning tegen één van de kleinere ploegen van Spanje dit seizoen maar ook geen verassing tegen 10 man in de 2de helft. Het vertrouwen zal volledig hersteld zijn maar hopelijk overschatten ze zich nu niet in de belangrijke bekerduel bij Atletico woensdag. Daarna volgt een thuisduel tegen Villareal en dat moet zeker gewonnen worden. In de komende 3 wedstrijden moet Barça 9 op 9 halen en zit de kans er misschien in dat Real 2 punten of meer laat liggen, Real heeft een zwaarder programma maar Barça is ook nog niet gewonnen thuis tegen Villareal en uit tegen Bilbao.

Het was genieten. Messi en Neymar in 1 team is een feest!

Het gaf inderdaad een statement af tegen "elche"

3 wedstrijden tegen Elche gespeeld de laatste weken en dan zegt ie dat ze een statement af geven haha, kom op Luis Enrique.. zeg dat maar als je 10x op een rij wint of zo..

25 januari 2015 om 10:27

3 x Elche, 2 x Atlético en Deportivo .. 6 op rij cava toch?

Je snapt wel wat ik bedoel, lange reeks waaronder sterke tegenstanders..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren