Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique: ‘Onze basis komt van Real Madrid en het ziet er goed uit’

Laatste update:

Spanje was dinsdagavond met maar liefst 6-0 te sterk voor vicewereldkampioen Kroatië en deed dat met een basiselftal dat voor meer dan de helft uit spelers van Real Madrid bestond. De nieuwe bondscoach Luis Enrique, die een verleden heeft bij de Koninklijke, maar het meest recent werkzaam was voor Barcelona, ziet dit echter niet als iets bijzonders.

“Het is niet logisch om landenteams te vergelijken met clubs. We hebben een idee over hoe we willen voetballen en vandaag (dinsdag, red.) ging alles geweldig. We begonnen weifelend, maar daarna waren we briljant en maakten we geweldige doelpunten. We waren erg efficiënt en we willen terug naar hoe goed we in het verleden waren. Waar ik de afgelopen tien dagen het meest van genoten heb, is de houding van de spelers”, liet hij na het duel optekenen door verslaggevers.

“Ik ben, los nog van de resultaten, opgetogen met wat ik heb gezien. Als ik hoor dat mijn naam door de fans gescandeerd wordt voel ik me trots, maar het zijn de spelers die dat verdienen. Er is ook nog veel om te verbeteren, alles kan van de ene op de andere dag veranderen. Ik ben niet iemand die overdrijft bij een overwinning of de martelaar uithangt bij een nederlaag.”

“Ik zoek naar balans. Ik wist niet dat er zes Real Madrid-spelers in het elftal stonden, dat kan me niets schelen. Ze spelen voor de nationale ploeg van Spanje, dat is alles. Ze spelen niet voor het ene team of het andere. Onze basis komt van Real Madrid en wat mij betreft ziet het er goed uit”, vervolgt Luis Enrique, die alleen Sergio Busquets van zijn oude club in de basis zette, zijn verhaal. “Ik zie maar één shirt, dat van de nationale ploeg.”

Denk jij dat Spanje de Nations League gaat winnen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je wist niet dat er 6 spelers van Madrid in stonden...... ??

Beetje vreemd...

12 september 2018 om 07:30

Beetje vreemd dat jij zn opmerking niet snapt. Hij wil het geen aandacht geven, bagatelliseren, niet benoemen enz. T is de Spaanse ploeg. Er staan 11 Spanjaarden in. Geen groepjes vorming. 1 Spaanse eenheid

12 september 2018 om 09:12

Daar hoef je toch ook helemaal niet bij stil te staan. Je zet gewoon je beste spelers voor je team erin en dan hoef je daar echt niet bij stil te staan.

"Ik zie maar één shirt, dat van de nationale ploeg". Daarmee heeft hij alles gezegd. De journalisten zoeken weer om iets over te schrijven dat duidelijk bijzaak is. Er zal er wel één weer heel blij zijn en dat is Perez. Hij heeft altijd al gezegd dat Real Madrid hofleverancier van de nationale ploeg moet zijn. Bij deze meneer Perez... Congratulations 😬

12 september 2018 om 07:45

Perez heeft geweldig ingekocht. Heb je gezien hoe ceballos ook speelde? Ongelofelijk goed, wat vertrouwen met mensen kunnen doen is haast een wonder te noemen Haha

12 september 2018 om 11:07

En hij komt van ons mooie clubje. Zidane gebruikte hem niet. ook wel begrijpelijk. maar het is een groot talent. ineens speelt hij daar voor Spanje.

Om het maar te hebben over Asensio. jezusmina

12 september 2018 om 20:12

Ik moet toch ook toegeven dat ik hem niet goed op waarde heb geschat. Vond het maar een soort Illarramendi 2.0. Maar man, wat is hij opeens opgeleefd onder Lope, geweldig om te zien.

En man, Asensio doet me zo denken aan James. Allebei zo veel flair, techniek en een abonnement op prachtige doelpunten. Moet je nagaan dat Asensio maar een paar miljoen heeft gekost. Een van de beste aankopen van de club ooit.

12 september 2018 om 09:31

Ik ben er vrij zeker van dat een zekere Jordi uit Barcelona daar toch anders over denkt.

12 september 2018 om 11:15

@toumi, die "bijzaken" zijn diep geworteld in de Spaanse samenleving(de geschiedenis), veroorzaakt door dictator Franco. Het heeft te maken met de onderdrukking van Catelonie en het bevoordelen van Real Madrid, waar die man fan van was.

De strijd tussen Real Madrid en Barcelona gaat veel dieper dan slechts voetbal. Dat is niet te vergelijken met de rivaliteit tussen bv Ajax en Feyenoord.

Dit gaat hard aankomen bij de Catalanen maar het is inderdaad een periode waar de Madridistas domineren. Ik hoop echt dat Enrique deze team volledig omtover tot een machine en zij dan het EK winnen, enige land die Frankrijk kan stoppen is La roja denk ik.

12 september 2018 om 08:33

Onzin. De rascatalanen geven geen zak om het nationale team. Ik heb er genoeg gesproken destijds na de verloren WK finale en er waren er genoeg die voor Nederland juichden, zo diep zit die haat jegens de Spaanse overheid. Dus als er geen Barca spelers in zitten, dan is dat hun echt om het even. En voor de neutrale fan maakt het natuurlijk ook helemaal niks uit. Voor de Real fans is het wel mooi uiteraard. En die feliciteerd ik er daarom ook mee.

12 september 2018 om 09:10

Wat ik mij dan wel afvraag is of dat deze mensen, mocht het representatief zijn, wel stonden te juichen in 2010 toen Spanje wereldkampioen werd?

De mens vaart makkelijk mee op de stroom, dus toen was het mooi maar nu is het gespannen sinds de onafhankelijkheidsverklaring.

12 september 2018 om 09:15

Spijkenisser: Naku zegt van niet. Dat ze dus zelfs voor NL waren. )Het gaat om de door NL verloren wk finale he).

12 september 2018 om 10:42

Hard aankomen? De Catalanen bezorgden Spanje een decennium terug het WK en EK, ik betwijfel dat de Madridistas hetzelfde kunnen bereiken. Indirect hebben ze al wel gezorgd voor een fiasco op het WK, dat moet je Real wel nageven.

12 september 2018 om 12:26

Medalofhomor,

War je zegt is onzin.
Heel opvallend dat Spanje de bekers won toen Barcelona veel spelers leverde. Ook toen Barcelona de baas waa in Europa.

Sterker nog toen Real de CL won, verloor Spanje juist alles.

REAL madrid mag de meeste spelers leveren maar voegen juist weinig. Of beter gezegd winnen niets voor Spanje.

Ik denk juist dat Madridistas jaloers worden als ze weer niets winnen met Spanje terwijl bij Barca WK en twee Ek's hebben gewonnen.

12 september 2018 om 16:05

Want Casillas, Ramos en Xabi Alonso zaten uit hun neus te peuteren tijdens al die successen van het Spaanse elftel?

12 september 2018 om 16:06

The_worst-1:

Maar zonder de teen van madridista Casillas had Spanje verloren. De Barcelona spelers waren ook niet alles. Sterker nog, Puyol werd gewoon gedold door Robben.

De Madrid-spelers waren gister wel echt heel goed bezig in ieder geval. Het was gewoon weer leuk om naar het Spaanse elftal te kijken en ben benieuwd of ze dit kunnen doorzetten.
Ze zijn niet meer het Spanje van pak 'm beet 6 jaar geleden, maar deze ploeg zit weer vol potentie en het lijkt bij de Spanjaarden niet op te houden. Elke 5 jaar komt er een nieuw groot talent in elke linie bij. Geweldig!

In de tijd van Del Bosque, een man uit het Real Madrid kamp als ik het zo mag zeggen, bestond Spanje overwegend uit Barcelona spelers, er wordt door de pers een probleem gecreeerd die er niet is!


Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren