Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique: ‘Hij vertrekt alleen als zijn transferclausule wordt betaald’

Laatste update:

Pedro speelde dinsdagavond in Los Angeles, lokale tijd, mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Barcelona. De aanvaller startte in het eerste oefenduel van de Catalanen, met Los Angeles Galaxy (1-2 winst). Na afloop kreeg Luis Enrique meer vragen over de toekomst van bepaalde spelers dan over de wedstrijd van de Catalanen. De oefenmeester wacht de ontwikkelingen af.

/

Pedro zette enkele weken geleden weliswaar zijn handtekening onder een nieuw contract met Barcelona, maar in de nieuwe overeenkomst is een lagere transferclausule van dertig miljoen euro opgenomen. De Spaans international is niet altijd verzekerd van een basisplaats en dat zal in de komende voetbaljaargang niet anders zijn. Volgens de woensdageditie van Marca is Pedro op weg naar Manchester United, dat 25 tot 30 miljoen euro wil betalen.

“Pedro vertrekt alleen als zijn transferclausule wordt betaald”, vertelde Luis Enrique na het eerste oefenduel. “Iedereen die wil vertrekken, vertrekt alleen als zijn transferclausule wordt betaald. Anders is het een lastig verhaal. Ik heb al met Pedro gesproken. Ik heb hem verteld hoe ik erover denk en hij heeft hetzelfde gedaan. Zodra de speler zijn mening verkondigt, zal ik dat ook doen. Het is aan Pedro.” Adriano zou op zijn beurt op weg naar AS Roma zijn. “Dat zijn geruchten die nu de ronde doen. Ik heb nog niet met Adriano gesproken.”

Barcelona zal Pedro missen als hij vertrekt

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

30 miljoen vind ik echt wel meevallen voor een speler als Pedro. Denk dat United er nu serieus een poging toe moet doen om hem aan te trekken.

22 juli 2015 om 08:51

Met 30 milj en het geld van adriano moeten ze gewoon een goede linksback halen of wat jeugdspelers kopen,want tegenwoordig wordt de jeugd wat weggekocht bij barca.
Daarbij zou het goed zijn om terug wat meer de oude weg in te slaan en spelers als een xavi en iniesta uit de jeugd te halen.
Unicef op de truitjes, goede verkiezingen en weer wat meer de jeugdpolitiek, dat zou ideaal zijn!

22 juli 2015 om 08:59

Het enige waar ik het oneens mee ben is een goede linksback halen. Jordi alba is gewoon een topper, en ik zie geen enkele andere linksback die evengoed zal zijn als alba ( buiten alaba ). Bij Barcelona zijn de aanvallende impulsen heel belangrijk en deze heeft hij. Plus met zijn snelheid is hij 97% van de keren op tijd terug.

de oude weg inslaan is denk ik (jammer genoeg) mislukt nu dat bartomeu president blijft en niet Laporta. Hopelijk heb ik het mis.

22 juli 2015 om 09:53

Gaya van Valencia is in potentie beter, alleen die zal ook wel aardig wat kosten.

22 juli 2015 om 08:56

30 miljoen is echt heel weinig als je naar de markt van vandaag kijkt. Ook vind ik Pedro een zeer onderschatte speler. Die extreem belangrijk is geweest voor Barcelona.

Maar Barcelona verkoopt altijd laag kijk maar naar fabregas 33m

Vind hem niet slecht, maar is geen basis dus moet niet blijven, zo kan munir wat meer kansen krijgen, zolang hij blijft werken en geen allures krijgt natuurlijk.

Zou te dom zijn als we Pedro kwijtraken voor de winter! Hij moet nog sowieso een jaar stand-in blijven anders blijven er geen vleugelspelers over op de bank!

22 juli 2015 om 10:15

Barca kan er niks aan doen zelf. Als Pedro weg wil en United betaald de clausule dan heeft Barca geen poot om op te staan.

Wordt betaalt voetbalzone, stam+t. Blijft moeilijk hè

22 juli 2015 om 12:48

'Betaald is het voltooid deelwoord van betalen: ik heb betaald, er is betaald, er wordt betaald'
Bron: Onzetaal.nl

Ik ben bang dat je verkeerd zit, aangezien 'betaald' hier een voltooid deelwoord is.

22 juli 2015 om 13:59

Ga eens terug naar school jij. Wordt betaalt is toekomstige tijd.

22 juli 2015 om 16:04

Geen enkele reden om zo te reageren.

22 juli 2015 om 21:57

Er wordt betaald is gewoon goed hoor, betaald is hier een voltooid deelwoord..

Pedro dus naar United als Di Maria vertrekt. Muller zal ook wel volgen, mocht hij willen en mocht Bayern hem laten gaan.

22 juli 2015 om 10:55

denk dat pedro in plaats van di maria komt

22 juli 2015 om 11:43

Ja, maar V.gaal wil Muller schijnbaar heel graag hebben dus die zullen ze ook wel halen. Voor op de linkerflank hebben ze dan Muller en Pedro, voor op 10 Mata en Januzaj en op links Young en Depay. Best netjes denk ik zo. Mocht je echt met een blessuregolf te maken krijgen, kan Mata nog altijd op de linkerflank en Rooney/fellaini op 10.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren