Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Luis Enrique: ‘Hij is een topspeler en we verwachten veel van hem’

Laatste update:

Luis Enrique is blij dat de voorbereiding bijna voorbij is. Barcelona oefent woensdag om de Trofeo Joan Gamper tegen AS Roma en bereidt zich daarna voor op de Supercup-wedstrijd van volgende week dinsdag tegen Sevilla. “Ik heb nooit van de voorbereiding gehouden, ook als speler niet.”

/

De trainer laat in de Spaanse media weten echter wel positieve dingen te hebben gezien tijdens de vriendschappelijke wedstrijden: “Ik heb gezien dat we in bepaalde dingen beter zijn geworden dan vorig seizoen. De spelers zijn in vorm, het team is een collectief en ik ben blij met hun professionaliteit. Defensief kan het alleen nog wat beter.”

Luis Enrique rekent ook komend seizoen weer op de klasse van zijn driemansvoorhoede, die bestaat uit Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar. “Barcelona speelt altijd met dezelfde filosofie, maar zonder spelers als Neymar en Messi zijn we natuurlijk wel minder effectief. Suárez is extra gemotiveerd voor dit seizoen. Hij is een topspeler en we verwachten veel van hem.”

Denk jij dat Luis Suárez het dit seizoen beter gaat doen dan vorig seizoen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lijkt me wel dat Suarez het beter gaat doen dan vorig jaar. Niet in de laatste plaats omdat hij geen schorsing heeft van 4 maanden en hij is er vanaf het begin bij en heeft zijn team al leren kennen.

4 augustus 2015 om 12:56

Ik denk dat MSN volgend jaar wellicht minder gaat prestere. Dit was een jaar, waarin alles goed verliep. Nu ligt de lat erg hoog voor ze, ben benieuwd of ze het gaan waarmaken!

Off: Mourinho zou ook een trio voor in moeten maken zeg! Dat zou wat zijn.... Dhg, Diego,hazard en Griezmann.

Gaat knallen dit jaar. Al verwacht ik ook veel van Real en Atletico dit jaar.

Gaat in competentie verband dit seizoen denk ik rondt de 25-30 maken.

Madrid heeft BBC en Barca? Msn!

4 augustus 2015 om 15:25

Waauuwww wat een reactie man! Wat een nieuws wisten we ook nog niet...

denk dat het weer een eenzijdig verhaal gaat worden in de primera division. Ben real fan maar denk niet dat we met het voetbal van benitez een kans gaan maken. Zolang die trio messi suarez neymar daar voorin blijft staan maken weinig clubs een kans.

Ik hoop dat Benitez het verknalt om Ronaldo samen met Bemzema ofzo in de spits positie te zetten. Iedereen weet dat ie daar minder speelt als links waar hij de ruimte krijgt. Bale vormt wel een gevaar op nr10 of zoals ik hem in de laatste wedstrijden zag spelen. Met zijn snelheid kan ie makkelijk 2/3 spelers op het middenveld passeren en dan een steekpas geven of zelf voor de doelpunt gaan

Het andere wat belangrijk is en wat ik dit jaar ook weer zie is dat De trainer van Barca de wisselspelers zoveel mogelijk laat spelen aan het begin van het seizoen om ze dan ook scherp en gemotiveerd te houden. De belangrijke basis spelers worden dan ook veel gewisseld waardoor ze zo ook meer rust hebben en je ziet dan ook dat ze fitter zijn in het 2de helft van het seizoen net als wat we vorige seizoen hebben gezien. Barcelona had echt de meest fitte selectie of hoe je dat schrijft. Dat zag je echt goed aan het einde van ht seizoen.

Zonder Neymar en Suarez is Barcelona half zo goed.
Het was een geluk dat nagenoeg geen enkele speler getroffen was door blessures. Zo is het niet moeilijk om de Champions League te winnen.

4 augustus 2015 om 13:21

Geluk? Denk het niet, barca had een fitte selectie aan het eind van het seizoen, omdat Enrique elke speler voldoende rust gaf. Daar kunnen andere trainers misschien iets van leren.

4 augustus 2015 om 13:45

Er zal natuurlijk altijd een reden zijn waarom Barcelona prijzen heeft gewonnen. Het scheidsrechter had zijn dagje niet of heeft een pintje teveel op. Er waren geen blessures bij Barcelona. Het tegenstander had belangrijke schakels niet in zijn basis en dan zijn er nog een aantal reden.

Der zal natuurlijk altijd iets achter liggen.

Ik denk dat suarez en neymar gaan uitmaken wie derde word op de topscoorder lijst dit jaar

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren