{/embed}", "url" : "https://www.voetbalzone.nl/nieuws/lozano-ik-sprak-met-hctor-en-andrs-maar-mijn-familie-was-doorslaggevend/309443", "datePublished": "2017-07-22T21:13:00+02:00", "dateModified": "2017-07-22T21:13:00+02:00", "author": { "@type": "Person", "name": "Justus Dingemanse" }, "publisher": { "@type": "Organization", "name": "Voetbalzone", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "https://static.voetbalzone.nl/reskin/images/VZ Master Logo White Transparent.svg" } } }

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Lozano: ‘Ik sprak met Héctor en Andrés, maar mijn familie was doorslaggevend!'

Laatste update:

De komst van Hirving Lozano was iets vertraagd omdat hij nog acte de présence moest geven op de Confederations Cup, maar vrijdagmiddag werd het Mexicaanse toptalent eindelijk gepresenteerd in het Philips Stadion onder belangstelling van de massaal toegestroomde (inter)nationale pers. Verslaggever Justus Dingemanse sprak met Chucky en technisch manager Marcel Brands over de totstandkoming van de transfer en de zesjarige verbintenis bij PSV.

Wordt Hirving Lozano een sensatie in de Eredivisie?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor deze jongen dat Guardado en Moreno weg zijn bij PSV. Had voor hem wat makkelijker en misschien wel beter geweest in het aarden in een vreemd land en zijn ontwikkeling.

22 juli 2017 om 11:27

Je kan nog altijd een andere Spaanstalige speler erbij halen. Dat hoeft niet perse Mexicaans te zijn.

22 juli 2017 om 11:33

Pereiro en Arias spreken allebei Spaans. Scheelt ook dat Cocu, Hesp, Van Nistelrooy en Zenden een aardig woordje Spaans spreken.

22 juli 2017 om 11:33

Pereiro en Arias zijn er ook nog, daarnaast kan Cocu toch ook aardig Spaans spreken, en in het verleden is al gebleken dat zulke jongens hier goed worden opgevangen in de eredivisie.

22 juli 2017 om 11:34

@ultimatefreak8:

Die heeft PSV al: Arias en Pereiro. En Cocu spreekt goed Spaans (heeft zes jaar bij Barcelona gespeeld).

*edit: O, er waren meer mensen die dat wisten.

22 juli 2017 om 21:55

Ja misschien Cocu?

22 juli 2017 om 11:35

Je hebt toch ook nog altijd Arias en eventueel Pereiro, ik zie het probleem niet zo.

Je ambities laat je niet afhangen van collega"s.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren